Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
09
2022

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, είναι μία όψη που θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα, ωστόσο δεν θα λείψουν οι μικροκαθυστερήσεις. Οι αναβολές που ενδεχομένως να προκύψουν θα δώσουν την ευκαιρία για να ξανά συζητηθούν σε μία νέα βάση οι τρέχουσες υποθέσεις. Προσοχή στην ανυπομονησία, στην απερισκεψία και στην αναποφασιστικότητα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να χειραγωγήσουν τις έμφυτες τους τάσεις.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα

 

Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες σε συζητήσεις και συμφωνίες οι διαθέσεις θα πρέπει να είναι συγκαταβατικές και όχι παρορμητικά αντιδραστικές. Ανοίγματα για συζητήσεις θα υπάρξουν και σε θέματα αισθηματικής φύσης, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναλύσουν παρελθοντικά ζητήματα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η ειλικρίνεια και η αποδοχή.

Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, θέματα που κατά τις προηγούμενες μέρες δημιούργησαν πρόβλημα θα λυθούν και θα δώσουν μία πιο δημιουργική ώθηση στις επαφές. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα προσοχή στα ρίσκα και στα νέα εγχειρήματα, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. 

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές, θα υπάρξει δυνατότητα να ξεκαθαριστούν τα επίμαχα ζητήματα, να βρεθούν λύσεις και να ομαλοποιηθούν οι επαφές. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για επανασύνδεση, βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή και δεκτική πλευρά της προσωπικότητας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τρέξετε τα βήματα σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης φανερώστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, διατυπώσετε τις προτάσεις σας, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και την κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε μία προσωπικότητα πιο επικοινωνιακή και πιο δεκτική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 Θέματα αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, δεν αποκλείεται να επανέλθει πρόσωπο από το παρελθόν. Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της οριστικής απόφασης, ενδεχομένως να αμφιταλαντευτείτε συναισθηματικά. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές απαντήσεις, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ζητάτε και ποιο άτομο σας ενδιαφέρει πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, συζητήστε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιήσετε τα αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, αποφύγετε την αναβολή, προχωρήστε σε άμεση τακτοποίηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν συναντήσεις επαφές και συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε, να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας αποφύγετε την αναβολή και την αναποφασιστικότητα, κινηθείτε όσο πιο άμεσα μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και άμεση δράση. Στον αισθηματικό τομέα ξεκαθαρίστε τα ζητήματα που σας αγχώνουν, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και σαφήνεια για τα θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια. 

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις συναναστροφές που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς μεθοδικό τρόπο σκέψης, οργανωμένες ενέργειες και αμεσότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, σκεφτείτε ρεαλιστικά και λογικά για να μπορέσετε να κατασταλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διορθώσετε τη στάση ή την τακτική σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και συνεννόηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα για να μπορέσετε να αλλάξετε αρνητικές συνθήκες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Δραστηριοποιηθείτε, κοινωνικοποιηθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε συλλογική δράση φιλικού κύκλου, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Επικοινωνήστε και προσεγγίστε με αυθορμητισμό, συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσετε και να αξιολογήσετε εκ νέου συνεργασίες σχέσεις και συμπεριφορές. Θα υπάρξει το άνοιγμα για καθοριστικές συζητήσεις, μιλήστε με άνεση και με ειλικρίνεια για τα θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε τη δυνατότητα να ομαλοποιήσετε τις επαφές σας και να διορθώσετε κινήσεις που τις προηγούμενες ημέρες δεν λειτούργησαν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, γνώση. Τρέξε τα βήματά σας, κινηθείτε με αμεσότητα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στην ανυπομονησία. Κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις γνωριμίες τόσο τις παλιές, όσο και τις νέες.

ΙΧΘΥΣ

Βελτιώνονται ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη και με την προσωπική σας ζωή. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε χρηματικούς λογαριασμούς, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, συζητήστε ανοιχτά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δώσετε λύσεις και να αναθερμάνετε τις επαφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης