Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στις 11 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
04
2023

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στις 11 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Απριλίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, είναι μία θετική όψη, φέρνει τυχερά ανοίγματα που αν αξιοποιηθούν με αμεσότητα θα οδηγήσουν σε γρήγορη βελτίωση. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν οι ιδέες.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία: Νέες προοπτικές, δημιουργικές ευκαιρίες

 

Απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι ενέργειες, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση, θα βρεθούν χορηγοί, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητικά. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, προσοχή στις υπερβολές και στις σπατάλες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι προνοητικός. Ανοίγματα θα υπάρξουν για αγοραπωλησίες, οι χρηματικές συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά χωρίς εμπόδια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, υπογραφές, συμβόλαια. Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, ωστόσο απαραίτητος θα είναι ο συντονισμός, η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, ομαλοποιούνται οι σχέσεις. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να βρουν λύσεις, να συνεννοηθούν και να πάρουν από κοινού αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, θετικός τρόπος σκέψης. Τυχερά συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, να υλοποιήσετε σχέδια και να προχωρήσετε στις συνεργασίες σας με επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα περάστε σε προσεγγίσεις, ανοιχτείτε, θα υπάρξουν γνωριμίες και νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τους αρνητισμούς και τα απογοητευτικά συμβάντα, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ανασφάλεια και την αμφισβήτηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, επικεντρωθείτε στις συνεργασίες και στις νέες συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην περίπτωση που περιμένετε απαντήσεις θα έρθουν και θα είναι θετικές, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες συμφωνίες και συνεργασίες. Όσοι αναζητάτε νέα εργασία συντονίστε τις προσπάθειες σας, θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τα προσόντα σας. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, νέες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συνεργασίες, οικονομικές συναλλαγές. Τρέξτε τα βήματα σας, κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τη βιασύνη και τις σπασμωδικές ενέργειες. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, θα καταφέρετε να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τυχερά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, συμφωνίες. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις, κινηθείτε συντονισμένα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα με ειλικρίνεια και με σαφήνεια αποφεύγοντας τις υπεκφυγές και τα μισόλογα. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες και να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις της καθημερινότητας σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και αισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωρήστε τα βήματα σας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συμβόλαια, δεν θα υπάρξουν εμπόδια, θα καταφέρετε να κλείσετε τις υποθέσεις σας με ταχύτητα. Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, καινούργιες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως να σας απασχολήσει μία νέα συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, για να κοινωνικοποιηθείτε και για να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπα που σας ευχαριστούν. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα και θετική διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να βγείτε από τις αρνητικές συνθήκες, θα υπάρξει δυνατότητα για θετική αλλαγή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ