Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 20 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
01
2024

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 20 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη, φέρνει δυναμικότητα, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, αποφασιστικές θα είναι οι ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, σωστή κρίση, έντονη διαίσθηση. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και οριστικές αποφάσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Συνειδητοποιήσεις, σωστή αντίληψη

 

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για σταθεροποίηση, οι συνεργασίες θα πλαισιωθούν πάνω σε μία πιο σταθερή βάση. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν εκπλήξεις, στις συζητήσεις εξομολογήσεις θα ακουστούν. Τα λόγια θα είναι τολμηρά, θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν ζητήματα που δημιουργούν προβληματισμούς.

Στον αισθηματικό τομέα την εμφάνισή τους θα κάνουν άτομα που θα προκαλέσουν εκπλήξεις και έντονους ενθουσιασμούς, θα υπάρξει έλξη.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα και ευστροφία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά, θα μπορέσετε να τρέξετε τα βήματα σας και να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βελτιώνεστε σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και ουσιαστικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοροπωλησίες, οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα, θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις επαφές και τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάντε το βήμα να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς χρειάζεστε και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε ανοιχτά, να βγείτε από τοξικές σχέσεις και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στις επαφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σωστή θα είναι η αντίληψή σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις του τρίτων και αναλόγως να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, σκεφτείτε με τρόπο θετικό, καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από άτομα και σχέσεις που σας προκαλούν αρνητισμό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να προβάλετε την προσωπικότητά σας με τρόπο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιωθείτε επαγγελματικά, δώστε έμφαση στην καριέρα σας, θα υπάρξουν εξελίξεις και νέες ευκαιρίες που θα σας δώσουν το άνοιγμα να ρισκάρετε και να προχωρήσετε σε ανάληψη πρωτοβουλιών. Κοινωνικοποιηθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες, θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς, περιουσιακά στοιχεία. Τρέξτε τα βήματα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ταχτοποιήσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, οξυδέρκεια, σωστή αντίληψη, θα καταφέρετε να χειριστείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τρόπο εποικοδομητικό. Τονώστε την ψυχολογία σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητισμό, θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τοξικές σχέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συζητήσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ο ορθολογισμός και ο αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, προχωρήστε τις συνεργασίες σας θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να τονωθείτε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας την καθυστέρηση. Αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και απογοητευτικές σκέψεις, εστιαστείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα.

ΙΧΘΥΣ

Σωστό θα είναι το ένστικτό σας, στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε άμεσες αποφάσεις καλό θα είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων, διεισδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα ψυχολογήσετε σωστά. Δώστε έμφαση στο πως μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms