Quantcast
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 21 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
19
05
2022

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 21 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Μαΐου η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα ενισχύσει την αισιοδοξία, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επικοινωνία και για συναναστροφές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, ευελιξία, περιέργεια, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις ή να συζητηθούν εκ νέου παλιές ιδέες.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή: Ανοίγματα για επικοινωνία και συζητήσεις

 

Απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι ενέργειες και να οργανωθούν τα πλάνα, δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και αναβολές, θα υπάρξουν δυσκολίες στην διεκπεραίωση, ωστόσο τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα αν οι πράξεις είναι μεθοδικές. Ίσως να υπάρξουν διχασμοί και πισωγυρίσματα στις απόψεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δοθούν.

Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές, θα γίνουν γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική όψη. Οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, αυθόρμητες, στις συζητήσεις δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις. 

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, συζητήσεις, γνωριμίες, επαγγελματικές συνεργασίες, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με άνεση και αυθορμητισμό. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιχειρηματολογήσετε και να πείσετε, διατυπώσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Διατηρείστε την αυτοπεποίθησή σας, τονώστε το ηθικό σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Λύσεις θα καταφέρετε να βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, προσπάθησε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Παλιές προτάσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο, στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο ιδέες προτάσεις και συνεργασίες που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη περίοδο. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίστε, πλησιάστε με άνεση, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικοποίηση, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες αισθηματικής φύσης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις συζητήσεις προσπαθήστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, μιλήστε με σαφήνεια, φανερώστε σκέψεις και επιθυμίες, θα υπάρχει δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε παλιά ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με παρελθοντικές καταστάσεις, προσπαθήστε αυτή τη φορά να χειριστείτε τις υποθέσεις δυναμικά και με αμεσότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες ή να ‘ρθείτε σε επαφή με άτομα που γνωρίζεστε από παλιά αλλά για κάποιον λόγο είχαν παγώσει οι επαφές σας. Αξιοποιήσετε τις συναναστροφές και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης που κατά την προηγούμενη περίοδο είχανε μείνει στη μέση τώρα καλείστε να τις αξιοποιήσετε με τρόπο άμεσο και δυναμικό. Συζητήσεις θα γίνουν γύρω από προτάσεις και ιδέες, μιλήστε τεκμηριωμένα, θα είστε σε θέση να επιχειρηματολογήσετε. Κοινωνικοποιηθείτε, αφήστε στην άκρη την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά. 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια, ωστόσο μελετήστε πάρα πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Επεξεργαστείτε όλων των ειδών τις πληροφορίες που θα λάβετε πριν προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική εξέλιξη θα έχουν οι συζητήσεις σας τόσο για θέματα επαγγελματικής οικονομικής φύσης, όσο και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Όσοι διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να δώσετε λύση σε επίμαχα ζητήματα. Στις επαφές και συναντήσεις σας μιλήστε ανοιχτά, αποφύγετε την καχυποψία και την εσωστρέφεια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με άνεση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, άρπαξε τις ευκαιρίες με αμεσότητα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης, άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη, ακόμα και στην περίπτωση που υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και αναβολές θα είστε σε θέση να τις ξεπεράσετε. Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, οι συνεργασίες σας θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, συντονίστε τα βήματα σας κινηθείτε μεθοδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε εκδηλωθείτε θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν συναναστροφές επαγγελματικές και αισθηματικές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Συντονίστε τις ενέργειές σας, αποφύγετε την ανυπομονησία, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε, να υλοποιήσετε και να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα σας ενθουσιάσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση