Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
04
09
2023

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Σεπτεμβρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί και επαναξιολογήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι συνθήκες οι σχέσεις και οι συνεργασίες, παλιά ζητήματα θα ξανά συζητηθούν πάνω σε μία νέα βάση. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και συγκέντρωση στους στόχους.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή: Επαναπροσδιορισμοί στους στόχους και στις βλέψεις

 

Οικονομικά ζητήματα που στο παρελθόν είχαν μείνει στη μέση τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν αρκεί οι πράξεις να είναι οργανωμένες και συντονισμένες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις εργασιακές και κοινωνικές, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις που τώρα θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν λύσεις.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια πρόσφορο θα βρουν το έδαφος για να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε υποθέσεις που δημιουργούσαν προβληματισμό και άγχος.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της αισθηματικής σας ζωής. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, οι επαφές που θα προκύψουν θα εξελιχθούν ομαλά, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση. Οργανώστε τις κινήσεις σας, αποβάλλετε το άγχος και την ανυπομονησία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα προκύψει για επανασύνδεση, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που πάγωσαν τις σχέσεις σας. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε παρελθοντικές οικονομικές υποθέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέους διακανονισμούς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εξόφληση ανοικτών λογαριασμών, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για επανασύνδεση, εκδηλωθείτε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα. Προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και την ανυπομονησία, οι ενέργειές σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές ή σπασμωδικές. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, συζητήστε με συγκαταβατική διάθεση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τόσα σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε παλιές επαφές δίνοντας μία πιο θετική και πιο ουσιαστική κατάληξη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, στις συζητήσεις σας μιλήστε ανοιχτά με σαφήνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα. Βάλτε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους ανοιχτούς λογαριασμούς, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Συντονίστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξει δυνατότητα για επαναξιολογήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις που θα σας βγάλουν από το άγχος και την απογοήτευση. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές και οικογενειακές επαφές, στις συζητήσεις σας εκδηλωθείτε συναισθηματικά, θα μπορέσετε να βρείτε τη συνεννόηση και την αποδοχή που αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές και συναντήσεις θα υπάρξουν με άτομα από το παρελθόν θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις επαφές. Θα προκύψουν συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά, προσπαθήστε να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειες σας, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθώσετε άστοχες ενέργειες που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα μπορέσετε να βελτιωθείτε, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε και να επαναξιολογήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στις επαφές σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, σκεφτείτε με τρόπο θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει η δυνατότητα να ταχτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά. Προσοχή στην ανυπομονησία και στις σπασμωδικές ενέργειες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς οργάνωση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να δώσετε λύσεις, για να διορθώσετε λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, θα μπορέσετε να αλλάξετε την αρνητική πορεία που είχαν πάρει κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις. Ανανεώνεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms