Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία στις 21 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
05
2021

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία στις 21 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Μαΐου 2021, ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συμπεριφορές στις εξάρσεις και στην συναισθηματική ένταση. Κάποιοι ενδεχομένως να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητες και τα προσόντα τους και να οδηγηθούν σε λάθος επιλογές. 

 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για υπερβολές και προστριβές

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα, ελλοχεύει κίνδυνος για λάθη που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Η κρίση θα είναι θολή, η διαίσθηση δεν θα είναι εμπιστεύσιμη, ενδεχομένως να είναι άστοχη η οπτική αντίληψη. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις υποσχέσεις και ουσιαστικές αποφάσεις. Οι προσδοκίες ενδεχομένως να μην είναι εφικτές και βάσιμες, ίσως να υπάρξουν απογοητεύσεις. Λάθη θα προκύψουν από τον τρόπο σκέψης, οι παρορμητικοί χαρακτήρες δεν θα είναι σε θέση να ελέγξουν τις εσωτερικές τους τάσεις.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον τρόπο που θα ερμηνεύσετε τις καταστάσεις και πού θα επεξεργαστείτε τις πληροφορίες, προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές, αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τους έντονους ενθουσιασμούς. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, στοχεύστε στη σταθερότητα και στην εξασφάλιση. Σε συναισθηματικό επίπεδο αποστασιοποιηθείτε από άτομα που νιώθετε πως ασκούν αρνητική επιρροή επάνω σας. Στις συζητήσεις φανείτε φειδωλοί στα λόγια σας, αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις εξάρσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στον επαγγελματικό τομέα προσοχή στις προτάσεις και στις νέες συνεργασίες, μην κάνετε το λάθος και εμπιστευτείτε πρόσωπα για τα οποία δεν έχετε ουσιαστικές πληροφορίες και δεν νιώθετε σιγουριά για την αξιοπιστία τους. Ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση ή για παραπληροφόρηση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ουσιαστικές αποφάσεις, η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένες οι σκέψεις σας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε θα εκφραστείτε και γενικότερα στον τρόπο που θα εκφράσετε τις απόψεις σας και θα διατυπώσετε τα σχόλιά σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δυσκολίες, ίσως να παρεξηγηθούν τα λόγια σας ή εσείς οι ίδιοι να ερμηνεύσετε λάθος τις κουβέντες που θα ακούσετε. Αποφύγετε την αλαζονεία και την έπαρση, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης μιλήστε με σαφήνεια, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές και τα μπερδεμένα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στο θέμα της συνεννόησης και της συναισθηματικής κατανόησης, η συμβουλή είναι για την ώρα να τρενάρετε τις σοβαρές συζητήσεις, τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την καταπιεστική συμπεριφορά, αν θέλετε να κατευθύνετε το ταίρι σας ή κάποιον συνεργάτης σας θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρότητα και να μιλήσετε με βάσιμα επιχειρήματα. Η χρονική στιγμή θέλει προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας, πολύ μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα έσοδα σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε σπατάλες και αγορές για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε ή θα καταλάβετε ότι ήταν άσκοπες. Ανάγκη σας θα είναι να προβάλλετε τα προσόντα σας τις δυνατότητες σας, θα νιώσετε την ανάγκη να υπερισχύσετε και να κυριαρχήσετε. Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, η ανάγκη σας να τραβήξετε τα βλέμματα ίσως να σας οδηγήσει σε λάθη που δεν αποκλείεται να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να σκεφτείτε συνετά και ρεαλιστικά, σε θέματα επαγγελματικής φύσης αναζητήστε σταθερό έδαφος, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία, μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις θα οδηγηθείτε σε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να στοχεύσετε στη σταθερότητα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να τρέξετε τα βήματα σας, επαναξιολογήστε στόχους και βλέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στην ανυπομονησία, στη βιασύνη, και στις τάσεις φυγής, ίσως να βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, ελλοχεύει κίνδυνος να καταφύγετε σε παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις. Απαραίτητο θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα για να μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά, οι βιαστικές ενέργειες θα οδηγήσουν σε λάθη που ενδεχομένως στην πορεία να είναι δύσκολο να διορθωθούν. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, μη βάλετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα, αν από τη δική σας πλευρά υπάρξουν εξάρσεις και ξεσπάσματα θα δημιουργηθούν αρνητικές καταστάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και αφήσετε στην άκρη τον ρεαλισμό σας. Ελλοχεύει κίνδυνος να κινηθείτε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού, για να μην παγιδευτείτε θα πρέπει να συντονίσετε τις σκέψεις σας να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Στην περίπτωση που ακούσετε νέες προτάσεις και ανοιχτεί δρόμος για καινούργιες συνεργασίες μη βιαστείτε να δώσετε θετικές απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ζητήματα οικονομικής φύσης, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε αγοραπωλησίες και σε συναλλαγές με υψηλά χρηματικά ποσά. Η συμβουλή είναι να αποφύγετε υπογραφές συμφωνίες και οικονομικές δεσμεύσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις και γενικότερα για ενέργειες που έχουν να κάνουν με παρόν και μέλλον. Χαλιναγωγήστε τις εσωτερικές σας τάσεις, αποφύγετε την ανυπομονησία, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις, ενισχύστε την εσωτερική σας άμυνα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, η συσσώρευση απωθημένων ίσως να σας οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Στην περίπτωση που βιώνετε συνθήκες καταπιεστικές προσπαθήστε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, δώστε χρόνο στα γεγονότα, οι αντιδραστικές ενέργειες δεν αποκλείεται να φέρουν συγκρούσεις που θα έχουν επίπτωση στην ψυχολογία σας. Χαλιναγωγήστε τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την ψυχραιμία που απαιτείται για να προστατέψετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην παρούσα φάση θα πρέπει να καταφέρετε να εξισορροπήσετε τόσο τα συναισθήματα όσο και τις καταστάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές, ίσως να παρασυρθείτε από την εσωτερική σας δίνη και να μην είστε σε θέση να χειριστείτε σωστά τις υποθέσεις σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν εναλλαγές στις διαθέσεις σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να αποφύγετε τις υπερβολές. Στην περίπτωση που νιώθετε έντονη εσωτερική πίεση εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχολογική σας χαλάρωση.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την άμεση καθημερινότητα σας. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό σας τομέα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τον έντονο ενθουσιασμό και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, επεξεργαστείτε πάρα πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ