Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
10
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Οκτωβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά συμβάντα για υποκινούμενες υποθέσεις και παρασκηνιακά γεγονότα. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει εσωτερική ισορροπία και αυτοσυγκράτηση, προσοχή στις εξάρσεις, στα ξεσπάσματα και στις εγωιστικές αντιπαραθέσεις.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Παρασκηνιακά γεγονότα, πεισματικές αντιπαραθέσεις

 

Στον εργασιακό χώρο έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις ιεραρχίας, όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο επίμονο και εξουσιαστικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Ενδεχομένως να μπουν σε κίνδυνο οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες, ο τρόπος χειρισμού θα πρέπει να είναι ώριμος και πειθαρχημένος.

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα που θα τροφοδοτηθούν από αυταπάτες και απογοητεύσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι υπερβολές. Σε θέματα ρίσκων και πρωτοβουλιών αναγκαίο θα είναι να αναζητηθεί σταθερό έδαφος, οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να επανέλθουν προς συζήτηση θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια αμφιβολία και αβεβαιότητα. Τα ζευγάρια θα πρέπει να καταφέρουν να κουβεντιάσουν σε κλίμα χαλαρό και όχι αντιδραστικό. 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε την παρόρμηση σας, στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε τα απότομα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις. Τόσο για θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον εργασιακό χώρο συγκεντρωθείτε στο πως μπορείτε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις συναδελφικές και ιεραρχικές σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τις εξουσιαστικές συμπεριφορές. Οριοθετήστε το αντιδραστικό πείσμα, προσπαθήστε να συζητήσετε με ηρεμία, ίσως να είναι απαραίτητο να αφουγκραστείτε και την ψυχολογική κατάσταση των τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στις επιπολαιότητες και στον ανώριμο τρόπο σκέψης, ενδεχομένως τα πράγματα να μην κυλήσουν κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με διαφωνίες, αντικρουόμενα συμφέροντα, αρνητικά αποκαλυπτικά συμβάντα, καλείστε να χειριστείτε τα γεγονότα με συναισθηματική ωριμότητα. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, προσοχή στις εγωιστικές επιθυμίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος οι αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν εντάσεις που θα έχουν ως συνέπεια να σας ρίξουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Για να μην πείτε λόγια τα οποία λίγο αργότερα θα μετανιώσετε, σκεφτείτε πολύ καλά τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε στις συζητήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα υπάρχουν διαφωνίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα και να διαφυλάξετε την πορεία των σχέσεών σας προσωπικών και επαγγελματικών. Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα αντιδράσετε, αν δεν είστε σε θέση να συγκρατήσετε την νευρικότητα σας θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητισμούς που θα βάλουν σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χειριστείτε με μεθοδικότητα θέματα οικονομικής φύσης, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, προσοχή στις υπερβολές και στις επιπολαιότητες. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τα αυστηρά σχόλια, την ειρωνεία και την επιβολή, δώστε έμφαση στο πώς θα μιλήσετε και γενικότερα στο πώς θα χειριστείτε διαφωνίες και εντάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεγχόμενη θα πρέπει να είναι η παρορμητικότητα και ο εγωκεντρικός τρόπος σκέψης, προσοχή να μην τεντώσετε το σκοινί και βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Ευέξαπτη θα είναι η στάση σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και γενικότερα την εσωτερική σας δίνη. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις θα έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ο σκοτεινός τρόπος σκέψης σας, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με απογοητεύσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαπιστώσετε από πού προκύπτουν αυτές οι απογοητεύσεις. Επαναπροσδιορίστε βλέψεις και προσδοκίες, ίσως το λάθος τελικά να μην είναι στον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν, αλλά στον τρόπο που εσείς αντιμετωπίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα απαιτούν ευελιξία, ευστροφία, διπλωματία και συναισθηματική καλλιέργεια, τα νεύρα οι εντάσεις και τα απότομα ξεσπάσματα δεν θα σας βγουν σε καλό. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αν υπάρξουν φραγμοί και εμπόδια δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Κρατήστε σε ισορροπία τις σχέσεις σας, προσοχή στις πεισματικές διαφωνίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να βγει στην επιφάνεια η εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητάς σας, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να χειραγωγήσετε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εναντιώσεις που θα σας στοιχίσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε θέματα οικονομικής φύσης εάν υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και τα εμπόδια θα τροφοδοτήσουν τη νευρικότητα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τον εκνευρισμό και τον εσωτερικό σας θυμό. Με τα πρόσωπα που περιβάλλουν την καθημερινότητά σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες, οριοθετήστε την εμμονή, θα χρειαστεί ισορροπία και χαλαρότητα.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης ενδεχομένως οι καταστάσεις να μην εξελιχθούν κατά όπως περιμένετε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες. Μελετήστε πολύ καλά τις εκδοχές, τα δεδομένα και τις προσδοκίες σας, ελλοχεύει κίνδυνος να απογοητευτείτε από την εξέλιξη που θα έχουνε κάποιες σχέσεις ή επαφές. Η στάση σας θα πρέπει να είναι ευέλικτη, προσοχή στις συναισθηματικές παγίδες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms