Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
10
2023

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Οκτωβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, ψυχικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες. Προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση, στην καχυποψία και στις σκοτεινές σκέψεις, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία. Η προσκόλληση στα αρνητικά σενάρια ενδεχομένως να οδηγήσει σε αδράνεια, θα υπάρξει διστακτικότητα για προσεγγίσεις και επιδιώξεις.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Αρνητικότητα, σκοτεινές σκέψεις

 

Στις σχέσεις προσωπικές επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολία εμφανιστεί στο θέμα της εμπιστοσύνης, η καχυποψία θα δώσει έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι κάθετος και όχι ευέλικτος, ενδεχομένως να μην υπάρχει αποδοχή. Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις αρκεί ο τρόπος σκέψης να είναι διαλλακτικός και όχι κάθετος ή εμμονικός.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στα ξεσπάσματα, στις εξάρσεις και στις αντιπαραθέσεις. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, η καχυποψία και η αμφισβήτηση δεν θα σας αφήσουν να εμπιστευτείτε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες επαγγελματικές ή προσωπικές σας υποθέσεις θα σας αγχώσουν, ίσως να στρεσαριστείτε και να νιώσετε τις καταστάσεις αδιέξοδες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε θετικά, η προσκόλληση στα αρνητικά σενάρια θα δώσει έκταση στο άγχος και στην εσωτερική ανησυχία, δεν θα σας αφήσει να ισορροπήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης στην επιφάνεια θα βγει η κτητικότητα σας, προσοχή στις ζηλοτυπίες, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο χαλαρά και ισορροπημένα. Όσοι διατηρείτε σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σας, αν δώσετε έκταση στην αμφισβήτηση δεν θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα, το άγχος δεν θα είναι σωστός οδηγός. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχουν προβληματικές καταστάσεις δεν θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Από την πλευρά σας θα χρειαστεί χαλαρότητα και υπομονή, αποφύγετε την πιεστική συμπεριφορά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στο παρασκήνιο, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τις κουβέντες σας. Προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια και τις διφορούμενες έννοιες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Στις συζητήσεις σας δεν θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος για ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να μην εξελιχθούν όπως θα περιμένατε, θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, οι συνθήκες θα είναι αντίξοες. Καλλιεργήστε την υπομονή σας, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική ένταση, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα και να σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό.

ΖΥΓΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, η στάση σας θα είναι παρορμητική κι αυτό θα σας οδηγήσει σε λάθη. Στις περιπτώσεις που στις συζητήσεις σας δεν μπορείτε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τους καβγάδες. Ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι κάθετος και εγωκεντρικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκοτεινές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν ακόμα πιο καχύποπτη τη στάση σας, δύσκολο θα είναι για σας να εμπιστευτείτε και να κατασταλάξετε. Οι ψυχολογικές εναλλαγές και η κυκλοθυμία στη διάθεση σας δεν θα σας αφήσουν να ισορροπήσετε, προσοχή στις εξάρσεις, αποφύγετε τις υπερβολές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε, προσοχή στα νεύρα στους εκνευρισμούς και στους θυμούς. Θα ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης που δεν θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εναντιώσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές σχέσεις, θα χρειαστεί υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες και εμπόδια θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, δοσοληψίες, οι επαφές σας ενδεχομένως να μην είναι ομαλές, ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και διαφωνίες. Στις συζητήσεις σας προσοχή στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους καυγάδες, την προσκόλληση και την εμμονή.

ΙΧΘΥΣ

Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο ψυχικός σας κόσμος, σε θέματα αισθηματικής φύσης ίσως να μην είστε σε θέση να αποφύγετε τις αμφιβολίες και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά, η προσκόλληση στις δικές σας απόψεις και η εμμονή στις απογοητευτικές εκδοχές θα σας οδηγήσουν σε λάθη και απογοητεύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω