Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
04
2023

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη πού θα οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμούς και σε συνειδητοποιήσεις, θα δοθεί τέλος στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις. Τα συμβάντα είτε είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα στρώσουν το έδαφος για αλλαγές τόσο στον τρόπο σκέψης, όσο και στον τρόπο που θα γίνουνε οι προσεγγίσεις σε πρακτικό επίπεδο.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Συνειδητοποιήσεις, εσωτερικές αποκαλύψεις

 

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, εργασιακές και κοινωνικές, ζητήματα εξουσίας ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις συζητήσεις και στις επαφές με άτομα που κατέχουν υψηλή ιεραρχική θέση. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση, η εμμονή, η έπαρση και η πεισματική αντίδραση. Στις περιπτώσεις που τεντωθεί το σκοινί θα δημιουργηθούν προβλήματα πού στην πορεία θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν.

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, θα βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και ψυχικοί κόμποι που θα έχουν άμεση επίδραση στη συμπεριφορά. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα κάνουν στην άκρη την προσκόλληση, την εξάρτηση και το ανεξέλεγκτο πάθος. Θα υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί ένα οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις, στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για ξεκαθαρίσματα αισθηματικά και επαγγελματικά, ίσως να πάρετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που ασκούν επάνω σας αρνητική επιρροή ή προσπαθούν να σας ελέγξουν. Προσοχή στις συζητήσεις και στις επαφές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι μεθοδική, θα χρειαστεί χαλαρότητα και διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν συμβάντα που θα σας αναστατώσουν, ίσως κάποια γεγονότα να τα δείτε με αρνητικό μάτι, ωστόσο στην πορεία θα διαπιστώσετε πως το καθετί έχει και τη θετική του πλευρά. Στον επαγγελματικό χώρο προσπαθήστε να προστατέψετε τις εργασιακές σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή στις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε από σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, θα χρειαστεί να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να λύσετε τους ψυχικούς σας κόμπους. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, ίσως να υπάρξει παρασκήνιο, μεγάλη προσοχή στα σχόλια και στις κουβέντες σας, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, αυτό θα σας δώσει την ώθηση να αποστασιοποιηθείτε από άτομα και σχέσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια εκνευρισμό και άρνηση. Στην περίπτωση που προσπαθούν κάποιοι να σας επηρεάσουν ή να σας καθοδηγήσουν χειριστείτε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τι αξίζει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι πρέπει να απομακρύνετε για να μπορέσετε να βελτιωθείτε και να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να διακόψετε κάποιες συνεργασίες, θα χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές και άμεσες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στην απαιτητικότητα σας, η ανάγκη σας να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας ίσως να σας οδηγήσει σε πιεστική συμπεριφορά προς τους τρίτους. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε χαλαρά, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε με αυστηρό τρόπο θα δημιουργήσετε εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσοχή στα περιττά έξοδα και στις σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχουν σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που σας προκαλούν αρνητισμό και τοξικότητα θα βρείτε τη δύναμη να δώσετε ένα οριστικό τέλος, θα καταφέρετε να βγείτε από τη ψευδαίσθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες υποθέσεις κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας και με την αισθηματική σας ζωή. Για να μπορέσετε να τερματίσετε τοξικές σχέσεις ή να δώσετε λύσεις θα πρέπει να κινηθείτε συντονισμένα, να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική και να μιλήσετε με σαφήνεια αποφεύγοντας τα μισόλογα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχονται συνειδητοποιήσεις και αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως για να γίνει μεταμόρφωση θα πρέπει πρώτα να αλλάξετε εσείς, να διαφοροποιήσετε τη στάση σας και την οπτική σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια, να προχωρήσετε μπροστά και να βγείτε από τη στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά. Αλλαγές θα υπάρξουν στη δομή των σχέσεων σας προσωπικών και εργασιακών, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας επηρεάζουν με τρόπο αρνητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον επαγγελματικό χώρο ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν ή να σας χειριστούν προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις εντάσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά και διπλωματικά αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις. Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο και στις υποκινούμενες ενέργειες, καλό θα είναι να αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα καυστικά σχόλια και τις αυθόρμητες κουβέντες. Αλλαγές θα υπάρξουν σε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα μελανά σημεία, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συνειδητοποιημένα θα κινηθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής