Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στις 17 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
10
2022

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στις 17 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Οκτωβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία θετική όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα, θα υπάρξει διάθεση για δραστηριοποίηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα ανοίγματα θα αξιοποιηθούν με τρόπο άμεσο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες, για επεκτατικές ενέργειες, για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη: Ζωτικότητα, δυναμικός τρόπος σκέψης

 

Ο συντονισμός και η μεθοδικότητα θα έχουν θετική κατάληξη, ο ενθουσιασμός απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με ορθολογισμό και μεθοδική τακτική. Στην περίπτωση που υπάρξει δυσκολία στη λήψη αποφάσεων το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, η αντίληψη θα είναι αιχμηρή.

Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες, θα υπάρξει δυνατότητα για ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό και έλξη. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης, θα γίνουν γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη. Ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα μπορέσουν να περάσουν ευχάριστα και ανανεωτικά.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε, κοινωνικοποιείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης. Ομαλοποιούνται οι επαφές σας, στον επαγγελματικό τομέα θα πάτε πολύ καλά στις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, στην εμφάνιση και στο παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να το επιμεληθείτε με τον σωστό τρόπο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές, οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες οικονομικές συμφωνίες. Σε κοινωνικό επίπεδο δικτυώνεστε θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στις προσεγγίσεις σας θα λάβετε την αναμενόμενη ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις και στις επαφές, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, να εκδηλωθείτε και να συζητήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Οι επαφές που θα προκύψουν να σας τονώσουν ψυχολογικά, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αισιόδοξος, δυναμικός και απελευθερωμένος. Επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές. Τρέξε τα επαγγελματικά σας βήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στις συνεργασίες. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν επαφές που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Επιμεληθείτε την κοινωνική σας εικόνα και την εμφάνισή σας θα κερδίσετε θετικά σχόλια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τις υποθέσεις σας και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προτάσεις και νέες συνεργασίες, θα μπορέσετε να βγείτε από τη στασιμότητα και την αναμονή. Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό επίπεδο, οι επαφές και οι συναντήσεις θα σας διασκεδάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Τυχερά συμβάντα θα σας δώσουνε το άνοιγμα να τρέξετε τις υποθέσεις σας επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και αισθηματικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς, να τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, και να βρείτε νέα πηγή εσόδων. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για γνωριμίες, θα υπάρξουν επαφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό και χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν υποθέσεις που σας αγχώνουν θα έχετε την ευκαιρία να τις τακτοποιήσετε και να κλείσετε ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, θα προκύψουν γνωριμίες που θα πάρουν προσωπική έκταση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, δυναμικότητα, πολύ καλά θα τα πάτε στις σχέσεις σας κοινωνικές και επαγγελματικές. Ομαλοποιούνται οι συνεργασίες και οι επαφές, άνοιγμα θα υπάρξει για εφαρμογή και υλοποίηση. Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να πάρουν αισθηματική διάσταση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τονώνεστε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, οι κοινωνικές επαφές οι φιλίες και οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη το εργασιακό άγχος, να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να διορθώσετε επικοινωνιακά λάθη που είχαν γίνει τις προηγούμενες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στις συνεργασίες, στην περίπτωση που ψάχνετε συμμάχους ή χορηγούς θα συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και υποθέσεις που σας αγχώνουν, δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές επαφές που θα καταφέρουν να σας χαλαρώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ανανεωμένος, θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις δυσκολίες με τρόπο δυναμικό. Φεύγει η απογοήτευση, θα αφήσετε στην άκρη τις έντονες εσωτερικές ανησυχίες. Οι κοινωνικές φιλικές και οικογενειακές επαφές που θα προκύψουν θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης