Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στις 29 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
01
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στις 29 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Ιανουαρίου 2023, ο Ήλιος που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη: Αυτοπεποίθηση, δυναμικές επιδιώξεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα δώσουν την ώθηση για να προχωρήσουν τα βήματα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η σταθεροποίηση στους στόχους, θα υπάρξει δυνατότητα να υλοποιηθούν οι βλέψεις αρκεί οι επιθυμίες να είναι εφικτές και οι ενέργειες συντονισμένες και όχι σπασμωδικές ή παρορμητικές.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δυναμικές, στα λόγια θα υπάρξει άνεση, οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό και έλξη.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με άνεση και αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ατόμων που μπορούν να σας βοηθήσουν για να μπορέσετε να εξελιχθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετικές αλλαγές και άμεση βελτίωση. Αξιοποιήστε τις συνεργασίες και τις προτάσεις που θα ακουστούν, αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια, οικονομικές συναλλαγές και νομικές υποθέσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας, τρέξτε τα βήματα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα αποφεύγοντας την αναβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν ανησυχία και έντονη εσωτερική ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις συναναστροφές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε επαγγελματικά, δώστε έμφαση στην καριέρα σας, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν ή που δεν σας βοηθούν να τρέξετε τα βήματα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξει άνοιγμα για δικτύωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, αν τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν εντάσεις θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις επαφές. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε το παρουσιαστικό σας, θα καταφέρετε να προβάλλετε την προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες, είτε με γνωριμίες αισθηματικής φύσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, άνοιγμα θα υπάρξει για επαφές που θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τις καθημερινές σας σχέσεις. Εκδηλωθείτε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε με σαφήνεια και με τρόπο ξεκάθαρο για τα θέματα που σας απασχολούν ή για τις εσωτερικές σας ανασφάλειες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, θετική εξέλιξη θα έχουν οι επαφές και συναναστροφές που θα προκύψουν είτε αυτές έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας πορεία, είτε με την αισθηματική σας ζωή. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε με δυναμικότητα, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Διατυπώστε απόψεις και ιδέες θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν οι σκέψεις σας σε πρακτικό επίπεδο. Κοινωνικοποιηθείτε θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε στη ζωή σας καινούργιο πρόσωπο. Επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες προτάσεις, για νέες συνεργασίες, για συμφωνίες, κινηθείτε συντονισμένα.

ΙΧΘΥΣ

Αισιοδοξία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις εμπιστευτείτε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Τα συμβάντα θα είναι ανανεωτικά θα καταφέρουν να σας τονώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-01-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms