Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
12
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Δεκεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, ευνοούνται υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, νομικά ζητήματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκδικήσεις, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Τα οργανωμένα πλάνα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο, κάποιοι θα καταφέρνουν να υλοποιήσουν και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία: Δημιουργικά ανοίγματα, θετικές αλλαγές

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συνεννόηση και αποδοχή. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, το πνεύμα θα είναι συνεργάσιμο, η σωστή επιχειρηματολογία θα επηρεάσει θετικά.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να λύσουν ζητήματα που δημιουργούν προβληματισμό. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας, να υλοποιήσετε τις βλέψεις σας και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, φλερτάρετε, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές που θα σας προκαλέσουν χαρά και ενθουσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, φεύγουν τα εμπόδια, θα έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε, να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για ευχάριστες γνωριμίες και συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να μιλήστε ανοιχτά, να συζητήσετε για τα ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλειες και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και συναδελφικές, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας με εποικοδομητικό τρόπο. Οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες θα μπορέσουν να σας ανανεώσουν. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα ανταμείβονται οι κόποι σας, θα κερδίσετε σε κύρος και εκτίμηση, θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητες σας και να ακούσετε θετικά σχόλια. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε, σε θέματα οικονομικής φύσης οργανώστε τις ενέργειες σας, επικεντρωθείτε στην εξόφληση ανοιχτών λογαριασμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, μόρφωση. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο, ίσως να υπάρξουν ανοίγματα για σεμινάρια. Δώστε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν, βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρας σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξοφλήσετε λογαριασμούς, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώστε τις βλέψεις και τα πλάνα σας, στα επαγγελματικά θα μπορέσετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη τακτική.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα καταφέρετε να συνομιλήσετε και να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Όσοι αναζητάτε νέα εργασία ή ψάχνετε υποστηρικτές θα συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας ανοίξουν νέο ορίζοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε διεκπεραιώσεις και συμφέρουσες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αξιοποιήστε τις θετικές αλλαγές που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες οικονομικές ή επαγγελματικές. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν, θα μπορέσετε να βγείτε από την ανασφάλεια και το άγχος. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, μιλήστε με αυθορμητισμό, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση