Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 20 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
11
2022

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 20 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Νοεμβρίου 2022, ο Ήλιος που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην επικοινωνία, στη συνεννόηση, στη συναισθηματική αποδοχή. Σωστή θα είναι η διαίσθηση, σε συνδυασμό με τη λογική θα βοηθήσουν στη λήψη άμεσων αποφάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νέες συνεργασίες.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία: Επαγγελματικά ανοίγματα, δημιουργικές συνεργασίες

 

Ομαλοποιούνται οι σχέσεις όχι μόνο οι επαγγελματικές, αλλά και οι προσωπικές. Στις συζητήσεις θα υπάρξει συνεννόηση, τα ξεκαθαρίσματα θα διαλύσουν τις αμφιβολίες. Σε κοινωνικό επίπεδο άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική έκταση. Όσοι αναζητούν νέα εργασία θα μπορέσουν να συναναστραφούν με τα κατάλληλα άτομα, θα ακουστούν προτάσεις που ουσιαστικά θα ανοίξουν μία νέα προοπτική.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν οι κουβέντες γύρω από την πορεία των σχέσεων, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις και υποσχέσεις. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες και προσεγγίσεις, οι συνομιλίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και να πάρουν μία πιο προσωπική όψη. 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Διευθετήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, θα υπάρξει το άνοιγμα για τακτοποιήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, πολύ καλά θα τα πάτε σε συζητήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, θετικά σχόλια θα ακούσετε, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για νέα συνεργασία. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε, θα γίνουνε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε θετική εξέλιξη στις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. Στον εργασιακό χώρο πολύ καλά θα τα πάτε με τους συναδέλφους σας, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές και συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, οι επαφές με φίλους και με οικογενειακά άτομα θα είναι χαλαρές και διασκεδαστικές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας, κινηθείτε συντονισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε δυναμικά και με αισιοδοξία, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα τόσο θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις σε καλέσματα φίλων, θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε και να περάσετε διασκεδαστικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, νομικές υποθέσεις, αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειές σας, αποφύγετε την αναβολή, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για άμεση τακτοποίηση κυρίως για ζητήματα που εκκρεμούν από την προηγούμενη περίοδο. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σας σχέσεις, εκδηλωθείτε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, οι ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε. Όσοι διατηρείτε σχέση προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε και να περάσετε δημιουργικά. Στα επαγγελματικά σας συντονιστείτε τις ενέργειές σας.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προστάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να υλοποιήσετε πλάνα και βλέψεις, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η οργάνωση και ο συντονισμός. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες κοινωνικές αλλά και αισθηματικής φύσης, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, διαίσθηση, στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να οργανωθείτε, να κινηθείτε συντονισμένα, θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές γνωριμίες και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκά θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη σκοπιά της αντίληψης σας. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, τι χρειάζεστε και πως πρέπει να κινηθείτε για να φτάσετε στον στόχο σας κυρίως τον επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε στις επαφές την έκταση που εσείς επιθυμείτε. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, για καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Κινηθείτε συντονισμένα, οργανώστε τα πλάνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα θα υπάρξει άνοιγμα για να μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή, όσο πιο άμεσες θα είναι οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας, τόσο πιο αξιοποιήσιμες θα είναι οι ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΣ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Για τους χωρισμένους ενδέχεται να υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι προχωρήστε σε προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου