Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 11 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
10
2022

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 11 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Οκτωβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα, θα υπάρχει διάθεση για άμεσες διεκδικήσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες αλλά και μεθοδικές, ουσιαστικά η αυτοσυγκράτηση θα βοηθήσει να υπάρχει ισορροπία και να αποφευχθεί η υπερβολή.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Δημιουργικός τρόπος σκέψης, αυτοεκτίμηση

 

Οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, ο τρόπος σκέψης θα είναι αναλυτικός, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις πού θα ξεκαθαρίσουν τα δύσκολα σημεία. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχουν τη δυνατότητα οι κοινωνικές επαφές να πάρουν επαγγελματική έκταση. Θα υπάρξουν συναναστροφές με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, οι επαφές θα ανοίξουν προοπτικές που θα αξιοποιηθούν είτε εργασιακά, είτε αισθηματικά.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής δέσμευσης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για φλερτ και νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, οι επαφές θα δώσουν την ώθηση για έναρξη σχέσης. 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες ή να αξιοποιήσετε με τρόπο εποικοδομητικό τις ήδη υπάρχουσες. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίστε, μιλήστε με σαφήνεια και τεκμηρίωση, θα καταφέρετε να βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον και να λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με επιτυχία και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα προχωρήστε σε ένα πρόγραμμα τακτοποίησης, θα καταφέρετε να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας ανησυχούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία, δυναμικός τρόπος σκέψης, η συμβουλή είναι να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις, η επιχειρηματολογία σας θα πείσει και θα επηρεάσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες, συμβόλαια, οικονομικές συμφωνίες, χρηματικές διεκπεραιώσεις. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, δώστε έμφαση σε οτιδήποτε σας ανησυχεί και σας αγχώνει, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε υποθέσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια. Κινηθείτε οργανωμένα, σκεφτείτε μεθοδικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην επαγγελματική σας εξέλιξη και γενικότερα στην καριέρα σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ίσως να σας απασχολήσει μία νέα συνεργασία. Αν οι επιδιώξεις σας γίνουν με τρόπο μεθοδικό το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και γενικότερα εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την σωματική σας τόνωση, ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, θα μπορέσετε να αλλάξετε τις ανθυγιεινές συνθήκες και να βγείτε από κακές συνήθειες. 

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης, προχωρήστε σε μεθοδικές προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία νέα αρχή, οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και επαφές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις νέες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει θα είστε σε θέση να βρείτε λύσεις και γενικότερα να χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις με επιτυχημένο τρόπο. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικά, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ακολουθήστε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι διαφοροποιημένος θα μπορέσετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις δίνοντας ουσιαστικές λύσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, μελετήστε πολύ καλά τα δεδομένα και τις πληροφορίες, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν επαφές που θα σας ανανεώσουν, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανταμείβονται οι κόποι σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καρπούς θα βγάλουν οι προσπάθειες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν επαφές που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αξιοποιήστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να συντονίσετε τα βήματά σας, οι ενέργειες και οι επιδιώξεις σας θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο γι αυτό θα πρέπει να μελετήσετε πολύ καλά τους στόχους και τα δεδομένα. Θα έχετε το άνοιγμα να βελτιωθείτε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς αυτοσυγκράτηση και μεθοδική τακτική.

ΙΧΘΥΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε συναίσθημα με λογική, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε δημιουργική ώθηση τόσο στην επαγγελματική σας καριέρα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν, δώστε βάση στις επαφές και στις συναναστροφές, κινηθείτε μεθοδικά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σίσσυ Μαρτίνη