Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
22
10
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 24 Οκτωβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, οικονομικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ευνοϊκές συνθήκες για επαγγελματικές επιδιώξεις

 

Τυχερά συμβάντα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για βελτίωση, όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό. Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης θα βοηθήσουν να παρθούν σωστές αποφάσεις. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, οι επαφές θα είναι δημιουργικές, θα υπάρξει συμφωνία και κατανόηση.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης. Σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις, τα ζευγάρια θα καταφέρουν να πάρουν από κοινού αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομική βελτίωση, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας. Τακτοποιείτε υποθέσεις επαγγελματικές και οικονομικές που σας αγχώνουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από την αβεβαιότητα, να ισορροπήσετε και να κατοχυρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και εργασιακές υποθέσεις, θα τα πάτε πολύ καλά στις συνεργασίες σας. Δώστε έμφαση στις συναδελφικές επαφές και σχέσεις, η συλλογική δράση θα έχει εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες, ίσως να σας συστήσουν πρόσωπα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης εντείνετε τις προσπάθειές σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα, προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμβόλαια, αγοροπωλησίες, υπογραφές, συμφωνίες. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο γίνεται πιο μεθοδικά και οργανωμένα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βελτίωση θα υπάρξει σε θέματα επαγγελματικής φύσης, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν. Προχωρήστε στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για επιδιώξεις και προσεγγίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια, οικονομικές δοσοληψίες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να τακτοποιήσετε ζητήματα και εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στις αρχικές σας βλέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που παρουσιάζετε την προσωπικότητά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης επικεντρωθείτε στην οργάνωση, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παραπέρα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τις επαφές και τα ανοίγματα που θα προκύψουν για συζητήσεις, προχωρήστε σε επιδιώξεις και προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ενισχύστε την επιχειρηματολογία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις απόψεις και νέες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση, θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις εργασιακές σας σχέσεις θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ομαλοποιήσετε τις επαφές και να συνεργαστείτε δημιουργικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα Θα υπάρξουν σε θέματα που έχουνε να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις και ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να σταθεροποιηθείτε σε μία συγκεκριμένη τακτική και να συντονίσετε τις ενέργειές σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε διεκπεραιώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα οικονομικά, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να κατοχυρώσετε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms