Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 12 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
09
04
2024

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 12 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 12 Απριλίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, είναι μία όψη που θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιούργησαν ένταση ή προβληματισμό. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, θα είναι πιο δυναμικός και πιο ουσιαστικός, φεύγει η ανάγκη για εναντίωση, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Βελτιώνονται οι σχέσεις, προσωπικές, επαγγελματικές, θα υπάρξει άνοιγμα για επανασυνδέσεις.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή: Δυνατότητα για βελτίωση σχέσεων

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να προκύψουν επαναξιολογήσεις που θα διαφοροποιήσουν τις συνεργασίες, τις συνθήκες, και τους όρους που έχουν κάποιες συμφωνίες. Τα συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν την τακτική αντιμετώπισης, πιο εύκολη θα είναι η προσαρμογή και η αποδοχή.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν γνωριμίες και συναναστροφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, οι επαφές που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για να τρέξετε τις υποθέσεις σας, για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή και θα πείσει. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσδοκίες σας θα βρουν ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε τι αποδίδει στη ζωή σας, και τι πρέπει να αφήσετε στην άκρη. Συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν είτε αυτά έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή, είτε με την αισθηματική, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η έκφραση σας θα χαρακτηρίζετε από σαφήνεια και ευφράδεια λόγου. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, προσπαθήστε να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας. Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, προσωπικές αλλά και κοινωνικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνετε από προκαταλήψεις και προσκολλημένες ιδέες ή απόψεις, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι πιο απελευθερωμένος. Σφαιρική θα είναι η αντίληψη σας, αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει ενθαρρυντική εξέλιξη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα, σε θέματα οικονομικής φύσης θα μπορέσετε να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, ομαλά θα κυλήσουν οι δοσοληψίες και οι συνεργασίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, ίσως καταφέρετε να αλλάξετε συνθήκες ή όρους που σας αγχώνουν, κινηθείτε με δυναμικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, νομικές υποθέσεις, οικονομικές συναλλαγές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, να προχωρήσετε σε αγοροπωλησίες. Προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε και να κλείσετε αρνητικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Συζητήσεις και νέες ευκαιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν την οπτική σας, παίρνετε νέες αποφάσεις. Δείξτε πρακτικό ενδιαφέρον στα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα γίνουν συζητήσεις αισθηματικής φύσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διαφοροποιήσετε αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε, να τοποθετηθείτε συναισθηματικά, και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει άνοιγμα για επαγγελματικές διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Πειστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα είστε αναλυτικοί και συζητήσιμοι, οι επαγγελματικές σας συνομιλίες θα κλείσουν υπέρ σας. Θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα που θα σας αναζωογονήσουν και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, ίσως να υπάρξουν επανασυνδέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμική θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η στάση σας, βγαίνετε από καταστάσεις ψυχολογικού στρες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να βγείτε από ψευδαισθήσεις. Ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, συνομιλήστε ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς, θα υπάρξουν ευχάριστες κοινωνικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στα ζητήματα που χρήζουν άμεση πρακτική δράση, προχωρήστε με σταθερά βήματα στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε κα να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα έχετε τη τόλμη να βάλετε φρένο στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, βγαίνετε από αυταπάτες και υποσυνείδητες φοβίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις, η ευδιαθεσία σας θα δώσει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ