Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 22 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
12
2023

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 22 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Δεκεμβρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει προς συζήτηση παρελθοντικά ζητήματα. Θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις που κρατούν από το παρελθόν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να μπουν σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή: Δημιουργικές συζητήσεις, ευχάριστες επαφές

 

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Παλιές συνεργασίες θα εξελιχθούν ομαλά, θα επανέλθουν παρελθοντικές προτάσεις που αυτή τη φορά θα έχουν το άνοιγμα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μιλήσουν ανοιχτά, δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις. Τα ξεκαθαρίσματα θα δώσουν θετική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές, φεύγει η ανασφάλεια. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε στις διεκδικήσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε για οικονομικά θέματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, αγοροπωλησίες, συμβόλαια, νομικά ζητήματα. Θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε και να περάσετε ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές εκκρεμότητες και στους ανοιχτούς λογαριασμούς, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να λύσετε παρελθοντικά ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος ή προβληματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να συζητήσετε για παρελθοντικά ζητήματα που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να δώσετε μία θετική εξέλιξη. Ανοίγματα θα υπάρξουν και συμφιλίωση και επανασύνδεση, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν, στη δική σας απόφαση θα είναι η επανένωση.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα και να βγείτε από το άγχος. Στον εργασιακό σας χώρο οι σχέσεις σας θα προχωρήσουν ομαλά χωρίς εντάσεις και προβλήματα. Οι συζητήσεις θα είναι δημιουργικές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις και απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Την εμφάνισή του θα κάνει πρόσωπο από το παρελθόν, στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε σε επανένωση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τρόπο θετικό, θα βρείτε συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές, επαγγελματικές, λύσεις θα βρείτε σε ανοιχτά ζητήματα που κρατούν από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση αρκεί να κινηθείτε μεθοδικά. Προσοχή στη σπασμωδικές ενέργειες, οριοθετήστε την ανυπομονησία. Σε κάποια ζητήματα ίσως χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας τις πιέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές απαντήσεις θα λάβετε από παρελθοντικά ζητήματα, αν κάποιες καταστάσεις είχαν καθυστερήσει να εξελιχθούν, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα γεγονότα και να καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, διατυπώστε απόψεις και προτάσεις, ωστόσο αποφύγετε την ένταση ή την πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να υλοποιήσετε. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα εργασιακής φύσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, στις συζητήσεις μιλήστε ανοιχτά με σαφήνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προκύψουν επαφές συζητήσεις και συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Η σκέψη σας ενδεχομένως να είναι στο παρελθόν, στον αισθηματικό τομέα αν σας ενδιαφέρει η παλιά σας σχέση περάστε σε προσεγγίσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρελθοντικά ζητήματα, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να οργανώσετε τις βλέψεις σας. Θα υπάρξουν δημιουργικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες αλλά και οι επανασυνδέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms