Ο Κρόνος σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Τέρμα τα ψέματα και οι δικαιολογίες γι’ αυτά τα 4 ζώδια!
Βαθμολόγησε
15
03
2023

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Τέρμα τα ψέματα και οι δικαιολογίες γι’ αυτά τα 4 ζώδια!

E-zwdia

Ταύροι και Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, βρίσκεστε σε μια εποχή λήψης σοβαρότατων αποφάσεων, απαραίτητων περιορισμών, μεγαλύτερης τήρησης των «πρέπει» όσο και αν σας καταπιέζουν. Όταν οι οικονομικές δυσκολίες ζορίζουν, ο Έρως φεύγει απ' το παράθυρο λέει μια παροιμία. Το διάστημα αυτό, ευνοούνται ωφελιμιστικές σχέσεις και συνεργασίες, και αισθηματικοί δεσμοί με κριτήριο την οικονομική επιφάνεια αλλά και με διαφορά ηλικίας. Τονίζονται θέματα υγείας και διατροφής, αλλαγής τρόπου ζωής και η αρχή μιας υποχρεωτικής δίαιτας.

 

Ποιοι θα βιώσουν έντονα το μοιραίο ξεκαθάρισμα και σε ποιο τομέα;

 

Για να δεις εάν σε αφορά η όψη αυτή κάνε κλικ στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ και βρες αν έχεις ωροσκόπο ή κάποιον προσωπικό δείκτη ή πλανήτη στα ζώδια αυτά. Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1ης και 2ης μοίρας ή μέρας των παραπάνω ζωδίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρεις πολύ καλά, ότι ο Έρως περνάει απ' το στομάχι. Όμως μιας και ανοίγει ο καιρός, μήπως θα έπρεπε να προσέξεις παραπάνω τη γραμμή σου αποφεύγοντας κυρίως διατροφικές καταχρήσεις; Να βάλεις έναν περιορισμό, ώστε να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου κατά συνέπεια. Απαραίτητη είναι και η άσκηση σ’ αυτό, ίσως και μια αλλαγή στον τρόπο ζωής. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 21, 22 και 23 Απριλίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Ταύρου και Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να θες να σου μιλούν οι άλλοι με ευθύτητα, όμως εσύ από τη μεριά σου κρατάς μέσα σου μυστικά κι αυτό ξέρεις φαίνεται από τη συμπεριφορά σου. Οι δικοί σου τουλάχιστον άνθρωποι, μπορούν να σε «διαβάσουν» γι αυτό και καλά θα κάνεις να είσαι πιο ειλικρινής απέναντί τους. Αλλιώς τους κάνεις να νιώθουν είτε ότι τους απαξιώνεις, είτε πως ότι κι αν σου πουν, δεν το υπολογίζεις και αδιαφορείς. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 23, 24 και 25 Οκτωβρίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Ταύρου και Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αναζητάς της ευτυχία στον πρίγκιπα που θα έρθει πάνω σε άσπρο το άλογο, ούτε και εκείνη την επαγγελματική συνεργασία που όλα θα μοιάζουν ωραία και ιδανικά. Πρέπει να προσπαθήσεις να «λανσάρεις» καλύτερα τον εαυτό σου και να μην παζαρεύεις τα ταλέντα τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, όπως τα τιμούν, ή σου τα υποτιμούν πιο επαγγελματίες κι επιδέξιοι στα παζάρια. Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 22, 23 και 24 Ιουνίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Ταύρου και Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε φλερτάρει με επιμονή πρόσωπο που μπορεί μεταξύ σας να έχετε ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας, κοινωνικού και οικονομικού στάτους, θέσης στην ιεραρχία, ή βλέψεις να γίνεις άλλο ένα απόκτημα στη συλλογή των πολύτιμων υπάρξεων στη ζωή του. Σε μια άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται να σκεφτείς να ενδώσεις στις βλέψεις κάποιου προσώπου, για ωφελιμιστικούς λόγους.  Η όψη αυτή αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου ή έχεις ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, από τις 28 μέχρι 30 μοίρες του Ταύρου και Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-03-2023 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms