Κρόνος στον Υδροχόο από 17 Δεκεμβρίου 2020 ως 7 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
12
2020

Κρόνος στον Υδροχόο από 17 Δεκεμβρίου 2020 ως 7 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ο Κρόνος ξεκινά το ταξίδι του στον Υδροχόο από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023. Άμεση θα είναι η επίδραση του στις κοινωνικές δομές, στο κατεστημένο, στις συλλογικές προσπάθειες και στην αναδόμηση των σχέσεων. Θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί και επαναξιολογήσεις, θα αλλάξουν μορφή τόσο οι συνεργασίες όσο και οι σχέσεις.

 

Ο Κρόνος στον Υδροχόο ως τις 7 Μαρτίου 2023.

 

Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να γίνουν συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιηθούν τα μελανά σημεία, να βρεθούν λύσεις, γενικότερα να επανεξεταστούν ζητήματα που δημιουργούσαν προβληματισμούς. Φεύγουν τα μεγάλα εμπόδια οι φραγμοί και οι προκαταλήψεις, απελευθερωμένο θα γίνει το πνεύμα, η αντίληψη θα είναι πιο σφαιρική και αρκετά πιο αντικειμενική.

Δεν αποκλείεται κάποιοι να αλλάξουν την ιδεολογία τους ή την συναισθηματική τους τοποθέτηση, ίσως να διαφοροποιηθούν οι αξίες κατά συνέπεια και οι βλέψεις. Αναδιαμορφώνονται οι κοινωνικές δομές, ενδεχομένως να δημιουργηθεί μία νέα βάση δεδομένων τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό. 

 

Κρόνος στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Κρόνου στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να συντονίσετε τα πλάνα σας και να δώσετε ώθηση στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο είχατε να αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες τώρα θα δείτε πως ο δρόμος ανοίγει, θα έχετε τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε σε άμεση υλοποίηση. Οι πρωτότυπες ιδέες σας θα βρουν το ενδιαφέρον που αναζητάτε, θα έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε και να κερδίσετε την προσδοκώμενη υποστήριξη. Βελτίωση θα υπάρξει στις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, θα καταφέρετε να δραστηριοποιηθείτε κυρίως σε θέματα εργασιακά. Στην περίπτωση που αναζητάτε μία καινούργια εργασία θα ανοιχτεί η κατάλληλη πόρτα που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε την δουλειά που σας ενδιαφέρει. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε, αναγκαστικά θα δώσετε έμφαση σε υποθέσεις επαγγελματικές και οικονομικές. Για να μπορέσετε να βγείτε από το άγχος και την έντονη ανησυχία αναγκαίο θα είναι να πάρετε αποφάσεις, να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε με αμεσότητα σε πρακτικό επίπεδο. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τις αγχωτικές συνθήκες, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε άμεσες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε σχέσεις συνεργασίες και υποθέσεις που σας προβλημάτισαν ή σας δημιούργησαν εμπόδια. Τις πληροφορίες θα είστε σε θέση να τις αναλύσετε με οξυδέρκεια και σφαιρική αντίληψη, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ως προς την υλοποίηση των ιδεών σας θα βρείτε την υποστήριξη των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, ουσιαστικά σας ανοίγεται η δυνατότητα να περάσετε σε εφαρμογή. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνει η διάθεση σας, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας επηρεάσουν και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα δεν αποκλείεται να αλλάξετε ιδεολογία και συναισθηματική τοποθέτηση, ουσιαστικά θα βγείτε από την προσκόλληση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο, σας καλεί να δώσετε έμφαση σε θέματα οικονομικά, ανοίγει ο δρόμος για τακτοποίηση και ολοκλήρωση. Στην περίπτωση που οι δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου σας είχαν αγχώσει τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τις ενέργειές σας, να συντονιστείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να δημιουργηθούν σκαμπανεβάσματα και μεταπτώσεις, αναγκαίο θα είναι να προσπαθήσετε να εμπιστευτείτε τους γύρω σας, αποφύγετε την εσωστρέφεια και την απομόνωση. Καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην καχυποψία σας, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα πρέπει να στηρίζονται στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές κινηθείτε με χαλαρότητα, απελευθερώστε τις βλέψεις σας, αποφύγετε την πίεση. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και φιλικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο σας, οι συναντήσεις και οι επαφές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συσφίξετε τις σχέσεις, να ξεκαθαρίσετε τα μελανά σημεία και να λύσετε παρεξηγήσεις. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα αρνητικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τα λάθη. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει αξιόλογη γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία για έναρξη σταθερής σχέσης. Σε ένα γενικό πλαίσιο τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως θετικά, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να κινηθείτε με συναισθηματική ωριμότητα και με σταθερές απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση σε θέματα εργασιακά, αναγκαίο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας. Ίσως να υπάρξει φόρτο εργασίας, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, αποφύγετε το άγχος και τις σπασμωδικές ενέργειες. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναγνωριστείτε, οι καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε κάτι αξιόλογο που θα σας ταιριάζει. Δώστε έμφαση στην υγεία σας και γενικότερα στη διατροφή και στη σωματική σας κατάσταση, αποφύγετε το έντονο άγχος και το στρες. Εστιάστε στην ψυχαγωγία και στη διασκέδασή σας, προσπαθήστε να τονωθείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο σας φέρνει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, αξιολογήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Στον αισθηματικό σας τομέα οι ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε σε έναρξη σταθερής σχέσης. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, διατυπώσετε τις προτάσεις σας, φανερώστε τις βλέψεις και τα συναισθήματά σας θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ικανοποιήσει. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε και να αναδομήσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση στις οικογενειακές σας υποθέσεις και γενικότερα στην προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να γίνουν συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε, να εμπιστευτείτε, και να δώσετε άμεσες λύσεις. Ανοίγει ο δρόμος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να έχετε συγκαταβατική διάθεση. Δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις που αυτή τη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να δώσεις οριστικές λύσεις. Για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας με προοπτική την σταθερή σχέση. Θα μπορέσετε να βάλετε καινούργιο άτομο στη ζωή σας, ωστόσο τα συμβάντα θα απαιτούν από εσάς σταθερές απόψεις και βλέψεις. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη σκέψη σας, έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας. Εφαρμογή θα βρουν οι πρωτότυπες ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια και οι αναστολές, θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε και να υλοποιήσετε. Σε επικοινωνιακό επίπεδο τα συμβάντα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν τόσο στην καριέρα σας, όσο και στη συλλογική σας δράση. Ώριμες θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παγίδες και τις επιπολαιότητες. Συντονίστε τις ενέργειές σας, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη μέθοδο. Στις συναναστροφές σας θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε, η επιχειρηματολογία σας θα είναι εύστοχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από αναστολές, φεύγουν τα εμπόδια και οι φραγμοί. Στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο σε θέματα επαγγελματικής φύσης είχατε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και ατυχίες, τώρα ανοίγει ο δρόμος για υλοποίηση. Δραστηριοποιηθείτε, περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε και να επηρεάσετε. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προχωρήστε στην εξόφληση λογαριασμών, διακανονισμοί και συμφωνίες θα έχουν ομαλή εξέλιξη. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στα συμπλέγματα και στα σκαμπανεβάσματα, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας, σας καλεί να αναλογιστείτε, να αναζητήσετε και να συνειδητοποιήσετε. Τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να πάρετε ριζικές αποφάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε σχέσεις, να αλλάξετε την πορεία των αρνητικών συμβάντων και να δώσετε μία δυναμική ώθηση στις καταστάσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν καινούργιες ευκαιρίες, τα ανοίγματα θα πρέπει να σας βρουν σε ετοιμότητα, αναγκαίο θα είναι να περάσετε σε άμεση δράση αποφεύγοντας τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Ανασφάλειες κυκλοθυμίες και ψυχολογικά συμπλέγματα θα σας απασχολήσουν σε βάθος, απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να δώσετε λύσεις και να βρείτε τις απαιτούμενες απαντήσεις. Εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε με σύνεση και ορθολογισμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή στη συσσώρευση απωθημένων. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα, καλείστε να αναλύσετε και να συνειδητοποιήσετε. Τα συμβάντα θα σας φέρουν ουσιαστικά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε πρωτοβουλίες. Κινηθείτε αποφασιστικά, απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, αναγκαίο θα είναι να αντιμετωπίσετε κατάματα τη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Ίσως να είναι απαραίτητο να περάσετε σε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης, αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες είναι οι φοβίες και οι αδυναμίες που σας οδηγούν σε υπερβολές. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την ζωή σας, αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναστολές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-12-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms