Quantcast
Τα μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
16
12
2021

Τα μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου.

E-zwdia

Ο Αιγόκερως γίνεται ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος, καθώς είναι σταθερός και αξιόπιστος και αναζητά μια σταθερή σχέση και γάμο. Από την αρχή της σχέσης,  μπορείτε να του εμπιστευθείτε την καρδιά σας.

 

Τα μυστικά του Αιγόκερου!

 

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης πλανήτης του, δίνει στον Αιγόκερω την επιθυμία να βρίσκεται σε μια σταθερή σχέση. Παίρνει  την αγάπη και τις σχέσεις με σοβαρότητα και συνήθως δεν ενδιαφέρεται για πρόσκαιρες καταστάσεις. Θέλει όμως το χρόνο του και δεν βιάζεται να κάνει γρήγορα μια σχέση, προκειμένου να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά. Ως ζώδιο της Γης, είναι ρεαλιστής και πρακτικός, βλέπει το γάμο και τη δέσμευση ως συντροφικότητα και όχι απλά σαν μια ερωτική σχέση. Ως ζώδιο φιλόδοξο και υλιστικό, είναι πιο πιθανό να παντρευτεί ή να κάνει μια σχέση με κάποιον, αν δει ότι υπάρχουν κοινά συμφέροντα ή ακόμα κάποιες φορές βλέπει το γάμο σαν μια συμφωνία.

Έντονα επίμονος και υπομονετικός, δεν φοβάται να κάνει τα πάντα για να υπάρχει αρμονία στη σχέση του, αν διαπιστώσει ότι υπάρχουν προβλήματα. Δεν τον τρομάζουν οι προκλήσεις και οι αντιξοότητες όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν του είναι εύκολο να βρει έναν ερωτικό σύντροφο, κυρίως επειδή σπάνια έχει ελεύθερο χρόνο για να ψάχνει. Είναι τόσο εργατικός, που πολλές φορές παραμελεί την ερωτική του ζωή, καθώς δουλεύει ατελείωτες ώρες και είναι απασχολημένος με την ανάπτυξη της αυτοκρατορίας του. Συνήθως είναι πετυχημένος επαγγελματικά, αλλά παρά τα όσα μπορεί να έχει αποκτήσει, μπορεί να είναι μοναχικός και κλεισμένος στον εαυτό του.

Κάποιες φορές είναι απαθής και συγκρατημένος, πράγμα το οποίο προέρχεται από τις  υψηλές προδιαγραφές που έχει στην αγάπη. Ωστόσο, κάτω από αυτό το φαινομενικά ψυχρό ύφος του, κρύβονται έντονα πάθη. Είναι υπομονετικός και πιστός, κι αν θελήσετε να ψυχολογήσετε έναν Αιγόκερω σε βάθος, και όχι μόνο στην εργασία του, θα διαπιστώσετε ότι έχετε έναν από τους πιο πιστούς, αισθησιακούς και αφοσιωμένους συντρόφους. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω του και να πείτε: «θα είμαστε μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Ακόμα κι αν δεν αφιερώνει χρόνο στη σχέση του λόγω των φιλόδοξων στόχων του, να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα την αμέριστη προσοχή του, θα είναι εκεί, κοντά σας, με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή του, δεν πρόκειται να φύγει. Μπορεί να φοβάται τη δέσμευση, αλλά αν αποφασίσει να δεσμευτεί, η σχέση διαρκεί. Δεν πρόκειται να ακούσετε κούφια λόγια αγάπης από αυτόν, τα λόγια του είναι πάντα ειλικρινή, τόσο που μπορεί να σας πει μια αλήθεια που δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε. Είναι ηθικός και έχει μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος και δύναμη χαρακτήρα. Δεν είναι τόσο πολύ κυνηγός, οπότε αν είστε ερωτευμένοι με έναν Αιγόκερω, ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε εσείς το ερωτικό παιχνίδι. Πάνω από όλα όμως, θα έχετε ένα σύντροφο που γνωρίζει τη δέσμευση και την αφοσίωση και ο οποίος θα σας βοηθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας στην αγάπη.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Ο ιδανικός σύντροφος για έναν Αιγόκερω είναι κάποιος με τα ίδια υψηλά πρότυπα αλλά και κάποιος που μπορεί να τον βοηθήσει να ηρεμήσει. Ο Αιγόκερως είναι πολύ αισθησιακός και ερωτικός, έτσι ο ιδανικός σύντροφος γι’ αυτόν είναι ο Ταύρος. Όχι μόνο μοιράζονται την επιθυμία τους για σωματική επαφή αλλά και οι δυο επιδιώκουν και εκτιμούν τη σταθερότητα και την αξιοπιστία. Ένας Ταύρος θα δώσει στον Αιγόκερω την αγάπη που χρειάζεται και θα τον βοηθήσει να ξεκλειδώσει την  παγωμένη καρδιά του. Το ζώδιο της Παρθένου είναι επίσης μια καλή επιλογή και ενώ μπορεί να μην υπάρχει τόσο πολύ πάθος και αισθησιασμός όπως με τον Ταύρο, η υψηλών προδιαγραφών Παρθένος του χαρίζει την πρακτικότητά της και μαζί μπορούν να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις της ζωής.

Τα αντίθετα έλκονται πάντα, έτσι το απέναντι ζώδιο, ο Καρκίνος, μπορεί να του χαρίσει άκρατο πάθος και ερωτισμό και να ταρακουνήσει την καρδιά του για τα καλά. Ο Καρκίνος φέρνει στην επιφάνεια όλες τις κρυμμένες ευαισθησίες του και τον κάνει να είναι βαθιά ερωτευμένος και να εκδηλώνει την αγάπη του με έναν  παρορμητικό τρόπο. Αλληλοσυμπληρώνονται, καθώς ο Αιγόκερως είναι πρακτικός ενώ ο Καρκίνος ονειροπόλος και αθεράπευτα ρομαντικός. Βλέπει σε αυτόν κάποιον που μπορεί να τον προστατεύσει, να τον αγαπά και να τον φροντίζει. Μαλακώνει την καρδιά του και απομακρύνει τις απαισιόδοξες σκέψεις του.

Μια άλλη επιλογή - έκπληξη για έναν Αιγόκερω είναι ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Αν και δεν υπάρχουν συμπληρωματικά στοιχεία, και οι δυο εκδηλώνουν γνήσιο σεβασμό και πνευματική σύμπνοια. Επίσης μπορεί να ταιριάξει με έναν Υδροχόο ή Τοξότη, καθώς ως γειτονικά ζώδια πιθανόν να μοιράζονται ίδιους πλανήτες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως και Κριός: Αυτό το ζευγάρι μπορεί να φτάσει σε μια σταθερή σχέση, αλλά είναι πιθανό να έχει ένα ασταθές ξεκίνημα. Αυτά τα δύο ζώδια δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.

Αιγόκερως και Ταύρος: Αυτή είναι η ιδανική σχέση όπου συνυπάρχουν το πάθος, ο αισθησιασμός, η αφοσίωση και η δέσμευση. Καθώς και οι δυο είναι ζώδια της Γης,  καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και υπάρχει έντονη ερωτική χημεία.

Αιγόκερως και Δίδυμοι: Αυτό το ζευγάρι, αν και έλκονται μεταξύ τους, θα είναι δύσκολο και στους δυο να συμβιβάσουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις τους για τη ζωή. Η σχέση θα διαρκέσει με πολλή προσπάθεια και από τους δυο.

Αιγόκερως και Καρκίνος: Τα αντίθετα έλκονται για να σχηματίσουν μια μακροχρόνια σχέση ή γάμο. Ο καθένας βρίσκει στον άλλον αυτό που αναζητά, ένα σταθερό και στοργικό σύντροφο.

Αιγόκερως και Λέων: Αυτά τα δύο ζώδια έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον, που αν η σχέση γίνει σοβαρή, θα είναι ένα τόσο δυναμικό ζευγάρι που δύσκολα θα χωρίσει.

Αιγόκερως και Παρθένος: Αυτό το ζευγάρι έχει τόσα πολλά κοινά, ακόμη και οι διαφορές τους είναι συμπληρωματικές. Ο καθένας βρίσκει στον άλλον αυτό που του λείπει και δημιουργούν μαζί μια μακροχρόνια σχέση.

Αιγόκερως και Ζυγός: Ο Ζυγός είναι μια κοινωνική πεταλούδα σε αντίθεση με τον Αιγόκερω που είναι μοναχικός, αλλά αυτό το παράξενο ζευγάρι έχει τόσα πολλά να προσφέρει ο ένας στον άλλο, εάν δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους να αναπτυχθεί. Και οι δύο παίρνουν στα σοβαρά την αγάπη.

Αιγόκερως και Σκορπιός: Δύο ισχυρές προσωπικότητες συναντιούνται και είναι μαζί για να δημιουργήσουν μια αισθησιακή και συναισθηματική σχέση. Τους συνδέει μια βαθιά πίστη και γνήσια αγάπη.

Αιγόκερως και Τοξότης: Ο ανέμελος Τοξότης μπορεί να φαίνεται να έχει ελάχιστα κοινά με το σοβαρό Αιγόκερω, αλλά αν δημιουργήσουν μια σταθερή σχέση, θα διαπιστώσουν ότι έχουν πολλά περισσότερα κοινά και πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλο.

Αιγόκερως και Αιγόκερως: Αυτό το ζευγάρι θα επιτύχει πολλά μαζί. Και οι δυο είναι εργατικοί και φιλόδοξοι και ως ζευγάρι μπορούν να πετύχουν εκπληκτικά κατορθώματα.

Αιγόκερως και Υδροχόος: Παρά το ότι ο Αιγόκερως είναι πάρα πολύ σοβαρός για το φιλελεύθερο Υδροχόο, έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον. Η αγάπη ανθίζει σταδιακά και ο καθένας βλέπει στον άλλον αυτό που του λείπει.

Αιγόκερως και Ιχθύς: Ο πρακτικός και προσγειωμένος Αιγόκερως θα ερωτευτεί τον ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ, ενώ ο Ιχθύς θα δει ένα βράχο στη ζωή του, ένα σύντροφο που του παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2021 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής