Τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε με την ανάδρομη Αφροδίτη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
28
07
2015

Τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε με την ανάδρομη Αφροδίτη;

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Ανάδρομη Αφροδίτη. Τι μας συμβουλεύουν τα άστρα.
 


Η Αφροδίτη σηματοδοτεί την αγάπη, την ισορροπία και την αρμονία. Είναι ο πλανήτης του έρωτα και του γάμου, αλλά σε ανάδρομη πορεία, όλα αυτά διαταράσσονται ή εσωτερικεύονται, πλήττονται κατά κάποιο τρόπο. Όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, πράγμα το οποίο συμβαίνει περίπου κάθε ενάμιση χρόνο, για περίπου 6 εβδομάδες, μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα κίνητρα που συνήθως κρύβονται μέσα στις σκιές της. Ένας πλανήτης που οπισθοδρομεί σημαίνει ότι μοιάζει σαν να γυρίζει προς τα πίσω στον ουρανό, αν και αυτό φυσικά βασίζεται σε μια οπτική ψευδαίσθηση. Όταν οπισθοδρομεί ο πλανήτης, η ενέργειά του μπορεί να στρέφεται στον εαυτό του και είναι πιο δύσκολο να βγει στον εξωτερικό κόσμο. Μπορεί επίσης να είναι πιο δύσκολο για το άτομο να αντιληφθεί και να συνεργαστεί με την ενέργεια αυτή αντικειμενικά από μόνο του και να αντλήσει από αυτήν την ενέργεια θετικά στοιχεία με ευκολία.


Οι σχέσεις μπαίνουν σε επαναξιολόγηση και αναθεώρηση.Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να είστε δεκτικοί και ανοικτοί να δείτε τα πράγματα με ένα νέο τρόπο και να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας σε σχέση με τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μπορεί να βρείτε ό, τι εμπόδιζε την πρόοδό σας κατά το παρελθόν και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα στροφή. Για παράδειγμα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι φοβόσασταν την οικειότητα και την εγγύτητα και γι’ αυτό στέλνατε λάθος μηνύματα στο πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε κρυφές φοβίες για να πάρετε μια καλύτερη θέση στην εργασία σας, ότι ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερη θυσία από το χρόνο και την ελευθερία σας ή ότι δεν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις.


Κρυφά πάθη και επιθυμίες οδηγούν σε πόλεμο!Με την ανάδρομη Αφροδίτη, οι σχέσεις επανεκτιμώνται και θα χρειαστεί να εξερευνήσετε ό, τι κρυμμένο υπάρχει στις σχέσεις. Όταν τα κρυμμένα καταπιέζονται ή αγνοούνται, τελικά βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να διαταράξουν το status quo της σχέσης – πράγμα το οποίο δεν είναι και τόσο κακό πράγμα! Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, η θεά της αγάπης, της ομορφιάς, της δικαιοσύνης και της ευχαρίστησης μπορεί να μετατραπεί σε μια θεά του πολέμου, της δολιοφθοράς, της προσποίησης και του καταναγκασμού. Κρυφές επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια, οι οποίες μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία της ζωής σας. Αυτό μπορεί τελικά να είναι προς το καλύτερο, δεδομένου ότι με την αποκάλυψη αυτών των συναισθημάτων στο συνειδητό, θα μπορέσουν να επουλωθούν. Οι σχέσεις υποβάλλονται σε πίεση και μερικές φορές μπορεί να καταρρεύσουν, αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να έρθουν σε μια εφαρμόσιμη συμφωνία. Αντιστρόφως, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια νέα σχέση στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε αντισταθεί στη γοητεία ενός ατόμου που θέλετε εδώ και καιρό. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι σώφρον να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας στις σχέσεις. Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι να εξετάσετε ποιόν θέλετε και γιατί, και τι έχετε να προσφέρετε.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, η απογοήτευση που μέχρι τώρα δεν εκδηλωνόταν μπορεί να μετατραπεί σε σύγκρουση. Καραδοκούν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν για να μη φτάσει η σχέση στο τέλος της. Από την άλλη πλευρά, αν δύο άνθρωποι περνούν μια δύσκολη περίοδο και παλεύουν με τα προβλήματα, θα μπορούσαν αυτά τα προβλήματα να κατευνάσουν. Μπορεί να υπάρξει μια «εκεχειρία» έτσι ώστε να επανεξεταστούν τα ζητήματα. Ή μπορεί να αποκαλύψετε μια κρυφή πλευρά σας στις αξίες και τις επιθυμίες σας. Είναι μια στιγμή που μπορεί να υποχρεωθείτε να επανεξετάσετε αν αξίζει τον κόπο να προσφέρετε την αγάπη σας σε κάποια άτομα και να προβείτε σε απολογισμό του αν οι δραστηριότητές σας, τα πρόσωπα και τα πράγματα στα οποία έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και την ενέργειά σας, σας δίνουν την ανταμοιβή που θέλετε. Θα μπορούσε κανείς να επαναδιαπραγματευθεί στο πλαίσιο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας.


Προβληματισμός για οικονομικά ζητήματα.Τα οικονομικά ζητήματα απαιτούν επίσης μια νέα προσέγγιση και στρατηγική στον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό, και συχνά προκαλείται μια αλλαγή στο εισόδημα. Κάποιες δημιουργικές εργασίες μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθούν ή να προσεγγιστούν από μια διαφορετική κατεύθυνση, καθώς νέες ιδέες έρχονται στην επιφάνεια. Θέματα διπλωματίας, αρμονίας και κοινωνικής αλληλεπίδρασης μπορεί να γίνουν ασταθή και να απαιτήσουν εκ νέου διαπραγμάτευση. Από την άλλη πλευρά, η οπισθοδρόμηση μπορεί επίσης να είναι καλή για διαπραγματεύσεις, δεδομένου ότι η ενέργεια είναι ήδη σε μια κατεύθυνση προβληματισμού και εξερεύνησης της αθέατης πλευράς της κατάστασης.


Ποια είναι τα θετικά στοιχεία της ανάδρομης Αφροδίτης;Με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, προσφέροντάς του ξεκούραση και χαλάρωση. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες φορές μπορεί να το παρακάνετε με την πολυτέλεια και την ευχαρίστηση. Προβλήματα με τον εθισμό σε κάποια ουσία ή δραστηριότητα που μπορεί να επιβαρύνονται με την ανάδρομη Αφροδίτη, δεδομένου ότι η ανάγκη για ευχαρίστηση αυξάνεται. Ωστόσο, μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να μάθετε ποια πράγματα σας ευχαριστούν και ποια είναι καταστρεπτικά για σας. Οι γενικές συμβουλές είναι να δοθεί έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους, να προσπαθήσετε να κάνετε να λειτουργήσουν και να κατανοήσετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Θα είναι όμως πιο δύσκολο να καταλάβετε τι αισθάνονται οι άλλοι. Μπορεί να συναντήσετε μια παλιά αγάπη ή παλιούς φίλους που φέρνουν στην επιφάνεια παλιά, ξεχασμένα συναισθήματα. Καλό είναι να μην αγοράσετε κοσμήματα ή άλλα παρόμοια ακριβά πράγματα, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, είναι καλό να αγοράσετε αντίκες, έργα τέχνης με ιστορική αξία ή απλά αντικείμενα τέχνης από δεύτερο χέρι, αν μπορείτε να τα αξιολογήσετε σωστά.


Τι πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης;Μην κάνετε γάμο ή οποιαδήποτε δέσμευση, μην ανοίξετε κατάστημα μόδας, γκαλερί τέχνης, περιοδικό, ούτε να αγοράσετε ακριβά αντικείμενα ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας ή στο προσωπικό της επιχείρησής σας ή κάνετε άλλες σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις.


Τι μπορείτε να κάνετε με την ανάδρομη Αφροδίτη;να καθαρίσετε το σπίτι σας και να αποφασίσετε ποιά παλιά αντικείμενα θα κρατήσετε και ποια θα πετάξετε ή θα πουλήσετε.
να επαναδιαπραγματευτείτε συμφωνίες ή τραπεζικά δάνεια.
να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη ερωτική σας σχέση, όπως τα συναισθήματα του άλλου και τα δικά σας, πράγμα το οποίο απαιτεί ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία.
να ζητήσετε πραγματικά συγγνώμη για τα λάθη σας.
να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους ή μια παλιά αγάπη, ώστε να ξεκαθαρίσουν θέματα του παρελθόντος.
να εκδηλώσετε αγάπη άνευ όρων, με διαλογισμό, προσευχές και άλλες πνευματικές δραστηριότητες.

 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-07-2015 18:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση