Ζυγός - Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
22
09
2018

Ζυγός - Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

E-zwdia

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού. Τα προτερήματά του, τα ελαττώματά του, τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά του στον έρωτα. Μάθε για το ζώδιο του μήνα Ζυγός.

 

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού

 

Πολικότητα: Αρσενικό

Φύση: Ψυχική και πνευματική

Στοιχείο: Αέρας

Ιδιότητα: Παρορμητική

Πλανήτης: Αφροδίτη

Ημέρα: Παρασκευή

Χρώματα: Λευκό, φωτεινό κίτρινο, απαλό μπλε και παστέλ.

Θετικά χαρακτηριστικά: Νοημοσύνη, επιμέλεια, αισιοδοξία, επιδεξιότητα, πειστικότητα και ψυχικές δυνατότητες.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Έλλειψη επικοινωνίας, τάση για κουτσομπολιό και προβλήματα μνήμης.

Πέτρες: Τοπάζι, κρύσταλλα, αμέθυστος, ελαφρόπετρα και διαφανείς πέτρες.

Μέταλλα: Κασσίτερος και χαλκός.

Ζώα: Πουλιά (ειδικά ο αετός και το γεράκι), έντομα και αράχνες.

Άγγελος: Ραφαήλ

Ώρα: Το χάραμα

Κατεύθυνση: Ανατολή

Το σύνθημά σας: Θέλω την αρμονία και την ισορροπία.

 

Τα προτερήματα σας

Θέλετε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας. Είστε διπλωμάτες και απεχθάνεστε τις συγκρούσεις οποιουδήποτε είδους και προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο. Ξέρετε πολύ καλά να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και έχετε μια θεραπευτική συναισθηματική επίδραση πάνω τους. Έχετε το χάρισμα να προσελκύετε μαγνητικά τους ανθρώπους γύρω σας. Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι και βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, ακόμη και στις χειρότερες καταστάσεις. Αγαπάτε τις διάφορες μορφές τέχνης και έχετε συχνά δημιουργικό μυαλό. Έχετε παρατηρητικότητα αλλά και ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης, γι’ αυτό και είστε  εξαιρετικά δίκαιοι στις δικές σας πράξεις. Είστε απλοί και χαμηλών τόνων. Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό σας είναι ότι ποθείτε την ενότητα μεταξύ των ανθρώπων που έχουν σημασία για σας. Για παράδειγμα, θα κάνετε τεράστιες προσπάθειες ώστε να δείτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας ενωμένα και χωρίς συγκρούσεις. Θα προσπαθήσετε για το καλύτερο για την ευημερία των αγαπημένων σας προσώπων. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Τα ελαττώματα σας

Ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό σας είναι ότι είστε υπερβολικοί στις καταναλωτικές σας συνήθειες και σπαταλάτε τα χρήματά σας, χωρίς πολλή αυτοσυγκράτηση. Πολλές φορές είστε ερωτύλοι, σχεδόν σε σημείο σεξουαλικής ασυδοσίας. Συνήθως είστε φιλειρηνικοί και δε θυμώνετε ή δε δείχνετε ενόχληση, ακόμα κι όταν χρειάζεται να το κάνετε. Ωστόσο, μπορεί να καταπλήξετε τους πάντες με μια ξαφνική έκρηξη οργής. Κάποιες φορές δεν κρίνετε σωστά τον χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων και δεν μπορείτε να καταλάβετε, όταν ένα άτομο σας εκμεταλλεύεται.  Έχετε τυφλή εμπιστοσύνη και πιστεύετε ό, τι σας λένε. Είστε άτολμοι και αναποφάσιστοι. Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε κάτω από πίεση και δυσκολεύεστε να αναλάβετε την ευθύνη για οποιαδήποτε κατάσταση. Η αναποφασιστικότητά σας είναι ένα άλλο σας χαρακτηριστικό που σας δημιουργεί δυσκολίες και πολλοί σας θεωρούν τεμπέληδες. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Και στον έρωτα…

Από τη θετική πλευρά:

♥ Είστε πολύ κοινωνικοί και δύσκολα αγνοεί κανείς τη γοητεία σας.

♥ Είστε πολύ ήσυχοι και θέλετε το ίδιο και στην ερωτική σας ζωή.

♥ Είστε πολύ λογικοί και κάνετε τα πάντα για να υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας.

♥ Είστε πολύ αισθησιακοί και ρομαντικοί.

♥ Δεν κρατάτε τα συναισθήματά σας μυστικά και εκδηλώνετε τον έρωτα σας.

 

Από την αρνητική πλευρά:

♥ Σας λείπει το κίνητρο και η δύναμη να εγκαταλείψετε εύκολα μια σχέση που ξέρετε κατά βάθος ότι σας επιβαρύνει συναισθηματικά.

♥ Είστε αναποφάσιστοι, κάτι που ισχύει και στην επιλογή των συντρόφων σας.

♥ Επηρεάζεστε από τον κοινωνικό σας περίγυρο μάλλον εύκολα κι αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην ερωτική σας σχέση.

♥ Είστε πολύ επιλεκτικοί και μπορεί να χάσετε κάποιες καλές ευκαιρίες.

♥ Έχετε συχνές εναλλαγές διάθεσης και συμπεριφέρεστε παιδιάστικα κατά καιρούς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2018 1:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι