Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
29
11
2021

Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 9:42 π.μ, στην 12ο 22’ μοίρα. Η Έκλειψη αυτή επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Με τα Φώτα να βρίσκονται στον Τοξότη δίνουμε έμφαση σε θέματα που αγγίζουν το ευρύτερο περιβάλλον μας, σε ζητήματα γνώσεων και εκπαίδευσης, σε ότι αφορά την προσωπική μας ανάπτυξη και εξέλιξη. Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια!

 

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη;

 

Είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με στωικότητα. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για διεύρυνση των δυνατοτήτων μας σε όλα τα επίπεδα πρωταγωνιστούν και μπορούν να δώσουν το έναυσμα για νέα σημαντικά ξεκινήματα μακριά από αγκυλώσεις και δογματικές αντιλήψεις του παρελθόντος. Θα είμαστε ευάλωτοι σε αυταπάτες και πρόσωπα που υποκρύπτουν ζητήματα ή εκδηλώνονται μέσω μεγάλων υποσχέσεων. Παράλληλα και εμείς μπορούμε με ευκολία να χάσουμε το μέτρο και να γίνουμε αναξιόπιστοι.

 

Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επηρεάζονται σημαντικά καθώς καλείσαι να ξεπεράσεις καταστάσεις και να προχωρήσεις δυναμικά σε κινήσεις που θα εκτονώσουν το κλίμα. Βέβαια είναι απαραίτητο να είσαι ξεκάθαρος στις όποιες λύσεις επιλέξεις καθώς είσαι έμπλεος συναισθηματισμού και αυταπατών που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και απογοήτευση. Αφοσιώσου με τα πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν καθώς θα είναι η απόλυτη στήριξη σε ψευδαισθήσεις και ουτοπικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Παράλληλα, αξιοποίησε προτάσεις από το εξωτερικό ή από πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα και προσέγγιση από εσένα. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν δρόμοι που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις όλες σου τις δεξιότητες, αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό για εσένα. Και να θυμάσαι… μείνε μακριά από εξουσιαστικές και απολυταρχικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν συγκρούσεις και ρήξεις. Είναι απαραίτητο να καταλαγιάσεις τους φόβους που σε αναστατώνουν και να διαπιστώσεις ποιες καταστάσεις έχουν δημιουργήσει τραύματα και εμμονές που ακόμα κουβαλάς. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ολόκληρη την εικόνα σε κάθε κατάσταση που βιώνεις και να αποφύγεις πιθανά κωλύματα ή μπλοκαρίσματα που δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μία καθοριστική νέα αρχή καλείσαι να διαχειριστείς σε οικονομικό επίπεδο που επηρεάζει βαθύτατα τον ψυχισμό σου. Είναι σαφές ότι μπορεί να προκύψουν προτάσεις ή να επανέλθουν ευκαιρίες από το παρελθόν που ήρθε η ώρα να διαχειριστείς. Με δεδομένο το γεγονός ότι η καχυποψία και οι ανασφάλειές σου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα είναι εύκολο να εγκλωβιστείς σε φαντάσματα του παρελθόντος που δεν σε βοηθούν να δράσεις ρεαλιστικά και αποτελεσματικά στις συγκεκριμένες καταστάσεις που βιώνεις.

Είναι απαραίτητο να αφουγκραστείς το ένστικτό σου καθώς με ευκολία θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να δεις τις πραγματικές δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Ψυχολογικά, η αναστάτωση δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ψύχραιμα και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και σκηνές ζηλοτυπίας που θα προκαλέσουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο πρόσωπο που θα απογειώσει το συναίσθημα και το πάθος. Είναι σημαντικό να μην αφεθείς σε ψευδείς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια και να απολαύσεις κάθε στιγμή απαλλαγμένος από την ανάγκη σου για απόλυτο έλεγχο σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η Ηλιακή Έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στο πολικό σου ζώδιο, τον Τοξότη, και δημιουργεί συνθήκες για σημαντικά ανοίγματα και νέα ξεκινήματα στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου με κάθε τρόπο. Παράλληλα, έντονη είναι η ανάγκη σου για συντροφικότητα και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα που θα καθορίσει σημαντικά τον τρόπο που θα κινηθείς.

Μην ξεχνάς όμως ότι οι προθέσεις των άλλων μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες και αυτό να οδηγήσει σε ονειρικές καταστάσεις όπου οι ψευδαισθήσεις θα πρωταγωνιστήσουν. Φρόντισε να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί χωρίς να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και αποφεύγοντας πάντα να δημιουργήσεις στο μυαλό σου μία στρεβλή εικόνα που δεν σε βοηθά να δεις την πραγματικότητα. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις σκέψεις και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο πού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη δουλειά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σου χαρίζει νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες και επαναφέρει στη ζωή σου επιλογές που μπορεί να είχες αφήσει ανεκμετάλλευτες σε προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οφείλεις να έχεις το νου σου ότι θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μόνο αν αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά και μεθοδικά κάθε τι.

Οφείλεις να μείνεις μακριά από αυταπάτες και μεγάλες υποσχέσεις που δεν αποκλείεται να σε παγιδέψουν σε καταστάσεις που δεν θα είναι ιδανικές για εσένα. Παράλληλα, η ανάγκη σου για αλλαγές μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα λόγια και υπερβολικές δεσμεύσεις. Φρόντισε να αντιληφθείς με λογική και ωριμότητα τι μπορείς να προσφέρεις καθώς οι υπερβολές και οι ψευδαισθήσεις δεν αποκλείεται τελικά να οδηγήσουν στο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα και να είσαι αφερέγγυος σε ότι έχεις δεσμευθεί. Επικεντρώσου και στη σωματική σου υγεία καθώς ήρθε η ώρα να φροντίσεις την ενέργειά σου βάζοντας στην καθημερινότητα δράσεις και διατροφικές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέοντα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αναδεικνύει παραμέτρους και σημαντικά ζητήματα μέσα σε αυτήν. Νέα πρόσωπα και παλιότερες καταστάσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο ώστε να τονίσουν την ανάγκη σου για απόλυτες στιγμές πάθους και αισθησιασμό στη ζωή σου. Η γενναιοδωρία και ο συναισθηματισμός δεν σου λείπουν και αυτό είναι που βοηθά να απολαύσεις κάθε λεπτό με πρόσωπα που θέλεις να βρίσκονται δίπλα σου. Παράλληλα όμως έχεις την ανάγκη να βιώσεις το απόλυτο όνειρο που θα οδηγήσει σε μία μοναδική σχέση για εσένα. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις και αφουγκράσου την διαίσθηση σου που σου στέλνει συνεχώς μηνύματα και προσπαθεί να σε προστατεύσει.

Άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα και αφιέρωσε χρόνο ώστε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς που θα δείξουν πως μπορεί να προχωρήσει μία σημαντική σχέση για εσένα. Τα παιδιά μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς εγείρονται ζητήματα που ήρθε η ώρα να λύσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες και όχι χάνοντας το μέτρο. Δέσε τον χρόνο σου και σε ταλέντα που έχεις και έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα καθώς δεν πιστεύεις σε αυτά, μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το βλέμμα σου είναι επικεντρωμένο στην οικογένεια και σε καταστάσεις που έχουν προκύψει και σε οδηγούν σε μία νέα πορεία σημαντική για εσένα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αποβάλλεις νοοτροπίες και προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει η πατρική οικογένεια και να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε ένα νέο ξεκίνημα που θα σημάνει πολλά. Δεν αποκλείεται οι αποφάσεις αυτές να περιλαμβάνουν το ξεκίνημα της δικής σου οικογένειας ή τη μετακόμιση μακριά από την πατρική και μητρική φιγούρα.

Είναι απαραίτητο να είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου καθώς με ευκολία μπορείς να παρασυρθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που πιθανά φαίνονται ιδανικά στα μάτια σου. Οι ψευδαισθήσεις δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ρεαλιστικά την εικόνα προστατεύοντας τον εαυτό σου και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Η ψυχική δύναμη που δείχνεις και η έντονη διαίσθηση δεν θα σου επιτρέψουν να αυταπατάσαι αρκεί να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να εμπιστευτείς αυτό που νιώθεις μέσα σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ιδέες ή προτάσεις για την έναρξη της δικής σου επαγγελματικής κατάστασης που θα σε βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείς και να προχωρήσεις με δικό σου βηματισμό προς την επίτευξη των στόχων σου. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον και να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σας. Γεγονός είναι ότι έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου, όμως δεν αποκλείεται να χάνεσαι πολλές φορές με τον συναισθηματισμό να πρωταγωνιστεί. Προσπάθησε να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς καθώς θα εκτεθείς και θα απογοητεύσεις κοντινά πρόσωπα σε σένα. Παράλληλα, αφουγκράσου το ένστικτό σου και πάψε να είσαι ευάλωτος σε πρόσωπα που δεν ξέρεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις τους και τι θέλουν από εσένα.

Επαγγελματικά, το εμπόριο μπορεί να δώσει μοναδικές ευκαιρίες και επιλογές που θα σου εξασφαλίσουν οικονομικές απολαβές μέσα από τις οποίες μπορείς να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Φρόντισε όμως να είσαι ξεκάθαρος στις προθέσεις σου και να μην επιτρέψεις σε πρόσωπα που θέλουν να συναλλαχθούν μαζί σου να θεωρήσουν ότι μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν και να επωφεληθούν εις βάρος σου. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που αποκρύπτουν από εσένα σημαντικά σημεία και πληροφορίες με πιθανό σκοπό την εμπλοκή σου σε καταστάσεις τελικά θα ανακαλύψεις ότι δεν σε εκφράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ηθικές αξίες, ύλη, αυτοπεποίθηση βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σε καλεί αναμοχλεύσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και σε ικανοποιεί απόλυτα. Προσπάθησε να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που προέρχονται από το παρελθόν και σου δημιουργούν αναστάτωση με γνώμονα το καλύτερο για εσένα. Είναι απαραίτητο να μείνεις μακριά από μεγαλεπήβολα σχέδια και αυταπάτες που θα επηρεάσουν το οικονομικό περιβάλλον που κινείσαι. Η ρευστότητα σου δημιουργεί επιπλέον ανασφάλεια και φόβους που δεν χρειάζεται να βιώσεις.

Παράλληλα, μπορείς να αφοσιωθείς στις ανάγκες σου και τον τρόπο με τον οποίο θα τις εκδηλώσεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να νιώσεις μέσα από την σχέση σου ότι βρίσκεσαι και κινείσαι σε μία σταθερή βάση. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες και προτάσεις σε όλα τα επίπεδα,  κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αξιοποίησε αυτές που θεωρείς ότι μπορούν να υπηρετήσουν τους προσωπικούς σου στόχους, παράλληλα όμως κατανόησε και τις ανάγκες των άλλων ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η  Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου προμηνύει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη ζωή σου καθώς ανοίγονται μπροστά σου σπουδαίες διαδρομές. Απαραίτητο ώστε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συγκεκριμένη συγκυρία είναι το να έχεις την διάθεση να αντιληφθείς τους γύρω σου και να αφουγκραστείς αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς ψευδαισθήσεις. Οι προτάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα είναι πολλές και είναι πιθανό να χρειαστεί να επανεξετάσεις ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται και πάλι μπροστά σου.

Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μην σου δίνει ξεκάθαρα την εικόνα των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και επιλογές. Οφείλεις να δεις την κάθε κατάσταση από απόσταση και έχοντας ρεαλιστική αντιμετώπιση που θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε πραγματικό χρόνο σε αυτά που μπορούν να σε εξελίξουν και σε ότι δεν σου ταιριάζει. Προσπάθησε να περιοριστείς σε υποσχέσεις τις οποίες μπορείς να κρατήσεις καθώς κάθε άλλη υπόσχεση δεν θα βοηθήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα σου. Αισθηματικά, μπορείς να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος δείχνοντας ωριμότητα καθώς πρωταγωνιστεί η λογική, η αισιοδοξία και η ανάγκη για σταθερότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια και καλείσαι να το αντιμετωπίσεις έχοντας την ψυχική δύναμη να δεις την πραγματικότητα χωρίς οφθαλμαπάτες. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αγγίζει ένα ευαίσθητο περιβάλλον του ωροσκοπίου σου και δημιουργεί την ανάγκη να κλείσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά με έντονο τρόπο. Ο συναισθηματισμός, η εσωστρέφεια και η ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου θα βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε πληγώνουν και κουβαλάς από προηγούμενες καταστάσεις.

Διαπιστώνοντας ποια σημεία και καταστάσεις στη ζωή σου δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις δυνάμεις σου και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις με δυναμικό τρόπο. Το φιλικό σου περιβάλλον θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις πραγματικές σου δυνάμεις και θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις που θα σε απεγκλωβίσουν από ευαισθησίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια. Πρόσωπα επιστρέφουν και επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου, τα κίνητρα τους όμως είναι ασαφή και αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δείξεις επιφυλακτικότητα προστατεύοντας τον εαυτό σου, τα συναισθήματά σου, την προσωπική σου ζωή και την εξέλιξη της. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το σύμπαν σε καλεί να στρέψεις το βλέμμα σου στο φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που εκκρεμούν και ήρθε η ώρα να δώσεις λύσεις. Ανοίγει μπροστά σου ένα σημαντικό κεφάλαιο όπου οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αφού έχεις την διάθεση να κινηθείς από κοινού μαζί τους σε στόχους και φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν και αγγίζουν σημαντικά κομμάτια της ζωής σας. Μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία αυτούς που υπόσχονται πολλά και θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν από τις πραγματικές σου επιδιώξεις.

Μην επιτρέψεις σε κανέναν να θεωρήσει ότι είναι εύκολο να σε καθοδηγήσει κατά το δοκούν με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον. Συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές δράσεις μπαίνουν στη ζωή σου τονίζοντας την ανάγκη της προσφοράς σε ένα ευρύτερο επίπεδο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες ιδεολογικές προσεγγίσεις και να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου έχοντας πάντα επαφή με αυτά που πραγματικά σε εκφράζουν και τις προσωπικές σου πεποιθήσεις. Στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορείς να πρωταγωνιστήσεις καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αποβάλεις ανασφάλειές του παρελθόντος και να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες και μέχρι που μπορείς να φτάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η επαγγελματική σου ζωή, το κοινωνικό σου στάτους βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δημιουργούνται σημαντικές συνθήκες εξέλιξης που θα σε βοηθήσουν, αν τις αξιοποιήσεις, να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Προτάσεις για ένα νέο ξεκίνημα ή δυνατότητες από το παρελθόν που δεν αξιοποίησες επανέρχονται και σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία νέα σταδιοδρομία που θα σε εκφράζει και θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις να πετύχεις. Είναι απαραίτητο όμως να μην χαθείς σε ονειρικές καταστάσεις καθώς οι αυταπάτες μπορεί να κυριαρχήσουν και να χάσεις την ουσία των πραγμάτων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να έρθεις σε απόλυτη επαφή με την ρεαλιστική σου πλευρά και να δεις σε πρακτικό επίπεδο ποια μπορεί να είναι τα οφέλη από κάθε επιλογή. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις έμπλεος συναισθηματισμού και ωραιοποιήσεων που θα σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο. Η διαίσθηση σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς μπορείς να αντιληφθείς σε βαθύτερο επίπεδο τι είναι αυτό που θα σε ικανοποιήσει και ποια σημεία, ποιες παγίδες και ατραπούς πρέπει να αποφύγεις ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Αισθηματικά, βιώνεις στιγμές χαλάρωσης και ασφάλειας με το πρόσωπο που αντιλαμβάνεται τις πνευματικές σου ανησυχίες, φρόντισε να το απολαύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-11-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms