Quantcast
25
09
2022

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια, με βάση τις κινήσεις των πλανητών. Δείτε πως θα κυλίσει η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας.

Παγκόσμια οικονομική κρίση; Κοινωνικές αναταραχές; Ποιές δομές και νόμοι δεν έχουν πλέον αξία και πρέπει να εγκαταλειφθούν; Τί θα μπορούσε να τα αντικαταστήσει; Αυτό είναι το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, το οποίο ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του την περασμένη χρονιά και θα εξακολουθήσει να ασκεί την επιρροή του και το 2022. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού προκαλεί μια ισχυρή επιθυμία για αλλαγή. Ο Κρόνος δηλώνει την εξουσία και τους κοινωνικούς θεσμούς, ο Ουρανός την επιθυμία για προσωπικές επιλογές και ελευθερία. Ο Κρόνος είναι ο θεσμοθέτης των κανόνων, ο Ουρανός αμφισβητεί τους κανόνες και τους παραβιάζει. Ο Κρόνος είναι οι κοινωνικές δομές, ο Ουρανός είναι η αλλαγή, οπότε σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε κάποιες δύσκολες στιγμές που φαίνεται να σχετίζονται έντονα με την αβεβαιότητα και το απρόβλεπτο γύρω από υλικά ζητήματα και το νόμο.

Αφορά οικονομικά θέματα και κοινωνικές ανισότητες, τους κανόνες και τους νόμους που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, τον εφοδιασμό μας με τρόφιμα, τους φυσικούς πόρους, τη ρύπανση και τη ζημιά στο περιβάλλον. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού θα μπορούσε δυνητικά να δημιουργήσει συγκρούσεις απόψεων, αναταραχές και επαναστάσεις. Μια ασταθή και χαοτική ατμόσφαιρα. Αυτό που θα συμβεί στο μέλλον είναι δύσκολο να ειπωθεί, αλλά αυτό που ενδεχομένως θα κλονιστεί είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ατομική ελευθερία με αυταρχικούς και σκληρούς νόμους. Ελευθερία ή καταπίεση; Τελικά, πού πάμε;

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου:

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Μέσα σε όλη αυτή τη λαίλαπα, έρχονται να προστεθούν οι τέσσερις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού οι οποίες ενισχύουν το ήδη ανατρεπτικό και σκληρό τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού. Σηματοδοτούν τον αγώνα μεταξύ ελέγχου και εξουσίας έναντι της συλλογικής συνείδησης και του ατομικού κέρδους έναντι των κοινών οικονομικών πόρων. Ανατρέπουν την ασφάλεια, την οικονομική σταθερότητα και τη λογική. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η έκλειψη του Μαΐου, η οποία θα έχει επιρροή όλη την χρονιά, είναι σε απόσταση αναπνοής από το σταθερό αστέρα Algol. Ο Έλληνας αστρονόμος Πτολεμαίος αναφέρει ότι είναι της φύσης του Κρόνου και του Δία, θεωρείται ότι είναι ο αστέρας του Δαίμονα, το πιο κακό αστέρι στον ουρανό. Προκαλεί ατυχία, βία, αποκεφαλισμό, απαγχονισμό και κυρίως βία από όχλο και θάνατο σημαντικών προσώπων και αρχηγών κρατών. Επίσης επιφέρει σεισμούς, πλημμύρες και βίαιες αλλαγές του καιρού.

Ο Δίας συνεχίζει να κινείται στους συμπονετικούς και πνευματικούς Ιχθύς έως τις 10 Μαΐου και από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Το ευμενές εξάγωνο Δία - Ουρανού, αν και ασθενές σε επιρροή, είναι ένα πολύ καλό σημάδι για όλους μας που εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις του Covid-19, δίνει τεράστια έμφαση στην ελευθερία. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα δίνει την ευκαιρία στην ανθρωπότητα να αξιοποιήσει τη συμπόνια, τη γενναιοδωρία και τη δύναμη που αντλείται από τη φαντασία, την έμπνευση και το Θείο.

Ο Δίας θα κάνει αισθητή την παρουσία του στον Κριό από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου και από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 16 Μαΐου 2023. Χαρίζει δύναμη, θάρρος και ενθουσιασμό για να πάρουμε την πρωτοβουλία να ξεφύγουμε από την εξουσία, έτσι μπορεί και να δούμε αναταραχές που τροφοδοτούνται από οργή και θυμό. O Άρης θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου 2023 επιτείνοντας την ήδη χαοτική και τεταμένη ατμόσφαιρα και βγάζοντας στην επιφάνεια την υποβόσκουσα οργή και τον κρυμμένο θυμό.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021