Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 28 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
02
2024

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 28 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενικότητα, σφαιρική αντίληψη, καλλιεργημένη υπομονή. Ανοίγματα θα προκύψουν για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, εφικτή θα είναι η συνεννόηση, δεν θα υπάρξει αδιαλλαξία και πεισματική αντίδραση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που απαιτούν ξεκαθαρίσματα και υποχωρήσεις. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, διακανονισμούς, η επιχειρηματολογία θα είναι βάσιμη, πειστικές θα είναι οι εξηγήσεις.

 

Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμής: Ορθή κρίση, ώριμες σκέψεις

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης έμφαση θα δοθεί στη διαχείριση, σκεπτόμενες θα είναι οι επιλογές. Θα υπάρξουν ανοίγματα για συναλλαγές, φεύγουν τα εμπόδια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι κλειστοί και ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να περιορίσουν την ανάγκη τους για εσωστρέφεια, θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους γύρω τους, να εκφραστούν και να εκδηλωθούν. Θετικός και αισιόδοξος θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην απογοήτευση και στην εσωτερική ανησυχία.

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Διατηρήστε αισιόδοξο τον τρόπο σκέψη σας, στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα θα καταφέρετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να βγείτε από το άγχος. Κοινωνικοποιηθείτε, εκφράστε τα συναισθήματά σας, θα λάβετε ικανοποιητική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώσε έμφαση στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές, να συνεννοηθείτε και να περάσετε ευχάριστα. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, θα βρείτε υποστήριξη και αποδοχή, από τη δική σας πλευρά θα έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε άτομα που εμπιστεύεστε και νιώθετε πως σας χρειάζονται. Σε θέματα οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα εξελιχτούν σταδιακά, θα χρειαστεί υπομονή, αυτοσυγκράτηση και μεθοδική αντιμετώπιση. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις. Τα οικονομικά σας βήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά και σταθερά, φανείτε αξιόπιστοι σε αυτά που θα συμφωνήσετε ή θα υποσχεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις συζητήσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αν νιώθετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν θα πρέπει να γίνετε πιο αναλυτικοί. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για ταχτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, συντονίστε τις ενέργειες σας, προσπαθήστε να αποφύγετε την καθυστέρηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να μπείτε στη διαδικασία να ξανά σκεφτείτε προτάσεις και προοπτικές που κατά την προηγούμενη περίοδο τις είχατε αντιληφτεί επιφανειακά. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ξανά κοιτάξετε τα πλάνα σας ή να τα οργανώσετε με έναν πιο συντονισμένο τρόπο. Άνοιγμα θα υπάρξει για συμφωνίες και δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγαίνετε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, τώρα συνειδητοποιείτε και προχωρείτε μπροστά. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κλείσετε οριστικά ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο που σας προκαλεί άγχος. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να εμπιστευτείτε και να φανερώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις σκέψεις που θα κάνετε σχετικά με αποτελέσματα και γεγονότα του παρελθόντος, αποφύγετε τον πεσιμισμό. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης των καθημερινών εργασιακών σας καταστάσεων. Αν αισθάνεστε ψυχολογικά πεσμένοι βοηθήστε τη διάθεση σας να ανέβει, συναναστραφείτε, βγάλτε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να βγείτε από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, μη δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και στην εσωστρέφεια. Προχωρήστε στην οργάνωση των καινούργιων σας σχεδίων ή βλέψεων, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και μεθοδική σκέψη. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για να εξομολογήσεις και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε που βαδίζετε και κατά πόσο είστε κοντά στους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να βάλετε κάποιο πρόγραμμα και γενικότερα για να οργανώσετε τα πλάνα σας. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για αγοροπωλησίες και οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις έκρυθμες καταστάσεις είτε αυτές υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε στην προσωπική σας σχέση, καλό θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αξιοποιήστε τις αλλαγές και τις νέες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τον αυθορμητισμό σας. Τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα ίσως και διπλωματικά, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η ώριμη αντιμετώπιση. Θα υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, ταχτοποιήσεις λογαριασμών.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, προσπαθήστε να τονωθείτε. Προσοχή στο άγχος και στην αβεβαιότητα, θα πρέπει να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις φοβίες σας, σκεφτείτε με τρόπο θετικό. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, τα επιχειρήματα σας θα είναι εύστροφα θα καταφέρετε να πείσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta