Λίλιθ: Από τον Παράδεισο... στην Κόλαση!
Βαθμολόγησε
15
02
2018

Λίλιθ: Από τον Παράδεισο... στην Κόλαση!

E-zwdia

Η πάθος είναι ένα μυστήριο... ό, τι γνωρίζουμε για τις σεξουαλικές παρορμήσεις μας και τις επιθυμίες μας είναι συχνά περίπλοκο και διαστρεβλώνεται από τις εικόνες της κοινωνίας, τις πεποιθήσεις και τα λεγόμενα ήθη. Αισθανόμαστε όλοι μας τη σεξουαλικότητά μας με διαφορετικό τρόπο. Ό, τι είναι διασκεδαστικό για ένα άτομο μπορεί να είναι ανησυχητικό ή ακόμα και επικίνδυνο για το άλλο ... και όμως ... και όμως ... όλοι συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με ό, τι είναι αποδεκτό από την κοινωνία μας, από τους γονείς μας και από αυτό που καθορίζει τι είναι σωστό και αποδεκτό από τους άλλους.

 

Και έρχεται η Λίλιθ να ανατρέψει τα πάντα…

 

Τι είναι η Λίλιθ;

Κατά τη μυθολογία, η Λίλιθ ήταν γνωστή ως ένας αόρατος δορυφόρος της Γης και γι’ αυτό το λόγο ονομάζεται Μαύρη Σελήνη. Αυτό το ουράνιο σώμα, το οποίο δεν αντανακλά το φως του ήλιου, είναι αυτό που εκπροσωπεί καλύτερα το αρχέτυπο της Λίλιθ, μια προκλητική και σεξουαλική γυναίκα, η οποία επαναστάτησε κατά του Αδάμ και συνουσιάστηκε με τους δαίμονες. Από τότε μέχρι σήμερα, η εικόνα του «αρνητικού» θηλυκού είναι μέρος κάθε πολιτισμού: οι κακές θεότητες, οι μάντεις και οι μάγισσες, οι οποίοι σε γενικές γραμμές ήταν άσχημοι και κακοί, αλλά και σατανικοί γητευτές, είναι σε θέση να ωθήσουν τον άνθρωπο στον όλεθρο. Με τον τρόπο αυτό η σεξουαλικότητα έγινε συνώνυμη με την αμαρτία, ένα βρώμικο πράγμα, που δημιουργεί απώλεια της λογικής!!!Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η «σκοτεινή πλευρά» της σεξουαλικότητάς μας, καθορίζεται από την Λίλιθ.

Η Λίλιθ στο μύθο, ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ. Σύμφωνα με τη Γένεση, ο Θεός ήθελε ο Αδάμ να έχει μια γυναίκα για να σταθεί δίπλα του. Μια γυναίκα ίση με τον Αδάμ με κάθε τρόπο. Ο Θεός δημιούργησε την Λίλιθ την ίδια ημέρα και από τον ίδιο πηλό με τον Αδάμ.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Όλα ήταν καλά μέχρι τη στιγμή που ήρθε ο καιρός να κάνουν παιδιά. Ο Αδάμ ήθελε να είναι η Λίλιθ «κάτω από αυτόν» και αυτή αρνήθηκε. Ο Θεός είδε αυτό και δυσαρεστήθηκε όταν ο Αδάμ στενοχωρήθηκε και η Λίλιθ εξορίστηκε στα βάθη του Κήπου. Έπειτα από τη φυγή της, ο Αδάμ νιώθοντας μοναξιά παρακάλεσε το Θεό και του έδωσε μια γυναίκα πιο υποτακτική, την Εύα. Ήταν η Λίλιθ που ήταν πίσω από την Εύα και έφαγε το μήλο. Οι απόψεις διίστανται για το αν ήταν η Λίλιθ που πήρε τη μορφή του φιδιού ή το φίδι μίλησε σε αυτήν. Επειδή πήγε ενάντια στο Θεό, συνδέθηκε στη Βίβλο με τον Διάβολο. Ήθελε να παραμείνει ίση του και όταν οι άλλοι προσπάθησαν να την εξαναγκάσουν να υποταχτεί, αυτή αποφάσισε ότι θα προτιμούσε να παραμείνει μόνη της παρά να υποδουλωθεί στις επιθυμίες του άλλου.

Λόγω της ανεξαρτησίας και της αποφασιστικότητάς της, πολλοί μπορεί να την φοβούνται, αλλά αυτό που πραγματικά φοβούνται είναι η ανεξέλεγκτη, μετασχηματιστική δύναμη της σεξουαλικότητάς της ... μια βαθιά, σκοτεινή και μυστηριώδη δύναμη που κρύβεται σε όλους μας... Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Η σημασία της Λίλιθ και οι επιπτώσεις της στη ζωή μας.

Ο κύκλος της Λίλιθ είναι 9 χρόνια. Είναι ένας φανταστικός πλανήτης και συνδέεται με το απόγειο (ή το πιο απομακρυσμένο σημείο) της τροχιάς της Σελήνης. Η Λίλιθείναι η σκοτεινή πλευρά μας, η οποία μπορεί να περιγραφεί ως η πιο εγωιστική, η λιγότερο συνειδητή, η ενστικτώδης και σκοτεινή φύση μας, που εξαρτάται από το παρελθόν, το σκοτεινό κάρμα και τα λάθη που κάναμε.

Η Λίλιθ, έχει τρία επίπεδα έκφρασης στη ζωή μας:

Το πρώτο επίπεδο: Ένα άτομο έχει επίγνωση των κακών ενεργειών του, αλλά εξακολουθεί να ενεργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο και να δικαιολογεί αυτήν, την κακή του συμπεριφορά.

Το δεύτερο επίπεδο: Ένα άτομο αντιλαμβάνεται τι είναι κακό. Δε σκοπεύει να πειράξει ούτε τον εαυτό του, ούτε τους άλλους. Κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαλλαγεί από τις κακές του συνήθειες, αλλά αντιμετωπίζει καρμική τιμωρία (συνέπειες) για τις καταστροφικές ενέργειες σε αυτή ή σε προηγούμενη ζωή. Παρόλα αυτά, κάνει μια διαρκή προσπάθεια να καθαριστεί και να απαλλαγεί από τις καταστροφικές συνήθειες που συνδέονται με την Λίλιθ.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Το τρίτο επίπεδο: Το άτομο ξέρει ήδη πώς να αντισταθεί στο «δηλητήριο» της Λίλιθ. Αναγνωρίζει τις ελλείψεις που έχει και ξέρει πώς να τις σταματήσει. Έχει ολοκληρώσει σχεδόν το κάρμα του, που συνδέεται με αυτή τη θέση της Λίλιθ. Ωστόσο, αυτή είναι μια σπάνια περίπτωση. Τις περισσότερες φορές αυτό το πρόσωπο ξέρει ήδη πώς να αντισταθεί σε ορισμένα κενά, αλλά είναι ακόμα στη διαδικασία εκμάθησης στο πώς να αντισταθεί στις υπόλοιπες κακές συνήθειες. Αυτό το άτομο βρίσκεται σε κατάσταση ενεργής διαδικασίας της ανάπτυξης της προσωπικότητάς του. Όταν ένα άτομο αντιλαμβάνεται με σαφήνεια τον τρόπο που η Λίλιθ επηρεάζει τη ζωή του, αποκτά «ψυχικό» αντίδοτο, δηλαδή απαλλάσσεται από την αρνητική επιρροή της. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Οι επιθυμίες της Λίλιθ

Η σημασία της στο ζώδιο που βρίσκεται, τον οίκο που καταλαμβάνει και οι όψεις που κάνει, θεωρείται σαν μια Αφροδίτη που εκφράζει αρνητικά τη σεξουαλικότητά της. Επίσης, η Λίλιθ μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε εκτός από την σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικότητάς μας, τη σχέση μας με τον Αποκρυφισμό, το υπερβατικό και τις νοητικές δυνάμεις. Στην πραγματικότητα, εάν αυτή είναι σε πολύ ισχυρή θέση, προκαλεί πάντα μια ισχυρή πνευματική διέγερση και διαδραματίζει ηγετικό ρόλο σε πολλά ωροσκόπια των μέντιουμ και των αποκρυφιστών.

Σε γενικές γραμμές, η Λίλιθ κατέχει δεσπόζουσα θέση στα ωροσκόπια των ισχυρών, δημιουργικών προσωπικοτήτων, που ζουν μια ζωή έξω από το κοινωνικό κατεστημένο με μεγάλη επιτυχία, αλλά ακόμα είναι ευάλωτοι και ευαίσθητοι στα συναισθήματά τους. Τείνουν να έχουν αντισυμβατικές σχέσεις ή καταλήγουν να ζουν ως ελεύθεροι σκοπευτές, διότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα συμβιβασμό. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-02-2018 10:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms