Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ουρανός στον Κριό
Βαθμολόγησε
09
04
2013

Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ουρανός στον Κριό

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

 Ουρανός στον Κριό, ο μεγάλος επαναστάτης

Ο Ουρανός ήταν ο πρώτος πλανήτης που ανακαλύφθηκε με το τηλεσκόπιο και βρέθηκε τυχαία από τον W. Herschel στην Αγγλία στις 13 Μαρτίου του 1781 όταν ο Ουρανός βρίσκονταν στο ζώδιο των Διδύμων. Το σημαντικότερο γεγονός εκείνη την περίοδο ήταν η Αμερικανική Επανάσταση (1775-1783). Έτσι, ο Ουρανός έγινε μια νέα πραγματικότητα και συνδέθηκε με την δημοκρατία και τους αγώνες γι’ αυτήν,  και αυτός είναι ένας λόγος που ο Ουρανός συνδέεται με την επανάσταση, την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την τεχνολογία, δεδομένου ότι ένα τηλεσκόπιο ήταν αρκετό για να ανακαλύψει τον Ουρανό.

Πώς ο Ουρανός επηρεάζει τη ζωή μας εξαρτάται κατά πολύ από το αν θα αντισταθούμε στις επιρροές του ή θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε με αυτόν τον πλανήτη της ανεξαρτησίας, της απελευθέρωσης, και της διαφώτισης. Ο Ουρανός επιταχύνει τον ρυθμό μας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές.

Όποιο κομμάτι της ζωής μας αγγίζει ο Ουρανός είναι ένας τομέας όπου θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι. Η συνείδηση μας και η δράση μας σχετικά με τον τομέα της ζωής μας που διελαύνει ο Ουρανός επιταχύνεται, σε σημείο που οι άλλοι μπορεί να θεωρούν τις δράσεις μας και τις αντιδράσεις μας βιαστικές. Μπορεί να ενεργούμε με αλόγιστο και απότομο τρόπο. Η διέλευση του Ουρανού μας διαταράσσει, μας αλλάζει, και ανοικοδομεί ό, τι αγγίζει. Μας ελευθερώνει από οποιαδήποτε στενόμυαλη σκέψη και μας προσφέρει ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς νέο. Επιταχύνει την ζωή μας, μας προσφέρει ευκαιρίες για να ρισκάρουμε και να πειραματιστούμε με εντελώς νέους τρόπους ζωής και αλληλεπίδρασης με τους άλλους και το περιβάλλον μας.

Ο Ουρανός είναι το μέλλον και δεν έχει υπομονή με τον υφιστάμενο τρόπο ζωής ή συμπεριφορές που είναι συνδεμένες με το παρελθόν ή οτιδήποτε παραδοσιακό. Η διέλευση του μας ταρακουνάει και μας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση της ατομικότητας μας. Δεν αποδέχεται την στασιμότητα και κανέναν περιορισμό. Η προσωπική μας ελευθερία φωτίζεται. Μας ξυπνάει και μας διεγείρει.

Ο Ουρανός στον Κριό

Ο Ουρανός στον Κριό έχει μια πολύ δυναμική ενέργεια. Προκαλεί διάφορες ανατροπές, αλλά φέρνει μαζί του αρκετό θάρρος και τη δυνατότητα για αποτελεσματική δράση. Ο Ουρανός στον Κριό έχει τόση ενέργεια και τόσο πολύ δυναμικό δράσης που πραγματικά θέλει να φέρει γεγονότα γρηγορότερα, και θέλει να επιταχύνει το ρυθμό της ζωής. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μη θέλουν στη ζωή τους να ενεργούν γρήγορα, αλλά με την ενέργεια του Ουρανού στον Κριό μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν περισσότερη φυσική ενέργεια.

Ο Ουρανός στον Κριό είναι πρωτότυπος και ανεξάρτητος. Γεμάτος φιλοδοξίες και ενέργεια, είναι πολυμήχανος. Οι προκλήσεις που θα φέρει θα είναι παρορμητικές και απότομες, με αποτέλεσμα την αναστάτωση, την αλλαγή σκηνικού, και την ανυπομονησία. Μπορεί να φέρει μία απότομη ανατροπή γιατί εύκολα δημιουργεί διαφωνίες για ασήμαντες λεπτομέρειες. Σε συνδυασμό όμως με τις εφευρετικές του ικανότητες και την πρωτοτυπία του, μπορεί να είναι ασυναγώνιστος. Ξεχειλίζει με ενθουσιασμό, πνευματισμό και ενέργεια, και του είναι δύσκολο να καταστείλει την αγάπη του για την ελευθερία.

Έχει τη δυνατότητα να προάγει προς μια νέα κατεύθυνση την ανθρωπότητα, και δεν φοβάται να καινοτομήσει με νέες ιδέες. Μπορεί επίσης να είναι λίγο παράτολμος, ασυνεπής και επαναστατικός. Αυτή είναι μια στιγμή που σημειώνονται ξαφνικές, απότομες αλλαγές. Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να δημιουργηθούν ατυχήματα που οφείλονται στην βιασύνη.

Ο Ουρανός στον Κριό αντιπροσωπεύει την εξέγερση, την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία μαζί με τις εφευρέσεις και την τεχνολογία. Είναι το θάρρος, η φιλοδοξία, η ενέργεια, η ανυπομονησία και ο πόλεμος. Ο Κριός κυβερνά όλα τα νέα ξεκινήματα, τα πρωτοποριακά και καθώς ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία και την κοινωνική μεταρρύθμιση, οι θετικές επιπτώσεις του Ουρανού στον Κριό, μέχρι το 2018, θα μπορούσαν να είναι σημαντικές πρόοδοι στο περιβάλλον και την τεχνολογία, ανακάλυψη εναλλακτικών πηγών ενέργειας, αναδιαμόρφωση στους υπολογιστές και γενικά βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Νέες ιδέες θα μπορούσαν να εμπνεύσουν και να επεκταθούν με μεγάλη ταχύτητα.

Η τελευταία φορά που ήταν ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1920 μια εποχή που ο κόσμος καταλαμβάνονταν από μεγάλο πανικό και μεγάλη κατάθλιψη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που ο Ουρανός εισέρχεται στον Κριό θα βιώνουμε την κατάθλιψη.

Ο Ουρανός για να κάνει έναν πλήρη κύκλο του ζωδιακού, χρειάζεται περίπου 84 χρόνια, και μένει περίπου 7 χρόνια, σε κάθε ζώδιο.

Ο Ουρανός εισήλθε στον Κριό από της 29-5-2010 μέχρι της 14-8-2010 και αφού έμεινε στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι της 13-3-2011 ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει μέχρι της 15-5-2018.

Πως θα επηρεάσει ο Ουρανός στον Κριό όλα τα ζώδια;

Δες πώς επηρεάζει η διέλευση του Ουρανού στον Κριό το ζώδιο σου παρακάτω. Αν γνωρίζεις το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σου, θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 1ο οίκο σου και τα αποτελέσματα του θα είναι εντυπωσιακά, καθώς η ζωή σου θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα! Τώρα θα νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις όλο τον κόσμο! Πρόσεξε μόνο τις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης που θα έχεις, οι οποίες μπορεί να διαταράξουν τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις την ζωή σου καθώς και στον τρόπο που προβάλλεσαι στους άλλους.

Η ελευθερία της προσωπικής σου έκφρασης είναι πολύ σημαντική για σένα τώρα. Θα αναμοχλεύεις το παρελθόν σου και οτιδήποτε έχει περιορίσει την ελευθερία σου ή δεν σε αφήνει να εκφράσεις την ατομικότητα σου. Αυτή είναι μια στιγμή που είσαι περισσότερο πρόθυμος να αναλάβεις επικίνδυνα ρίσκα. Ο Ουρανός ξυπνά τη συνείδηση σου και την….  αγγίζει με εκπληκτικούς τρόπους. Ως εκ τούτου, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα που θα σε ελευθερώσουν από περιοριστικές καταστάσεις. Θα έχεις έμπνευση και θα υπάρξουν ξαφνικές εκρήξεις ενθουσιασμού.

Κάτι όμως που πρέπει να προσέξεις είναι η παρορμητικότητα σου. Η ανάγκη σου για ελευθερία μπορεί να είναι τόσο ισχυρή ώστε να αφήσεις κάποια πράγματα ή αγαπημένα σου πρόσωπα πίσω. Εάν δεν είσαι προσεκτικός μπορεί να αποξενωθείς από αυτούς που είναι κοντά σου. Οι άνθρωποι γύρω σου θα είναι έκπληκτοι από την επαναστατική φύση σου. Δεν θα πρέπει τώρα να αντισταθείς στις αλλαγές που έρχονται και θα πρέπει να αποφύγεις εντελώς την παρορμητική συμπεριφορά.

Αλλαγές στο προσωπικό σου στυλ και την εμφάνιση σου, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Δεν θα υπολογίζεις τώρα τις προσδοκίες των άλλων παρά μόνο θα θέλεις να κάνεις αυτό που σ’ ευχαριστεί και δεν σε καταπιέζει. Η συμπεριφορά σου θα είναι πιο αυθόρμητη, και ίσως λίγο πιο επαναστατική. Η ελευθερία της προσωπικής σου έκφρασης θα είναι εξαιρετικά σημαντική για εσένα τώρα, και εάν υπολογίσεις και τις ανάγκες των άλλων δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 12ο οίκο σου κι αυτό θα σε κάνει να έρθεις σε επαφή με τη δημιουργικότητα σου, με τα όνειρα και τα οράματα που υπάρχουν στην περιοχή του ασυνείδητου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις όνειρα και να αρχίσεις μια…..  συνομιλία με τον εσωτερικό κόσμο σου και να ξυπνήσεις την διαίσθηση σου. Τώρα θα περνάς το χρόνο σου ακούγοντας μουσική και ποίηση πράγμα το οποίο θα ενισχύσει τα βαθύτερα συναισθήματα σου και θα ξυπνήσει την αισθησιακή ρομαντική φύση σου.

Ο Ουρανός εδώ σε βοηθάει να απελευθερωθείς από τις κακές σου συνήθειες, να θέλεις να κρατήσεις μυστική την ιδιωτική σου ζωή, ή ακόμα και να δοκιμάσεις κάποιες ασυνήθιστες καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να προσεγγίσεις κάποια άτομα με σκοπό να τα υποστηρίξεις, ή να θέλεις να δράσεις ανώνυμα στο παρασκήνιο. Τα γεγονότα που θα συμβαίνουν, θα σε κάνουν να αποκοπείς από το παρελθόν και τις συνήθειες σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις, ότι κάποια «μυστικά» σου ή η ιδιωτική σου ζωή έχουν εκτεθεί κατά κάποιον τρόπο, και έτσι θα πρέπει να απελευθερωθείς από όλα αυτά.

Μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσουν καταπιεσμένες αναμνήσεις, ή να έχεις προφητικά όνειρα, ή απροσδόκητες εμπνεύσεις. Τα πιο περίεργα συναισθήματα σου βγαίνουν στην επιφάνεια και σε βάζουν σε προβληματισμό. Όσο περισσότερο αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο στο να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις, τόσο πιο εύκολο και πιο συναρπαστικό θα είναι για σένα να αρχίσεις να μαθαίνεις να σκέφτεσαι, αν δεν έχεις αρχίσει ακόμη να το κάνεις. Όλη αυτή η διαδικασία λειτουργεί αργά, αλλά σταθερά, θα αποκολληθείς από το παρελθόν.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στην έκφραση των συναισθημάτων σου γιατί μπορεί να βιώσεις κάποιες αναταραχές. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσεις και να ασχοληθείς με την Μεταφυσική ή την Αστρολογία. Θα μπορέσεις να νικήσεις τις δυσκολίες και συγχρόνως να καταστείλεις ευκολότερα οποιουσδήποτε κινδύνους εκδηλωθούν. Αλλά περισσότερο από όλα, είναι μια κρίσιμη στιγμή να στραφείς στον εαυτό σου, καθώς πολλά από τα αρχικά πρότυπα της προσωπικότητας σου θα αλλάξουν και θα εγκαθιδρύσεις νέες πιο σταθερές και αποδεκτές ιδέες. Είναι σημαντικό για σένα τώρα, να εγκαταλείψεις τις βαθιά ριζωμένες προσωπικές σου συνήθειες και αξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 11ο οίκο σου κι αυτό θα σε κάνει να συναντήσεις  κάποιους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και αντισυμβατικοί. Θα επιδιώκεις να εισέλθεις σε ομάδες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο ενώ μπαίνουν στην ζωή σου νέες συναρπαστικές φιλίες. Μπορείς να συμμετάσχεις σε μια ομάδα που αφορά την Αστρολογία ή την Μεταφυσική. Γενικώς θα αισθάνεσαι ανήσυχος και θα χρειαστεί να προσγειωθείς.

Ο Ουρανός εδώ επηρεάζει τις φιλίες σου και αναζωογονεί τον κοινωνικό σου κύκλο. Αλλαγές στο κοινωνικό σου περίγυρο συμβαίνουν τώρα, και εσύ ανταποκρίνεσαι σε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους. Θα είσαι με ανθρώπους που έχουν ελεύθερο πνεύμα, ενώ φιλίες που σε καταπιέζουν ή σε περιορίζουν, θα θέλεις να τις αφήσεις πίσω σου. Έχεις τώρα μια ισχυρή ικανότητα να βλέπεις κάθε πρόσωπο γι’ αυτό που είναι πραγματικά, καθώς η διορατικότητα σου θα είναι αυξημένη, και αυτό σε βοηθά να κάνεις σωστές επιλογές στις νέες γνωριμίες που μπαίνουν στην ζωή σου.

Τώρα θα συνειδητοποιήσεις πόσο περιορισμένοι είναι οι στόχοι σου και έτσι, θα προσπαθήσεις να κάνεις νέα, μεγαλύτερα όνειρα. Οι φίλοι σου και γενικά οι κοινωνικές συναναστροφές σου θα αλλάξουν εντελώς ξαφνικά, σε πολλές περιπτώσεις. Καθώς οι στόχοι σου αλλάζουν όπως και οι φιλίες σου, κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής, θα έρθεις σε επαφή με άλλους πιο επιτυχημένους ανθρώπους. Επίσης ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να ζηλέψει για την πρόοδο σου. Καθώς αλλάζεις στόχους και φιλοδοξίες, θα προσελκύσεις άλλες, καινούργιες φιλίες. Μπορεί και να βρεις μία καλύτερη δουλειά που να πληρώνεσαι περισσότερο.

Οι φίλοι σου μπορεί να μην σε στηρίξουν σε ώρα ανάγκης, ενώ, αυτοί που νομίζεις ότι είναι εχθροί σου, να σπεύσουν να σε βοηθήσουν. Είναι μια χρονική περίοδος αλλαγών, και είναι καλό να προσπαθήσεις να μην εξαρτάσαι από κανέναν, παρά μόνο από τον εαυτό σου, αν θέλεις να έχεις σταθερά αποτελέσματα. Θα είναι μια συναρπαστική χρονική περίοδος, δεδομένου ότι θα διευρυνθεί σημαντικά ο κοινωνικός σου κύκλος, και θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ίσως ποτέ δεν είχες ονειρευτεί. Εάν διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, θα εμβαθύνεις στην κατανόηση, τόσο του εαυτού σου όσο και των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 10ο οίκο σου κι αυτό θα σου φέρει ξαφνικές αλλαγές στη σταδιοδρομία και την οικογένεια σου. Θα κερδίσεις κοινωνική αναγνώριση για το έργο σου ή θα υπάρξει μια αλλαγή στην επαγγελματική σου ζωή. Επίσης, θα σου δοθεί μια πολύ αναγκαία ώθηση για να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, η κατεύθυνση στην καριέρα σου αρχίζει να αλλάζει καθώς επίσης και οι σχέσεις σου με τα υψηλά ιστάμενα άτομα, οι οποίες μπορεί μερικές φορές να είναι τεταμένες. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλεις να ακολουθήσεις τις διαταγές τους!

Κάνε το καλύτερο για να αποφύγεις την παρορμητική λήψη αποφάσεων η οποία βασίζεται στην τάση σου να λειτουργείς ελεύθερα. Μπορεί να σου αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου που οι άλλοι δεν γνώριζαν ότι είχες, και αυτό μπορεί να είναι μια ξαφνική, συναρπαστική ανακάλυψη. Μπορεί επίσης να δημιουργηθούν απρόσμενες ανατροπές στην καριέρα και τη φήμη σου, οι οποίες θα έχουν επιπτώσεις στην ζωή σου. Θα μπορούσες επίσης να γίνεις γνωστός για ένα ασυνήθιστο έργο στο επάγγελμα σου.

Ανάμενε ριζικές αλλαγές στην εργασία σου. Είτε θα χάσεις ξαφνικά μια δουλειά κι αυτό θα σε κάνει να βρεις μια άλλη, ή μια ευκαιρία για πρόοδο θα εμφανιστεί από το πουθενά. Μερικές φορές θα υλοποιηθούν τα όνειρα που προσπαθούσες να πετύχεις, ίσως για χρόνια. Πιθανόν και να επαναστατήσεις εναντίον της εξουσίας! Όπως στον εργοδότη σου, τους γονείς σου ή την κυβέρνηση. Η κοινωνική θέση σου θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο ή το χειρότερο, ανάλογα με τις δικές σου επιλογές. Το βασικό θέμα είναι οι συγκινησιακές καταστάσεις που θα βιώσεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Αυτή θα είναι μία θυελλώδης χρονική περίοδος για σένα, η οποία θα συνδέεται με τη σταθερότητα της σταδιοδρομίας σου. Αν έχεις υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας, θα έχεις και το μεγαλύτερο όφελος. Αν υπάρξουν διάφορα ψευδή στοιχεία σχετικά με τη φήμη σου και το όνομα σου, χρειάζεται να κάνεις υπομονή και τα πράγματα θα διορθωθούν. Λόγω των απότομων αλλαγών και της στροφής που θα πάρει η καριέρα σου, θα ανακαλύψεις πολλά κρυμμένα ταλέντα σου, τα οποία θα σου φανούν πολύ εποικοδομητικά και χρήσιμα στο μέλλον. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις την δυσπιστία που ενδεχομένως να σου φέρει αυτή η διέλευση του Ουρανού, και να έχεις μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 9ο οίκο σου κι αυτό θα σου φέρει μια ξαφνική επιθυμία για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έλξη προς τις ξένες γλώσσες, ασυνήθιστες φιλοσοφίες ή θα έρθεις σε επαφή με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς. Μπορεί και να μπεις στον πειρασμό να ανεβείς σε ένα αεροπλάνο και να κάνεις τον….  γύρο του κόσμου. Θα σου δοθούν ξαφνικές  ευκαιρίες να ταξιδέψεις, και στα ταξίδια που θα κάνεις, θα έχεις αρκετές απροσδόκητες και ασυνήθιστες εμπειρίες.

Οι άνθρωποι που θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, θα έχουν την τάση να σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Μπορείς επίσης να θεσπίσεις αντισυμβατικές προσεγγίσεις στη θρησκεία ή την πολιτική και να ακολουθήσεις μία εντελώς καινούργια φιλοσοφία για την ζωή. Ορισμένοι του ζωδίου σου, μπορεί να σταματήσουν απότομα ή να ξεκινήσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Μπορεί και να αποφασίσεις να μελετήσεις κάτι εντελώς πρωτότυπο και καινούργιο ή να ταξιδέψεις σε μια ξένη χώρα για πρώτη φορά. Επίσης, θα μπορούσες να γίνεις διάσημος διαμέσου των μέσων μαζικής ενημέρωσης! Πολλά  απρόσμενα ταξίδια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης. Θα διευρύνεις την προοπτική σου στη ζωή και θα ανοίξεις νέους ορίζοντες, αλλά αν είσαι κολλημένος και άκαμπτος, την περίοδο αυτή θα αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο ενοχλημένος.

Αυτή θα είναι μια εποχή …. περιπλάνησης ή μιας κάπως άστατης ζωής, αλλά θα μάθεις πολλά πράγματα, καθώς, θα διευρύνεις σημαντικά τις γνώσεις σου. Αυτή είναι η καλύτερη διέλευση του Ουρανού, και σου επιτρέπει να κάνεις το καλύτερο: να προσφέρεις την γνώση και την αλήθεια. Και αυτή η γνώση, θα γίνει αποδεκτή από τους άλλους γύρω σου. Είναι μια χρονική περίοδος πλούσια και με ποικίλες εμπειρίες ενώ θα παρέχεις και θα λαμβάνεις γνώση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 8ο οίκο σου κι αυτό θα σε κάνει να ασχοληθείς με την ψυχολογία ή την μεταφυσική. Η ανάγκη σου να κατανοήσεις το άγνωστο και να εισέλθεις βαθιά στην ψυχή σου, θα σε κάνει να θέλεις να κατανοήσεις τον σκοπό της ζωής σου. Μελετώντας ακόμα και Αστρολογία, αυτό θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Η θέση αυτή του Ουρανού, επίσης, υποδεικνύει μια περίοδο αβεβαιότητας που περιβάλλει τις οικείες σχέσεις σου, ή ακόμα και κάποια αλλαγή στη σεξουαλική σου συμπεριφορά.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν ορισμένες ασάφειες ή απρόβλεπτα γεγονότα που περιβάλλουν τα χρήματα των ατόμων που είναι μέρος της ζωής σου, αλλά που δεν προέρχονται από το δικό σου εισόδημα, όπως, χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με κάποιον συνεργάτη σου, διατροφές, φόρους ή δάνεια. Κατά καιρούς, δεν θα υπάρχει ισορροπία. Θα μπορούσες επίσης, να αναζητήσεις την σεξουαλική ηδονή σε περιστασιακούς συντρόφους και να ξοδεύεις αρκετά χρήματα για την προσωπική σου ικανοποίηση. Επίσης, ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να εξαρτάσαι από τους άλλους ή να ζητάς να σε στηρίξουν οικονομικά.

Μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν προς το καλύτερο ή το χειρότερο τα οικονομικά του συντρόφου σου, κι αυτό να έχει επίπτωση και στο δικό σου εισόδημα. Μια κληρονομιά θα μπορούσε να συμβεί ξαφνικά και να αλλάξει τα οικονομικά σου. Αιφνίδιες οικονομικές ανατροπές είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς ο Ουρανός μπορεί να ταρακουνήσει και να ανατρέψει όλα τα είδη των οικονομικών συμφωνιών. Το θετικό από την διέλευση του Ουρανού, θα ήταν μια αλλαγή που οδηγεί σε μια αναγέννηση ή μια ευκαιρία να αναγεννήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου απροσδόκητες και συχνά ενοχλητικές ιδέες έρχονται στην επιφάνεια και σε κάνουν να αναρωτιέσαι. Σκοτεινές σκέψεις έρχονται από το ασυνείδητο και ξαφνικά ξεπετάγονται, δημιουργώντας έκπληξη. Αυτή η διέλευση είναι καλή αν θέλεις να βελτιώσεις τις ψυχικές ικανότητες σου ή να έρθεις σε επαφή με θέματα αποκρυφισμού. Είναι μια χρονική περίοδος ανακατανομής του εισοδήματος σου ή ακόμα, και να χαρακτηρίζεται από περιστασιακή και ανεξήγητη σεξουαλική δυσλειτουργία. Αντίθετα από τις άλλες διελεύσεις του Ουρανού, τα αποτελέσματα της είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά με άμεσο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 7ο οίκο σου κι αυτό θα σου φέρει ξαφνικές, νέες σχέσεις ενώ οι παλιές θα δοκιμαστούν στο κατά πόσο σου δίνουν την ελευθερία σου. Η ικανότητα της διπλωματίας σου θα δοκιμαστεί, καθώς επίσης και η ικανότητα σου να επικοινωνείς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ερχόμενος σε επαφή με νέα πρόσωπα. Αυτό που θα επιδιώκεις τώρα, είναι ένας νέος τρόπος προσέγγισης των άλλων κι αυτό είναι σημαντικό για σένα.

Οι στενές σου σχέσεις μπορεί να γίνουν ασταθείς ή να έχουν το στοιχείο της έκπληξης κατά κάποιο τρόπο, και μπορεί να θεωρήσεις ότι σου είναι δύσκολο τώρα να εμπιστευθείς πραγματικά τον σύντροφο σου ή τους συνεργάτες σου. Σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διατηρήσεις τις σχέσεις που έχουν γίνει ρουτίνα στην ζωή σου. Δεν θα ανέχεσαι οποιοδήποτε σφάλμα στους άλλους γύρω σου και ως εκ τούτου, θα υπάρξουν μεταβολές. Δεν θα ανέχεσαι να σε διατάζουν τώρα, καθώς και κάθε προσπάθεια να σε περιορίσουν, θα επιφέρει μεγάλη αντίσταση από την πλευρά σου.

Μπορεί να θεωρήσεις ότι η σχέση σου, σε περιορίζει και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους για να ξεφύγεις από τον περιορισμό. Επίσης, θα αντιμετωπίσεις ασταθή ή επαναστατική συμπεριφορά από ένα στενό συνεργάτη σου, και δεν θα ξέρεις με ποιόν τρόπο να χειριστείς την κατάσταση. Θα θέλεις να επαναστατήσεις ενάντια στους περιορισμούς που σου έχουν θέσει οι άλλοι και να αναζητήσεις την ελευθερία σου. Εάν οι σχέσεις σου έχουν γίνει ρουτίνα, μπορεί να σε αφήσουν απροσδόκητα.

Πολλοί του ζωδίου σου, μπορεί να πάρουν διαζύγιο, ειδικά αν ο σύντροφος σου δεν σου παρέχει την απαιτούμενη ελευθερία ή θα βρεις ξαφνικά ένα νέο σύντροφο ζωής ή θα κάνεις μία νέα συνεργασία. Μπορεί και να έχεις δημόσια αναγνώριση η οποία θα αλλάξει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Θα είναι μία δύσκολη χρονική περίοδος αν εξαρτάσαι από τον σύντροφο σου ή κάποιον συνεργάτη σου, είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Το μάθημα εδώ είναι να αγαπάς τους άλλους ελεύθερα χωρίς να απαιτείς παρά πολλά από την σχέση ή να θέλεις να πάρεις συναισθηματική υποστήριξη. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σου και τις επιχειρηματικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 6ο οίκο σου κι αυτό θα σου δημιουργήσει την ώθηση να αλλάξεις τις συνήθειες σου και την καθημερινή σου ρουτίνα. Ίσως και να θέλεις τώρα να μελετήσεις θέματα υγείας και θεραπείας. Θα θέλεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε είναι παλιό και στάσιμο στην ζωή σου. Επίσης θα αλλάξει η στάση σου απέναντι στην εργασία σου και την υγεία σου. Δεν θα αντέχεις να κάνεις ό, τι συνήθιζες να κάνεις στο παρελθόν και θα θέλεις να αποδεσμευτείς, ενώ θα υπάρξει και επαναστατική συμπεριφορά αν κάποιοι προσπαθήσουν να σε βάλουν σε ένα καλούπι. Θα κινηθείς προς μία νέα κατεύθυνση και μια νέα προσέγγιση για το πώς βλέπεις το έργο σου και τις καθημερινές λεπτομέρειες της ζωής σου.

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους γύρω σου μέχρι να προσαρμοστείς σε αυτή την επιρροή του Ουρανού. Δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις το συμβατικό πρόγραμμα της εργασίας σου και γι’ αυτό, ίσως και να κινηθείς προς μια πιο αντισυμβατική δουλειά. Θα είσαι ανήσυχος και θα ακολουθείς τον δικό σου ρυθμό, αντί να αποδίδεις σημασία στα κοινωνικά δεδομένα. Οποιαδήποτε εργασία σε περιορίζει, θα θέλεις να απελευθερωθείς. Θα εργάζεσαι ακούραστα σε ορισμένες χρονικές περιόδους, και άλλες φορές θα βαριέσαι. Θα ήταν καλό για σένα να βρεις μια δουλειά που να σου προσφέρει όχι μόνο ποικιλία και διέγερση, αλλά επίσης και ελευθερία.

Μια νέα στάση στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα σε αναγκάσει να κάνεις μία αλλαγή προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες, διαφορετικά θα αναζητήσεις μία νέα εργασία. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα ξαφνικό γεγονός σε σχέση με την υγεία σου, αλλά θα κατορθώσεις να αλλάξεις ριζικά τις συνήθειες του τρόπου ζωής σου προς το καλύτερο. Μπορεί επίσης να ενδιαφερθείς για τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας όσον αφορά την υγεία. Θα επωφεληθείς τώρα από τη γιόγκα ή το ρέικι. Αυτή η διέλευση του Ουρανού δεν θεωρείται γενικά και τόσο καλή για την υγεία. Προκαλεί ξαφνικές και απροσδιόριστες ασθένειες, όπως διαταραχές του νευρικού συστήματος, ή απροσδόκητα ατυχήματα.

Μπορεί να υποφέρεις περισσότερο από τους άλλους, και το υπερβολικό άγχος σου να επιτείνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Συνεπώς, το καλύτερο είναι να δεις τη ζωή αισιόδοξα και να μην ανησυχείς αν κάποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Μπορεί να προκύπτουν απροσδόκητες καταστάσεις που σου δημιουργούν στεναχώρια τις οποίες θα νομίζεις ότι δεν θα μπορείς να τις αποτρέψεις όσο κι αν προσπαθείς. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος με θέματα επαγγελματικά, διότι οι γραμματείς σου, οι βοηθοί σου και οι υπάλληλοι σου, θα αποδειχθούν αναξιόπιστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 5ο οίκο σου κι αυτό θα σου φέρει αλλαγές στις σχέσεις σου με τα παιδιά, στον έρωτα και την αγάπη και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια και την κερδοσκοπία. Θα νιώθεις πολύ ενεργητικός για νέες περιπέτειες και θα θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο. Η διέλευση αυτή μπορεί και να σημειοδοτήσει την γέννηση ενός παιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, έχεις την τάση προς έναν αντισυμβατικό τρόπο έκφρασης του εαυτού σου και όσον αφορά τη δημιουργικότητα σου.

Αυτή είναι μια στιγμή που θα εκφράζεσαι χωρίς προσωπικές αναστολές και θα θέλεις να αφήσεις πίσω σου την αισθηματική ζωή του παρελθόντος. Είναι μια εποχή που θα είσαι πιο αυθόρμητος στην έκφραση σου. Θα είσαι κάπως….  παιχνιδιάρικος και εκκεντρικός. Επίσης, θα προσελκύσεις ασυνήθιστους συντρόφους στη ζωή σου ή άτομα που είναι έξω από το κοινωνικό κατεστημένο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αιφνίδιες εξελίξεις ή εκπλήξεις θα υπάρχουν στην ερωτική ζωή σου. Τα χόμπι σου μπορεί να είναι έξω από τα συνηθισμένα, και επίσης μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις σου με τα παιδιά και τους εραστές σου.

Θα αισθανθείς μια ισχυρή ανάγκη για να ξεφύγεις από την βαρετή σου ρουτίνα και να διασκεδάσεις, να αναλάβεις ρίσκα και να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Θα μπορούσες απροσδόκητα να μείνεις έγκυος, ή να έχεις τώρα περισσότερη επαφή με τα παιδιά γενικά. Τυχερά παιχνίδια ή ριψοκίνδυνες κερδοσκοπικές επενδύσεις μπορεί να σε βάλουν στον πειρασμό να ρισκάρεις. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σε χτυπήσει με το βέλος του ανά πάσα στιγμή!

Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για συγκινήσεις, βόλτες και διασκέδαση και το σίγουρο είναι ότι κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης δεν θα πλήξεις καθόλου. Θα βρίσκεσαι στα δύο άκρα, δηλαδή, είτε θα απολαμβάνεις στο έπακρον τα πάντα, είτε θα νιώθεις ότι θέλεις να μείνεις μόνος σου. Θα σε έλκει το περίεργο και το ασυνήθιστο και θα αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, είναι κατά κάποιον τρόπο παράξενες και ιδιόμορφες. Μπορεί να είναι μια ενοχλητική χρονική περίοδος, αλλά για τους περισσότερους, θα είναι μια εποχή απελευθέρωσης από τα δεσμά της ζωής, σε θέματα σεξουαλικότητας και διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 4ο οίκο σου κι αυτό θα σου φέρει αλλαγές στο σπίτι σας και τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου. Αυτή είναι μια εποχή για να κάνεις μετακόμιση, ή να επιστρέψεις στον τόπο γέννησης σου. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να επηρεάσουν επίσης τη σταδιοδρομία σου. Οι γονείς σου μπορεί να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντι σου, όπως και τα παιδιά σου να γίνουν απρόβλεπτα στις ενέργειες τους. Η ζωή στο σπίτι σου μπορεί να είναι σε ρευστή κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Είναι πιθανό να μετακομίσεις, αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνεις, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια αλλαγή στην οικογενειακή σου ρουτίνα ή περίεργη συμπεριφορά. Η οικογενειακή ζωή σου θα έχει γρήγορους ρυθμούς και πρόσεξε ιδιαίτερα τη λήψη αποφάσεων η οποία μπορεί να είναι πολύ βιαστική τώρα. Νιώθεις την ανάγκη για δράση, αλλά αν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, θα μπορούσες να πάρεις λάθος δρόμο. Απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια ή κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή σου, και θα αισθάνεσαι εκτός ελέγχου κατά καιρούς.

Τα γεγονότα που θα βιώσεις τώρα θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση νέων τρόπων προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων και σίγουρα θα μειώσουν την πλήξη. Το θέμα είναι να αφήσεις οτιδήποτε φθαρμένο και παλιό σε σχέση με την οικογενειακή σου ζωή πίσω σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, γνωρίζεις πολύ καλά την ανάγκη σου για μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή και θα κινηθείς να το κάνεις πράξη. Ο Ουρανός θα σε κάνει να επαναστατήσεις ενάντια στην πλήξη ή σε οποιονδήποτε περιορισμό και αν το σπίτι ή η οικογενειακή σου ζωή έχει γίνει ρουτίνα και σε περιορίζει, θα ταρακουνήσεις τα πράγματα για να απελευθερωθείς. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις μια νέα ζωή σε μια νέα πόλη ή μια άλλη χώρα.

Θα σου είναι τώρα πιο δύσκολο να μείνεις σε ένα μέρος. Ακόμη και αν καταφέρεις να μείνεις στην ίδια πόλη, θα μετακινείσαι συνέχεια λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων. Είναι επίσης συχνά μια περίοδος συναισθηματικής δοκιμασίας, ιδιαίτερα για τα παιδιά που δεν έχουν ένα σταθερό σπίτι ή οικογένεια. Για τους ενήλικες, μπορεί να είναι μια οικογενειακή αποσύνθεση που προκαλεί συναισθηματική πίεση, ή αλλαγές στην σταδιοδρομία, ή μπορεί και να σημειοδοτεί το χάσιμο ενός σπιτιού ή την ξαφνική απόκτηση ενός νέου. Αυτή η διέλευση μπορεί να έχει ωφέλιμη επίδραση μόνο αν μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις ότι η καρδιά σου είναι δοσμένη στο σπίτι και την οικογένεια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 3ο οίκο σου κι αυτό θα σου φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσεις και να γράψεις, ενώ θα έχεις ασυνήθιστες ιδέες που θα μπορείς να τις θέσεις σε εφαρμογή. Επίσης  μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις με τα αδέλφια σου ή τους συγγενείς σου. Μπορεί εύκολα να βαριέσαι ή να αποσπάται η προσοχή σου ή ακόμα να αναζητήσεις μια εντελώς νέα μελέτη. Θα προσελκύεσαι περισσότερο από ασυνήθιστες ιδέες, και θα προβάλεις νέες ιδέες στους γύρω σου.

Νέες ευκαιρίες για να εκφραστείς θα σου δοθούν τώρα, κυρίως μέσω της ομιλίας και της γραφής. Μπορεί να μιλάς περισσότερο ή να βρεις καινούργιους ανθρώπους και να συνδεθείς με αυτούς πιο εύκολα. Θα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και θα ξεφύγεις από την συνηθισμένη ρουτίνα σου. Οι αλλαγές αυτές είναι απίθανο να είναι ενοχλητικές, το αντίθετο μάλιστα, θα είναι διεγερτικές και συναρπαστικές! Νέες γνωριμίες, τα αδέλφια σου ή κάποιοι περιστασιακοί σου φίλοι θα είναι καταλύτες γι’ αυτόν τον νέο τρόπο έκφρασης σου.

Θα κάνεις μικρές αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση ή στον τρόπο συμπεριφοράς σου, που αντανακλά τις αλλαγές που συμβαίνουν εσωτερικά μέσα σου. Όλες οι διανοητικές αναζητήσεις θα είναι συναρπαστικές και, μπορεί να γράψεις ξαφνικά ένα βιβλίο, να μιλήσεις μπροστά σε ομάδες ή να ξεκινήσεις κάποιο μάθημα ή σεμινάριο. Θα μπορούσες να μάθεις Αστρολογία και πώς να χρησιμοποιείς την νέα τεχνολογία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σου ή τους γείτονες σου θα υποστούν μία ξαφνική αλλαγή που θα είναι ή πολύ καλή ή ενοχλητική. Το κυριότερο είναι ότι το καθημερινό πρόγραμμα σου δεν θα είναι βαρετό και δεν θα υπάρχει ρουτίνα.

Αυτή είναι συνήθως μια εξαιρετική χρονική περίοδος για μάθηση και το μυαλό σου θα είναι περισσότερο ανοικτό στην νέα γνώση. Αυτή η γνώση θα είναι διαφορετική και αντίθετη με αυτή που είχες στο παρελθόν. Νέα στοιχεία και γεγονότα σου δίνουν μοναδικές εμπειρίες. Αυτό μπορεί να σε ταρακουνήσει και να είναι σε αντίθεση με τα τωρινά «πιστεύω» σου. Το καλύτερο είναι να είσαι αρκετά ανοιχτός στο μυαλό σου κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, ώστε να αφομοιώσεις και να επωφεληθείς από τις νέες εμπειρίες και όχι να αισθάνεσαι αναταραχή. Δεν θα μπορείς να οργανώσεις με τον τρόπο που θέλεις την καθημερινή σου ζωή, ενώ απρόβλεπτες ανατροπές μπορεί να συμβούν σε συναντήσεις, σχέδια ή τηλεφωνικές κλήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ουρανός διελαύνει από τον 2ο οίκο σου κι αυτό θα σε κάνει να μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο. Θα βρεις νέους συναρπαστικούς τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο της οικονομικής σου διαχείρισης. Μπορεί να ασχοληθείς με την μοντέρνα τεχνολογία και να κάνεις καινοτομίες. Θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα αξιών σου και στα οικονομικά σου. Παρωχημένες συμπεριφορές απορρίπτονται υπέρ εκείνων που ευνοούν την ανάπτυξη.

Θα κινηθείς προς ένα λιγότερο υλιστικό σύστημα αξιών, ενώ θα αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα επιφέρουν ένα κυμαινόμενο ή αβέβαιο εισόδημα. Θα είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις μεγαλύτερα ρίσκα με τα οικονομικά σου, και θα επινοήσεις ασυνήθιστους τρόπους για να βγάλεις χρήματα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Η καλύτερη συμβουλή για την αύξηση της αποδοτικότητας σου είναι να καλλιεργήσεις τα εφευρετικά, προοδευτικά και προσανατολισμένα στο μέλλον ταλέντα σου.

Δεδομένου ότι Ουρανός επιδιώκει την ανεξαρτησία, θα μπορούσες να ξεκινήσεις μια επιχείρηση ή να γίνεις αυτοαπασχολούμενος ή να αρχίσεις να εργάζεσαι σε πωλήσεις ή το εισόδημα σου να βασίζεται σε προμήθειες. Το εισόδημα σου μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις, αλλά θα σου έρχονται και μεγάλα ποσά, κλείνοντας νέες επιχειρηματικές ή κτηματικές συμφωνίες. Σε γενικές γραμμές, θα αισθάνεσαι μία ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σου. Να περιμένεις το απροσδόκητο και εκεί που θα σου έρχονται πολλά χρήματα, εντελώς ξαφνικά, από την μια μέρα στην άλλη, θα συμβαίνει ένα απρόσμενο και αναπόφευκτο γεγονός και θα δημιουργούνται ξαφνικά έξοδα. Είναι, συνεπώς, συνετό να είσαι πολύ προσεκτικός και να συσσωρεύεις χρήματα, προκειμένου να έχεις για τις δύσκολες χρονικές περιόδους που θα έρθουν ξαφνικά.

Η διέλευση του Ουρανού θα σε κάνει να διαμορφώσεις μια ευρύτερη και πιο σοφή φιλοσοφία στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οικονομικές υποθέσεις σου. Αν είσαι προσκολλημένος στα υλικά αγαθά, αυτή θα είναι μια περίοδος δοκιμασιών, ταλαιπωριών και απωλειών. Αν δεν δίνεις και τόσο σημασία στα χρήματα, θα είναι μια εποχή οικονομικής…. περιπέτειας και θα πρέπει να δώσεις βάση σε άλλες αξίες. Θα νιώθεις οικονομική ανασφάλεια, έτσι, μην κάνεις σχέδια εκ των προτέρων, γιατί θα έχεις αναστατώσεις. Αν είσαι προετοιμασμένος, αυτή η διέλευση θα περάσει χωρίς να σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-04-2013 17:39
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms