Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
29
10
2019

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια

 

Εναρμονίστε τα όνειρα με τη λογική, τη φαντασία με την πράξη. Στις 9 Νοεμβρίου, και για δύο περίπου μήνες ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα βρεθεί σε ένα ευοίωνο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Με αργά βήματα και πειθαρχία οδεύετε στην πρόοδο και την επιτυχία. Έχετε συναισθηματική ισορροπία, γνωρίζετε πως και πότε να πάρετε αυτό που θέλετε. Η συμπόνια σας και η ευαισθησία σας γεννούν εκτίμηση και σεβασμό.

Αναλυτικά:

Στις 1 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ενθουσιασμό και περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή, ζείτε το σήμερα χωρίς να σας ενδιαφέρει η δέσμευση. Αναζητάτε  νέες εμπειρίες με άτομα που ζουν μακριά σας αλλά έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής.  Ζείτε ελεύθερα τον έρωτα, κάνετε ταξίδια και ψάχνετε κάποιον που να σας εξιτάρει με τις γνώσεις του.

Στις 12 Νοεμβρίου, η πανσέληνος στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στα χρήματα και τις αξίες σας. Θέτετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας, αναζητάτε άτομα με τα οποία εναρμονίζονται οι αξίες σας. Στόχος σας είναι η σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και αγωνίζεστε για να οικοδομήσετε ασφάλεια και σταθερότητα.

Στις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, τονίζει την τόλμη και τη δύναμή σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Έχετε μεγάλη συναισθηματική δύναμη και πάθος τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα επιτεύγματα αλλά και στην καταστροφή αν κινηθείτε με επιβολή και μνησικακία.

Στις 20 Νοεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και βάζει τάξη στις ομιχλώδεις και ασαφείς επικοινωνίες, τώρα σάς είναι πιο εύκολο να διαβάσετε τα συναισθήματα και τα αινιγματικά λόγια των άλλων και να εντοπίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Η διαίσθησή σας είναι αυτή που σάς καθοδηγεί  στο να κατανοήσετε τα κίνητρα των άλλων.

Στις 26 Νοεμβρίου, η νέα Σελήνη στον Τοξότη σάς καλεί να σκεφτείτε επεκτατικά και ανοιχτόμυαλα, να δείτε τη ζωή σαν περιπέτεια όπου αποκομίζετε συνεχώς εμπειρίες. Μια αλλαγή που αφορά τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας σάς οδηγεί σε νέα μονοπάτια γεμάτα αισιοδοξία, φαντασία και ελπίδα.

Στις 26 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εμποτίζει τις σχέσεις σας με σοβαρότητα και ωριμότητα, αγωνίζεστε να οικοδομήσετε μια σταθερή σχέση. Δεν σας ενδιαφέρουν οι περιστασιακές σχέσεις αλλά αναζητάτε να κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό. Ψάχνετε κάποιον που μπορείτε να βασιστείτε οικονομικά και συναισθηματικά, να είναι επαγγελματικά πετυχημένος στη ζωή.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-10-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση