Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
20
03
2024

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη με τη μηνιαία εκπομπή της video αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις για τα όλα ζώδια. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ο μήνας αυτός είναι κάπως πιο ήσυχος σε σχέση με τις εντάσεις του πρώτου τριμήνου ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Απρίλιος ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και όπως πάντα θέλει την προσοχή μας στην επικοινωνία. 5 Απριλίου η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι 29 Απριλίου, δυναμική και τσαμπουκαλού η Αφροδίτη εδώ, δεν είναι μια θέση που της ταιριάζει αλλά μας βοηθά να είμαστε αποφασιστικοί και δυναμικοί.

Στις 8 Απριλίου έχουμε την έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Η έκλειψη αυτή ζορίζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) γιατί τους αναγκάζει να λυτρωθούν από ότι τους καταπιέζει εδώ και χρόνια. Θέλει προσοχή γιατί βγάζει στην επιφάνεια τα τραύματα και αυτό μπορεί να γίνει σε μορφή θυμού.

Στις 18 Απριλίου θα έχουμε την σύνοδο του Δία με τον Ουρανό σε εξάγωνο με τον Άρη είναι μια από τις όψεις που είπαμε ότι είναι εξισορροπητικέ, το αναπάντεχο και το απρόβλεπτο που μπορεί να φέρει κάτι πραγματικά πολύ θετικό στα ζώδια της Γης και του Νερού. Παρασκευή 19 Απριλίου ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο και την ίδια μέρα θα έχουμε την σύνοδο της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, για όσους επιθυμούν μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ βοηθητικό χρονικό διάστημα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-03-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms