Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
24
03
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Απριλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2020 απο τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ο αριθμολόγος, μαθηματικος και αναλυτής Ταρώ Μάνος Μηκίδης μέσα από την εκπομπή Ταρώ-συμβουλές θα αναλύει κάθε μήνα για σας τις προβλέψεις με βάση τις κάρτες Ταρώ για κάθε ζώδιο. 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ για τον μήνα Απρίλιο είναι η κάρτα «10 Ταρώ των Δηναρίων» ή αλλιώς «10 των Πεντάκτινων», μια κάρτα που αναπαριστάνει έναν άνδρα σε κατάσταση ευμάρειας και πλούτου – συσχετισμένη με τα περιουσιακά. Αυτή η κάρτα συνδέεται επίσης με την αφθονία, τη μονιμότητα, τη σύμβαση. Ευνοούνται οικονομικά και επαγγελματικά, καθώς παρουσιάζεται μια περίοδος ευκαιριών και λύσεων που θα διαρκέσουν. Το αίσθημα της ασφάλειας επίσης δυνατό, κυρίως με τη συνύπαρξη κοντινών και οικογενειακών προσώπων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ E-ZWDIA

*Η εκπομπή έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν εφαρμοστεί το μέτρο #ΜένουμεΣπίτι

**Δεν ισχύει οποιαδήποτε παρότρυνση για έξοδο από το σπίτι, καθώς το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν ληφθούν τα νέα μέτρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-03-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms