Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2020, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
10
07
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2020, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Αυγούστου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2020 απο τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2020, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Αύγουστο είναι η κάρτα «8 των Ράβδων» που απεικονίζει 8 ράβδους οι οποίες βρίσκονται στον αέρα και μας θυμίζει ένα αεροπλάνο που πρόκειται να απογειωθεί.

Η Δύναμη η οποία πρέπει να καταβάλουμε για να φέρουμε εις πέρας διάφορες υποθέσεις τώρα που αφήσαμε πίσω μας τις δύσκολες Εκλείψεις του προηγούμενου διαστήματος. Το «8 των Ράβδων» δείχνει γρήγορη κίνηση αλλά και σχέδια που θα έχουν σίγουρη εφαρμογή αργότερα.

Η Κάρτα της συμβουλής για τον μήνα Αύγουστο 2020 είναι το "10 των Ξιφών" που απεικονίζει έναν άνδρα που έχει καρφωμένα στη πλάτη του 10 σπαθιά πάνω του.

Στη περίπτωση αυτή η Ταρω συμβουλεύει τι θα πρέπει να αποφύγουμε για να μπορέσουμε να κινηθούμε και να πετάξουμε. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την έλλειψη αυτοεκτίμησης και να μην αφήσουμε κανέναν να μας επηρεάσει στα σχέδια μας.

 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-07-2020 17:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms