Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
20
06
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Ιουλίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2020 απο τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2020, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει τα δρώμενα για τον μήνα Ιούλιο είναι η κάρτα «5 των Δηναρίων» που απεικονίζει δύο άστεγους που βρίσκονται στον χιονιά και στο κρύο. Αυτή η κάρτα δείχνει συμβολικά ένα δύσκολο κλίμα στα οικονομικά. Πρέπει να προσέξουμε να μην είμαστε απερίσκεπτοι και σπάταλοι. Πρόκειται για μια κάρτα που μας μιλάει για ένα ζόρικο διάστημα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά αλλά την ίδια στιγμή οι προσωπικές μας σχέσεις αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Η Κάρτα συμβουλής για αυτόν τον μήνα είναι η κάρτα "7 των Ξιφών" που απεικονίζει έναν άνδρα που με κάποιο τρόπο έχει κλέψει 5 σπαθιά και τα κουβαλάει πάνω του. Ο Ιούλιος είναι μήνας που μας προτρέπει να δράσουμε με τίμιο τρόπο ώστε να κερδίσουμε πολλά πράγματα στην προσωπική μας ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms