Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
21
05
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Ιουνίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2020 απο τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει τα δρώμενα για τον μήνα Ιούνιο είναι η κάρτα «Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ» που απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα που κρατάει ένα Ξίφος που κινείται με πειθαρχία. Το Ξίφος συμβολίζει την επικοινωνία και τον λόγο.

Πρόκειται για μια κάρτα που έχει να μας πει πράγματα για την επικοινωνία - σχέσεις με κάθε τρόπο ακόμα και το κουτσομπολιό που κάνουν κάποιοι για εμάς.

Η Κάρτα που μας συμβουλεύει τι να κάνουμε αυτόν τον μήνα είναι η κάρτα "ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ" που απεικονίζει πέντε νεαρούς μέσα από κινήσεις που θυμίζουν παιχνίδι να λογομαχούν. Στην ουσία όμως παίζουν.

Ο Ιούνιος είναι μήνας δυο Εκλείψεων και επειδή μπορεί να μας βγουν αντιπαραθέσεις, μας καλεί να κάνουμε μια νέα προσέγγιση και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να είμαστε ανεκτικοί και δεκτικοί απέναντι στους άλλους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms