Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3
17
02
2024

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ.

E-zwdia

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ. Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Ιχθύες. Μάθε τα πάντα για τον Ιχθύ και κατανόησε τον.

 

Τα ερωτικά μυστικά του Ιχθύ

 

Υπάρχει κάτι αιθέριο και μαγικό στον ερωτικό κόσμο των Ιχθύων που δίνει την εντύπωση ότι είναι κάτι το εξώκοσμο, κάτι πέρα από τον πραγματικό κόσμο, που οι άλλοι κάποιες φορές δεν μπορούν να καταλάβουν. Είναι μυστικοπαθείς, μυστηριώδεις, συναισθηματικοί και όταν ερωτεύονται, παρασύρονται από τη μαγεία της αγάπης. Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο για τους Ιχθύς, τόσο όσον αφορά το  συναίσθημα, όσο και τον τρόπο που προσεγγίζουν την αγάπη, καθώς είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον εαυτό τους, ώστε συχνά τους εκμεταλλεύονται. Αυτό βέβαια ισχύει, μέχρι να βρουν το ξεχωριστό πρόσωπο, που μπορεί να εκτιμήσει το θησαυρό που προσφέρουν. Για να αγαπηθείτε από έναν Ιχθύ, σημαίνει ότι είστε σε θέση να κολυμπήσετε στα κύματα των συναισθημάτων, στη θάλασσα της αγάπης, να εκδηλώσετε την άνευ όρων αγάπη σας.

Οι Ιχθύες έχουν πολύ έντονη διαίσθηση, είναι ονειροπόλοι και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να συντονιστούν με τις ανάγκες του συντρόφου τους. Του προσφέρουν ό, τι χρειάζεται, πριν αυτός ζητήσει οτιδήποτε και μπορούν να διαβάσουν το μυαλό του. Αυτό όμως δημιουργεί δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι είναι τόσο απορροφημένοι από τις ανάγκες του συντρόφου τους, ώστε να παραμελούν τις δικές τους, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι μονόπλευρη, καθώς δίνουν απλόχερα πολλή αγάπη και προσοχή, αλλά παίρνουν λίγα σε αντάλλαγμα. Το αποτέλεσμα είναι να δυσανασχετούν αργότερα, όταν θα ξυπνήσουν και θα συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα, αφήνοντας το σύντροφό τους να αναρωτιέται τι έχει κάνει λάθος. Τη μια μέρα θα είστε το κέντρο του σύμπαντός τους και την άλλη θα τους νιώθετε αποστασιοποιημένους και απόμακρους.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο σύντροφός τους δεν πρόκειται να ξεφύγει με τίποτα από τα δίχτυα τους, καθώς οι Ιχθύες έχουν την ικανότητα να ανιχνεύσουν οποιοδήποτε  ψέμα ή οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να τους κρύψετε οτιδήποτε, γιατί θα το μάθουν με τρόπους που ποτέ δεν θα καταφέρετε να κατανοήσετε! Οι Ιχθύες εμπιστεύονται το ένστικτό τους πολύ πριν σας συναντήσουν!  Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς μαζί τους και ακόμα και όταν κάνετε κάποιο λάθος, θα πρέπει να το παραδεχτείτε. Θα το αποκαλύψουν και δεδομένου ότι είναι το ζώδιο της συγχώρησης, αν και θα στεναχωρηθούν για λίγο, θα σας συγχωρήσουν, μόνο αν πραγματικά δείξετε μετανοημένοι. Αν προσπαθήσετε να κρύψετε ή να αρνηθείτε κάτι που κάνατε, δεν θα υπάρξει συγχώρεση αλλά η έξοδος της πόρτας.

Οι Ιχθύες δίνουν πολλά και ζητάνε λίγα σε αντάλλαγμα αλλά αυτό είναι κάτι που το κάνουν συνειδητά. Ξέρουν πόσο μπορούν να επενδύσουν σε μια σχέση, έτσι αν είστε  ερωτευμένοι με έναν Ιχθύ, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταλάβετε τις ανάγκες του. Δεν πρόκειται να σας τις αναφέρει, αναμένει από εσάς να γνωρίζετε τι χρειάζεται. Φυσικά μπορεί να μην έχετε την έκτη αίσθησή του, έτσι θα πρέπει να τον ρωτήσετε.

Δεν πρέπει να εφησυχάζετε ποτέ με τους Ιχθύς, ειδικά αν πρόκειται για μια νέα ερωτική σχέση. Θα σας περιβάλλουν με τόση αγάπη, που θα νομίζετε ότι είστε κάτι μοναδικό στη ζωή τους. Μέγα λάθος! Οι Ιχθύες προέρχονται από τον ωκεανό, όπου υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα και αν δεν εκτιμήσετε τα συναισθήματά τους και την αγάπη τους, απλά θα τα χαρίσουν στο επόμενο ψάρι που κολυμπά δίπλα τους. Αν θέλετε να διατηρήσετε αυτή την αγάπη που σας δίνουν, τότε θα πρέπει να δώσετε την ίδια αγάπη που τους αξίζει. Επηρεάζονται τόσο από τα συναισθήματά τους που ούτε κι αυτοί το καταλαβαίνουν πάντα, θα πρέπει να τους αγαπάτε γι’ αυτό που είναι.

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Οι Ιχθύες χρειάζονται ένα σύντροφο ο οποίος να είναι προσγειωμένος και να τους δίνει ασφάλεια και προστασία και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, λειτουργούν καλύτερα με τα άλλα ζώδια του Νερού. Από όλα τα άλλα ζώδια, οι Ιχθύες είναι δύσκολο να ταιριάξουν με ζώδια που ανήκουν στα άλλα στοιχεία. Αισθάνονται σαν το ψάρι έξω από το νερό, όταν είναι με άλλα ζώδια, εκτός από έναν Σκορπιό ή τον Καρκίνο. Για να είναι συμβατοί με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, ο σύντροφός τους θα πρέπει να έχει πολλούς πλανήτες είτε στους Ιχθύς, είτε στο Σκορπιό, είτε στον Καρκίνο.

Τόσο με τον Σκορπιό όσο και με τον Καρκίνο, οι Ιχθύες θα μοιραστούν βαθιά συναισθήματα και οικειότητα, έλκονται από την πρακτικότητα και την αποφασιστικότητά τους, πράγμα το οποίο τους βοηθά να αγκυροβολήσουν. Ο Σκορπιός θέλει να φτάσει στο κάτω μέρος των πραγμάτων, να βρει τα κρυμμένα κίνητρα των αντιδράσεων και των συναισθημάτων που δεν μπορεί να εξηγήσει. Οι Ιχθύες μπορεί να μη θέλουν να πάνε στο κάτω μέρος των πραγμάτων, απλά εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους και αυτό είναι όλο. Αλλά ένας Σκορπιός θα απαιτήσει να έχει έναν Ιχθύ για τον εαυτό του, θα τον αγαπήσει και θα τον κατανοήσει σε βάθος, δεν θα τον αφήσει να φύγει εύκολα από τη ζωή του.

Με τον Καρκίνο από την άλλη πλευρά, οι Ιχθύες βρίσκουν κατανόηση και υποστήριξη, αλλά επειδή είναι ένα ζώδιο πολύ φιλόδοξο και θέλει να νιώθει ασφάλεια, χρειάζεται ένα σύντροφο που να του τα παρέχει. Έτσι, οι Ιχθύες θα πρέπει να στηρίζουν τον Καρκίνο στα όνειρά του, να μην ονειροβατούν αλλά να πατούν τα πόδια τους στη γη, στον πραγματικό κόσμο, προκειμένου να συμβάλλουν θετικά στη σχέση.

Και επειδή τα αντίθετα έλκονται, με το απέναντι ζώδιο, την Παρθένο, δημιουργείται   μια απροσδόκητη έλξη. Η Παρθένος είναι προσγειωμένη και πρακτική και μπορεί να προσγειώσει τον ονειροπόλο Ιχθύ στην πραγματικότητα, εάν βέβαια οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Επίσης, τα γειτονικά ζώδια, ο Υδροχόος και ο Κριός είναι πιθανό να έχουν μερικούς προσωπικούς πλανήτες στους Ιχθύς και υπάρχει πιθανότητα να είναι συμβατοί μεταξύ τους. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ιχθύς και Κριός: Οι Ιχθύες σβήνουν τη φλόγα του Κριού και αν συνδεθούν μεταξύ τους, ίσως και οι δυο δεν μπορέσουν να κατανοήσουν το γιατί. Ποτέ δεν θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο και πάντα θα προσπαθούν να ικανοποιήσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Ιχθύς και Ταύρος: Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη, οι αντίστοιχοι κυβερνήτες αυτών των ζωδίων, εναρμονίζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια όμορφη σχέση. Πρόκειται για μια ευτυχισμένη και στοργική σχέση με τον καθένα να είναι ο έρωτας της ζωής του άλλου.

Ιχθύς και Δίδυμοι: Μια σχέση - έκπληξη όπου απαιτείται πολύ προσπάθεια και από τους δυο προσκειμένου να συνυπάρξουν. Αν τα καταφέρουν, τότε δημιουργείται μια πολύ δημιουργική ένωση, όπου συνυπάρχουν δυνατή φιλία και βαθιά ρομαντικά συναισθήματα.

Ιχθύς και Καρκίνος: Υπάρχει μεταξύ τους μια πολύ βαθιά συναισθηματική σύνδεση και οικειότητα που θα μπορούσε να είναι αποπνικτική, αν ο καθένας δεν έχει προσωπικά ενδιαφέροντα έξω από τη σχέση.

Ιχθύς και Λέων: Τόσο διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά και οι δύο είναι ονειροπόλοι, αγαπούν με την καρδιά και είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Ο καθένας έχει πολλά να προσφέρει στον άλλο και μαζί δημιουργούν ένα ζευγάρι που δεν περνά απαρατήρητο.

Ιχθύς και Παρθένος: Τα ετερώνυμα έλκονται πάντα, έτσι και οι δυο παίρνουν πολλά ο ένας από τον άλλον καθώς αλληλοσυμπληρώνονται. Αν και είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αποτελούν τα δύο μισά μιας ολοκληρωμένης σχέσης.

Ιχθύς και Ζυγός: Και οι δύο είναι ήπιοι, ήρεμοι και αναζητούν τη γαλήνη και την αρμονία, έτσι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια απλή και ρομαντική σχέση. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι και οι δυο αποφεύγουν τις συγκρούσεις, έτσι ίσως υπάρχει το ανικανοποίητο και από τις δυο πλευρές.

Ιχθύς και Σκορπιός: Αυτή είναι μια από τις πιο ρομαντικές και παθιασμένες σχέσεις, όπου συναντώνται το συναίσθημα, ο ρομαντισμός και το πάθος. Πρέπει όμως να προσπαθήσουν να αποφύγουν και οι δυο την κτητικότητα και την αλληλεξάρτηση.

Ιχθύς και Τοξότης: Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να είναι μια εντελώς ασύμβατη σχέση, αλλά και οι δύο είναι ονειροπόλοι, και οι δύο επιδιώκουν να κάνουν πράγματα διαφορετικά. Μαζί θα ζήσουν μια ζωή γεμάτη εμπειρίες αλλά απαιτείται και αρκετή προσπάθεια.

Ιχθύς και Αιγόκερως: Ο πρακτικός και προσγειωμένος Αιγόκερως θα ερωτευθεί την ευγένεια και τα συναισθήματα των Ιχθύων, ενώ οι Ιχθύες θα πάρουν από αυτόν δύναμη και ασφάλεια. Μια σχέση η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Ιχθύς και Υδροχόος: Είναι πολύ παρηγορητικοί και φροντίζουν ο ένας τον άλλον, καθώς και οι δυο είναι ιδεαλιστές. Αυτή η σχέση είτε θα λειτουργήσει τέλεια, είτε καθόλου. Αν λειτουργήσει, θα υπάρχει μια πολύ βαθιά και διαρκής συναισθηματική σύνδεση.

Ιχθύς και Ιχθύς: Είναι και οι δύο ευαίσθητες και συναισθηματικές ψυχές,  ερωτευμένοι και οι δυο με την ίδια την αγάπη. Ο ρομαντισμός και το πάθος τους ενώνουν μαζί για μια ζωή, με μια αγάπη που διαρκεί για πάντα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2024 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ