Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
24
05
2023

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Ιουνίου 2023 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2023 από τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

★ Τα έμαθες τα νέα; Είμαστε και στο instagram

★ Κάνε μας FOLLOW ΕΔΩ και έλα στην μεγαλύτερη αστρολογική παρέα του e-zwdia.gr

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Ιούνιο είναι η κάρτα "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ". Η κάρτα αυτή δηλώνει πως αναλαμβάνουμε δράση, θέλουμε να κάνουμε πράγματα και αποζητάμε την ειλικρίνεια και από τους άλλους αλλά και από τον εαυτό μας. Επίσης εκφράζει την δραστήρια και γεμάτη ζωή, ακτινοβολούμε υγεία, δύναμη και ζωντάνια, έχουμε τον μήνα αυτό την επιθυμία να βγούμε από τα στενά πλαίσια και να αλλάξουμε πράγματα. Εκφράζει την ευθυμία, την αισιοδοξία και την θετικότητα αλλά και να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες που περάσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Η κάρτα συμβουλής για τον Ιούνιο είναι η " ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ" είναι μια κάρτα που μας συμβουλεύει να είμαστε πρακτικοί. Να μην είμαστε απλά ονειροπόλοι και αισιόδοξοι αλλά να εφαρμόσουμε σε πρακτικό επίπεδο όλα αυτά που θέλουμε, να βάλουμε σε τάξη την ζωή μας και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για να επιτύχουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2023 15:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms