Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
20
09
2022

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 00:54 μ.μ., η Νέα Σελήνη γίνεται στις 2ο 48΄ του Ζυγού και έχει επιρροή +/-7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ενδιαφερόμαστε να έχουμε πιο ισορροπημένες σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Αυτό το διάστημα θα επωφεληθούμε από τις σχέσεις μας με τους άλλους γενικά, και όχι μόνο από τις αισθηματικές.

 

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Έλα να γίνουμε ζευγάρι!

 

Καλούμαστε να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα και τις διαφορές του άλλου προσώπου και επιθυμούμε την αρμονία και την ισορροπία, ενώ οι αντιδράσεις μας προς τους άλλους είναι πιο ήπιες. Μπορούμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του γάμου, των σοβαρών αισθηματικών δεσμών, των επιχειρηματικών σχέσεων ή των στενών φίλων. Για να προβούμε όμως σε υγιείς σχέσεις, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτογνωσία! Πρώτα θα πρέπει να έχουμε μια σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε σε σχέση με το άλλο άτομο ή μια κοινωνική κατάσταση.

Εάν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους άλλους, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να λάβουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που προσπαθούμε να διορθώσουμε ή να αφήσουμε σχέσεις που δε μας δίνουν ικανοποίηση. Μαθαίνουμε να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις και να συνεργαζόμαστε ομαλά.

 

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μια νέα αγάπη ή νέες συνεργασίες ή νέες φιλίες έρχονται στη ζωή σας, για να σας προσφέρουν αρμονία και σωστή συνεργασία. Είστε πολύ κοινωνικοί και συνεργατικοί κι αυτό φέρνει κάποια άτομα κοντά σας που σας βοηθούν στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Αν είστε μόνοι, κάποιος/α που θα συναντήσετε σας χαρίζει μια σταθερή σχέση, εμπιστοσύνη και συντροφικότητα. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε να υπάρχει ένας έντονος συναισθηματικός δεσμός με το σύντροφό σας, που κρατά τη σχέση σας ζωντανή. Η διαλλακτικότητα και η συνεργατικότητά σας, σας βοηθούν να συζητήσετε και να επιλύσετε με τον αγαπημένο σας παρατεταμένες διαφωνίες, που προϋπήρχαν μεταξύ σας

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, έχετε τη συνεργατική διάθεση να επιλύσετε κάποια προβλήματα στην εργασία σας ή να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα της υγείας σας. Με τον ήρεμο και ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς σας, φέρνετε κοντά σας τους συναδέλφους σας που σας βοηθούν σε μια εργασία σας και επιφέρετε βελτιώσεις στο εργασιακό σας σύστημα, καθώς καταλαβαίνετε το τι λειτουργεί και τι όχι. Έχετε την καλή διάθεση να προσφέρετε υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο και γενικά είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, για να διάγουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Μπορεί επίσης να αλλάξετε το πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή και διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με περισσότερη ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, μια νέα ερωτική σχέση ξεκινά και σας χαρίζει αισθησιασμό και σταθερότητα για το μέλλον. Αν είστε δεσμευμένοι, είστε πιο συνεργατικοί και διαλλακτικοί με τον αγαπημένο σας, έχετε μια χαρούμενη διάθεση που σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη. Ζείτε τον έρωτα και το ρομαντισμό, διασκεδάζετε και έχετε διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, έχετε καλύτερη συνεργασία με τα παιδιά σας. Το φεγγάρι φέρνει επίσης στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σας, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βρίσκετε την ευχαρίστηση στην ομορφιά και στον αυθορμητισμό. Ευνοούνται οποιεσδήποτε δημιουργικές εργασίες, καθώς τώρα έχετε επιδεξιότητα στην προβολή της δημιουργικότητάς σας και των ταλέντων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βρίσκετε ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι σας και κοντά στα προσφιλή σας πρόσωπα, έχετε τη βοήθεια των γύρω σας για να ελαφρύνετε το βαρύ συναισθηματικό φορτίο του παρελθόντος. Κάνετε εκκαθάριση από άτομα που δημιουργούν πόνο στην ψυχή σας και αναζητάτε να βρίσκεστε με αυτούς που αισθάνεστε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για την οικογένειά σας και τους προγόνους σας, δίνετε περισσότερη σημασία στις παραδόσεις και τις ρίζες σας. Θα μπορούσατε επίσης να διευθετήσετε κάποια θέματα ακινήτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό ή ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, είτε με την αναδιάρθρωση του προσωπικού σας χώρου, είτε με την αγορά ή την πώληση ακινήτων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, είστε πιο ευγενικοί και συγκαταβατικοί στις συζητήσεις σας, βρίσκετε τρόπους για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους. Συλλέγετε σημαντικές πληροφορίες, λαμβάνετε ειδήσεις που περιμένατε καιρό, ίσως ακόμα κάνετε μια δημόσια ομιλία ή απλά καταγράφετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας στα κοινωνικά δίκτυα. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάτι σε σχέση με τη διανόηση ή ένα blog ή ένα site, σε συνεργασία με τους άλλους. Έχετε μια χαρούμενη και ζωντανή διάθεση, το χιούμορ και τα αστεία σας φέρνουν κοντά σας νέους φίλους ή ακόμα και μια νέα σχέση ή συνεργασία. Το φεγγάρι ανανεώνει όλες τις σχέσεις σας, τα πάντα γύρω σας σάς φαίνονται ήρεμα και θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έρχονται στο προσκήνιο οι πολυτελείς τάσεις σας και αναζητάτε τρόπους να βάλετε σε τάξη την οικονομική σας κατάσταση. Τώρα έχουν μεγάλη σημασία για σας η υλική σας ασφάλεια και η οικονομική σας σταθερότητα, ίσως ανακαλύψετε μια πηγή εισοδήματος, επενδύσετε σε κάτι προσοδοφόρο ή κάνετε μια νέα, επικερδή συνεργασία. Συγκεντρώνετε πολλά άτομα στο σπίτι σας ή απλά το κάνετε πιο χαρούμενο και πιο άνετο, διακοσμώντας το με όμορφα πράγματα. Έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση και βρίσκεστε με ανθρώπους που εναρμονίζονται με το σύστημα των αξιών σας. Κάνετε τώρα οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει σταθερότητα, εσωτερική ειρήνη και είστε προσγειωμένοι, παραμερίζοντας τις απαιτήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, έχετε δύναμη και θάρρος να ανανεώσετε τη ζωή σας σε επαγγελματικό, ερωτικό και κοινωνικό επίπεδο. Έχετε ένα νέο όραμα για τη ζωή σας, προωθείτε τον εαυτό σας και κάνετε σημαντικές συναντήσεις με άτομα, τα οποία σας προσφέρουν σταθερότητα και σωστή συνεργασία. Έχετε το προβάδισμα σε ό,τι κι αν κάνετε, η εντυπωσιακή και ευγενική προσωπικότητά σας φέρνει δίπλα σας ανθρώπους, που είναι πρόθυμοι να συνδράμουν θετικά στους στόχους σας. Έχετε τη δική σας, μοναδική προσωπικότητα και η θετική παρουσία σας επιβεβαιώνεται από τους άλλους. Εκείνο που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, είναι να αγωνιστείτε πρώτα για τις δικές σας ανάγκες και ύστερα για τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έρχεστε σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σας, ψάχνετε μέσα σας, στον εσωτερικό σας κόσμο για τις απαντήσεις σε ορισμένα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος. Αναζητάτε τώρα τη μοναξιά σας, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε γαλήνη στην ψυχή σας, βάζετε σε τάξη κάποια ζητήματα που υποσυνείδητα σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Το φεγγάρι σάς βοηθά να επεξεργαστείτε αυτά τα αρνητικά ζητήματα, να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και να απελευθερωθείτε. Δώστε την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν, μέσω των ονείρων ή συμπτώσεων, αλλά και στην έμφυτη διαίσθησή σας, η οποία τώρα θα είναι αυξημένη· θα σας οδηγήσουν στις πιο σωστές αποφάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της φιλίας, έχετε μια χαρούμενη και συνεργατική διάθεση, κοινωνικοποιήστε και θεσπίζετε νέα οράματα για το μέλλον. Έρχεται στο προσκήνιο η φιλελεύθερη και ανεξάρτητη προσωπικότητά σας και ασχολείστε με ανθρώπους και δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας, απομακρυνόμενοι από άτομα που σας πιέζουν και σας περιορίζουν. Νέες, μακροπρόθεσμες επαγγελματικές συμμαχίες και φιλίες με τις οποίες έχετε κοινά ιδανικά και αξίες, σας βοηθούν στο σκοπό της ζωής σας. Ίσως ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα, με την οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Επίσης, προβάλετε τις πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες σας στο διαδίκτυο, ενώ η τεχνολογία σάς βοηθά στην απήχηση ενός έργου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θέτετε νέους στόχους στην καριέρα σας, οι οποίοι σας οδηγούν στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εργασία σας, η ευγένεια και η διπλωματία σας σάς βοηθούν να επιλύσετε τυχόν αρνητικά ζητήματα που προϋπήρχαν με τους συνεργάτες σας και τους εργαζομένους σας. Είστε εξαιρετικά επινοητικοί, έχετε επιμονή και υπομονή και βάζετε τάξη στο χάος. Κάνοντας σωστή χρήση των ταλέντων σας και των δεξιοτήτων σας, σας οδηγεί σε μια νέα ηγετική θέση ή σε μια ευνοϊκή για σας αλλαγή στην εργασία σας που σας φέρνει ικανοποίηση. Εστιάζεστε στις επαγγελματικές επιδιώξεις σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας, έχετε επιτυχία, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για μια ζωή που είναι σύμφωνη με τις αξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας, θέλετε να ζήσετε μια περιπετειώδη ζωή, εξερευνάτε νέους τόπους και ανθρώπους, αναζητάτε το νέο, αυτό που θα αλλάξει τη ρουτίνα σας και θα απομακρύνει την πλήξη και την ανία. Εστιάζεστε στην προσωπική σας ανάπτυξη μέσω των ταξιδιών και των διαπολιτιστικών εμπειριών, ασχολείστε με την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή απλά έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε ανθρώπους, που έχουν εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό και πνευματικό υπόβαθρο από το δικό σας. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και γι’ αυτό που αναζητάτε στη ζωή, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας και να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Αν ασχολείστε με τις εκδόσεις ή τη δημοσίευση, θα έχετε εύνοια.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, έχετε την εξουσία και τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας, απομακρύνοντας ό,τι και όποιον μπλοκάρει την ευτυχία σας και την ψυχική ηρεμία σας. Νιώθετε μια αναγέννηση ψυχής και προσωπική ανάπτυξη, καθώς επιλύετε τα προβλήματα του παρελθόντος με τη βοήθεια ατόμων που σας προτρέπουν να δείτε τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Προσέξτε όμως τις διαμάχες για την εξουσία και την επιβολή της κυριαρχίας σας στην προσπάθειά σας να έχετε τον έλεγχο. Το φεγγάρι σάς βοηθά επίσης να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας προβλήματα, να διευθετήσετε τα χρέη σας με τη βοήθεια τρίτων προσώπων και να βελτιώσετε τις αποταμιεύσεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ