Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
13
06
2023

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 18 Ιουνίου 2023, ώρα Ελλάδας 7:36 π.μ. η Νέα Σελήνη γίνεται στις 26ο 43΄ των Διδύμων και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δει ταυτόχρονα την «άλλη πλευρά» μιας κατάστασης. Όταν βλέπει τη σκοτεινή πλευρά, μπορεί να δει και το φως. Έτσι, έχουμε τη μοναδική ικανότητα να δούμε όλες τις πτυχές μιας κατάστασης αλλά η ευμετάβλητη φύση του ζωδίου, τονίζει την ανάγκη μας για πειραματισμό.

 

 Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Μάθε να ακούς τους άλλους!

 

Έχουμε μια ευμετάβλητη συμπεριφορά και ανάγκη για πειραματισμό πριν πάρουμε μια απόφαση,  αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στο  «ναι» και το «όχι». Είμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε να βρούμε εύκολες λύσεις μέσα από μια εξαιρετική ικανότητα να αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας. Λειτουργούμε γρήγορα και με ευκολία βρίσκουμε απλές λύσεις ενώ συλλέγουμε πληροφορίες για κάθε θέμα που μας ενδιαφέρει.

Οι Δίδυμοι είναι master στην επικοινωνία! Αν και αυτό το ζώδιο παράγει καλούς ομιλητές και συγγραφείς, αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι η ικανότητά τους να ακούνε. Τώρα λοιπόν ακούμε τις ιστορίες των άλλων και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των άλλων στα λόγια μας. Όταν επικοινωνούμε με τους άλλους, μένουμε στην παρούσα στιγμή χωρίς να αναφερόμαστε στο παρελθόν ή το μέλλον και το δοκιμάζουμε όχι μόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ακόμα και με αυτούς που συναντάμε σε περιστασιακή ή τυχαία βάση.

Είναι μια χρονική περίοδος για κοινωνική δικτύωση και διασκέδαση. Η ζωή μας γίνεται ένα δίκτυο επικοινωνίας, μπορούμε να προσαρμοστούμε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιεχόμενο της ζωής, χάρη στην ευελιξία μας. Οι στόχοι και οι επιθυμίες αυτού του μήνα ενσωματώνουν τη λήψη αποφάσεων, τη βελτίωση των ικανοτήτων ακρόασης και της επικοινωνίας, την προσαρμοστικότητα, τις κοντινές εκδρομές, τη συμμετοχή σε ένα ευρύτερο κοινωνικό δίκτυο, τη γρήγορη σκέψη, την απόλαυση της παρούσας στιγμής, την κοινωνικότητα, την εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας, την εξεύρεση εύκολων λύσεων, το άνοιγμα στην αλλαγή.

 

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, δεν σταματάτε να μιλάτε με όλον τον κόσμο! Υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σας και πολλά γεγονότα σε σχέση με τους γείτονες, τα αδέλφια σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Κάποιες ειδήσεις που περιμένατε καιρό σας φέρνουν χαρά και ευτυχία, συλλέγετε ποικίλες πληροφορίες, ενδιαφέρεστε για τη γνώση, θέλετε να μάθετε το οτιδήποτε, να εξερευνήσετε ό, τι υπάρχει γύρω σας. Προβάλετε τις έξυπνες ιδέες σας, το μυαλό σας είναι πιο ανοιχτό και αλλάζετε διανοητική νοοτροπία στη ζωή σας. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας, τα αστεία και το χιούμορ σας δημιουργείτε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα και ανανεώνετε τη διάθεση των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αναζητάτε να επικοινωνήσετε με άτομα που εναρμονίζονται με τις αξίες σας, οι σκέψεις σας είναι στα οικονομικά σας και τα προσωπικά σας αποκτήματα, έχετε νέες ιδέες προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα μπορούσατε να έχετε εκλάμψεις για το πώς να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και οι γύρω σας, σας παρέχουν ιδέες για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αν έχετε επιχείρηση, οι συμβουλές των γύρω σας αλλά και οι δικές σας ιδέες σας βοηθούν σε έναν σταθερό ρυθμό παραγωγικότητας, προβάλετε τα ταλέντα σας και βρίσκετε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Τώρα γίνεστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, προβάλετε τη χαρούμενη και ανάλαφρη πτυχή της προσωπικότητάς σας, ανανεώνετε τον εαυτό σας και αναζητάτε κάτι καινούργιο. Το φεγγάρι σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, να διεκδικήσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, προκειμένου να ζείτε καλύτερα, θέτοντας όρια στα άτομα που δεν αποδέχονται τις ιδέες και τις αξίες σας ή προσπαθούσαν να επωφεληθούν από εσάς. Δοκιμάζετε νέα πράγματα στη ζωή σας καθώς είστε πιο τολμηροί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Μιλάτε και σκέφτεστε περισσότερο, νέες γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο χαρούμενα και αισιόδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, πληγές του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί έρχονται στο φως για να δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος. Νιώθετε τώρα την ανάγκη να δώσετε περισσότερη προσοχή στα λόγια των άλλων, τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια και ποια είναι τα κίνητρα των ανθρώπων γύρω σας. Δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε ό, τι ακούτε και ίσως κάποιες πληροφορίες σας αναστατώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σας έλκει τώρα αυτό που είναι κρυμμένο και μυστηριώδες, ίσως έχετε κάποιες αποκαλύψεις μυστικών πληροφοριών που ήταν άγνωστες σε σας μέχρι τώρα. Τα όνειρά σας είναι προφητικά και η διαίσθησή σας αλάνθαστη. Προσέξτε όμως τη φαντασία σας, μπορεί να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, αναζητάτε τη χαρά και τη διασκέδαση διαμέσου των φίλων σας ή μπορεί να συμμετέχετε σε γκρουπ ή ομάδες ή οργανώσεις. Βλέπετε τώρα την ανάλαφρη και διασκεδαστική πλευρά της ζωής, συνομιλείτε με νέα άτομα, σχεδιάζετε ταξίδια με τους φίλους σας και έχετε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που βελτιώνουν το μέλλον σας. Θέλετε να ζήσετε έντονα τη ζωή και νέες φιλίες που θα κάνετε θα εμπνεύσουν το μυαλό σας. Είναι καλή χρονική περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε ή να κάνετε νέους φίλους στα κοινωνικά δίκτυα ή να βρείτε νέους συνεργάτες. Τώρα αναζητάτε περισσότερο την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας και ασχολείστε με ασυνήθιστες δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε νέες ιδέες για να υλοποιήσετε τα μεγάλα όνειρά σας στην καριέρα σας, είστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί στην εργασία σας, λαμβάνετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας. Μια νέα πορεία στην καριέρα σας ανοίγεται μπροστά σας και σας οδηγεί στη σκάλα της επιτυχίας. Οι ιδέες σας στην εργασία σας γίνονται αποδεκτές από τους ανωτέρους σας, με τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας βοηθάτε τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας. Να είστε όμως προσεκτικοί όσον αφορά τον τρόπο που χειρίζεστε τη δύναμή σας και την εξουσία σας, καθώς η έντονη επιρροή των ιδεών σας, μπορεί να δημιουργήσει αντιπαλότητα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μια καθοριστική αλλαγή στην εργασία σας, είτε μέσω απομάκρυνσης κάποιου προσώπου ή διοικητικών ανακατατάξεων, θα είναι η χρυσή ευκαιρία για σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, νέες ιδέες και συνομιλίες αλλάζουν όλη τη φιλοσοφία της ζωής σας, μια νέα γνωριμία ή μια νέα γνώση, έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Τώρα θέλετε να αποδείξετε την αξία σας, να προβάλετε τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις σας, ίσως ενδεχομένως να διδάξετε. Ζείτε χαρούμενα και ελεύθερα τη ζωή, εξορμάτε σε νέες περιπέτειες, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν βρίσκονται σε άλλη πόλη ή χώρα από τη δική σας. Ίσως ενδιαφερθείτε για την πνευματική σας εξέλιξη, βλέπετε τη ζωή με περισσότερη σοφία. Τώρα προβάλετε την χαρούμενη, ανέμελη και κοινωνική φύση σας, τον καλύτερό σας εαυτό. Μπορεί να διευρύνετε τις γνώσεις σας με ένα ταξίδι ή μια νέα φιλοσοφία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σκέφτεστε σε βάθος και κάνετε συζητήσεις σε σχέση με τα χρήματα και τους οικονομικούς πόρους που μοιράζεστε με τους άλλους ανθρώπους ή έχετε έξυπνες ιδέες για να διευθετήσετε θέματα κληρονομικά. Κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις θα αλλάξουν ριζικά τις ιδέες και τις απόψεις σας και ίσως ακόμα να μεταμορφώσουν ολόκληρη τη ζωή σας. Τώρα δεν βλέπετε επιφανειακά τα πράγματα αλλά εμβαθύνετε στα λόγια και τις ιδέες των άλλων, αποκαλύπτοντας τα ενδόμυχα κίνητρά τους. Έχετε νέες ιδέες για να μεταμορφώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας και να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με τον φόβο και τις αμφιβολίες σας, αλλά όντας δυνατοί συναισθηματικά προχωράτε μπροστά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε την καλή διάθεση να κάνετε μια νέα αρχή με τους αγαπημένους σας, να επιφέρετε την αρμονία και την ισορροπία, συμβιβαζόμενοι με τους φίλους, τους συνεργάτες και τον αγαπημένο σας. Αν είχατε περάσει κάποιες προκλήσεις, τώρα με την εξυπνάδα σας, τα αστεία και το χιούμορ σας, έχετε δυνατότητες να τις ξεπεράσετε. Αν αναζητάτε μια νέα αγάπη ή μια νέα συνεργασία, ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Θέτετε νέους στόχους είτε με τον αγαπημένο σας, είτε με τους συνεργάτες σας, κάνετε μια νέα θετική αλλαγή. Αντίθετα, μπορεί να νιώσετε φορτισμένοι συναισθηματικά από την έλλειψη συμβιβασμού και συμφωνίας με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Όταν οι άλλοι σας επιτίθενται να κάνετε στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, βλέπετε την ανάλαφρη και χαρούμενη πλευρά της καθημερινότητάς σας, έχετε την επιθυμία να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν στην εργασία σας. Έχετε νέες ιδέες στην εργασία σας οι οποίες σας βοηθούν στην αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητάς σας. Αναζητάτε νέους τρόπους για να βρείτε μεγαλύτερη συναισθηματική και ψυχική ειρήνη και ισορροπία, περιβάλλεστε από άτομα που φέρνουν θετική ενέργεια στη ζωή σας. Βελτιώνεται η επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας στην εργασία σας, οι συνθήκες γίνονται πιο ευνοϊκές. Ασχολείστε περισσότερο με την ευεξία σας και την υγεία σας καθώς τώρα αναζητάτε μια πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον παθιασμένο και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, η χαρούμενη και ανέμελη διάθεσή σας φέρνει γύρω σας πολλά νέα άτομα και αναδεικνύει τη γοητεία και τη λάμψη σας. Επικοινωνείτε συχνότερα με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας, οι συζητήσεις σας είναι ανάλαφρες, παίρνετε και δίνετε αγάπη και χαρά. Διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας και το σύντροφό σας, ζείτε τη ζωή στο έπακρο χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε και παίζετε, έτσι μια απλή συνομιλία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια παθιασμένη σχέση. Θέλετε να δημιουργήσετε και να εκφραστείτε, το δημιουργικό πνεύμα σας έχει απήχηση στους γύρω σας. Προβάλετε τα ταλέντα σας και κάνετε τους γύρω σας ευτυχισμένους.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε μια χαρούμενη διάθεση όντας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως κάνετε κάποιες  αλλαγές στο σπίτι σας, προκειμένου να νιώθετε πιο ήρεμα και άνετα. Έχετε ευημερία και αρμονία με τους συγκατοίκους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, βρίσκεστε με άτομα που ανανεώνουν τη διάθεσή σας, αφήνοντας πίσω σας καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν είναι πλέον αναγκαία στη ζωή σας και παρεμποδίζουν τη χαρά και την ευτυχία σας. Ίσως ακόμα ξεκινήσετε μια νέα ζωή σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα από τη δική σας. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι είναι αναγκαίο να κάνετε κάποιες αλλαγές  στις πιο οικείες σχέσεις σας, αποβάλλοντας τις παλιές αρνητικές συναισθηματικές σας συνήθειες και υιοθετώντας νέες που σας φέρνουν πιο κοντά με κάποια άτομα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms