Ο Δίας στον Καρκίνο: Το Δώρο των Ουρανών.
Βαθμολόγησε
14
07
2013

Ο Δίας στον Καρκίνο: Το Δώρο των Ουρανών.

Aπό την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα συναισθηματικό καλοκαίρι, αφού το στοιχείο του Νερού μας εμποτίζει με ...δάκρυα. Δάκρυα συγκίνησης, δάκρυα απελευθέρωσης, δάκρυα ανακούφισης. Τα δάκρυα είναι η συσσώρευση του συναισθήματος μέσα μας και αποκαλύπτουν αν είμαστε θυμωμένοι, λυπημένοι ή χαρούμενοι. Μας δίνουν συναισθηματική απελευθέρωση, η οποία είναι υγιής. Και μην ξεχνάμε: Το νερό είναι το θεμέλιο της ζωής.

Έχουμε το μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο του Νερού, ο Δίας στον Καρκίνο σε τρίγωνο, με τον Κρόνο στο Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Στην καθημερινή ζωή μας, αυτό σημαίνει ότι η ζωή μας θα γίνει πιο αρμονική, καταστάσεις θα σταθεροποιηθούν και θα περάσουμε πολύ καλύτερα από ό, τι το χειμώνα και την άνοιξη.
 
Τι ποιο δυνατό, πιο μεγάλο συμβάλλει στην καλή μας τύχη; 
 
Ο Δίας στον Καρκίνο! 
 
Ο Δίας είναι σε έξαρση στον Καρκίνο κι αυτό σημαίνει ότι ο Δίας είναι ιδιαίτερα ισχυρός. Ο Δίας κυβερνά την επέκταση, επιθυμεί την ελευθερία, την καλή τύχη, τα τυχερά παιχνίδια, τη διασκέδαση, την ευημερία, την ανάπτυξη. Ο Καρκίνος είναι η Μητέρα Γη, η υποστήριξη, η αγάπη, η ευγένεια. 
 
Ποιο είναι το μεγάλο μήνυμα του Δία στον Καρκίνο; 
 
Ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας, φροντίστε τους, δείξτε τους στοργή και καλοσύνη, γιατί είναι το φάρμακό σας… Βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας, επουλώστε τις πληγές της ψυχής σας, ασχοληθείτε με πνευματικές αναζητήσεις, κάντε συζητήσεις που αφορούν τη συναισθηματική ειλικρίνεια στις σχέσεις σας και το τι είδους σχέση είναι απαραίτητη για σας για να αισθάνεστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι και αποταμιεύστε ή επενδύστε χρήματα για να επιφέρετε τη σταθερότητα.
 
Ας πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά με ποιο τρόπο θα μπορούσατε να ευνοηθείτε από τη διέλευση του Δία στον Καρκίνο.
 
ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
 
Ο Δίας είναι ένας φλογερός πλανήτης, αλλά επειδή είναι επεκτατικός, επεκτείνει το ζώδιο του Καρκίνου, που είναι ένα ζώδιο του Νερού! Έτσι, μπορεί να υπάρξουν νέες σχέσεις-έκπληξη με πιο …ερωτικούς τύπους, ειδικά αν ο Δίας κινείται στον1ο, 5ο  ή 7ο οίκο σας, ακόμη και απόρριψη κάποιων ατόμων, που θεωρούσατε ότι ήταν τέλειοι! Για τις ερωτικές σχέσεις εν γένει, αναμένετε να συμπεριφερθείτε κάπως μητρικά. Η φροντίδα και η τρυφερότητα στον αγαπημένο σας υπερισχύουν, αλλά αναρωτηθείτε: είναι ο σύντροφος σας έτοιμος να ανταπεξέλθει; Ο Δίας στον Καρκίνο θα επαναλάβει το παρελθόν, έτσι ώστε να μετρήσετε τις απαιτήσεις σας. Συμβουλή: ο αγαπημένος σας δεν είναι ούτε το παιδί σας, ούτε ο γονιός σας.
 
Σε όλα τα σενάρια που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις, τα συναισθήματα και οι απαιτήσεις μπορεί να είναι συντριπτικά. Η μεγαλύτερη πρόκληση του Δία στον Καρκίνο είναι η αυτάρκεια, οπότε αν απαιτείτε περισσότερα από τον σύντροφο σας, διερευνήστε αν μπορεί να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες. Ο απώτερος στόχος του Δία είναι η ελευθερία, ώστε να μπορέσετε πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας να αισθάνεται καλά. Ακόμα καλύτερα, θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερα να δώσετε στη σχέση σας και ο αγαπημένος σας θα έχει να δώσει περισσότερα σε εσάς (επειδή δε θα είστε απαιτητικοί). 
 
Η ενέργεια του Δία μπορεί να σας ωθήσει να δώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Στον Καρκίνο, αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ανάλωση όλης της ενέργειάς σας στα παιδιά σας ή στις οικογενειακές ευθύνες και τίποτα για το σύντροφό σας. Η βιασύνη του Δία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε παντοδύναμοι (ειδικά αν χτυπά γενέθλιους πλανήτες σας με σκληρή όψη), αλλά στην πραγματικότητα εξακολουθούν να υπάρχουν όρια στο πόσα μπορείτε να κάνετε. Ενώ οι συνθήκες μπορεί να σας ωθήσουν να δώσετε περισσότερα, θυμηθείτε να δώσετε κάτι στον εαυτό σας. Εάν οι ανάγκες σας έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα οφέλη του, βάζοντας τον εαυτό σας πρώτο, σε ορισμένες περιπτώσεις. 
 
Ο Καρκίνος είναι ένα παρορμητικό ζώδιο, που παίρνει την πρωτοβουλία και απαιτεί ένα σύντροφο ο οποίος στέκεται δίπλα του για παροχή και προστασία. Ο Καρκίνος είναι συντηρητικός και δε μαγεύεται από μια καλή εμφάνιση ή ένα καλό κοινωνικό status. Φυσικά, μπορεί να δείξει την …άγρια πλευρά του, αν τον πειράξουν. Σε γενικές γραμμές, όμως, μπορεί να φροντίσει τον ονειρικό Ιχθύ, ένα άλλο ζώδιο του Νερού. Ο Σκορπιός του ταιριάζει, γιατί μπορεί να κατανοήσει τη μυστικοπάθειά του. Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη θα ήταν ένα ζήτημα με τον …δραπέτη Τοξότη. Ο Κριός, οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος μπορεί να είναι απρόβλεπτοι, του ζητούν να αλλάξει, είναι πολύ ανεξάρτητοι, σε σχέση με τον ευαίσθητο Καρκίνο. Ο Αιγόκερως, που είναι απέναντί του, είναι αρκετά αξιόπιστος και δυναμικός και του αρέσει η ήπια φύση του Ταύρου. Τα συναισθήματα του Καρκίνου μπορεί να είναι πολύ τρυφερά για την κριτική Παρθένο. Ένας άλλος Καρκίνος είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να του τύχει! Θα βασιλεύει η οικογενειακή ζωή, καθώς επιθυμούν και οι δυο την πιο γλυκιά σχέση! Ο Λέων και ο Ζυγός, μάλλον, του είναι αδιάφοροι.
 
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
 
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Αν τα είχατε κρυμμένα για καιρό, είστε τυχεροί, ήρθε η ώρα να υψώσετε τη φωνή σας! Ίσως να υπάρξουν υπερβολές, αλλά θα μπουν κάποια πράγματα σε τάξη. Επιθυμείτε το καλύτερο, το μεγάλο, την αλήθεια… Μπορεί να είναι μια ανακούφιση αυτή η ανακάλυψη, αν και ίσως κάπως επώδυνη στην αρχή. Η συνήθης απαισιοδοξία του Καρκίνου μπορεί να εξαφανιστεί, δίνοντας τη θέση της σε χαρούμενα μηνύματα αισιοδοξίας του Δία. Ο Καρκίνος είναι διαισθητικός, έτσι, μπορείτε να διακρίνετε τα αληθινά από τα ψεύτικα συναισθήματα, είτε είναι δικά σας, είτε κάποιου άλλου με τον οποίο είστε σε σχέση. Με το Δία στον Καρκίνο, τον …μάντη του ζωδιακού, οι …χρησμοί θα είναι πιο ακριβείς και πιο σωστοί από το συνηθισμένο! Μπορεί να ανακαλύψετε και κάποιο κρυφό ταλέντο δικό σας. Τι ωραία στιγμή για τα ΔΙΚΑ σας συναισθήματα! 
 
Μια άλλη εκδήλωση αυτής της διέλευσης θα μπορούσε να είναι το άνοιγμα των συναισθημάτων ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Αν ο ένας ή και οι δύο σας νιώθατε αποξενωμένοι, ο Δίας σας προσφέρει μια τεράστια ώθηση, καθιστώντας ευκολότερο να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε. Όποια και αν είναι τα συναισθήματά σας, θα βγουν στην επιφάνεια. Αλλά, επειδή ο Δίας είναι αισιόδοξος πλανήτης, η ατμόσφαιρα της αποκάλυψης θα είναι θετική. Ο Δίας κάνει το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αίσθηση του τι είδους σχέση ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 
Αυτή η διέλευση μπορεί να επιφέρει μια θαυμάσια θεραπεία για την ψυχή σας, αν έχετε αισθανθεί μόνοι, παραμελημένοι ή νιώθατε κατάθλιψη και άρνηση. Αρχίζετε να νιώθετε ότι αξίζετε περισσότερο και το εκφράζετε στους άλλους. Αναλαμβάνοντας συναισθηματικά ρίσκα, η θετική σας ενέργεια προσελκύει θετικούς ανθρώπους. Γνωρίζετε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα επώδυνα ή περίπλοκα. Ο Δίας στον Καρκίνο σας δίνει την ελευθερία να εκφράσετε πλήρως τα συναισθήματά σας. Ο κίνδυνος με αυτήν τη διέλευση έγκειται στο γεγονός ότι υπόσχεστε να δώσετε περισσότερα από ό, τι είστε σε θέση να κάνετε. Θέστε πάντα κάποια όρια στο μυαλό σας. Είναι πιο πιθανό να αισθανθείτε πιο έντονα τις επιπτώσεις του Δία στην ερωτική σας ζωή, εάν αυτός κινείται μέσα στον 1ο, 4ο , 5ο ή 7ο οίκο σας ή κάνει όψεις με τον Ήλιο, τη Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον κυβερνήτη του 7ου οίκου σας.
 
ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ
 
Ο Δίας στον Καρκίνο είναι πολύ καλός για τις επιχειρήσεις, έτσι μπορείτε, αν το επιδιώκετε, να ξεκινήσετε μία! Μην εκπλαγείτε εάν επεκτείνετε την επιχείρησή σας, όπως, για παράδειγμα, ανοίγοντας ένα υποκατάστημα. Θέλετε μήπως να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητη περιουσία; Να αγοράσετε για πρώτη φορά σπίτι ή να πάρετε ένα μεγαλύτερο σπίτι; Κάντε το! Μήπως θέλετε να ασχοληθείτε με την άνεση του σπιτιού σας; Είναι τέλειο! Ήρθε η ώρα να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη! Μήπως σκέφτεστε να κάνετε τη δική σας οικογένεια; Ο Δίας στον Καρκίνο είναι γνωστό ότι χαρίζει επιτυχημένες εγκυμοσύνες!
 
ΓΝΩΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ
 
Ξεκινήστε ένα σεμινάριο ή αρχίστε μια ξένη γλώσσα! Επιλέξτε τις περιπέτειές σας… Αυτό θα ήταν τέλειο! Γράψτε μια νέα ιστορία! Η δημιουργικότητα, η Ιστορία, η γενεαλογία, οι αντίκες, τα μαθήματα ιστορίας και η αρχαιολογία, όλα έχουν να κάνουν με τον σεβασμό της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και τον Καρκίνο. 
 
ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ
 
Αν χρειάζεστε συμβουλές, αναζητήστε τις. Να είστε υποστηρικτικοί με τους άλλους. Αν έχετε να δώσετε, να είστε γενναιόδωροι, αλλά μη χάσετε τον εαυτό σας, εντάξει; Είναι ένα δίλημμα πώς να εναρμονίσετε τις επιθυμίες των άλλων, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις δικές σας επιλογές. Η δικαιοσύνη είναι δύσκολη για τον εαυτό σας, όταν δίνετε στους άλλους. Μερικές φορές κάνουμε πράγματα μόνο και μόνο επειδή έτσι μάθαμε από την οικογένειά μας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας, και αν νιώθετε την ανάγκη, ασχοληθείτε με πνευματικές, φιλοσοφικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις. Ο Δίας στον Καρκίνο σας υπενθυμίζει την καλοσύνη στους ανθρώπους και την ηθική.
 
ΥΓΕΙΑ
 
Ο Δίας σηματοδοτεί την ευημερία, την επούλωση, τη μακροζωία. Προσπαθήστε μόνο να μείνετε μακριά από καταχρήσεις και εμμονές. Οι ασθένειες του Καρκίνου αφορούν το στομάχι, το ηλιακό πλέγμα, το στήθος και τις ωοθήκες. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά ο Δίας στον Καρκίνο συχνά προκαλεί αύξηση του βάρους, ιδίως στους γοφούς και τους μηρούς για τις γυναίκες. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής, όσο μπορείτε, και φροντίστε να τρώτε τρόφιμα καλής ποιότητας και όχι πολλή ζάχαρη. Στον Καρκίνο δεν αρέσει η σκληρή άσκηση, αλλά ο Δίας στον Καρκίνο θα βοηθήσει στην εκγύμνασή σας. 
 
Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να επιλέξετε ημερομηνίες για γάμο, να κάνετε παιδιά, να βρείτε μια νέα αγάπη, να βελτιώσετε την καριέρα σας, να έχετε μια καταπληκτική κατάσταση στην υγεία σας, να πάρετε σύνταξη!
 
Σχεδιάστε τα επόμενα 12 χρόνια σας! Αυτός είναι ο κύκλος του Δία. Πράγματα που ξεκινούν τώρα θα ολοκληρωθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Κοιτάξτε πίσω και δείτε τι ξεκίνησε και τι κάνατε 11 ή 12 χρόνια πριν! Καλή σας τύχη και απολαύστε την ηρεμία της καρδιάς και του μυαλού σας!
Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-07-2013 20:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση