Ο Δίας στους 12 οίκους: Ο μεγάλος ευεργέτης.
Βαθμολόγησε
11
01
2018

Ο Δίας στους 12 οίκους: Ο μεγάλος ευεργέτης.

E-zwdia

Στην Ελληνική μυθολογία, ο Δίας ήταν ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων, έφερνε χαρά και καλή τύχη. Ως ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της ανάπτυξης.

 

Ο Δίας στους 12 οίκους και τι σημαίνει αυτό για τον γενέθλιο χάρτη μας.

 

Ο Δίας φέρνει καλά πράγματα στον τομέα που βρίσκεται στο ωροσκόπιό μας. Σε αυτόν τον τομέα, είμαστε πιο θετικοί, γενναιόδωροι και αισιόδοξοι και έχουμε τύχη. Ο Δίας είναι ένας ευεργέτης πλανήτης και κυβερνά τον πλούτο και τα  οικονομικά και υλικά κέρδη. Μας παρέχει αυτοπεποίθηση, σοφία, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για να υλοποιήσουμε μεγάλα και τολμηρά όνειρα.

 

Διαβάστε παρακάτω σε ποιον τομέα της ζωής σας είναι ο Δίας και δείτε που θα σας συνοδεύει η τύχη:

 

Ο Δίας στον 1ο οίκο.

Είστε πολύ κοινωνικοί και ενθουσιώδεις, βλέπετε πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Είστε πολύ ειλικρινείς και η καλή κοινωνική θέση και εξουσία είναι αυτοσκοπός στη ζωή σας. Προσαρμόζεστε εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και επικοινωνείτε άνετα, ακόμα και με άγνωστους ανθρώπους. Έχετε αγάπη για τα ταξίδια και τη γνώση, νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και πιστεύετε στην αξία σας. Η εύθυμη και αισιόδοξη προσωπικότητά σας, σας φέρνει πολλές καλές ευκαιρίες στη ζωή σας, η τύχη είναι με το μέρος σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 2ο οίκο.

Το σύμπαν θα σας προσφέρει στη ζωή σας πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσετε χρήματα κι υλικά αποκτήματα. Έχετε επεκτατικό πνεύμα και η δημιουργική φαντασία σας εφευρίσκει τρόπους για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων. Ίσως κερδίσετε χρήματα μέσα από τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τους νόμους ή τις εκδόσεις.  Πιστεύετε στην αξία σας και για σας οι ηθικές αξίες είναι υψίστης σημασίας στη ζωή σας. Μέσα από τις εμπειρίες σας, θα μάθετε τον εαυτό σας και θα αποκτήσετε μια νέα φιλοσοφία και θεώρηση για τη ζωή. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 3ο οίκο.

Έχετε μεγάλη ικανότητα στη μετάδοση των ιδεών, των πληροφοριών και της γνώσης, σας αρέσει να μαθαίνετε και να μεταδίδετε τις εμπειρίες σας στους άλλους. Έχετε επεκτατικές σκέψεις και αντιλήψεις, που σας δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστείτε μέσω της συγγραφής ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχετε μεταδοτικότητα στις ιδέες σας και μπορείτε να εκφράσετε άνετα αυτό που σκέφτεστε. Ο χαρούμενος και αισιόδοξος τρόπος έκφρασής σας φέρνει κοντά σας πολλά άτομα και έχετε έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ο Δίας στον 4ο οίκο.

Έχετε ενσυναίσθηση των υποχρεώσεών σας απέναντι στην οικογένειά σας και το σπίτι σας, οι αξίες με τις οποίες ανατραφήκατε και οι οικογενειακές καταβολές σας είναι βαθιά ριζωμένες μέσα σας. Σας αρέσει να έχετε ένα ευρύχωρο και άνετο σπίτι, να έχετε έναν προσωπικό χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε.  Είστε γενναιόδωροι με την οικογένειά σας, τους συγγενείς σας και τους επισκέπτες σας. Θα έχετε μεγάλη τύχη στο δεύτερο μέρος της ζωής σας και ίσως αποκτήσετε μεγάλη ακίνητη περιουσία ή άλλα υλικά αποκτήματα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 5ο οίκο.

Έχετε έντονη την επιθυμία για φλερτ και διασκέδαση, στη ζωή σας θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να ζήσετε ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, ίσως ακόμα και με άτομα που ζουν μακριά σας ή στο εξωτερικό ή είναι ξένοι. Έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο και θα πάρετε μεγάλη χαρά από τα παιδιά σας. Είστε πολύ δημιουργικοί και ένα έργο σας μπορεί να σας φέρει δημοτικότητα και φήμη. Η καλή σας τύχη σας συνοδεύει στον αθλητισμό, την τέχνη και τα οικονομικά ρίσκα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 6ο οίκο.

Βλέπετε χαρούμενα και αισιόδοξα την καθημερινότητά σας και έχετε ευνοϊκές εργασιακές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας. Είστε γενναιόδωροι με τους βοηθούς και τους υπαλλήλους σας και επιλύετε τα καθημερινά σας προβλήματα με ευκολία, καθώς βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής σας. Θέλετε ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον για να είστε παραγωγικοί. Αγαπάτε πολύ τα ζώα και έχετε εύνοια σε θέματα υγείας, αρκεί να μην κάνετε καταχρήσεις.  Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 7ο οίκο.

Μεγάλη επιτυχία σας περιμένει στο γάμο και τις συνεργασίες σας, κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύζυγός σας μπορεί να σας ωφελήσουν οικονομικά. Ο σύντροφός σας θα είναι ευχάριστος και θα σας προσφέρει μια ευτυχισμένη και ευημερούσα οικονομικά ζωή. Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους και ίσως κάνετε πολλά ταξίδια, είτε για λόγους αναψυχής, είτε επαγγελματικούς. Θα αποκομίσετε αρκετές εμπειρίες από το σύντροφό σας ή μπορεί να κάνετε μια σοβαρή σχέση ή γάμο με κάποιον/α που έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή ζει μακριά σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 8ο οίκο.

Έχετε αυθορμητισμό και ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή και άφθονες σεξουαλικές περιπέτειες. Είστε επιθυμητοί από το αντίθετο φύλο, καθώς εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και γοητεία αλλά παράλληλα έχετε μια χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση. Σας αρέσει να μελετάτε απόκρυφα ζητήματα και ό, τι έχει σχέση με τα μυστήρια της ζωής, τον πνευματικό κόσμο ή το σεξ. Μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν όσον αφορά τα οικονομικά που έχετε από κοινού με άλλους ανθρώπους ή σε κληρονομιές.  Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ο Δίας στον 9ο οίκο.

Έχετε ισχυρές ηθικές αξίες και αγάπη προς τη γνώση και τη μελέτη της φιλοσοφίας, της θρησκείας και άλλων πολιτισμών. Είστε ανοιχτόμυαλοι και θέλετε να μάθετε οτιδήποτε περίεργο για ανθρώπους που έχουν εντελώς διαφορετική κουλτούρα από σας. Σας αρέσει η εκμάθηση ξένων γλωσσών και ίσως αποκτήσετε χρήματα στο εξωτερικό ή με ξένους. Επιτυχία στα οικονομικά φέρνουν επίσης οι εκδόσεις και τα μακρινά ταξίδια. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 10ο οίκο.

Είστε πολύ αισιόδοξοι και στη ζωή σας θα αποκτήσετε κύρος, φήμη και μια καλή κοινωνική θέση. Είστε πολύ καλοί στην επιστημονική έρευνα γιατί σας αρέσει να ψάχνετε τα πράγματα και να καταλήγετε σε ένα λογικό συμπέρασμα. Μπορεί να κάνετε αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους και θέλετε να γίνετε κάτι σημαντικό, να έχετε επιτυχία. Πιστεύετε στον εαυτό σας και την αξία σας, ίσως τόσο πολύ που μερικές φορές ενεργείτε εγωιστικά και με έπαρση. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 11ο οίκο.

Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους φίλους σας και συνήθως οι φίλοι σας έχουν μια καλή κοινωνική θέση και σας συμβουλεύουν σωστά με τις εμπειρίες τους. Το κοινωνικό σας δίκτυο και οι ομάδες όπου ανήκετε μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιτυχία και το χρήμα. Η δημοτικότητά σας επιτυγχάνεται με την υποστήριξη ατόμων που έχουν καλή κοινωνική θέση και εξουσία ή μέσω ομάδων που εξυπηρετούν έναν σκοπό. Είστε αλτρουιστές, έτσι μπορεί να εργάζεστε σε ομάδες και οργανώσεις που εξυπηρετούν έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Δίας στον 12ο οίκο.

Έχετε έντονη την ανάγκη να προσφέρετε στους άλλους και η διαίσθησή σας, σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο. Κάποιες φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε αυτό που είναι σωστό και σε ό, τι είναι λάθος, έχετε ηθικούς ενδοιασμούς και  ερωτηματικά που δύσκολα μπορούν να αποσαφηνιστούν. Είστε πολύ γενναιόδωροι και συμπονετικοί με όσους έχουν την ανάγκη σας, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε. Ο Δίας σε αυτή την οικοθεσία μπορεί να σας φέρει τύχη σε ό, τι σχετίζεται με την καλλιτεχνία και τη δημιουργικότητα αλλά και τις απόκρυφες μελέτες. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-01-2018 11:31
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms