Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μας στους 12 οίκους.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 5
09
07
2019

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μας στους 12 οίκους.

E-zwdia

Ο Ωροσκόπος μας, η ακμή του 1ου οίκου του ζωδιακού μας χάρτη, συμβολίζει το «εγώ» μας, την έκφραση της προσωπικότητάς μας, την εξωτερική μας εμφάνιση. Αυτό που εύκολα δίνουμε εντύπωση στους άλλους. Είναι πολύ σημαντικός, γιατί είναι εκείνος που χρωματίζει την προσωπικότητα και δίνει την πυξίδα της ζωής σ’ έναν άνθρωπο. Ο ωροσκόπος μας είναι αυτό που στην ουσία καλούμαστε να γίνουμε, προκειμένου να βρούμε την προσωπική μας ολοκλήρωση.

 

Τι συμβολίζει ο Ωροσκόπος μας, η ακμή του 1ου οίκου του ζωδιακού μας χάρτη;

 

Αυτή η διαδικασία δεν είναι πάντα εύκολη και γι’ αυτό βλέπουμε πως με το πέρασμα των χρόνων, όσο περισσότερο ωριμάζουμε κι όσο τα μαθήματα της ζωής μας ωθούν προς κατευθύνσεις που νομίζαμε ότι δεν θα διαλέγαμε, τόσο περισσότερο φτάνουμε στο σημείο εκείνο της μετουσίωσης, αυτού που είχαμε εξ αρχής σε αυτό που καλούμαστε να γίνουμε. Τώρα, αν για παράδειγμα κάποιος είναι Υδροχόος, ο κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός, θα δούμε, λοιπόν, σε ποιον οίκο βρίσκεται ο πλανήτης και τι όψεις κάνει. Έτσι θα καταλάβουμε ποιες ιδιότητες του ζωδίου και με ποιον τρόπο τις εκφράζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στη ζωή του.


Πάμε να δούμε τι σημαίνει ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου σε κάθε οίκο:

 

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 1ο οίκο:

Άτομο εξωστρεφές, με ευκολία στο να εκφράζει την προσωπικότητά του. Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου του στον 1ο οίκο είναι η προβολή του και η εξωτερική εικόνα που δίνει στους άλλους. Κοινωνικός άνθρωπος, έξυπνος, ορμητικός κάποιες φορές, ξέρει να αγωνίζεται για να κατακτά τους στόχους του. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, θα εκφράσει έντονα και τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Ο άνθρωπος ολοκληρώνεται, πετυχαίνοντας τα θέλω του στη ζωή. Η θέση αυτή δείχνει σημάδια καλής υγείας και μακροζωίας.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 2ο οίκο:

Η βασική επιδίωξη του ατόμου, με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου του στο 2ο οίκο, είναι η οικονομική του εξασφάλιση και η προσωπική του ευημερία. Το «τι έχω», σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι απαραίτητο στοιχείο στη ζωή του για να νιώσει ασφαλής και να προχωρήσει και σε άλλους τομείς της ζωής του. Μέσα από τις υλικές του κατακτήσεις, θα καταφέρει να προβάλλει την προσωπικότητά του. Αυτό, βέβαια, προδίδει ένα θέμα εμπιστοσύνης αλλά και του μέτρου αυταξίας που έχει αυτός ο άνθρωπος για τον εαυτό του. Το αν τελικά όμως θα τα καταφέρει ή όχι, θα εξαρτηθεί κυρίως από τις όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του με άλλους, και κυρίως τους προσωπικούς του πλανήτες.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 3ο οίκο:

Άτομα επικοινωνιακά, έξυπνα, με ευκολία στο να μαθαίνουν νέα πράγματα, καθώς επίσης και στο να μεταδίδουν την πληροφορία και τη γνώση που λαμβάνουν. Ιδιαίτερα σημαντικός τομέας στη ζωή τους, είναι η σχέση με τα αδέλφια και το συγγενικό τους περιβάλλον. Από τις όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου τους, θα δούμε πόσο ευνοημένοι ή μη στάθηκαν σε αυτό το σημαντικό για εκείνους κομμάτι της ζωής τους. Έχουν ταλέντο στη συγγραφή και στη δημοσιογραφία. Μπορούν να μετακινούνται εύκολα, αν χρειαστεί για την προσωπική τους πρόοδο, αλλάζοντας πόλεις ή σπίτια. Άνθρωποι που σκέφτονται και δρουν σύμφωνα με τη λογική και διαθέτουν πρακτικό πνεύμα.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 4ο οίκο:

Το άτομο, με τον κυβερνήτη του  Ωροσκόπου του στον 4ο οίκο του, είναι στενά συνδεδεμένος με ό, τι εκφράζει τις ρίζες του, είτε αυτό λέγεται οικογένεια, είτε πατρίδα. Δύσκολα θα αλλάξει πόλη κατοικίας κι αν αυτό σταθεί κάποια στιγμή απαραίτητο στη ζωή του, θα δυσκολευτεί πολύ. Γενικά, είναι άνθρωπος της συνήθειας και το έχει ανάγκη για να νιώθει ασφαλής. Οι γυναίκες του περιβάλλοντος, και δη η μητέρα, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας αυτού του ατόμου. Ανάλογα με τις όψεις που κάνει, θα μπορούσε να αποκτήσει τη δική του επιχείρηση σε έναν τομέα που να αφορά προσφορά υπηρεσιών στους άλλους και να το κάνει πολύ καλά, όπως ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 5ο οίκο:

Άτομο που θέλει να χαρεί τη ζωή και να την γευτεί σε όλες της τις εκφάνσεις. Ζει τον έρωτα και τον απολαμβάνει. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά και θα μπορούσε να επιλέξει ένα επάγγελμα που να ασχολείται με αυτά, όπως νηπιαγωγός, δάσκαλος, ακόμη και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση. Μπορεί να έχει, επίσης, μια έντονη καλλιτεχνική πλευρά και βρίσκοντας τρόπο να δημιουργήσει, τον βοηθά να εκτονώσει όλο το εσωτερικό δυναμικό του. Αν υπάρχει μια τάση προς τον τζόγο, καλό είναι να προσέχει και ιδίως αν οι όψεις που σχηματίζονται δεν είναι οι καλύτερες.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 6ο οίκο:

Άτομο εργατικό, έντιμο, με ιδιαίτερα τονισμένη την αίσθηση του καθήκοντος. Ξέρει να δουλεύει και να δημιουργεί σιωπηλά, πολλές φορές βοηθώντας τους άλλους και ας μη φαίνεται ο ίδιος. Αγχώνεται όμως πολλές φορές κι αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό για εκείνον η αποδοχή και η επιβράβευση από τους άλλους. Άνθρωπος με πρακτικό πνεύμα που  ξέρει πως να προστατεύει την ιδιωτική του ζωή. Βοηθά ολόψυχα, όταν καταλάβει ότι κάποιος τον έχει ανάγκη, ακόμη κι αν χρειαστεί να παραμερίσει δικές του προτεραιότητες. Χρειάζεται όμως να προσέχει περισσότερο την υγεία του και κυρίως, να μάθει να αγαπά περισσότερο τον εαυτό του.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 7ο οίκο:

Οι άλλοι θα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου, με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου του στον 7ο οίκο. Η ανάγκη του να επιβεβαιώνεται μέσα από τους άλλους, του στερεί πολλές φορές την ανεξαρτησία του. Θα μπορούσε να είναι ένας καλός διπλωμάτης σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο γάμος και οι  συνεργασίες θα είναι το βασικό κομμάτι της ζωής του όπου θα έχει στραμμένη όλη του την προσοχή. Το αν θα ευτυχήσει τελικά σε αυτούς τους τομείς ή όχι, θα εξαρτηθεί από τις όψεις που σχηματίζονται. Χρειάζεται να γίνει περισσότερο αυτόνομος και να πιστέψει στην αξία και στις ικανότητες του εαυτού του.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 8ο οίκο:

Ιδιαίτερη και πολύπλοκη προσωπικότητα. Βέβαια, σημαντικό ρόλο για το πώς θα εκφραστούν οι ποιότητες του χαρακτήρα του, θα παίξουν οι όψεις που σχηματίζει από τη θέση που βρίσκεται. Όλα όσα βιώνει τα περνάει βαθιά μέσα του και τα διυλίζει σε τέτοιο βαθμό, που άλλοτε γίνεται κουραστικό για τον ίδιο και άλλοτε για τους άλλους γύρω του. Πολλές φορές, εκφράζει μια καχυποψία και επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέους ανθρώπους που γνωρίζει. Θέλει το χρόνο του για να τους γνωρίσει και να τους εμπιστευτεί. Σημαντικό ρόλο θα έχουν στη ζωή του το σεξ, τα χρήματα, θέματα μεταφυσικής, καθώς και  κληρονομικά ζητήματα.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 9ο οίκο:

Φιλόσοφοι, καθηγητές, ιερείς, ταξιδευτές… πάντως ό, τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν, ένα είναι σίγουρο, ότι θα ξεχωρίσουν. Άνθρωποι γενναιόδωροι, ιδίως σε ό, τι αφορά τη γνώση και στο πως έχουν την ανάγκη να την μεταδίδουν. Έχουν σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή τους και δύσκολα θα τις αλλάξουν, γιατί κάποιος άλλος τους το ζήτησε. Νιώθουν πάντα ότι έχουν έναν πολύ σημαντικό σκοπό να υπηρετήσουν που υπερβαίνει οτιδήποτε άλλο πεζό και καθημερινό. Τους αρέσουν οι παραδόσεις και τα έθιμα, ακόμη και αν δεν είναι ένθερμοι πιστοί, τα παρατηρούν όλα από τη σκοπιά του ανθρωπολόγου – φιλόσοφου - σκεπτικιστή.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στο 10ο οίκο:

Σημαντικό θέμα στη ζωή του, η κοινωνική καταξίωση και προβολή. Ο δρόμος για να φτάσει σε αυτήν την αναγνώριση είναι η επαγγελματική επιτυχία. Μόνο έτσι μπορεί να νιώσει δυνατός και ασφαλής. Τον ενδιαφέρει η δημιουργία της προσωπικής του οικογένειας, καθώς και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Δουλεύει σκληρά και με μέθοδο. Αν οι όψεις δεν το υποστηρίζουν, μπορεί πραγματικά να γίνει ένα δυστυχισμένο άτομο, αν δεν καταφέρει να φτάσει εκεί που έβαλε τον πήχη. Είναι ιδιαίτερα αξιοπρεπής και σοβαρό άτομο. Χρειάζεται μόνο να προσέχει κάποιες φορές την τάση που έχει να επιβάλλεται αυταρχικά στους άλλους.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 11ο οίκο:

Πρωτότυπα και ευφάνταστα άτομα. Πρωτοποριακοί με ιδέες και αντιλήψεις, που αφορούν όλο το κοινωνικό σύνολο. Ένα άτομο με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου του στον 11ο οίκο, είναι ένας εργάτης της κοινωνίας. Ξέρει να αφιερώνεται σε έναν κοινό σκοπό και να δουλεύει ανιδιοτελώς γι’ αυτό. Κάποιες φορές, οι  ιδέες του είναι επαναστατικές και ανατρεπτικές. Μπορεί ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό να αμφισβητήσει. Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο άτομο και τίποτα δεν του φαίνεται ακατόρθωτο από τη στιγμή που θα το πιστέψει μέσα του και θα το υποστηρίξει.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον 12ο οίκο:

Άτομο ευαίσθητο και με ιδιαίτερη ψυχολογική σύνθεση. Από τη μία έχει ανάγκη να επικοινωνήσει και από την άλλη, μια έμφυτη συστολή δεν του επιτρέπει να εκφραστεί όπως θα το ήθελε. Επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους και δεν είναι λίγες οι φορές που θα παραμελήσει τον εαυτό του για να βοηθήσει κάποιον που το έχει ανάγκη. Έχει διάφορες καλλιτεχνικές κλίσεις και αν αποφασίσει να εκφράσει τον ψυχισμό του μέσα από αυτές, τότε θα έχει καταφέρει να μετουσιώσει το πιο σημαντικό κομμάτι της ψυχής του, ώστε να νιώσει δυνατός και απελευθερωμένος. Μπορεί να γίνει εξαίρετος ψυχαναλυτής ή να βοηθήσει σε χώρους εγκλεισμού, όπως νοσοκομεία ή φυλακές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-07-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms