Ο τελευταίος χορός των μεγάλων αλλαγών. Ποια μηνύματα μας στέλνουν οι ουρανοί το μήνα Μάρτιο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
06
03
2015

Ο τελευταίος χορός των μεγάλων αλλαγών. Ποια μηνύματα μας στέλνουν οι ουρανοί το μήνα Μάρτιο.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.


Πως θα εξελιχθεί ο μήνας Μάρτιος αστρολογικά;Ο Μάρτιος είναι ένας σημαντικός μήνας, ένα κρίσιμο σημείο καμπής, με καταλυτικές αλλαγές και ανατροπές. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο πρωτοπόρο και ηγετικό ζώδιο του Κριού θα βρίσκονται σε σύνοδο με τον επαναστάτη Ουρανό στον Κριό και σε τετράγωνο με το μετασχηματιστή Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ταρακουνούν τη ζωή σας, κατευθύνοντάς σας σε ολισθηρές πλαγιές όλο το μήνα Μάρτιο. Το σύμπαν σας συμβουλεύει: να είστε πολύ προσεκτικοί και συνειδητοί σε ό, τι λέτε και όποιο βήμα κάνετε. Ο παρορμητισμός, ο εγωισμός και το μαχητικό πνεύμα σας στέλνουν πυροτεχνήματα στη ζωή σας και τη ζωή των άλλων, οδηγείτε με μεγάλη ταχύτητα, κλονίζουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και δημιουργούν κυριολεκτικά και μεταφορικά ατυχήματα. Κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε ως αλαζόνες και υπερόπτες και ότι δεν κάνετε σωστή χρήση της δύναμής σας. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και μειώστε ταχύτητα γιατί θα πέσετε στο γκρεμό! 

Από αυτόν τον έντονα δυναμικό αστρολογικό συνδυασμό θα επηρεαστούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αλλά μόνο όσοι είστε γεννημένοι τις πέντε πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης, όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 10η ως την 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Κάποιοι από εσάς μπορεί ήδη να έχετε δει τα αποτελέσματα αυτής της κοσμικής όψης, οπότε η παρακάτω αναφορά θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τα υπόλοιπα ζώδια θα αισθανθείτε την επιρροή αυτή μόνο σε διανοητικό και ψυχολογικό επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης:

 
 

Διαβάστε παρακάτω τι μηνύματα σας στέλνουν οι ουρανοί το μήνα Μάρτιο ανάλογα με το ζώδιό σας:
ΚΡΙΟΣ


Προσπαθείτε να ικανοποιείτε τους πάντες και παραμελείτε τον εαυτό σας;  Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σε τετράγωνο με τον μετασχηματιστή Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο δέκατο οίκο σας, της εξουσίας και της καριέρας, σας βάζουν στη μάχη και στην επανάσταση. Αποφύγετε τις καυτές συνομιλίες, αν ο αγαπημένος σας ή κάποιο προσφιλές σε εσάς πρόσωπο αρχίζει τα παράπονα. Σε περίπτωση που τα πράγματα γίνονται πραγματικά τρελά, ίσως θα ήταν καλύτερα να εκτονώσετε την έντονη ενέργειά σας σε ευχάριστες δραστηριότητες. Αν είστε μόνοι, μπορεί να αισθανθείτε πίεση να γίνετε ζευγάρι. Μην αφήσετε το γεγονός αυτό να σας καταβάλει, ακόμα κι αν βλέπετε τους φίλους σας να είναι με ταίρι, σκεφτείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά και τα οφέλη του να είστε μόνοι, ζήστε τις περιπέτειες χωρίς καμία βιασύνη και δέσμευση. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Φουντώνει η ανάγκη σας να κλείσετε παλιά θέματα και να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός βρίσκονται στο μεταφυσικό δωδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Με όλη αυτή τη δράση των πλανητών στο δωδέκατο οίκο σας, θα είναι θαύμα, αν μπορέσετε να χαρείτε τις επίγειες απολαύσεις, τις οποίες συνήθως απολαμβάνει το ζώδιό σας. Τώρα βρίσκετε άλλες διεξόδους για να νιώσετε ευδαιμονία και τιμάτε την πνευματικότητά σας. Αν κάτι σας έχει συμπαρασύρει προς τα κάτω, μια σχέση, μια κατάσταση, μια περιοριστική πεποίθηση, τώρα είναι η ώρα να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε πίσω σας. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε από το σύμπαν μια χείρα βοηθείας. Ενώ είστε ικανοί να προχωρήσετε μόνοι σας μπροστά, αφήστε περιθώρια για μια θεϊκή παρέμβαση, μια απρόσμενη έκπληξη σας περιμένει. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγείτε έξω και σμίξτε με παλιούς και νέους φίλους. Θα νιώσετε σίγουρα μια έντονη κοινωνικότητα με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο διεισδυτικό όγδοο οίκο σας. Έχετε τη διάθεση για ανταλλαγή ιδεών και να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Να είστε όμως προσεκτικοί με τις επιλογές σας, καθώς ο Πλούτωνας θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά κάποιων φίλων σας και σίγουρα δεν θέλετε να κλαίτε με …αναφιλητά, αν διαπιστώσετε αργότερα ότι ο καλύτερος φίλος σας ήταν ο χειρότερος εχθρός σας. Ομοίως, αποφύγετε κοινωνικές συγκεντρώσεις, όπου κάποια άτομα φαίνεται ότι έχουν κρυφά κίνητρα ή συμφέροντα ή έχετε την αίσθηση ότι κάτι σας κρύβουν και είναι έτοιμα να σας επιβάλλουν την εξουσία τους και να σας χειραγωγήσουν. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγωνιστείτε για να βάλετε γερά θεμέλια στην καριέρα σας, μόνο τότε τα όνειρά σας θα υλοποιηθούν. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν να κάνετε προσεκτικά βήματα για την πραγματοποίηση των φιλόδοξων στόχων που οραματίζεστε. Ίσως δείτε να διακυβεύονται το κύρος, η καριέρα σας ή οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας, ίσως δείτε το χρόνο να σταματά, προκειμένου να εξετάσετε σοβαρά τις ενέργειές σας. Μη μιλάτε για το μέλλον με τον αγαπημένο σας, αυτό θα μπορούσε επίσης να ξεσηκώσει εντάσεις και συγκρούσεις. Είστε μόνοι; Μη βιάζεστε να χαρίσετε την καρδιά σας αν και όντας ακαταμάχητοι και γοητευτικοί στους θαυμαστές σας, μπορεί να μην είναι σε θέση να σας δώσουν το ρομαντισμό, την ασφάλεια και τη δέσμευση που ζητάτε. Αν ψάχνετε την αληθινή αγάπη, τουλάχιστον για τώρα τα ρομαντικά όνειρά σας δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Χαρά αλλά και περιπέτεια σας χαρίζει το σύμπαν με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των μεγάλων οραμάτων και υψηλών στόχων. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε για τα όνειρα τα μεγάλα, να κάνετε νέες γνωριμίες που αναγνωρίζουν τις ηγετικές σας ικανότητες. Το σύμπαν σας χαρίζει κάτι μεγάλο που δεν το είχατε δει ούτε στα πιο τρελά όνειρά σας! Μπορεί να αποφασίσετε αυθόρμητα να ταξιδέψετε ή ίσως κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα στο λεπτομερή και αναλυτικό έκτο οίκο σας, εμπνευστείτε να κάνετε το ταξίδι σας συμβολικά, αφήνοντας πίσω σας ξεπερασμένους τρόπους σκέψης και πεποιθήσεις που σας κρατούν πίσω από την πνευματική σας εξέλιξη. Η μεγάλη απόδρασή σας απαιτεί να ασχοληθείτε με αρνητικές καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μακριά από τον ανταγωνισμό και την επιβολή της εξουσίας σας, σας ζητούν η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Προσέξτε το επιβλητικό ύφος σας και το λεξιλόγιό σας, αντίθετα κάντε μια βαθιά κατάδυση στις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας. Μην κάνετε τελεσίδικες δηλώσεις στον αγαπημένο σας, αργότερα θα μετανιώσετε. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης την από κοινού ιδιοκτησία και τη χρηματοδότηση, έτσι κάντε οικονομικό σχεδιασμό ή προβληματιστείτε σχετικά με την ισορροπία της κατανομής των οικονομικών πόρων και ευθυνών στις συνεργασίες σας. Είναι σίγουρο ότι σύντομα θα αναδυθεί μια νέα προσωπικότητα, αφού το σύμπαν σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε στις πιο οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΖΥΓΟΣ


Ξεχάστε την αρμονία και την ισορροπία, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός βρίσκονται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Έχετε τη δέσμευση στο μυαλό σας, δεν συμβιβάζεστε τώρα με επιφανειακές καταστάσεις αλλά παράλληλα απαιτείτε και την ανεξαρτησία σας. Με αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σας, όπως αντιλαμβάνεστε δεν θέλετε να είστε υπόλογοι στο άλλο σας μισό, ούτε και αφήνετε την οικογένειά σας να σας εξουσιάζει. Αν μια σημαντική σχέση σας φαίνεται ότι δεν έχει την αντοχή να προχωρήσει, μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε μπροστά, σταματώντας να προσπαθείτε να εξαναγκάζετε τα πράγματα. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να συζητήσετε για συγκατοίκηση ή για την αγορά ενός σπιτιού ή ακόμα και να φύγετε από την πόλη σας. Μπορεί, επίσης, να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία ή να κάνετε μια νέα, πιο δημιουργική και επικερδή. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπήστε τον εαυτό σας, ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας και κάντε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, μην παραμελείτε την υγεία σας. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον τρίτο οίκο σας, των σκέψεων και των ιδεών, σας ωθούν να σκεφτείτε τρόπους να απλοποιήσετε τη ζωή σας, να έχετε περισσότερη ζωτικότητα και ευεξία. Η υγεία και η καλή φυσική σας κατάσταση είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας και τώρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, δεν μπορείτε πλέον να υπηρετείτε τους άλλους με κόστος την ψυχική ισορροπία σας. Αντί να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, κινητοποιηθείτε για να κάνετε εκκαθάριση της αρνητικής ενέργειας γύρω σας και να βάλετε περισσότερη τάξη και οργάνωση στην καθημερινή σας ζωή. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο, εσείς έχετε την ευθύνη να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο σταθερό δεύτερο οίκο σας, στέλνουν πυροτεχνήματα στον ουρανό της αγάπης. Ίσως τα έντονα συναισθήματά σας, σας έχουν δημιουργήσει καιρό τώρα ψυχικό βάρος αλλά ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε είναι να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας. Αν είστε μόνοι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μια σταθερή αγάπη, ζήστε την περιπέτεια, χωρίς σκοπό, δυστυχώς ίσως και να μη δεσμευτείτε με το σωστό πρόσωπο. Τώρα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, έτσι προβάλετε τις καλλιτεχνικές κλίσεις σας ή απλά αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να διασκεδάσει, θα είστε η ψυχή της παρέας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε στο σύμπαν την ευγνωμοσύνη σας και να μεταδώσετε στους γύρω σας την έμφυτη χαρούμενη διάθεσή σας. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε ηρεμία και γαλήνη στη φωλιά σας ή μήπως όχι; Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, δημιουργούν σύγκρουση ανάμεσα στις προσωπικές επιθυμίες σας και τις απαιτήσεις των προσφιλών σας προσώπων. Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να είστε στο σπίτι σας ή με την οικογένειά σας, τώρα θέλετε να φύγετε μακριά. Μπορεί να θέλετε τη θαλπωρή και τη ζεστασιά, ωστόσο, τόσο το σπίτι σας, όσο και τα προσφιλή σας πρόσωπα μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε περιορισμένοι. Ίσως και να κάνετε επίθεση, ειδικά εάν νιώσετε πολύ καταπιεσμένοι. Αντισταθείτε στην ένταση, ασχολούμενοι με πιο ενεργητικές δραστηριότητες, είναι ένας τρόπος για να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως αποφασίσετε αλλαγή κατοικίας ή μια εγκυμοσύνη. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην είστε δογματικοί και μακριά από την επιβολή των απόψεών σας. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας ζητούν να σκάψετε βαθιά μέσα στο μυαλό σας, προκειμένου να αποσαφηνίσετε τα κίνητρα των ενεργειών των άλλων αλλά και να προσέξετε το λεξιλόγιό σας, καθώς κάνουν την ατμόσφαιρα λίγο τεταμένη. Προσέξτε μια επικίνδυνη συνομιλία με ένα φίλο ή αδελφό, ένας ή και οι δυο σας δεν θέλετε να κάνετε πίσω και είστε αδιάλλακτοι. Η διπλωματία και η ευγένεια δίνουν τη θέση τους στην επίθεση, μάχεστε χωρίς να σκεφτείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Καθαρίστε τον αέρα, συζητώντας με ηρεμία, ειδικά αν σας βασανίζουν καιρό τώρα ζητήματα του παρελθόντος μεταξύ σας, ίσως έτσι μπορέσετε να αποβάλλετε τις δυσαρέσκειες και τις ανησυχίες που είναι καιρό κρυμμένες στο βάθος της ψυχής σας και να πορευτείτε μαζί με καλύτερη κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.

ΙΧΘΥΣ

Κάντε ενέργειες, προκειμένου να εξισορροπήσετε τα οικονομικά σας και μακριά από περιττές δαπάνες. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον ανεξάρτητο  και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, μπορεί να φέρουν απρόβλεπτες εκπλήξεις και εξελίξεις στο οικονομικό μέτωπο. Για μερικούς του ζωδίου σας, αυτό θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένα απροσδόκητο ποσό που έρχεται μέσα από την πώληση ενός ακινήτου, προμήθειες ή άλλο ποσό που σας χρωστάνε. Ή θα μπορούσατε να έχετε αλλαγές στη δουλειά σας, οι οποίες επιδρούν και στο εισόδημά σας. Μπορεί να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνατε στο παρελθόν. Επίσης, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε φίλους σας, είναι αμφίβολο αν θα τα πάρετε πίσω. Μην αφήσετε το φόβο να σας κρατά πίσω από το να κάνετε ένα μεγάλο άλμα ή, τουλάχιστον, εξερευνήστε νέους τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Ποιες είναι αναλυτικά οι αστρολογικές εξελίξεις που σας περιμένουν την Άνοιξη; Για να μάθετε καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΑΔΑΜ στο 54529.
 

 

Διαβάστε επίσης:

 
 

Νέα υπηρεσία από το e-zwdia.gr!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 

με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-03-2015 14:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση