Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ουρανό στον Ταύρο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
14
05
2018

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ουρανό στον Ταύρο;

Δάφνη Ιωάννου

Καλά μου ζωδιάκια, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αστρολογικό γεγονός που και δεν είναι συχνό, αλλά και διαρκεί πολύ. Ο επαναστάτης και ανατροπέας Ουρανός περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ένα κατ’ εξοχήν γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο που πατά γερά στα πόδια του, που η Γαία, σύζυγος του Ουρανού, του δίνει την σταθερότητα, τον κάνει επίμονο και πεισματάρη, τον κάνει δύσκολο να αποδεχτεί αλλαγές.

 

Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τον Ουρανό στον Ταύρο;

 

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα διαρκέσει με δύο τετράμηνα διαλλείματα μέχρι το τέλος Απριλίου του 2018. Οι γνώστες της Ελληνικής Μυθολογίας θα μας θυμίσουν ότι Ουρανός και Γαία ήσαν υπεύθυνοι για μια σειρά τερατογεννέσεις, αφού από αυτούς προήλθαν Τιτάνες και Τιτανίδες, Εκατόγχειρες, Γίγαντες, Κύκλωπες, και από το σπέρμα του οι Ερινύες και η αγαπημένη του Ταύρου θεά Αφροδίτη. Από την άλλη πλευρά οι γνώστες της Ιστορίας, θα μας απαριθμήσουν τις ανατροπές και τις κοσμογονικές αλλαγές που συνέβησαν στις προηγούμενες φορές που εμφανίστηκε αυτό το αστρολογικό φαινόμενο.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις εποχές που ο Ουρανός από τον Ταύρο άλλαξε την νοοτροπία των ανθρώπων, τους έσπρωξε να εξεγερθούν κατά της καθιερωμένης ¨τάξεως¨ που ήταν κατασκευασμένη από τους ισχυρούς κάθε εποχής και τους εξυπηρετούσε, την Αναγέννηση, τον Διαφωτισμό, τις κοινωνικές επαναστάσεις, την αφύπνιση των εθνικισμών και την αποτίναξη της καταπίεσης των πανίσχυρων αυτοκρατοριών και τόσα άλλα γεγονότα! Άραγε τι θα δουν τα μάτια μας αυτά τα οκτώ χρόνια της παραμονής του Ουρανού στον Ταύρο;

Για να πάμε και στα αστρολογικά, σκέφτεστε τι περίεργο μίγμα βγάζει το ανακάτεμα ενός επαναστάτη πλανήτη με ένα σταθερό ζώδιο; Όλα τα αντισυμβατικά μπορούν να συμβούν και να μας ανατρέψουν κάθε τι που θεωρούμε σαν παγιωμένη αξία, σαν κάτι αυταπόδεικτο, να μας κάνουν να ξεκινήσουμε να οικοδομούμε το αξιακό μας σύστημα από μηδενική βάση, πετώντας στα σκουπίδια κάθε τι παρασιτικό, κάθε βαρίδι που κακώς έφτασε μέχρι τις μέρες μας. Αυτό δεν σημαίνει κατάρρευση της Ηθικής, την μετατροπή της κοινωνίας μας σε ζούγκλα και την επιστροφή μας σε άγρια κατάσταση. Αντιθέτως, να ξυπνήσει μέσα μας τον Ανθρωπισμό και την Αλληλεγγύη, γιατί στην εποχή της κρίσης όλοι θα έχουμε την ανάγκη των άλλων.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα αλλάξει την κατάσταση αλλά και την κοσμοθεωρία σου για τα οικονομικά σου, αφού αυτόν τον τομέα του Ωροσκοπίου σου επηρεάζει. Είναι ενδεχόμενο να στραφείς και σε άλλους τρόπους αποκτήσεως υλικών αγαθών πέραν της μέχρι τώρα εργασίας σου, να σου ανοίξει η δημιουργικότητα σου και άλλες προοπτικές που ή θα συμπληρώνουν το ήδη υπάρχον εισόδημα σου ή και να αλλάξεις τελείως προσανατολισμό και να ασκήσεις τελείως διαφορετικό επάγγελμα. Μέσα στο πλαίσιο των αλλαγών που μπορεί να συμβούν, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι το χρήμα είναι μόνο το μέσον για την απόκτηση αγαθών, για την απόκτηση ασφάλειας και όχι αυτοσκοπός. Το να προσπαθείς να μαζέψεις όλο και περισσότερο χρήμα μόνο και μόνο για να το έχεις, θα καταλάβεις ότι είναι λάθος αν δεν το χρησιμοποιείς για να σε εξυπηρετεί αυτό και όχι για να το εξυπηρετείς εσύ. Σωστά; Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερέ μου Ταύρε, αν κανείς σου έλεγε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην νοοτροπία και στην ζωή σου, στην γνώμη που έχεις για άλλους, την αλλαγή στην συμπεριφορά σου απέναντι τους, ανάλογα με το τι πραγματικά αξίζουν θα σοκαριζόσουν. Δεν θα είσαι πιά ο παλιός καλόβολος και συντηρητικός Ταύρος που έδινε τόπο στην οργή και υποχωρούσε προς χάριν της ηρεμίας και της γαλήνης και κατάπινες τις πίκρες μόνος σου και σιωπηλά. Ο Ουρανός θα σου φέρει την επαναστατική διάθεση να τ’ αλλάξεις όλα αυτά και να μην επιτρέπεις να εκμεταλλεύονται τον χαρακτήρα σου αυτοί που δεν το αξίζουν, αυτοί που δεν τους έχεις ΕΣΥ δώσει το δικαίωμα να το κάνουν και να μην σε υπολογίζουν. Έτσι μοιραία θα οδηγηθείς να απαλλαγείς από σχέσεις ατελέσφορες, προβληματικές και αδιέξοδες που σε επιβαρύνουν και σε καταπιέζουν. Το σύνθημα σου θα είναι απαλλαγή, έστω και με ξεβόλεψα, και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για σένα αυτό! Όμως για να πετύχεις κάτι ριζικό χρειάζονται θυσίες και μακροπρόθεσμα θα καταλάβεις ότι αυτή η εκ βάθρων ανατροπή της ζωής σου που θα κάνεις θα είναι προς όφελος σου και οι νέες αξίες που θα θέσεις στον εαυτό σου θα σε ανεβάσουν στην εκτίμηση των άλλων, και πολλοί θα θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι που είσαι πολύπλοκος Δίδυμε μου, το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα σου φέρει πιο πολλά μπερδέματα που θα υποχρεωθείς να βάλλεις σε τάξη και που έχουν σχέση με τις αναθεωρήσεις του μέχρι τώρα ¨κατεστημένου¨ των ιδεών και της νοοτροπίας σου. Αυτών που θεωρούσες, κακώς πολλές φορές, σαν ένδειξη καθωσπρεπισμού, του προσωπείου που φορούσες για να έχεις την αποδοχή των άλλων, για να κάνεις επίδειξη της ¨ανωτερότητος¨ σου. Θα έλθει μια ραγδαία αλλαγή του ψυχισμού σου που θα κάνει να αναδυθούν τα απωθημένα που είχες κρυμμένα στα μύχια του υποσυνειδήτου σου, να αναθεωρήσεις το μέχρι τώρα αξιακό σου σύστημα και να απαλλαγείς από αυτά που σε έκαναν να υποδύεσαι μια διαφορετική περσόνα από ότι πραγματικά σου ταιριάζει. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να πετάξεις από επάνω σου αυτές τις στείρες αγκυλώσεις που δηλητηρίαζαν την ζωή σου,  σου έφερναν εσωτερικές συγκρούσεις, και να χτίσεις από μηδενική βάση ένα υγειές σύστημα αρχών και αξιών που θα σου χαρίσει επί τέλους την αίσθηση της ελευθερίας μετά από αυτήν την κάθαρση. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος που ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο χαρακτηρίζεται από την διάθεση σου να επεκταθείς διανοητικά, να λειτουργήσεις στα πλαίσια των δικών σου ιδανικών, της εξέλιξης για την οποία διψάς, την διάθεση να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και να συμβάλεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που βασανίζουν τους συνανθρώπους σου. Αφήνεις πίσω σου τα θέλω των γύρω σου, στα όποια ένοιωθες να έχεις εγκλωβιστεί με πρωτόγνωρη μαχητικότητα, διεκδικείς την ριζική αλλαγή στην ζωή σου και το κατορθώνεις μέσα από συλλογικότητες που μέσα από φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα νοιώθεις ψυχική ανάταση που ενδυναμώνει την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Η εντιμότητα σου μπορεί να σε αναδείξει ταγό σε αυτές τις  ενέργειες της προσφοράς που μπορούν να παρασύρουν και άλλους που θα σε μιμηθούν σ’ αυτήν την οδοιπορία σου της εξέλιξης και της βελτίωσης. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, η επίδραση της εισόδου του Ουρανού στον Ταύρο θα έχει στόχο κυρίως την καριέρα σου και τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Οι αλλαγές που καραδοκούν, μπορεί να είναι ξαφνικές διαφοροποιήσεις των συνθηκών, με καθυστερήσεις ή και εισαγωγή νέων εργασιακών μεθόδων που επιταχύνουν τους ρυθμούς. Επίσης μπορεί να νοιώσεις ότι το επάγγελμα που ασκείς είναι τροχοπέδη για την εξέλιξη σου σαν ανθρώπου ή να μην συμφωνείς με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τους προϊσταμένους σου και σου επιβάλλονται επειδή ασκούν εξουσία μέσω του διευθυντικού τους δικαιώματος. Αυτή η καταπίεση που υφίστασαι, έρχεται σαν συνέχεια των βιωμάτων τα οποία πιθανώς οφείλονται στις σχέσεις σου με το πατρικό πρότυπο, γιατί και οι προϊστάμενοι σου παίρνουν αυτήν την θέση στο υποσυνείδητο σου και ο ίδιος οίκος σου μαζί με τον τομέα της καριέρας σου περιλαμβάνει και την έννοια ¨πατέρας¨. Λογικό είναι να αποφύγεις την κατά μέτωπο σύγκρουση, αλλά να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές επιδράσεις που φέρνει ο Ουρανός, με τα προσόντα και τις καινοτόμες και επαναστατικές ιδέες σου να φέρεις την εξέλιξη και την πρόοδο στα επαγγελματικά σου και να αποφύγεις έτσι τις δυσμενείς με το άγχος και την αβεβαιότητα. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς από απώλειες και ανατροπές. Η αλλαγή θα συντελεστεί μέσα σου και μάλιστα προς το καλύτερο, αφού θα αφυπνιστούν η δημιουργικότητα, οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες και η καλλιτεχνική σου ευαισθησία. Ήδη έχεις το υπόβαθρο να στηρίξεις αυτές τις τάσεις με την λογική, την μεθοδικότητα και την συνέπεια που σε χαρακτηρίζουν, να τις εξελίξεις και να απαλλαγείς από σκονισμένες και αραχνιασμένες ιδέες που σε κρατούσαν σε άλλες εποχές με τον υπερσυντηρητισμό τους. Ο ένατος οίκος σου σχετίζεται και με τον Νόμο που σημαίνει, στην καλύτερη περίπτωση, ότι θα έχεις πολύ ψηλά στις προτεραιότητες σου την αίσθηση Δικαίου και θα σε πληγώνει κάθε παραμορφωτική παρέκκλιση από αυτό. Τα ταξίδια, που είναι το τρίτο αντικείμενο του ενάτου οίκου, μπορεί να έχουν κυριολεκτική αλλά και μεταφορική σημασία και να αναφέρονται σε ταξίδια του μυαλού και της ψυχής που οδηγούν στην σταδιακή βελτίωση της ποιότητας του χαρακτήρα σου. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, οι αλλαγές που θα φέρει στα οικονομικά σου ο Ουρανός που θα μπει στον Ταύρο θα σε κάνει να νοιώσεις κάποιες φορές ότι είσαι ανίσχυρος και δεν ορίζεις τον εαυτό σου. Επηρεάζει τον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα κοινά με άλλους οικονομικά, όπως με το ταίρι σου ή συνεταίρους, με υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, κληρονομικά ζητήματα και φόρους που προϋποθέτουν, φοβίες που προκαλούνται από το άγχος για την κάλυψη τους, όπως και τραυματικές καταστάσεις που κουβαλάς από παλιά. Σαν να μην σου φτάνουν αυτά τα τραύματα, τώρα θα αποκτήσεις και καινούργια από τις αδιέξοδες οικονομικά καταστάσεις που μπορεί να σου επιβληθούν χωρίς να το επιδιώξεις. Επίσης και από παλιά παγιωμένες απόψεις και προτιμήσεις μπορεί να καταρριφθούν και οι αισθηματικοί και ερωτικοί προσανατολισμοί σου μπορεί να αλλάξουν και να βιώσεις μια επανάσταση σαν εκείνη της δεκαετίας του 70 με την απελευθέρωση από την σεμνοτυφία και την διεκδίκηση της αυτοδιάθεσης του εαυτού σου ακλουθώντας τα θέλω σου. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οξυδερκή Σκορπιέ, στον έβδομο οίκο σου που επηρεάζεται από την είσοδο του Ουρανού στον χώρο του Ταύρου ανήκουν οι τομείς του γάμου, των σχέσεων σου και των συνεταιρισμών που έκανες ή θα κάνεις. Νέος άνεμος πνέει, νέα εποχή ανατέλλει, ανανεώσεις και αλλαγές στον ορίζοντα, σε άλλες σχέσεις δεσμεύσεις και σε άλλες αποδεσμεύσεις μετά από τις αξιολογήσεις που θα κάνεις. Ο Ουρανός θα σου δείξει τις σχέσεις που έχουν φθαρεί, θα τις περιορίσει στις πραγματικές τους διαστάσεις και θα σου βγάλει τα ροζ γυαλιά με τα οποία τις εξιδανίκευες, επιτρέποντας σου να πάρεις τελικές αποφάσεις για την τύχη τους. Παράλληλα θα κάνεις νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα σε ανεβάσουν κοινωνικά και επαγγελματικά, όπου και έχεις προοπτικές να διαπρέψεις. Στο πεδίο του γάμου ή της αισθηματικής σχέσης, αν νοιώσεις να έχεις εγκλωβιστεί ή έχουν κρυώσει οι μεταξύ σας σχέσεις και η αποξένωση είναι φανερή, θα αναλάβεις δράση με ριζικά μέτρα και ή θα προσπαθήσεις να αναβιώσεις την φλόγα αν υπάρχει ακόμη σπίθα ή δώσεις το τελειωτικό χτύπημα. Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις στα αζήτητα! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαίσθητε Τοξότη, είναι γεγονός ότι η ψυχική κούραση σε σένα πέφτει πιο βαριά από την σωματική. Η μονοτονία και η ανία που προκαλεί είναι ξένα στον χαρακτήρα σου, θέλεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο με πρωτοτυπία και δημιουργικότητα και η μεγαλύτερη επιτυχία σου θα είναι να πληρώνεσαι για να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί, δηλαδή να το κάνεις επάγγελμα.  Ίσως ο Ουρανός με τις ανακατατάξεις και τις ανατροπές που θα φέρει και σε σένα, να σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τις αναθεωρήσεις και τον επαναπρογραμματισμό της καριέρας σου με την επαγγελματική στροφή που έχεις ανάγκη. Σκέψου πόσο ψυχοφθόρο είναι να κάνεις κάτι που δεν σε ευχαριστεί και ποια σύνδεση υπάρχει με την σωματική σου υγεία η ψυχική καταπόνηση. Άλλωστε από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ότι όλες οι ασθένειες έχουν αφετηρία το μυαλό μας. Αν βάλλεις και στην καθημερινότητα σου ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης, ποιος σε πιάνει. Έτσι θα καλύψεις τους τομείς του έκτου οίκου σου που έχει σχέση με δουλειά και υγεία! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλέ μου Αιγόκερε, χαράς ευαγγέλια, οι αλλαγές και οι ανανεώσεις που θα σου φέρει η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, στον πέμπτο οίκο σου, σχετίζονται με τους τομείς του έρωτα, της χαράς, των παιδιών και της δημιουργίας. Δεδομένου ότι τα επτά τελευταία χρόνια δεν ήσαν και τα καλύτερα σου, ταλαιπωρήθηκες, κάποια στιγμή είπες ¨δεν γίνεται χειρότερα, άραγε τι χρωστάω στο Σύμπαν¨, ήρθε ο καιρός να ισορροπήσουν τα πράγματα και να ανατείλει και για σένα ο Ήλιος και από ό,τι φαίνεται θα παραμείνει ψηλά για οκτώ χρόνια. Σου απογειώνεται η δημιουργικότητα, το μυαλό σου γίνεται ιδιαίτερα γόνιμο και για κάποιους Αιγόκερους αυτό δεν θα περιοριστεί στο μυαλό αλλά μπορεί να αφορά και την απόκτηση απογόνων. Επίσης μπορεί να ερωτευτείς πρόσωπα που μέχρι τώρα ήσαν ασύμβατα με σένα και έξω από τις προτιμήσεις και τις επιλογές σου, ενώ θα απαλλαγείς από προκαταλήψεις και στερεότυπα με τα οποία μέχρι τώρα περιβαλλόσουν. Βέβαια οι σχέσεις με στερεές βάσεις, όχι μόνο θα επιβιώσουν αλλά και θα βελτιωθούν. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδεολόγε και αντισυμβατικέ Υδροχόε, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου όπου θα βρίσκεται τα επόμενα οκτώ χρόνια, επιδρά καταλυτικά στον τέταρτο οίκο σου που αφορά στις σχέσεις σου με την οικογένεια σου, το πατρικό σου, την ακίνητη περιουσία και το μητρικό πρότυπο. Οι αλλαγές που ο Ουρανός σου φέρνει έχουν σχέση με την αντίληψη σου για την οικογένεια σου, κάποια γεγονότα που φέρνουν διαφοροποιήσεις στο σκεπτικό σου σε ότι αφορά το πώς έμαθες να ζεις στα πλαίσια της, ίσως να διαφωνήσεις και να μαλώσεις με τους δικούς σου. Πιθανόν να προχωρήσεις σε έναν γάμο, να πουλήσεις ή να αγοράσεις ακίνητη περιουσία ή να αλλάξεις διαρρύθμιση και διακόσμηση στο σπίτι σου. Μία άλλη πτυχή είναι να προσπαθήσεις να κάνεις μια διορθωτική στροφή στην ζωή σου, αλλάζοντας αυτά που κρίνεις ότι έκανες λάθος στις επιλογές σου. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλε Ιχθύ, ο τρίτος οίκος σου που θα επηρεαστεί από την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σχετίζεται με αδέλφια θείους, συγγενείς, όχι τους γονείς σου, κοντινά ταξίδια, επικοινωνία και τον τρόπο που εκφράζεσαι και προσπαθείς μέσω αυτής να προβληθείς. Όπως καταλαβαίνεις, πολλά θα υποστούν την επίδραση του και σε πολλά θα σου υποδείξει να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις στην καθημερινότητα σου, στον τρόπο που θα επιδιώκεις την επιτυχία των στόχων σου, ακόμη και τους στόχους σου θα αποφασίσεις να διαφοροποιήσεις. Θα γίνει η σκέψη σου πολύ πιο διεισδυτική και αναλυτική, θα συλλέγεις πληροφορίες και θα τις χρησιμοποιήσεις για να προσεγγίσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για να αυξήσεις τις γνώσεις και να οξύνεις την ευφυΐα σου, και θα το κατορθώσεις πολύ καλά. Όμως θα πρέπει να κάνεις συνετή χρήση των νέων ικανοτήτων, των ευκαιριών και καταστάσεων που σου χαρίζει ο Ουρανός και να μην γίνεις αμετροεπής και χαλάσουν οι σχέσεις με τους συγγενείς σου. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-05-2018 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms