Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
08
07
2013

Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 Η σύγκρουση των τιτάνων

Αυτή η πλανητική όψη κρύβει τεράστια ισχύ και ενέργεια και θα επιφέρει αρκετές ανατροπές και ταραχές τόσο στην παγκόσμια οικονομία και την πολιτική, όσο και ριζικές αλλαγές στους κοινωνικούς, πολιτισμικούς και θρησκευτικούς θεσμούς, εγκαθιδρύοντας μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αυτός ο εξαιρετικά ισχυρός πλανητικός συνδυασμός θα επηρεάσει ολόκληρη την υφήλιο και θα ανατρέψει ό, τι αμφισβητεί την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων.

Οι διελεύσεις και οι όψεις των βαρέων πλανητών μεταξύ τους, όπως του Ουρανού και του Πλούτωνα, είναι σημαντικά ορόσημα, τόσο σε ατομικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Λόγω της αργής κίνησης αυτών των πλανητών, η επίδραση τους  είναι μακροχρόνια.

Παραθέτω τις ημερομηνίες όπου το τετράγωνο Ουρανού/ Πλούτωνα θα είναι ακριβές και το οποίο θα έχει επιρροή ως το 2015.

24 Ιουνίου 2012: Ο Ουρανός στις 8ο 24΄του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 8ο 24΄του Αιγόκερου

19 Σεπτεμβρίου 2012: Ο Ουρανός στις 6ο 54΄ του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 6ο 54΄ του Αιγόκερου

21 Μαΐου 2013: Ο Ουρανός στις 11ο14΄ του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 11ο 14΄ του Αιγόκερου

31 Οκτωβρίου 2013: Ο Ουρανός στις 9ο25΄ του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 9ο25΄ του Αιγόκερου

22 Απριλίου 2014: Ο Ουρανός στις 13ο34΄ του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 13ο34΄ του Αιγόκερου

16 Δεκεμβρίου 2014: Ο Ουρανός στις 12ο35΄ του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 12ο35΄ του Αιγόκερου

17 Μαρτίου 2015: Ο Ουρανός στις 15ο17΄ του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 15ο17΄ του Αιγόκερου


Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα υπάρξουν όχι μόνο ριζικές αλλαγές, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά, αλλά και νέα επιτεύγματα μέσα από ένα ξέσπασμα μιας καταπιεσμένης αλλά και επιθετικής συμπεριφοράς, με την ένωση των κοινωνικών ομάδων και με την επιβολή της συλλογικής δύναμης του ασυνείδητου.

Ο Ουρανός, ο οποίος είναι κυβερνήτης του Υδροχόου, κυβερνά το χάος, την εξέγερση, τις απότομες αλλαγές, τις αναταραχές, τις καταιγίδες, την αστάθεια, την αφύπνιση και την αναστάτωση. Είναι η επανάσταση, η πρωτοτυπία, η ατομικότητα, η ανησυχία, η απελευθέρωση, η ανεξαρτησία, το αλλόκοτο, το αντισυμβατικό, το εκκεντρικό, το παράξενο, η ιδιοφυία, οι λαμπρές ιδέες, οι απρόβλεπτες και απροσδόκητες αλλαγές, ο ενθουσιασμός, η ηλεκτρική ενέργεια, οι βροντές, οι αστραπές, οι κοινότητες, οι ομάδες, ο ανθρωπισμός. Ο Ουρανός κυβερνά επίσης τις φιλίες, τις κοινωνικές ομάδες και τα social media. Νέες μοναδικές και ασυνήθιστες ιδέες, θα διαμορφωθούν διαμέσου της επανάστασης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών ομάδων.

Ο Ουρανός, με επανάσταση, θα οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές και στην ελευθερία, είτε μέσω της μεταρρύθμισης, της εφεύρεσης, της αποκάλυψης, είτε μέσω της διακοπής, της αναρχίας, του φανατισμού. Ο Ουρανός, εμπνέοντας και παρέχοντας πρωτοτυπία, θα καταλύσει τους περιορισμούς και τις πιεστικές καταστάσεις για να φωτίσει, να απελευθερώσει, να αφυπνίσει, να καταρρίψει όλα τα κοινωνικά, πολιτικά, φιλοσοφικά, ηθικά και θρησκευτικά πρότυπα. Ο Κριός, που κυβερνάται από τον Άρη, ενεργεί χωρίς φόβο, με ανεξαρτησία, ανυπομονησία, επιθετικότητα και ανταγωνισμό. Ο Ουρανός στον Κριό θα λειτουργήσει με έναν αυθόρμητο, ενθουσιώδη και πρωτοποριακό τρόπο, και με τη σιγουριά που έχει, θα επιβληθεί με απερισκεψία, εγωισμό, παρορμητικότητα, αδιαλλαξία, επιθετικότητα και βιαιότητα.

Ο  Πλούτωνας που είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού, σημειοδοτεί την καταστροφή, το θάνατο, τα κοινά οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Ο Πλούτωνας κυβερνά την ριζική αλλαγή, τον υπόκοσμο, τα σκοτεινά και κρυμμένα θέματα, τον φόβο, τις διαμάχες για την εξουσία και τον έλεγχο, την βαθιά οικειότητα, την διείσδυση, την ασφάλιση, τις επενδύσεις, τις κληρονομιές, τους φόρους, τις μεγάλες επιχειρήσεις, την πτώχευση και την αναγέννηση. Ο Πλούτωνας αξιώνει και υποχρεώνει σε μια βαθιά και ριζική αλλαγή, γκρεμίζοντας και αφαιρώντας τα συντρίμμια και διεισδύοντας μέσα στη συνείδηση μας, με στόχο του την αλήθεια. Ωθεί προς την επιβίωση του ικανότερου, διαμέσου της βίας, του εγκλήματος και του ανταγωνισμού. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με το ασυνήθιστο, το καταστροφικό και το ακραίο τα επόμενα χρόνια.

Ο Πλούτωνας οδηγεί στον μετασχηματισμό της δημιουργίας και της καταστροφής. Είναι η ζωή και ο θάνατος, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Σωματικά, συναισθηματικά, διανοητικά ή ψυχολογικά ωθεί προς την εξάλειψη, την αναταραχή, την αναγέννηση, την θεραπεία, την μεταμόρφωση, την κάθαρση, αφήνοντας το παλιό πίσω του για να αγκαλιάσει το νέο. Η δύναμη του Πλούτωνα είναι εξαιρετικά έντονη, αλλοιώνοντας το ασυνείδητο, και οδηγώντας σε συμπεριφορές που είναι ψυχαναγκαστικές, μυστικοπαθείς, και ανατρεπτικές.

Το τετράγωνο Ουρανού/ Πλούτωνα παράγει μια εκρηκτική ενέργεια η οποία αναμορφώνει ριζικά τα πάντα. Ο Κριός σημειοδοτεί τα νέα ξεκινήματα, την περιπέτεια, την επανάσταση, την ηγεσία, τον πόλεμο, την αναρχία και την απολυταρχία. Ο Ουρανός στον Κριό δηλώνει τον εξτρεμισμό και την αναταραχή. Η αναταραχή αυτή οδηγεί προς νέα επιτεύγματα και νέες εξελίξεις, αφήνοντας πίσω τις αδρανείς κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές δομές. Με τον Ουρανό (τεχνολογία) στον Κριό θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις και νέες ιδέες που προσανατολίζονται στη δράση και την ηγεσία (Κριός).

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δηλώνει την ριζική αλλαγή των κοινωνικών δομών και τον έλεγχο όσον αφορά τα κεφάλαια, τους οικονομικούς πόρους και τις επενδύσεις. Με τον ανατρεπτικό Ουρανό, μπορούμε να αναμένουμε κάποιο σημαντικό ταρακούνημα με τις αγορές.

Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτού του τετραγώνου, καθώς πολλά κράτη έχουν ξεκινήσει τον αγώνα για την ελευθερία τους και απαιτούν αλλαγή των κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών και θρησκευτικών δομών. Υπάρχει ισχυρή ανάγκη για μεταρρύθμιση η οποία θα επιτευχθεί μόνο διαμέσου της εξέγερσης, της διχόνοιας, των αναταραχών και της βίας. Η αποσύνθεση των κοινωνικών δομών και των κυβερνήσεων (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) ανακινείται με μαζικές διαμαρτυρίες, πολλή αναστάτωση και εκνευρισμό (Ουρανός στον Κριό). Ο Ουρανός κυβερνά την αλλαγή και στον Κριό, δηλώνει μοναδικούς και νέους τρόπους γι’ αυτή την αλλαγή. Η κυβέρνηση εκπροσωπείται από τον Αιγόκερω και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βλέπουμε την διάλυση των κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών συστημάτων. Οι κυβερνήσεις παγκοσμίως είναι αδύναμες με τα χρέη τους και το χάος που βλέπουμε οδηγεί στη διάλυση των ιεραρχιών.

Αυτός ο δυναμικός αστρολογικός συνδυασμός, θα επιφέρει μια εκρηκτική ανάπτυξη και μια πολιτιστική, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αλλαγή, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή μας, καθώς θα βιώσουμε γεγονότα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένας νέος κύκλος ζωής, όπου οι νέες ιδέες και ενέργειες δημιουργούν μια ριζική ανακατανομή σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Αυτή η αλλαγή είναι μη αναστρέψιμη και αναπόφευκτο μέρος της ζωής μας. Το πόσο επώδυνη και τραυματική θα είναι αυτή η διαδικασία θα εξαρτηθεί από το πώς θα αντιδράσουμε στις προκλήσεις. Μπορεί να είναι πιο εύκολο για κάποιους, αλλά για τους περισσότερους από εμάς θα είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία. Όλοι μαζί λοιπόν, θα πρέπει να εργαστούμε με ομόνοια και πίστη στα ιδανικά μας, βελτιώνοντας τόσο την προσωπική μας ακεραιότητα, όσο και την δομή της κοινωνίας, δημιουργώντας τελικά, μια ριζική αλλαγή στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2013 12:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms