Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
29
04
2020

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου, από την Σμάρω Σωτηράκη.

E-zwdia

Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα φέρει την αποκατάσταση και την ισορροπία στη ζωή μας. Με αυτή την πανσέληνο το μόνο σίγουρο είναι ότι θριαμβεύσει η αγάπη. Ακόμα και τα πιο δύσκολα μπορούμε να τα λειτουργήσουμε με συνειδητότητα, να προσπαθήσουμε να ασκήσουμε βούληση σε ότι μας δυσκολεύει.

 

Τι είναι αυτό που μας διαμηνύει αυτή η πανσέληνος;

 

«Μαθαίνοντας από τα λάθη μας προσπαθούμε να μεταμορφωθούμε, θυσιάζοντας από τη ζωή μας ότι είναι περιττό και τοξικό και αναζητούμε την χαρά μέσα στο καθήκον και την ευθύνη.

Αυτή είναι η πρόταση που περιγράφει την Πανσέληνο αυτή.

Μετά από μια σειρά Πανσελήνων που ήταν η μια πιο δύσκολη από την άλλη και πιο συγκρουσιακή από την άλλη, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σίγουρα έχει να μας δώσει περισσότερη αισιοδοξία και χαμόγελα.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού την Πέμπτη 7 Μαΐου θα δημιουργήσει δυο διευκολυμένες αντιθέσεις με τον εξής συνδυασμό:

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον ταύρο σε σύνοδο με τον Ήλιο ενώ ταυτόχρονα ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση.

Επομένως από τη μια ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ποσειδώνας τρίγωνο με την Σελήνη και από την άλλη ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δια και η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δια.

Οι ενέργειες της Πανσελήνου αυτής απορροφούνται και βάζουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ποσειδώνα τον Πλούτωνα και τον Δια. Αυτοί οι πλανήτες μπορούν να δώσουν τεράστια χαμόγελα σε ανθρώπους που μπορούν να τους διαχειριστούν.

Ταυτόχρονα η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Δίδυμους κάνει ένα παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς)

Η Σμάρω Σωτηράκη σε αυτό το βίντεο μιλάει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά και πως θα το επηρεάσει η Πανσέληνος στις 7 Μαΐου.

Θες να βλέπεις πριν από όλους τις προβλέψεις και τις εκπομπές της αγαπημένης σου Σμάρως Σωτηράκη;

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-04-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση