Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
28
02
2023

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου;

E-zwdia

Μπορεί να εξακολουθούν οι μουντές ημέρες και οι συννεφιές να θαμπώνουν το έμπα της Άνοιξης, εντούτοις βρίσκεται ήδη προ των πυλών. Αυτό άλλωστε δείχνει και η πολυαστρία στο φλογερό ζώδιο του Κριού, απ' τις αρχές κιόλας του μήνα, που κάνει τους πάντες και τα πάντα να ανεβάζουν ταχύτητα… και να ανθίζουν.

 

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου

 

Αφροδίτη, Δίας και Χείρωνας θα βρίσκονται σε όψη συνόδου, με τους δύο πρώτους να υπόσχονται τύχη σε χρήματα κι αισθήματα, όχι μονάχα στους παρορμητικούς Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, γεννημένους στις αρχές του 2ου 10ημέρου, αλλά αφορά και όσους τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας, στα ζώδια αυτά.

Κάντε κλικ στον αστρολογικό χάρτη μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας κι αμέσως θα δείτε σε ποιον τομέα ακριβώς η τύχη σας χαμογελά. Ανακαλύψτε τον οίκο ή αλλιώς το κομμάτι της ζωής σας, που θα σας φέρει σε επαφή με τον επόμενο μεγάλο αισθηματικό σταθμό της ζωής σας, μια σπουδαία οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία ή την επαναφορά μιας παλιάς οικονομικής πρότασης. Από αυτό δεν εξαιρείται να τα βρεις με μια περασμένη σου αγάπη, που ίσως σου κάνει κρούση και να διαπραγματευτεί εκ νέου μια θέση στην καρδιά σου.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις πιο τυχερές ημερομηνίες της όψης αυτής σε χρήματα κι αισθήματα:

Κριοί γεννημένοι στην 1η, 2α και 4η Απριλίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 11η και ως τη 13η μοίρα του Κριού.

Ζυγοί γεννημένοι στην 5η, 6η και 7η Οκτωβρίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 11η και ως τη 13η μοίρα του Ζυγού.

Καρκίνοι γεννημένοι στις 2,3 και 4 του Ιούλη αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 11η και ως τη 13η μοίρα του Καρκίνου.

Αιγόκεροι γεννημένοι από τις 2, 3 και 4 Ιανουαρίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 11η και ως τη 13η μοίρα του Αιγόκερου.

Από κοντά ακολουθούν οι Λέοντες και οι Τοξότες με περισσότερο τυχερούς εκείνους που έχουν γεννηθεί:

Λέοντες γεννημένοι κοντά στις 4,5 και 6 Αυγούστου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 11η και ως τη 13η μοίρα του Λέοντα.

Τοξότες γεννημένοι κοντά στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 11η και ως τη 13η μοίρα του Τοξότη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Την 1η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων περπατά ο Ερμής στις 3 Μαρτίου κι εδώ ο ρομαντισμός, η εξιδανίκευση, και η φαντασία θα πιάσουν ταβάνι. Αυτό όμως δεν κρατά πολύ, αφού μια μέρα μετά εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο και ο Κρόνος, όπου το συναίσθημα και η διαίσθηση χάνουν τον αυθορμητισμό τους κι έτσι δεκτές θα γίνονται δημιουργικές μεν αλλά μόνο «σοβαρές» προτάσεις. Ιχθύς και Παρθένοι των πρώτων μοιρών και ημερών του ζωδίου σας θα αποκτήσετε άλλο ένα τίτλο, αυτό του αξιόπιστου και οργανωτικού, θα έχετε προτάσεις και ευκαιρίες να φανείτε και να δικτυωθείτε.

Οι τυχεροί της συνόδου Ερμή Κρόνου ημερολογιακά, είναι:

Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στις 20,21 και 22 Φεβρουαρίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 1η και ως την 3η μοίρα των Ιχθύων.

Παρθένοι που έχετε γεννηθεί στις 24, 25 και 26 Αυγούστου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 1η και ως τη 3η μοίρα της Παρθένου.

Συναισθηματικά κάποιες φορές μπορεί να φορτώνετε με περισσότερα λάθη στον εαυτό σας μα να θυμάστε ότι αυτό θα είναι από υπερβολή. Κατά τα άλλα όμως θα εκπλαγείτε κι εσείς οι ίδιοι με το πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε σε πρακτικό επίπεδο και σε αποτέλεσμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το σοβαρό σας προφίλ, ακόμα κι αν είναι «σικέ» θα έχει τον τρόπο να γοητεύει και να κατακτά και τον πιο δύσκολο αισθηματικό στόχο.

Στις 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στις 16 μοίρες και 40’ της Παρθένου. Νους, σκέψεις, στάση ζωής, συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων αλλά και συνολικές αναθεωρήσεις, βρίσκονται υπό εξέταση. Σχέσεις επανεξετάζονται, κάποιες κάνουν καινούργια αρχή αλλά οι πιο φθαρμένες, φτάνουν στο τέλος τους.

Η Άνοιξη όλο και πιο ζωηρά μας φωνάζει να κλείνουμε κύκλους που δεν εξελίσσονται για να ανοίξουμε νέους. Το παλιό δίνει τη θέση του στο καινούργιο και άκρως ανανεωτικό. Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές της Πανσελήνου κι ανήκουν στα μέσα του 2ου 10ημέρου του ζωδίου τους αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 16η και ως τη 19η μοίρα της Παρθένου.

Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 7,8,9 και 10 του Σεπτέμβρη αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 16η και ως τη 19η μοίρα της Παρθένου.

Ιχθύες που έχετε γεννηθεί 6,7,8 και 9 Μαρτίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 16η και ως τη 19η μοίρα των Ιχθύων.

Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 6,7,8 και 9 Ιανουαρίου και Ταύροι που έχετε γεννηθεί 7,8,9 και 10 Μαΐου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 16η και ως τη 19η μοίρα του Αιγόκερου και του Ταύρου.

Το πρώτο 10ημερο του μήνα τελειώνει με την οριστική αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο και το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 24 Μαΐου του 2025.

Το πρώτο 10ήμερο του Μάρτιου θα δώσει σε όλους μας πολλές-πολλές ευκαιρίες και στιγμές αγκαλιάς και ανανέωσης. Αν έχεις όνειρα λοιπόν, κυνήγησέ τα, βάλτα από τώρα σε εφαρμογή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση