Πως σε επηρεάζει ο Κρόνος στον Σκορπιό;
Βαθμολόγησε
09
04
2013

Πως σε επηρεάζει ο Κρόνος στον Σκορπιό;

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

O Κρόνος ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 5 Οκτωβρίου 2012 και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2014. Στις 24 Δεκεμβρίου 2014, εισέρχεται για κάποιους μήνες στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή, μέχρι τις 14 Ιουνίου 2015. Κινείται για τελευταία φορά στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15 Ιουνίου 2015 και αποχωρεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2015.

Κυρίως επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα ευνοήσει Καρκίνους και Ιχθύς, και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένους και Αιγόκερους και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 28-29 χρόνια για να κάνει έναν πλήρη κύκλο, και έτσι κάθεται κατά μέσο όρο 2 ως 2μισυ χρόνια σε κάθε ζώδιο.

Οι διελεύσεις του Κρόνου, μας δίνουν ωριμότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε εσωτερική δύναμη, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι σε ό, τι κάνουμε και λέμε, και να μειώσουμε τη σπατάλη και τις υπερβολές στη ζωή μας. Ο Κρόνος έρχεται να μας διδάξει να αναλάβουμε την ευθύνη για τους εαυτούς μας αλλά για και τους άλλους γύρω μας. Επίσης, μας διδάσκει την αξία της μετριοπάθειας και την προσοχή. Μας δίνει κάποια μαθήματα.

Πρέπει οι ενέργειες μας να είναι πιο πρακτικές, πιο χρήσιμες και πιο ουσιαστικές. Αυτή η περίοδος στη ζωή μας είναι κατάλληλη για την οικοδόμηση δεδομένων σε μια σταθερή βάση. Η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη για την πνευματική ανάπτυξη μας. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε τους άλλους γι’ αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μας τώρα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αισθήματα μελαγχολίας και θυμού. Θα πρέπει να μάθουμε τα προσωπικά μας όρια, καθώς και την εσωτερική δύναμη μας.

Ο εξουσιαστής των συναισθημάτων και του πάθους!

Ο Κρόνος στο Σκορπιό

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, έχουμε επιμονή, αντοχή και σκληρότητα κάποιες φορές, κατά την επιδίωξη των στόχων μας. Ξέρουμε πώς να διοχετεύσουμε τη δύναμη μας με τρόπους που είναι… υπόγειοι και αόρατοι. Γινόμαστε ανένδοτοι και δεν υποχωρούμε, όταν θέλουμε κάτι. Αν χάσουμε τον έλεγχο μπορεί να οδηγηθούμε σε μια ψυχαναγκαστική συμπεριφορά. Η σοβαρότητα του Κρόνου συνδυάζεται με την μυστικότητα του Σκορπιού. Έχουμε την αίσθηση του σκοπού μας και αποφασιστικότητα, ενώ η έντονη συναισθηματική ενέργεια του Σκορπιού κατευθύνεται προς την επίτευξη των στόχων μας. Υπάρχει εξαιρετική εξυπνάδα και επιχειρηματική λογική διαμέσου των οποίων εκφράζεται η φιλοδοξία να βγάλουμε λεφτά και να επηρεάσουμε τους ανθρώπους γύρω μας, με αργό, επίμονο, και έμμεσο τρόπο.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό μπορεί να δηλώσει συναισθηματική καταπίεση και βαθιά ψυχολογικά συμπλέγματα που αφορούν την οικονομική ασφάλεια, το σεξ, και ό, τι είναι κρυμμένο. Στο Σκορπιό, ο Κρόνος τείνει να παγώσει τα συναισθήματα και να αποτρέψει την σεξουαλικότητα. Υπάρχει μια αποστροφή στο να εκδηλωθούν τα συναισθήματα, ακόμη και όταν ο εσωτερικός μας κόσμος είναι σε αναταραχή. Προτιμάμε να λειτουργούμε στο παρασκήνιο και να μην εμπλακούμε φανερά σε υποθέσεις τρίτων. Ωστόσο, έχουμε μια έντονη διορατική ικανότητα να επιβάλουμε τις απόψεις μας από τη στιγμή που έχουμε αποφασίσει τι πρέπει να γίνει.

Στον έρωτα παίρνουμε σοβαρά τα συναισθήματα των άλλων και περιμένουμε τα δικά μας ευαίσθητα συναισθήματα να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Τα πάθη μας είναι σταθερά και διαρκή, αλλά μπορεί να γίνουμε αυταρχικοί και ζηλιάρηδες. Αν εξαπατηθούμε από το αγαπημένο μας πρόσωπο, γινόμαστε σκληροί και εκδικητικοί, ή ακόμα βάζουμε τέλος στη σχέση. Η σεξουαλική ζωή μπορεί να γίνει πολύπλοκη καθώς μερικές φορές η σεξουαλική έκφραση αναστέλλεται, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ανικανοποίητοι σε αυτόν τον τομέα της ζωής μας. Κι αν η ψυχή μας είναι γεμάτη ζήλια και φθόνο, και δεν το πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια, αυτό θα έχει πολύ αρνητική επίδραση στην προσωπικότητα μας, και μερικές φορές, στη φυσική μας ευεξία.

Η μετασχηματιστική ενέργεια του Σκορπιού, μας βοηθά στο να μάθουμε πώς να χειριστούμε την εσωτερική ένταση και να δαμάσουμε τα ακραία συναισθήματα μας, όπως την προδοσία, την κακοποίηση, την ζήλια και την εκδίκηση. Θα πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα άγρια ένστικτα μας, και τότε μόνο θα συνειδητοποιήσουμε την αληθινή δύναμη μας. Με το να ρίξουμε φως στο σκοτάδι της ψυχής μας, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και θα μάθουμε πώς να ξεπεράσουμε τη διαδικασία του θανάτου και της αναγέννησης ξανά και ξανά.

Μέσα από τον Κρόνο στον Σκορπιό, θα συνειδητοποιήσουμε την σημασία που έχουν για μας το σεξ, η περιουσία μας, η γέννηση και ο θάνατος. Ξέρουμε ποια πράγματα είναι αρρωστημένα στην ζωή μας και πώς να τα αλλάξουμε. Μπορούμε να γίνουμε θεραπευτές της ψυχής των άλλων, αλλά και ένας αξιόπιστος μάντης για τους άλλους! Όταν αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και καταφέρουμε να διαμορφώσουμε το πεπρωμένο μας, γινόμαστε ένα σημαντικό πρόσωπο για τους γύρω μας.

Πως θα επηρεάσει ο Κρόνος στον Σκορπιό όλα τα ζώδια;

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του Κρόνου στο Σκορπιό στο ζώδιο σου. Αν γνωρίζεις το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σου, θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο να διελαύνει από τον όγδοο οίκο σου, θα κληθείς να εξετάσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι την εξουσία και την δύναμη σου, τις στενές προσωπικές και σεξουαλικές σου σχέσεις, τι είδους εμμονές και τι εξαρτήσεις έχεις καθώς επίσης τι σε καταπιέζει ψυχολογικά. Μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα ευαίσθητος εξαιτίας των εξωτερικών πιέσεων, που σε αναγκάζουν να εξετάσεις και να αμφισβητήσεις μερικές από τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αυτές περιλαμβάνουν τις σεξουαλικές σχέσεις σου, τα οικονομικά σου, ειδικά όσον αφορά τα χρέη σου, τις υποχρεώσεις σου, και τα οικονομικά που έχεις από κοινού με άλλους, καθώς επίσης και την ανάγκη σου για έλεγχο.

Μερικές φορές, ο Κρόνος στον όγδοο οίκο τονίζει τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες, οι οποίες είτε προέρχονται από το ίδιο το άτομο είτε από τον σύντροφο του. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής σου. Αυτές οι πιέσεις θα σε βοηθήσουν να δεις τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις. Η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση να πάρεις αυτό που θέλεις, ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις με τους άλλους και με τα οικονομικά σου, θα γίνουν αισθητές τώρα. Δεν θα έχεις και τόση υποστήριξη, και αυτό θα γίνει αισθητό σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Αν δεν το κάνεις, ο Κρόνος είναι πολύ πιθανό να βρει τρόπους να σε αναγκάσει να το κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος διελαύνει από τον έβδομο οίκο σου, οπότε θα εστιαστείς στις  σχέσεις σου με τους άλλους. Ο Κρόνος θα σε παρακινήσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα, και έτσι μία προς μία οι σχέσεις σου θα πρέπει να εξεταστούν και να δεις ποιες θα μείνουν και ποιες θα πρέπει να διώξεις από την ζωή σου. Οι σχέσεις που βασίζονται σε γερά θεμέλια, παρά τις δοκιμασίες, θα αντέξουν και θα κρατηθούν, ενώ αυτές που είναι αδύναμες θα κλονιστούν και θα διαλύσουν. Αν έχεις ήδη έναν σύντροφο, αυτή είναι μια στιγμή που απαιτείται συμβιβασμός, ευελιξία και ικανότητα να δώσεις την καρδιά σου στο σύντροφο σου.

Ο Κρόνος θα σε μάθει πολλά για τη δέσμευση και τον συμβιβασμό. Το πόσο ικανοποιημένος είσαι από την σχέση αυτή και πώς βλέπεις τον σύντροφο σου, είναι όλα, πράγματα που θα εξετάσεις τώρα. Θα εστιάζεσαι τώρα στις αδυναμίες και στα αρνητικά θέματα, πριν φθάσεις σε ένα περισσότερο ισορροπημένο και ρεαλιστικό σημείο. Θα αισθάνεσαι μια κοινωνική πίεση για να επισημοποιήσεις την σχέση σου.Αν είσαι μόνος, η αρχική πίεση του Κρόνου θα σου δημιουργήσει ένα συναίσθημα μοναξιάς. Θα αισθάνεσαι ένα κενό στη ζωή σου τώρα, και πόνο που είσαι μόνος σου και θα θέλεις να βρεις έναν σύντροφο, πράγμα που θα το πετύχεις. Τώρα θα θέλεις να κάνεις μόνο υγιείς σχέσεις που θα είναι σοβαρές και θα έχουν διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος διελαύνει από τον έκτο οίκο σου και σε καλεί να ρίξεις μία…. κριτική ματιά σε θέματα του έκτου οίκου, και θα αισθανθείς κάποια πίεση στους τομείς της εργασίας, στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, τις συνήθειες σου και την υγεία σου.Θα αισθάνεσαι πιο υπεύθυνος από ποτέ σε θέματα που αφορούν την εργασία σου. Μπορεί αρχικά να αισθανθείς άγχος και μια αδικαιολόγητη πίεση στην καθημερινή σου ρουτίνα. Η φύση του Κρόνου είναι τέτοια ώστε η πίεση που επιφέρει είναι λίγο υπερβολική. Στην πραγματικότητα, ο Κρόνος γνωρίζει καλύτερα από εσένα, και αυτό επειδή κάποια πράγματα μπορεί να τα έχεις παραμελήσει στο παρελθόν ή τα έχεις αγνοήσει, και θα πρέπει τώρα να τα αντιμετωπίσεις και να τα διαχειριστείς πιο υπεύθυνα.

Με τον Κρόνο στον έκτο οίκο σου, θα έχεις ισχυρή ηθική στην εργασία σου, αλλά ακόμα κι αν η εργασία σου επιβαρυνθεί με επιπλέον αρμοδιότητες, θα ξέρεις πώς να την φέρεις εις πέρας και να διατηρήσεις την ενεργητικότητα σου. Μπορεί να έχεις δυσκολίες στο χώρο εργασίας σου, λόγω της υπερβολικής κριτικής που σου κάνουν και των υψηλών απαιτήσεων από τους άλλους. Οι κριτικές ικανότητες σου θα είναι έντονες και θα είσαι αμείλικτος όσον αφορά τις αποφάσεις σου. Θα έχεις πρόβλημα στο να αφομοιώσεις νέες εμπειρίες. Θα ανησυχείς υπερβολικά, λαμβάνοντας υπόψη τις λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς συνετά και να δεις ξεκάθαρα τι αξίζει να ανησυχείς και τι δεν αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο να κινείται μέσα στον πέμπτο οίκο σου, τον οίκο της δημιουργικότητας, μπορεί να αισθάνεσαι αρχικά ότι περιορίζεσαι από φαινομενική έλλειψη δύναμης. Καθώς η διέλευση προχωρεί, θα αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του τι σε παρακινεί και πώς να εκφράσεις καλύτερα τον εαυτό σου δημιουργικά. Πώς μπορείς να διασκεδάσεις και πώς μπορείς να διαχειριστείς το εγώ σου καλύτερα. Μέχρι το τέλος της διέλευσης, στην ιδανική περίπτωση θα έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού σου, και θα έχεις βελτιώσει το εγώ σου.

Θα συνειδητοποιήσεις τι σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους, και θα εκμεταλλευτείς τα δημιουργικά ταλέντα σου.  Ο πέμπτος οίκος συνδέεται επίσης με την αγάπη, τις ερωτικές σχέσεις και τα συναισθήματα. Αρχικά, μπορεί να νιώσεις ότι τα παραπάνω θέματα τα έχεις παραμελήσει. Τα διδάγματα αυτής της διέλευσης είναι ότι θα πρέπει να μάθεις να αγαπάς και να εξαρτάσαι από τον εαυτό σου και λιγότερο από τους άλλους. Οι ερωτικές σχέσεις θα τεστάρονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να αισθανθείς υπερβολική πίεση από την σχέση σου που προέρχεται από ασήμαντα ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Κρόνου από τον τέταρτο οίκο σου, είναι βέβαιο ότι σου ανοίγει ένα σημαντικό κύκλο στην ζωή σου. Σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών εσωτερικών ανακατατάξεων. Ωστόσο, προς το τέλος της διέλευσης, θα αναγνωρίσεις αυτό το στάδιο ως σημαντικό, κατά το οποίο θα αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή σου.Θα εργάζεσαι στο να σταθεροποιήσεις την ταυτότητα σου και θα αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Ίσως και να κάνεις κυριολεκτική αναδιοργάνωση του σπιτιού σου. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγή σπιτιού, αλλά όμως θα συναντήσεις κάποια αντίσταση ή εμπόδια.

Περιορισμοί που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα βγουν στο προσκήνιο. Οι ευθύνες στην οικογένεια σου και στη διατήρηση του σπιτιού σου θα αυξηθούν και θα επηρεάζουν τη ζωή σου. Κατά το διάστημα αυτό, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποια μορφή απογοήτευσης σε σχέση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου ή όσον αφορά τα σχέδια σου, να συναντήσεις κάποια μορφή αντίστασης. Θα αισθανθείς ότι δεν σε καλύπτει η πορεία που έχεις επιλέξει στη ζωή σου και θα έχεις έλλειψη ενεργητικότητας και εμπιστοσύνης στους άλλους. Θα αντιληφθείς τους περιορισμούς που προέρχονται από άλλα άτομα ή από ατυχείς συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος διελαύνει τώρα από τον τρίτο οίκο σου και θα τεστάρει την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους γύρω σου και πώς μπορείς να φέρεις τα πράγματα σε μία ισορροπία. Θα υπάρχει πίεση τώρα που θα επικεντρώνεται γύρω από τις ικανότητες σου στο να μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά. Θα αισθανθείς πίεση στο να παράγεις νέες ιδέες και να τις επεξεργαστείς. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος ανησυχίας και απαισιοδοξίας. Μπορεί να φαίνεται ότι οι γνωστοί σου και μερικές φορές τα αδέλφια σου παρεμποδίζουν την ανάπτυξη σου με κάποιο τρόπο, και οι σχέσεις μαζί τους να είναι τεταμένες. Δεν θα έχεις τόσο έντονη την επιθυμία να κάνεις νέες επαφές, θα είσαι απορροφημένος με την μάθηση, ενώ μπορείς να δεις την επικοινωνία και την κουβέντα ως χάσιμο χρόνου.

Οι άλλοι μπορεί να σε βλέπουν κάπως απόμακρο και όχι τόσο διαθέσιμο όπως παλιότερα. Δεν θα έχεις και τόσο όρεξη για επικοινωνία με τους άλλους. Θα νιώθεις μια ασυνήθιστη πίεση στο να κατανείμεις τον χρόνο σου και θα θέλεις να αποκοπείς από κάθε είδους επικοινωνία που σου φαίνεται περιττή. Κάποιες φορές θα αισθάνεσαι ότι κατακλύζεσαι από την γραφειοκρατία, τα χαρτιά, ή τα έγγραφα. Θα έχεις κάποια αόριστη αίσθηση του επείγοντος και της ανησυχίας, όπως και την αίσθηση ότι κάποια πράγματα στη ζωή σου κλείνουν. Θα μάθεις κάποια πράγματα με τη μορφή της λήψης μαθημάτων ή την εξεύρεση χρήσιμων τρόπων για να βελτιώσεις τις ικανότητες σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος φεύγοντας από το ζώδιο σου, σου άφησε κάποια πίεση αλλά τώρα αισθάνεσαι πιο ελεύθερος στην έκφραση σου και σίγουρα πιο ώριμος από πριν.
Τώρα ο Κρόνος διελαύνει στον δεύτερο οίκο σου και σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό της αποτελεσματικότητας σου και του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών σου. Σε αυτό το στάδιο της ζωής σου, θα είσαι περισσότερο πρακτικός. Η οικονομική επιτυχία μπορεί να μην είναι τόσο αξιοσημείωτη, αλλά είναι γενικά σταθερή, αν και αργή. Όπως συμβαίνει με όλες τις διελεύσεις του Κρόνου, στην αρχή, μπορεί να ζητάς την επικύρωση από τους άλλους, και να βρεις ότι κάτι λείπει ή να αισθάνεσαι αποθαρρυμένος.

Αυτή η διέλευση έχει παραδοσιακά συνδεθεί με την οικονομική ζημία ή τα πολλαπλά και επαναλαμβανόμενα έξοδα, αλλά στην πραγματικότητα, προσπαθεί να σε κάνει να εξετάσεις πόσο αποτελεσματικά μπορείς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου. Τα κέρδη μπορεί να είναι αργά, αλλά έγκειται σε σένα στο να αποτρέψεις ενδεχόμενες ξαφνικές ανατροπές. Ο σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την αξία σου και τι ζητάς από τους άλλους. Αλλά μέσα από αυτή την διέλευση, μπορείς να μάθεις μέσα από τον εαυτό σου, και στην ιδανική περίπτωση να αποκτήσεις μεγάλη δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος τώρα διελαύνει από τον πρώτο οίκο σου. Ο πρώτος οίκος είναι η προσωπική μας ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους. Μπορεί να είναι μια στιγμή που νιώθεις το βάρος της ηλικίας σου, αυτό βέβαια εξαρτάται και από το πόσο χρονών είσαι, ή να ασχολείσαι με το σώμα σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσεις δίαιτα ή μια πιο υγιεινή διατροφή. Όσον αφορά την καριέρα σου, η πρόοδος μπορεί να μην είναι αυτή που περιμένεις, όμως η δουλειά που κάνεις, θα θέσει τα θεμέλια για τη μελλοντική σου επιτυχία και την πρόοδο.

Τώρα θα υιοθετήσεις μια πιο σοβαρή, ώριμη και υπεύθυνη στάση. Στην αρχή της διέλευσης, μπορεί να νιώσεις έλλειψη αυτοπεποίθησης και απογοήτευση με τον εαυτό σου. Μπορεί να πλησιάζεις τους άλλους, σε μια προσπάθεια να αναζητήσεις τρόπους για να ενισχύσεις τον εαυτό σου και την εμπιστοσύνη σου. Όταν οι απόπειρες αποτύχουν, μπορεί να αισθανθείς προσωρινά απογοήτευση και αποθάρρυνση. Με τον Κρόνο στον πρώτο σου οίκο, θα φτάσεις σε ένα σημείο να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου. Θα γίνεις πιο σταθερός, θα αποκτήσεις εσωτερική δύναμη και ως εκ τούτου, αληθινή εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Κρόνου από τον δωδέκατο οίκο σου, θα σε κάνει να ψάξεις το νόημα της ύπαρξης σου, τα επιτεύγματα σου, και τις αποτυχίες σου. Αυτή η διέλευση σημειοδοτεί το τέλος ενός κύκλου, το οποίο μπορεί να φέρει μαζί του ένα συναίσθημα σύγχυσης και δυσαρέσκειας, ειδικά στην αρχή της διέλευσης. Ο Κρόνος θα σε κάνει να ψάξεις να βρεις ό, τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, και θα είσαι αναγκασμένος να κάνεις κάποιον σοβαρό «καθαρισμό» της ψυχής σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα έχεις να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, οι οποίοι υπονομεύουν αυτήν την συνειδητοποίηση. Και κατ’ επέκταση, αυτές οι ανασφάλειες σου, υπονομεύουν σοβαρά την ευτυχία σου και την ευημερία σου.

Ο Κρόνος απαιτεί από εσένα να ρίξεις μία ματιά σε αυτά που κρύβονται στο ασυνείδητο σου και την ψυχή σου. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κάπως άβολα. Αλλά θα πρέπει να εξετάσεις και να απορρίψεις τους παράλογους φόβους σου, πράγμα το οποίο, δεν είναι μόνο αναγκαίο για την περαιτέρω ανάπτυξη σου αλλά τελικά θα σε βοηθήσει να βρεις μια τεράστια ανακούφιση. Ο Κρόνος θέλει εδώ να σε κάνει να απομακρύνεις οτιδήποτε σε πιέζει και σε κρατά σε στασιμότητα προκειμένου να κρατήσεις μόνο τα πράγματα που έχεις πραγματικά ανάγκη για την μελλοντική ανάπτυξη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος διελαύνει τώρα από τον ενδέκατο οίκο σου, και καλείσαι να εξετάσεις τους προσωπικούς στόχους, τις φιλοδοξίες σου, τις συνεργασίες σου με τους άλλους ανθρώπους και τις ομάδες, και τους φίλους σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ο προσωπικός κοινωνικός κύκλος σου είναι επιφανειακός στην αρχή της διέλευσης. Ίσως αισθάνεσαι αποξενωμένος καθώς αρχίζεις να βλέπεις ότι κάποια άτομα δεν αξίζουν. Θα αισθάνεσαι κάποια περιφρόνηση για τις επιφανειακές φιλίες, και αρχίζεις να αισθάνεσαι άβολα και αμήχανα στις παρέες σου. Εναλλακτικά, θα συναντήσεις κάποιο άτομο με το οποίο θα κάνεις μια σοβαρή φιλία και θα συνδεθείτε μεταξύ σας.

Τώρα κινείσαι πιο σοβαρά στο τι θέλεις, σε προσωπικό επίπεδο, από τη ζωή σου. Θα αρχίζεις να συνειδητοποιείς τον ρόλο που διαδραματίζεις στη ζωή των άλλων, και θα εξετάσεις τι ακριβώς είναι αυτό που σε ικανοποιεί και συμβάλλει στην ευτυχία σου. Θα ψάχνεις να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις τις εσώτερες επιθυμίες σου και τις ελπίδες σου. Φίλοι ή συνεταιρισμοί ή κοινωνικές ομάδες, θα σου φαίνονται πιο απαιτητικοί τώρα, και θα νιώσεις άγχος για το πώς θα ανταποκριθείς στις κοινωνικές υποχρεώσεις σου. Άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία θα διαδραματίσουν υποστηρικτικό ρόλο στη ζωή σου τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την διέλευση του Κρόνου από το δέκατο οίκο σου, θα μάθεις την στάση σου στον κόσμο, και τι έχεις προσφέρει στην κοινωνία. Αυτή η αξιολόγηση θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις στη ζωή, πάνω και πέρα από τις υποχρεώσεις σου ή τις προσδοκίες που επιβάλλονται σε εσένα. Τώρα είναι η ευκαιρία για να οικοδομήσεις ένα ασφαλές θεμέλιο στην καριέρα σου και στη δημόσια ζωή σου. Ίσως αρχικά να αισθάνεσαι εκτεθειμένος ή ότι οι άλλοι σε ελέγχουν. Αυτή η δυσφορία προέρχεται από το γεγονός ότι έχεις ξαφνικά συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα. Μπορεί να περάσεις την κρίση της μέσης ηλικίας, ανάλογα με την ηλικία σου.

Καθώς ο Κρόνος προχωρεί μέσα από τον δέκατο οίκο σου, θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ασφαλής στις φιλοδοξίες σου. Η διέλευση αυτή του Κρόνου, σε καλεί να εργαστείς σκληρά, συνειδητοποιώντας τα καθήκοντα και τις ευθύνες σου, αποκομίζοντας κάποιες ανταμοιβές λόγω της σκληρής δουλειάς σου. Τώρα θα έχεις επίγνωση του τι έχεις ή δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Αντιμετωπίζεις με μια πιο ρεαλιστική ματιά το τι έχεις δημιουργήσει και τι έχεις επιτύχει. Θα έχεις αναγνώριση και ανταμοιβές στην δουλειά σου, αλλά παράλληλα, θα αισθάνεσαι το βάρος των υποχρεώσεων σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος διελαύνει από τον ένατο οίκο σου και σε καλεί να κάνεις βελτίωση στη ζωή σου. Τα ιδεώδη και οι πνευματικοί σου στόχοι, ξαφνικά σου φαίνονται ιδιαίτερα χρήσιμα και όχι επιφανειακά. Τώρα θα αρχίσεις να νιώθεις πιο επιφυλακτικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα. Ενδεχομένως, να αρχίσεις την μελέτη και θα αναρωτιέσαι τι είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκεις. Κάποιες φορές, θα αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο μία ηττοπάθεια που δεν θα έπρεπε. Στην αρχή της διέλευσης, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο σκεπτικός ή απογοητευμένος. Η αισιοδοξία σου και οι πεποιθήσεις σου θα τεθούν τώρα υπό αμφισβήτηση. Θα αναζητάς να κάνεις πράγματα που σε ηρεμούν και που είναι έξω από την καθημερινή σου ρουτίνα.

Ο ένατος οίκος έχει να κάνει με την προοπτική μας, την προσωπική φιλοσοφία μας, την αίσθηση της περιπέτειας, και την εμπιστοσύνη μας. Επίσης, συνδέεται με την πίστη, την ελπίδα μας, και το όραμα μας. Τώρα θα είσαι προσηλωμένος σε θέματα  ανώτατης εκπαίδευσης και τα ταξίδια. Η διέλευση του Κρόνου στον ένατο οίκο θα επηρεάσει αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά, και κάνε εκ νέου, εκτίμηση. Η στάση σου ή οι γενικές προοπτικές της ζωής σου, η εμπιστοσύνη, το όραμα σου, η δύναμη σου, η ηθική σου και η προσχώρηση σου σε νέες περιπέτειες, θα σε απασχολούν αυτό το χρονικό διάστημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-04-2013 17:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms