Προοδευμένη Σελήνη, ο δείκτης των γεγονότων.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
24
10
2019

Προοδευμένη Σελήνη, ο δείκτης των γεγονότων.

Λίλα Δασκαλάκη

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι πρόβλεψης στην Αστρολογία, και η κάθε μία από αυτές μας δίνει σημαντικές πληροφορίες, όσον αφορά την εξέλιξη του ατόμου, βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Μία από τις πιο σημαντικές, κατά την εκτίμηση των περισσοτέρων Αστρολόγων, είναι η προοδευτική σελήνη από μοίρα-μήνα ή αλλιώς secondary. Η προοδευμένη σελήνη είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει τα γεγονότα. Εάν και εφόσον, βέβαια, πρόκειται να λάβουν χώρα γεγονότα στη ζωή του ατόμου.

 

Προοδευμένη Σελήνη, ο δείκτης των γεγονότων

 

Ακόμα όμως και αυτό να μη συμβεί, το σίγουρο είναι πως η παραμονή της σ’ ένα συγκεκριμένο ζώδιο για δυόμιση χρόνια, θα σημάνει πολλά για τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα μας, αλλά και σε ό, τι αφορά την εξέλιξή μας σε θέματα του οίκου από τον οποίο θα περάσει. Μέσα από την προοδευτική σελήνη ανά μοίρα-μήνα, μπορούμε να πάρουμε σημαντικές πληροφορίες, όσον αφορά το που καλούμαστε να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, και κατά τη στιγμή που πέρασε σε επόμενο ζώδιο.

Μέσα από οποιοδήποτε πρόγραμμα αστρολογίας, μπορείτε να μάθετε που βρίσκεται η secondrary σελήνη σας. Mπορείτε όμως, γνωρίζοντας τη γενέθλια σελήνη σας, για παράδειγμα Σελήνη στον Τοξότη στις 10 μοίρες, να προσθέτετε μία μοίρα για κάθε μήνα. Εάν για παράδειγμα είστε γεννημένοι στις 10/11/1961, η σελήνη σας είναι στις 18 μοίρες του Τοξότη.  Προσθέτοντας σε κάθε μήνα  από την ημέρα της γέννησής σας και μία μοίρα, τότε, σήμερα θα είστε στις 15 μοίρες του Σκορπιού.

Για να διαβάσετε τον αστρολογικό χάρτη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός χάρτης.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Η είσοδος της προοδευμένης σελήνης στο ζώδιο του Κριού κρίνεται πολύ σημαντική για την εξέλιξή σας. Ετοιμάζεστε να κάνετε ένα νέο και μεγάλο ξεκίνημα, αφού μόλις πήρατε την απόφαση να βγείτε από το τέλμα και την παθητικότητα. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό θέλετε να μπείτε στο στίβο της ζωής, να επιβάλλετε τα θέλω σας, και μέσα από την ανάγκη να τραβήξετε ένα μεγάλο Χ στο παρελθόν, να βρεθείτε σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες ζωής. Σε σχέση με τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια, όπου τα πράγματα γύρω σας έμοιαζαν τελματωμένα, θα βλέπετε τώρα τις καταστάσεις και τα γεγονότα να εξελίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Προσέξτε όμως να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας, όπως, επίσης, και την τάση του να θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί ρήξεις στις σχέσεις σας.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το πέρασμα της προοδευμένης σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου θα σημάνει πολλά για τις προσωπικές σας κτήσεις, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μάλλον έφτασε η στιγμή να δηλώσετε ξεκάθαρα ότι ήρθε η ώρα να πάρετε επιτέλους αυτά που δικαιούστε, αφού η ανάγκη σας του να δημιουργήσετε ασφαλείς βάσεις κρίνεται επιτακτική. Για πολλούς μπορεί αυτή η περίοδος να ενεργοποιήσει μεγάλες αλλαγές στον οικονομικό τομέα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις σε ό, τι αφορά την απόκτηση σημαντικών για σας πραγμάτων. Η απόλυτη και άκαμπτη όμως συμπεριφορά σας σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να μη σας δίνει την ευκολία που θα έπρεπε ίσως, προκειμένου να μπορείτε να ελίσσεστε στις καταστάσεις.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Οι δρόμοι ανοίγουν και τα δίκτυα επικοινωνίας αναβαθμίζονται. Περνάτε σε νέα και περιπετειώδη ίσως φάση. Μπορεί και να ξαναθυμηθείτε τα χρόνια της εφηβείας σας, τότε που με πολύ λίγα πράγματα αισθανόσασταν ικανοποιημένοι. Συχνές μετακινήσεις και εκδρομές και επαφές με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δείτε μέσα από νέα αντίληψη τα πράγματα. Καθώς, επίσης, και περίοδος σπουδών μπορεί να σημάνει αυτή η περίοδος των δυόμιση ετών για τους νεότερους. Ακόμα και σε μεγαλύτερη όμως ηλικία κι αν βρίσκεστε, πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με τη μεγάλη πρόκληση να μπείτε σε διαδικασία σπουδών, να αποκτήσετε καινούργια χόμπυ, να ανακαλύψετε σημαντικά ενδιαφέροντα. Μπορεί να αλλάξετε γειτονιά ή ακόμα και τόπο διαμονής εντός χώρας. Θέματα του συγγενικού περιβάλλοντος είναι πιθανό να σας απασχολήσουν για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η προοδευμένη σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί αλλαγές σε ό, τι αφορά θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, και βέβαια θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει την ανάγκη δημιουργίας οικογένειας ή θέματα της πατρικής οικογένειας που να σας απασχολήσουν για τους επόμενους 30 μήνες. Πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τον πολύ κόσμο ή οι συνθήκες για κάποιο λόγο να σας επιβάλλουν να μένετε περισσότερο στο σπίτι απ’ όσο συνηθίζατε στο παρελθόν. Για κάποιους μπορεί αυτή η θέση να σημάνει τη δημιουργία προσωπικής επιχείρησης ή απόκτηση επαγγελματικού χώρου. Περισσότερο ευαισθητοποιημένοι συναισθηματικά για όλους αυτούς τους μήνες που ακολουθούν, κυρίως με τα άτομα που πλαισιώνουν το άμεσο περιβάλλον σας.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Σε μία εξέχουσα θέση του ζωδιακού βρίσκεται τώρα η προοδευτική σας σελήνη. Είστε ήδη έτοιμοι να παίξετε ρόλο πρωταγωνιστικό και να πάρετε την επιβεβαίωση που περιμένατε, μπορεί και αρκετά χρόνια πριν. Η ανάγκη να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να αισθανθείτε επιθυμητοί και ερωτικοί θα είναι έντονη, και για κάποιους επιβεβαίωση μπορεί να σημαίνει απόκτηση παιδιού. Από το κλείσιμο, και την απομόνωση ίσως, βρίσκεστε τώρα στο φως για να δείτε και να χαρείτε, να ψυχαγωγηθείτε και να δημιουργήσετε. Περνάτε από έντονη δημιουργική φάση και αυτή την περίοδο καλείστε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολύ σημαντική, επίσης, εποχή για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας, να ασχοληθείτε με τα θέματά τους, να μοιραστείτε τις ανησυχίες τους, να συνωμοτήσετε στα όνειρά τους.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Επαγγελματικά και υγεία είναι οι τομείς που ενεργοποιεί η προοδευτική σελήνη, περνώντας από το ζώδιο της Παρθένου. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, να βάλετε τα πράγματα σε νέα βάση. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης και αντίληψής σας, γίνεστε πιο γήινοι και πρακτικοί και μέσα από την τάση που θα σας διακατέχει να στέκεστε στη λεπτομέρεια και να αναλύετε περισσότερο τα πράγματα ίσως να δυσκολέψετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Σε ό, τι αφορά την υγεία σας, πιθανόν να δίνετε περισσότερη σημασία σε θέματα που άλλοτε δεν θα σας απασχολούσαν ιδιαίτερα. Ίσως και να ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε νέους και εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων είτε σωματικών, είτε ψυχολογικών.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Ετοιμαστείτε, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, να δείτε αλήθειες που δεν θέλατε να δείτε στο παρελθόν, σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την προσωπική σας σχέση ή θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας. Δοκιμάζονται οι σχέσεις και οι αντοχές σας, ή και η υπομονή για αρκετούς από εσάς, αφού η ανάγκη σας για συντροφικότητα δεν έχει ακόμα καλυφθεί, αφού βιώσατε μία περίοδο στερητική συναισθηματικά. Περίοδο προετοιμασίας γάμου μπορεί να σημάνει το διάστημα των δυόμιση ετών που ακολουθεί, κάνοντας την εμφάνισή του ο/η σύντροφος που θα παίξει σημαντικό, έως και καθοριστικό, ρόλο στη ζωή σας. Γίνεστε πιο δεκτικοί και πιο υπομονετικοί στα πράγματα. Ανακαλύπτετε τη διπλωματική οδό, κάτι που θα σας διευκολύνει τη ζωή, αφού όμως πρώτα περάσετε από έντονες εσωτερικές αλλά και εξωτερικές συγκρούσεις.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οπλιστείτε με δύναμη, για να αντιμετωπίσετε όλους αυτούς τους εσωτερικούς «εχθρούς», που σας κατεβάζουν στα άδυτα του εαυτού σας και δεν σας αφήνουν να βιώσετε τη χαρά και την ψυχική γαλήνη. Να ξέρετε, όμως, πως μόλις η προοδευμένη σελήνη κλείσει τον κύκλο της στο ζώδιο του Σκορπιού, θα βγείτε αναγεννημένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε αυτά που βαθιά επιθυμείτε. Θέματα οικονομικά, και συναισθηματικά επίσης, θα σας βάλουν να περπατήσετε σε μονοπάτια έντονης ανασφάλειας. Η πλέον κατάλληλη περίοδος για να μπείτε στη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, μέσα από την αυτογνωσία, τη μεταφυσική και ό, τι άλλο, ικανό να σας ανοίξει την πόρτα προς το άγνωστο, που θα αποδειχθεί όμως στο μέλλον σαν λύτρωση και απελευθέρωση.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Τρόποι για να ανακαλύψετε τη χαρά της ζωής και την ελευθερία σας αποκαλύπτονται, μέσα στα επόμενα δυόμιση χρόνια που ακολουθούν. Για κάποιους η περίοδος αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια εμπειρίας. Γνώση και φιλοσοφία είναι τομείς που θα μπορούσατε να εγκαινιάσετε, και σε περίπτωση που αυτή η φάση σας βρίσκει σε ηλικία μετά τα 40, να ξέρετε πως θα αλλάξετε το μοντέλο της φιλοσοφικής σας θεώρησης. Πιθανόν να αρχίσετε να αποζητάτε τη φύση περισσότερο απ’ όσο συνηθίζατε στο παρελθόν. Μέσα από την ανάγκη σας να αναζητάτε τη χαρά, θα αρχίσετε να βρίσκετε νόημα σε πράγματα απλά, που πιθανόν κάποτε τίποτα να μη σήμαιναν για σας. Καλό είναι αυτή η θέση της σελήνης να μη σας βρει με ανοιχτές εκκρεμότητες, σε ό, τι αφορά νομοτυπικά θέματα.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πολύ σύντομα, από τη στιγμή που η σελήνη σας η προοδευμένη θα περάσει στον Αιγόκερω, θα αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά. Μέσα από μία πιο ώριμη ματιά στα πράγματα, μέσα από την ανάγκη να εισπράξετε επιβεβαίωση, θα αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιους τομείς, όπως στον επαγγελματικό και κοινωνικό. Για κάποιους αυτή η θέση μπορεί να σημάνει γάμο, περισσότερο όμως αυτό θα γίνει μέσα από την ανάγκη της κοινωνικής επιβεβαίωσης, και λιγότερο από την ανάγκη της συναισθηματικής κάλυψης. Ρεαλιστικά, και χωρίς συναισθηματισμούς, είναι πιθανόν να προχωρήσετε σε αποφάσεις που άλλοτε δεν θα σκεφτόσασταν καν. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και κάποιες σημαντικές γνωριμίες πιθανόν να σας δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις σε ό, τι αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Εάν αυτή η θέση της προοδευμένης σας σελήνης σας βρει σε νεαρή ηλικία, τότε ετοιμαστείτε να αμφισβητήσετε τους πάντες και τα πάντα. Θα νομίζετε ότι γεννηθήκατε επαναστάτες και ότι εσείς κρατάτε στα χέρια σας την αλλαγή για τον κόσμο. Γενικά, η σελήνη σε αυτή τη θέση θα σας βάλει σε διαδικασία έντονης αμφισβήτησης, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε. Εσείς που δεν κάνατε την επανάστασή σας στην εφηβεία, ετοιμαστείτε να την κάνετε τώρα, αμφισβητώντας πρώτα απ’ όλα την ίδια σας την οικογένεια, αφού αυτή ευθύνεται για όλα όσα διαδραματίστηκαν στη ζωή σας. Παράλληλα, όμως, το αίσθημα της ματαιότητας θα σας απομακρύνει για λίγο από τους στόχους σας, η συμμετοχή σας όμως στα κοινά, σε ομαδικές συλλογικές οργανώσεις με σκοπό το κοινό καλό, θα σας ωθήσει στο ανακαλύψετε το υπέρτατο νόημα της ζωής.

ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Συναισθηματικά ευάλωτοι, συναισθηματικά και ψυχικά πιο ευαίσθητοι και ανοιχτοί στα προβλήματα των άλλων, και βέβαια έτοιμοι με τη βαλίτσα στο χέρι, για να δραπετεύσετε από το σκληρό και αφιλόξενο κόσμο της ύλης. Κάπως έτσι θα νιώθετε, για όσο καιρό η προοδευμένη σας σελήνη θα περνάει από το ζώδιο του Αιγόκερου. Στην περίπτωση που ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα, να ξέρετε πως για δυόμιση χρόνια το αντικείμενο του πόθου σας θα έχει πάρει διαστάσεις θεϊκές μέσα σας. Σημαντική φάση για τους καλλιτέχνες και για όσους ασχολείστε με την έρευνα και τη μεταφυσική. Εποχή μεγάλων εμπνεύσεων θα βιώνετε, προσέξτε όμως, παράλληλα, όμως, θα είστε επιρρεπείς σε απογοητεύσεις και δεν αποκλείεται και εξαπατήσεις. Καλό θα είναι να επιστρατεύσετε την καχυποψία σας, αλλά και να παίρνετε πολύ καλά μέτρα, προκειμένου να προστατέψετε τα κεκτημένα σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-10-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms