Σε ποιο ζώδιο είναι η Σελήνη σου; Ανακάλυψε την ψυχή σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
10
10
2017

Σε ποιο ζώδιο είναι η Σελήνη σου; Ανακάλυψε την ψυχή σου!

E-zwdia

Η Σελήνη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην Αστρολογία. Η θέση της Σελήνης, από ζώδιο και οίκο τη στιγμή της γέννησής μας, ρίχνει φως στην εσωτερική μας ζωή, στην ψυχή μας. Η Σελήνη στο Ωροσκόπιό μας μπορεί να εξηγήσει γιατί δύο άτομα με το ίδιο ζώδιο μπορεί να είναι τόσο διαφορετικά. Η Σελήνη, ο οίκος στον οποίο βρίσκεται και η φάση της τη στιγμή της γέννησης μπορούν να μας πουν πολλά για τα συναισθήματά μας, τα ένστικτα και τις συνήθειές μας, το υποσυνείδητο, την ιδιωτική ζωή, τις προηγούμενες ζωές, τη μητέρα, την οικειότητα. Αντιπροσωπεύει την αυτόματη διαδικασία που κυβερνά τα συναισθήματα μας, τις διαθέσεις μας και τον τρόπο που αντιδράμε στα εξωτερικά ερεθίσματα.

 

Τι αντιπροσωπεύει η Σελήνη στα ζώδια;

 

Η Σελήνη είναι ο εσωτερικός μας κόσμος, η ψυχή μας, που μόνο τα άτομα που είναι πολύ κοντά μας μπορούν να δουν. Είναι ο ενστικτώδης εαυτός μας και εξαιτίας αυτού ορισμένοι μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με την πλήρη έκφρασή του. Σε περιόδους μεγάλης πίεσης, αυτές οι ιδιότητες θα μπορούσαν να εκτεθούν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε παράξενα και εκτός ελέγχου. Στην καθημερινή μας ζωή, η Σελήνη δείχνει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας.

Σε ένα αντρικό Ωροσκόπιο αντιπροσωπεύει τη μητέρα και το είδος της γυναίκας που είναι πιο πιθανό να έλκεται, αλλά όχι απαραιτήτως την ιδανική γυναίκα. Σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο, εκπροσωπεί τη μητέρα, αλλά και τον τρόπο που εκφράζει την προσωπικότητά της και τη θηλυκότητά της.


Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο της Σελήνης σας και ανακαλύψτε την ευαισθησία σας, αυτό που ενστικτωδώς θα σας κάνει να αντιδράσετε ή σας ικανοποιεί συναισθηματικά.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Έχετε μεγάλο ενθουσιασμό με κάθε τι, αλλά βαριέστε εύκολα. Εκφράζετε τις απόψεις σας παρορμητικά, γεγονός που μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων. Δε σκέφτεστε πριν κάνετε κάτι, ενώ η ανυπομονησία σας, η νευρική και απότομη συμπεριφορά σας, σας κάνουν να ενεργείτε ενστικτωδώς. Σας είναι πολύ δύσκολο να εκτελέσετε καθήκοντα ρουτίνας, που απαιτούν υπομονή και επιμονή. Αντί γι’ αυτό θέλετε κάτι νέο, συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Τα συναισθήματά σας είναι ζωντανά και παρορμητικά. Μπορείτε να διαχειριστείτε οποιοδήποτε πρόβλημα, για το οποίο μπορείτε να βρείτε μια γρήγορη λύση. Έχετε έντονη συσσωρευμένη ενέργεια, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η υπερβολική παρορμητικότητα και οι απερίσκεπτες ενέργειές σας μπορούν να οδηγήσουν σε καταστάσεις σύγκρουσης. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπαθείτε να κάνετε κάτι δικό σας, μια δική σας δουλειά ή εάν είστε υπάλληλος, θέλετε να έχετε ένα υπεύθυνο πόστο, να είστε σε διευθυντική θέση. Επειδή δε δέχεστε συμβουλές, διαταγές και υποδείξεις, επαναστατείτε. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Όλα τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις σας είναι δυνατά και έχουν διάρκεια. Δε σας αρέσουν οι πολλές αλλαγές και αν εμφανιστούν, προσαρμόζεστε δύσκολα. Χαρακτηριστικά σας είναι η πρακτικότητα, η αντοχή, η επιθυμία να κατέχετε κάτι ή κάποιον και έχετε βαθιές αξίες. Προσπαθείτε να κάνετε κάτι πραγματικά χρήσιμο, κάτι που μπορεί να σας φέρει αξιοσημείωτο αποτέλεσμα και είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με αυτό. Επιδιώκετε την ηρεμία και την άνεσή σας και δε θέλετε κανείς να σας αποσπά την προσοχή. Σας αρέσει η φύση, να είστε με την οικογένειά σας, το καλό φαγητό ή απλά να χαλαρώσετε στο σπίτι σας σε άνετες συνθήκες. Είστε δεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όταν διακυβεύεται η συναισθηματική ασφάλειά σας, γίνεστε ζηλιάρηδες και κτητικοί. Έχετε την ανάγκη της υλικής δημιουργίας. Όταν νιώσετε στοργή, αισθάνεστε και μεγαλύτερη σιγουριά. Θέλετε πράξεις και όχι λόγια. Σας ενδιαφέρει η υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια, γιατί υποσυνείδητα θέλετε να πηγαίνουν όλα καλά. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Δεν είστε πολύ συναισθηματικοί ή ευαίσθητοι (εκτός κι αν οι όψεις της Σελήνης το αναιρούν). Ως εκ τούτου, οι άλλοι σας θεωρούν ρηχούς, με γνώση πολλών πραγμάτων σε πνευματικό επίπεδο, αλλά όχι σε επίπεδο καρδιάς και ψυχής. Σας τρομάζει η δέσμευση και προτιμάτε να είστε ανεξάρτητοι συναισθηματικά. Κάνετε άνετα δημόσιες σχέσεις και συναλλάσσεστε ευχάριστα με τους ανθρώπους. Τα συναισθήματά σας είναι περισσότερο συνδεδεμένα με τη λογική σας. Σας χαρακτηρίζουν η γρήγορη αλλαγή των διαθέσεων, η ευελιξία, η κοινωνικότητα, η ταχύτητα σκέψης, η ματαιοδοξία, η επιθυμία να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ ευμετάβλητα. Χαλαρώνετε καλύτερα παρέα με μερικούς καλούς φίλους. Η περιέργειά σας είναι αυξημένη και σας αρέσει να συνδέεστε με διαφορετικής ποιότητας ανθρώπους. Είστε άτομο με διπλή προσωπικότητα, έξυπνο, με ρητορική ικανότητα και ταλέντο στο λόγο και ξέρετε να ελίσσεστε και να ξεφεύγετε όταν ζοριστείτε, ενώ έχετε ταλέντο να πείθετε με ευκολία τους άλλους. Συχνά δίνετε σημασία στην περιπέτεια. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η Σελήνη είναι κυβερνήτης στον Καρκίνο, οπότε τα συναισθήματα, οι διαθέσεις, η προστασία, η φροντίδα, το ένστικτο είναι τονισμένα. Αναζητάτε και παίρνετε δύναμη από την αγάπη των άλλων, ενώ είστε προσκολλημένοι στα πρόσωπα που αγαπάτε, αφού πρώτα μελετήσετε προσεκτικά κατά πόσο μπορούν να σας ανταποδώσουν την αγάπη σας. Εάν κάτι δεν πάει καλά στην οικογένειά σας, επηρεάζεστε και δυσκολεύεστε να αποδώσετε σωστά στους άλλους τομείς της ζωής σας. Σας αρέσει να ασχολείστε με όλες τις υποθέσεις του σπιτιού σας, για να δημιουργήσετε άνεση στο σπίτι και να φροντίζετε την οικογένειά σας. Θέλετε να ενώσετε την οικογένεια μαζί. Έχετε υπερβολικά συναισθήματα και υπερευαισθησία και δεν αντέχετε να είστε χωρίς σύντροφο και χωρίς οικογένεια. Επειδή η ψυχοσύνθεσή σας είναι κυκλοθυμική, έχετε ανάγκη από ένα δυναμικό σύντροφο, για να αντλείτε δύναμη απ’ αυτόν και να σας στηρίζει. Δεν θα πρέπει όμως να εξαρτάστε από την οικογένειά σας μόνο, γιατί αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει στασιμότητα στους άλλους τομείς της ζωής σας. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Έχετε αυτοπεποίθηση και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας χαίρονται τον ενθουσιασμό σας, την αισιοδοξία και το κέφι σας. Έχετε ηγετικές ικανότητες και είστε υπερήφανοι, γι’ αυτό και δεν ανέχεστε την προσβολή, την απόρριψη, τη γελοιοποίηση και την ταπείνωση. Επιζητάτε το θαυμασμό των άλλων και όταν αγαπάτε, τα δίνετε όλα με γενναιοδωρία. Σε περίπτωση απόρριψης, νιώθετε ταπεινωμένοι και αποχωρείτε για πάντα. Αναζητάτε το θαυμασμό και κάνετε τα πάντα για να τον πάρετε, γιατί θεωρείτε ότι είναι δύσκολο να μη σας εκτιμήσουν. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη, ενθουσιώδης και ζωντανή, αλλά και κάπως αυταρχική. Εντυπωσιάζετε τους άλλους με τη σταθερότητά σας και γίνεστε προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να φλερτάρετε με κάποιον που θα συναντήσετε, προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή, και είστε ένας αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Απλά προσέξτε σε ποιούς είστε πιστοί, καθώς η ανάγκη σας για κολακεία σας κάνει να περιστοιχίζεστε από εντελώς ακατάλληλα άτομα που σας πληγώνουν. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Έχετε ανάγκη από ασφάλεια, γι’ αυτό και κινήστε σε ένα καλά σχεδιασμένο τρόπο ζωής, με μια ρουτίνα που την ακολουθείτε σχολαστικά. Ασκείτε κριτική στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους. Είστε αρκετά ντροπαλοί και παρ’ όλο που τα συναισθήματά σας είναι έντονα, δεν τα εκφράζετε και αυτό εν μέρει οφείλεται σε ένα ψυχικό καταφύγιο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε ή επειδή η επιδεικτική συναισθηματική απεικόνιση δεν είναι συμβατή με την ευπρέπειά σας. Σκέφτεστε πολύ και βλέπετε με καχυποψία το πάθος και το σεξ. Ενδιαφέρεστε για τη λεπτομέρεια και φροντίζετε να μην ξεφύγετε από τον προγραμματισμό σας και σας αρέσει η καθαριότητα. Συνήθως έχετε την τάση να ξοδεύετε πολλή ενέργεια σε λεπτομέρειες, ενώ ο ρεαλισμός σας δε σας αφήνει να παρασύρεστε και να δίνεστε ολοκληρωτικά. Όταν κάποιος σας κεντρίσει εγκεφαλικά, δίνεστε κι εσείς, με διανοητικό τρόπο. Σας αρέσει να υπηρετείτε τους άλλους κι αυτό μπορεί να κάνει τους άλλους να επωφεληθούν από εσάς, χωρίς να εξυπηρετούνται οι δικές σας ανάγκες. Ακόμα και όταν ζητάτε κάτι για σας, αισθάνεστε ένοχοι γι’ αυτό. Εμπιστευθείτε την ικανότητά σας να αναλύετε, πράγμα που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε τις λεπτομέρειες οποιασδήποτε κατάστασης. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Έχετε τα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αρμονίας σε όλες τις συναλλαγές σας με τους άλλους, ειδικά στις στενές σας σχέσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Θέλετε να δείχνετε ευχάριστοι και αποφεύγετε τους τσακωμούς, δεν γκρινιάζετε και προσπαθείτε να επιφέρετε την αρμονία και την ισορροπία. Μπορεί να φύγετε μακριά από μια μακροχρόνια σχέση, αφήνοντας το σύντροφό σας έκπληκτο, γιατί ποτέ δεν είχατε εκφράσει καμία δυσαρέσκεια. Αναζητάτε την καλαισθησία και αντιπαθείτε τη μοναξιά και ό, τι είναι χυδαίο. Έχετε το ταλέντο της διπλωματίας και συμβιβάζεστε εύκολα. Δε δείχνετε θυμό ή επιθετικότητα και ως εκ τούτου έχετε δυσκολία να υποστηρίξετε τις δικές σας επιθυμίες. Δυσκολεύεστε στο να πάρετε αποφάσεις και σας χαρακτηρίζει η αναβλητικότητα. Θέλετε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ανταμειφθείτε με στοργή και ευχάριστες στιγμές από αυτούς. Έχετε την τάση να κρύβετε τα συναισθήματά σας, μέχρι ένα ξαφνικό ξέσπασμα να σπάσει την αρμονία. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι πολύ ισχυρός και έλκετε με ευκολία τους άλλους. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Δε δείχνετε τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό και δύσκολα σας καταλαβαίνουν οι άλλοι. Οι συναισθηματικές αντιδράσεις σας μπορεί να σας κάνουν να ζείτε μια θυελλώδη ζωή, φέρνοντας επιπλοκές στην καθημερινότητά σας. Σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε με λόγια, γιατί φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε. Ακόμα και αν έχετε αρκετή εμπιστοσύνη σε κάποιον, ώστε να αποκαλύψετε τον εαυτό σας, εξακολουθείτε να έχετε μυστικά και αυτό είναι μέρος της εξουσίας που θέλετε να έχετε πάνω στους ανθρώπους. Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς κινείστε, τι αισθάνεστε, τι σκέφτεστε. Βαθιά μέσα στην ψυχή σας, συνδέεται άρρηκτα το συναίσθημα με το σεξ. Αναζητάτε τη στενή συναισθηματική και σωματική επαφή με το σύντροφό σας, αλλά δεν το παραδέχεστε. Όταν έχετε επενδύσει κάπου συναισθηματικά, αυτό το πρόσωπο είναι για σας ο κόσμος όλος. Γι’ αυτό κάποιες φορές αντιδράτε είτε με σκηνές ζηλοτυπίας, είτε δημιουργώντας του την αίσθηση ότι ανά πάσα στιγμή θα το εγκαταλείψετε. Αλλοίμονο αν σας προδώσουν! Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα το φυλάξετε και θα εκδικηθείτε. Δεν αφήνετε κανέναν να σας επιβληθεί και αντιδράτε σε όποιον προσπαθήσει να σας επιβάλει κανόνες και να σας περιορίσει. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Δεν μπορείτε να ζείτε μέσα στο σπίτι, κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους, θέλετε να είστε συχνά έξω, να έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους για να μοιράζεστε την όρεξή σας για ζωή. Έχετε καλοσύνη, συγχωρείτε τα λάθη των άλλων και δεν κρατάτε κακία. Στις ερωτικές σας σχέσεις αποφεύγετε τη δέσμευση, ενώ η κτητικότητα και η ζήλια είναι ο νούμερο ένα λόγος για να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε δικαιολογία για να ξεφύγετε από τα στενά όρια του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής, ακόμα και σε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν. Έχετε την ανάγκη να αλλάζετε παραστάσεις, να μπαίνετε σε περιπέτειες, να απολαμβάνετε τη ζωή. Σας ενδιαφέρουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και η δικαιοσύνη και έχετε θρησκευτικές ή πνευματικές ανησυχίες. Οι σχέσεις σας  είναι καλές με όλον τον κόσμο και ακούτε οποιαδήποτε άποψη με ενθουσιασμό. Έχετε μια έντονη και βαθιά πνευματικότητα και αναζητάτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ερχόμενοι σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Λατρεύετε την ελευθερία σας και δεν αντέχετε με τίποτα τον έλεγχο. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Είστε απόμακροι συναισθηματικά, επιφυλακτικοί, ίσως ειρωνικοί και λίγο εκφραστικοί. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε, κάποια υποχρέωση να εκτελέσετε. Αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε, θα δημιουργήσετε κάτι ή θα φέρετε τη δουλειά σας στο σπίτι. Βλέπετε τα πάντα τετράγωνα και ρεαλιστικά και κάποιες φορές είστε σκληροί ακόμα και με τον εαυτό σας. Στη ζωή σας λειτουργείτε με τα «πρέπει» και όχι με την καρδιά. Η δυνατή αίσθηση του καθήκοντος θα μπορούσε κάλλιστα να σας οδηγήσει να ζήσετε μια ζωή γεμάτη δραστηριότητες που δε θέλετε να κάνετε. Έχετε την επιθυμία για ασφάλεια και σταθερότητα, γι’ αυτό και έχετε ένα συμβατικό τρόπο ζωής. Στη ζωή σας, ταλαιπωρείστε από κρίσεις μελαγχολίας και κατάθλιψης γιατί είστε αρκετά αναλυτικοί. Δίνεστε συναισθηματικά μόνο όταν ξέρετε ότι έχετε κατακτήσει τον άλλον με τους δικούς σας όρους. Είστε λίγο ζηλιάρηδες με αυτούς που ζουν ελεύθερα και απολαμβάνουν ό, τι εσείς δεν κάνετε. Δε δείχνετε τη στοργή σας, ούτε και αποδέχεστε τις υποδείξεις των άλλων, αλλά είστε σταθεροί και αφοσιωμένοι. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Νιώθετε μια απέραντη μοναξιά στην ψυχή σας, που δύσκολα γεμίζει, καθώς το ανικανοποίητο υπάρχει πάντα μέσα σας. Το καταφύγιο των σκέψεων σας είναι μια φιλοσοφία για έναν ιδανικό κόσμο, που όμως είναι διαφορετικός από τον κανόνα. Μπορεί να σας είναι αρκετά οδυνηρό, όταν οι άλλοι δεν αποδέχονται τα ιδανικά σας. Είστε ευαίσθητοι και η ψυχή σας έχει ανάγκη από στοργή. Όλους τους θεωρείτε φίλους σας και ξέρετε να βγάζετε θετικά πράγματα απ’ όποιον άνθρωπο συναναστραφείτε. Είστε ευγενικοί, όχι όμως ρομαντικοί και τρυφεροί. Τα έντονα πάθη δεν είναι του γούστου σας. Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που δεν έχει καμία θέση στη δική σας ερωτική ζωή. Θέλετε να είστε ελεύθεροι, να έρχεστε σε επαφή με όποιον θέλετε και δεν ενστερνίζεστε και τόσο την ιδέα του γάμου. Προσπαθείτε να διώξετε μακριά κάθε σκοτεινό συναίσθημα και θέλετε την ελευθερία σας. Περιβάλλεστε από άτομα με καλό χαρακτήρα και αποφεύγετε τους ακατάλληλους, χάρη στη διαίσθησή σας που είναι αναπτυγμένη. Οι αντιλήψεις σας για τη ζωή είναι προχωρημένες και στοχεύουν περισσότερο στο μέλλον παρά στο παρελθόν. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Υποσυνείδητα νιώθετε την ανάγκη να αγαπηθείτε και κάνετε αρκετές θυσίες, ως μάρτυρας, για το άτομο που αγαπάτε και αυτό γιατί πιστεύετε ότι μόνο δίνοντας αγάπη, θα πάρετε αγάπη, κάτι που δυστυχώς οι άλλοι το εκμεταλλεύονται. Ο πόνος που νιώθετε, όταν δοκιμάζεται η συναισθηματική σας ζωή, δεν μπορεί να εκφρασθεί προς τα έξω και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να κρύβετε τα συναισθήματά σας, ακόμη και από τα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Αυτό μπορεί να επιφέρει κατάθλιψη και απαισιοδοξία. Ερωτεύεστε και ενθουσιάζετε εύκολα και υπόσχεστε τα πάντα στον άλλον, μέχρι να διαπιστώσετε ότι όλα ήταν ένα όνειρο, ένα ψέμα στη φαντασία σας. Δεν είστε πρακτικοί και ορθολογιστές και αυτό σας κάνει θύμα των αναγκών των άλλων ανθρώπων. Σας διακρίνει έντονα το συναίσθημα της ανθρωπιάς και είστε πολύ συναισθηματικοί και ρομαντικοί. Συγχωρείτε τους άλλους, γιατί τους αποδέχεστε όπως είναι, ή γιατί δεν μπορείτε να τους δείτε τόσο καθαρά ή ρεαλιστικά και επομένως οι εκτιμήσεις σας δεν είναι απόλυτα σωστές. Είναι σημαντικό να είστε αντικειμενικοί, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-10-2017 12:28
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms