Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
11
2020

Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30 Νοεμβρίου 2020, στον άξονα Διδύμου - Τοξότη θα έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο σκέψης και στάσης, ενδεχομένως να υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συμπεριφορές. Στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν εξάρσεις, καλό θα είναι να οριοθετηθούν τα ξεσπάσματα, οι ψυχολογικές διακυμάνσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν κυκλοθυμίες και προβλήματα.

 

Η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου 2020

 

Έντονη θα είναι η εσωτερική ανησυχία, ο αρνητισμός και η αβεβαιότητα δεν θα βοηθήσουν στο να παρθούν αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, ωστόσο στις συζητήσεις θα πρέπει να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να υπάρξει διάθεση για συγκατάβαση και διαλλακτικότητα. Προσοχή στους εσωτερικούς διχασμούς, για κάποιους θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές αναγκαία θα είναι η προσαρμογή.

 

Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Έκλειψης Σελήνης στους Διδύμους στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις αντιδράσεις σας, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές ή παρορμητικές. Προσοχή στις αποφάσεις και στις επιλογές σας, προσπαθήστε να εστιάσετε στην σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Σε ζητήματα οικονομικά καλό θα είναι τα ρίσκα να είναι προσγειωμένα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για επικίνδυνα άλματα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, οι επαφές σας θα περάσουν και σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη ενδεχομένως να σας φέρει αλλαγές και απρόοπτα, οι συνειδητοποιήσεις θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε και να αποδεχτείτε. Προσοχή στις αντιδράσεις και γενικότερα στον τρόπο σκέψης σας, αποφύγετε την αντίδραση και την αδιαλλαξία. Στον εσωτερικό σας κόσμο δεν αποκλείεται να υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, θα πρέπει να είστε σε θέση να αναλύσετε την ψυχολογία σας και να λύσετε τα συμπλέγματα σας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε συμφωνίες και διακανονισμούς, η στάση σας θα πρέπει να είναι μεθοδική, ίσως χρειαστεί να πάρετε τη συμβουλή κάποιων αρμόδιων επαγγελματιών. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα, βγάλτε στην επιφάνεια την εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο συμπεριφοράς σας, στις αντιδράσεις σας, και κυρίως στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας. Για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Προσοχή στις εσωτερικές αντιθέσεις, θα υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, ίσως να βγουν στην επιφάνεια παλιές ανάγκες ή κάποιοι ανεκπλήρωτοι έρωτες. Δώστε μεγάλη σημασία στην ψυχολογική σας κατάσταση, απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις ή από πρόσωπα που σας σε φορτίζουν αρνητικά. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφασίσετε και να κατασταλάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στους στόχους σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε από απόψεις τρίτων ή από κάποια παρασκηνιακά γεγονότα και σχόλια. Εστιάστε στην εσωτερική σας ισορροπία και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να σας ανανεώσει, προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές μνήμες, βάλτε στόχο να προχωρήσετε μπροστά. Δώστε έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν οι συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέροντα πρόσωπα θα συνομιλήσουν μαζί σας, θα υπάρξει δυνατότητα οι φιλικές επαφές να προχωρήσουν και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Μιλήστε με αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, δεν αποκλείεται να επηρεαστείτε από παρελθοντικές καταστάσεις ή από απόψεις τρίτων. Για να μπορέσετε να πάρετε σωστές και ουσιαστικές αποφάσεις θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτά που εσείς οι ίδιοι επιδιώκετε και αναζητάτε. Στις περιπτώσεις που δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε την εσωτερική πίεση και το άγχος. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις ενέργειές σας, θα χρειαστεί υπομονή. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις οριοθετήστε τις αντιδράσεις σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τους έντονους εκνευρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να οργανώσετε τις ενέργειές σας και να βάλετε σε μία τάξη το σκεπτικό σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις αλλαγές και στις διαφοροποιήσεις θα πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε ή να επανεξετάσετε σχέσεις και γεγονότα, προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη παλιές αποτυχίες και ανεκπλήρωτους στόχους, εστιάστε στο μέλλον και στη βελτίωση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια ή συναισθηματικά μπερδέματα θα πρέπει να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, καλλιεργήστε την υπομονή σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις. Τα συμβάντα θα χρειαστούν μεθοδικότητα και αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας βλέψεις και επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα έχει άμεση επίδραση στον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και διακυμάνσεις, ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Στις επαφές στις συζητήσεις σας και στις συνεργασίες σας αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε με χαλαρότητα και να πράξετε με αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Προσοχή στα συμπλέγματα και στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, οι πράξεις θα πρέπει να είναι επιφυλακτικές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη προσοχή στην μυστικοπάθεια και στην καχυποψία, ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι κάπως σκοτεινός, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρύψετε ή να προστατέψετε. Μεγάλη σημασία θα έχουν τα συμπεράσματα που θα βγάλετε γι αυτό τα πορίσματα σας θα πρέπει να στηρίζονται στα γεγονότα και όχι μόνο στις προσωπικές σας εικασίες. Στον αισθηματικό σας τομέα προσπαθήστε να ‘ρθείτε κοντά με το ταίρι σας, αν υπάρχουν θέματα που σας δημιουργούν αμφισβητήσεις και αμφιβολίες καλό θα είναι να τα συζητήσετε με ξεκάθαρο τρόπο. Θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σας με τους Διδύμους, σας καλεί να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να βρείτε λύσεις, να δώσετε απαντήσεις. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να συνειδητοποιήσετε, αν κινηθείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να λύσετε καταστάσεις μπερδεμένες που στο προηγούμενο στάδιο είχαν δημιουργήσει αμφισβητήσεις. Προσοχή στη συσσώρευση απωθημένων, στις συζητήσεις και στις επαφές σας θα πρέπει να αποφύγετε τα ξεσπάσματα, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Στον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, προσπαθήστε να συνεργαστείτε δημιουργικά με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να είναι δύσκολο να αποφασίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να κινηθείτε σκεπτόμενα και με αυτοσυγκράτηση, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την εσωτερική σύγχυση. Δεν αποκλείεται μέσα σας να δημιουργηθούν αντιθέσεις και συγκρούσεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις αντιδράσεις σας. Σε συζητήσεις τόσο με επαγγελματικά πρόσωπα όσο και με οικογενειακά, θα πρέπει να μιλήσετε συγκρατημένα, οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν ρήξεις που δεν θα σας βγουν σε καλό. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη και στάση, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα ορίζουν τις περαιτέρω αποφάσεις σας. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει τα συναισθήματά σας κατά συνέπεια και την αντίληψή σας. Ενδεχομένως να προσεγγίσετε τις καταστάσεις με μία διαφορετική οπτική, τα συμβάντα που θα προκύψουν θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας επηρεάζουν αρνητικά, κάποιες σχέσεις ή επαφές θα συνειδητοποιήσετε πως είναι πλέον τοξικές για εσάς και θα πρέπει να βάλετε ένα οριστικό τέλος. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, οι εξελίξεις θα σας αναγκάσουν να ταχτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, ενδεχομένως τα περιθώρια να είναι πλέον στενά που σημαίνει πως θα πρέπει να οργανώσετε τις ενέργειές σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ισορροπία, ανανεώστε την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να σκεφτείτε σε βάθος, να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να εξακριβώσετε. Ενδεχομένως να έρθουν πληροφορίες σχετικά με γεγονότα παρελθοντικά, ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα να καταλάβετε που πράξατε λάθος και τι πρέπει να διορθώσετε. Προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά άλματα και μεγάλα ρίσκα, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι συνετές. Αποφύγετε τις εκκεντρικές ενέργειες και επιλογές, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να σας δώσουν σταθερότητα και εξασφάλιση. Στις συζητήσεις σας μιλήστε ανοιχτά και συγκρατημένα, τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms