Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
14
12
2020

Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου είναι μία σημαντική όψη, άμεση επίδραση θα έχει στην κοινωνική συνείδηση. Ο ορθολογισμός και η αντικειμενικότητα θα βοηθήσουν στο να διαφοροποιηθούν συνθήκες πλάνα και προγράμματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν φέρει δυσκολίες ή δεν είχαν καταλήξει σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα.

 

Η Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020

 

Σε συλλογικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα οι εξελίξεις να βελτιώσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα ακουστούν πρωτότυπες καινοτόμες ιδέες που θα μπορέσουν να αλλάξουν ριζικά τα θεμέλια. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αμφισβητήσεις και αμφιβολίες που όμως θα ωθήσουν τις καταστάσεις σε ένα πιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Παλιά κεφάλαια θα κλείσουν, θα δοθεί η ώθηση για καινούργιο ξεκίνημα, αναδιαμορφώνονται οι αξίες και οι στόχοι. Ευνοούνται οι συλλογικές ενέργειες, θα υπάρξει οργάνωση και πρακτικότητα, έμφαση θα δοθεί σε θέματα δικαιοσύνης και ισότητας.

 

Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Σύνοδου Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργική επίδραση θα έχει στον τρόπο σκέψης σου η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις καταστάσεις από μία διαφορετική συναισθηματική σκοπιά. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις τους προσωπικούς σου στόχους, ενδεχομένως να εστιάσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις συλλογικές αξίες και όχι μόνο με τις προσωπικές σου προσδοκίες. Θα είσαι σε θέση να οργανώσεις τις ενέργειές σου, θα μπορέσεις να περάσεις σε πρακτικό επίπεδο τις ιδέες σου. Ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις, να τρέξεις τα βήματά σου, να οργανώσεις μια συλλογική δράση ή να διοικήσεις ένα εργασιακό σύνολο. Θα υπάρξει το άνοιγμα να προωθήσεις τις καινοτόμες ιδέες σου, θα έχεις τη δυνατότητα να διατυπώσεις με σαφήνεια, να πείσεις και να εξελιχθείς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα ανοίξει για σένα τον σταθερό και δημιουργικό Ταύρο μία καινούργια προοπτική. Θα έχεις τη δυνατότητα να συντονίσεις τις ενέργειές σου , η τακτική που θα εφαρμόσεις σε θέματα εργασιακά ή κοινωνικά, θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις. Έμφαση θα δώσεις στην κοινωνική σου εικόνα, με τις ιδέες σου θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να εκπληρώσεις τους σκοπούς σου. Ανάγκη σου θα είναι να αλλάξεις και να διαφοροποιήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να μετατρέψεις τα αρνητικά δεδομένα και να δώσεις καινούργια πνοή στις δραστηριότητές σου. Θα καταφέρεις να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα σε ενθουσιάσουν, θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να περάσεις σε ουσιαστικές πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία, θα κάνεις το βήμα να κινηθείς αυτόβουλα, θα είναι δύσκολο για σένα να ακολουθήσεις πεποιθήσεις που δεν είναι δικές σου και δεν σου ταιριάζουν. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη βελτίωση, στην αλλαγή, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις την τεχνολογία, την επιστήμη, γενικότερα θα αναζητήσεις έκταση στη μόρφωση και στη γνώση. Δημιουργικές θα είναι συναναστροφές σου, θα γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις, ίσως να αλλάξεις πεποιθήσεις και ιδεολογικές τοποθετήσεις. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σου δώσουν την ώθηση να περάσεις σε πρακτικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να ενσωματωθείς σε καινούργια κοινωνικά σύνολα που θα αλλάξουν τα ενδιαφέροντά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τις αξίες τις δομές και τις σχέσεις από μία πιο προοδευτική σκοπιά. Θα έχεις τη δύναμη να αποκοπείς από πρόσωπα που σε επηρεάζουν αρνητικά και ουσιαστικά σε καθηλώνουν σε πρακτικό επίπεδο. Τα συμβάντα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε καινούργιες συνεργασίες, την εμφάνισή τους θα κάνουν πρόσωπα που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη διάθεσή σου, θα σε βγάλουν από την προκατάληψη και την προσκόλληση. Ενισχυμένη θα είναι η εσωτερική σου άμυνα, η τάση σου για αμφισβήτηση θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να στραφείς προς το μέλλον με πιο δυναμικές διαθέσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Έμφαση θα δώσεις στις σχέσεις, στα πρόσωπα, και στις συνεργασίες που θα νιώσεις πως μπορούν να σου προσφέρουν ένα σταθερό μέλλον. Ουσιαστικά ανάγκη σου θα είναι να αποκτήσεις γερά θεμέλια είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη, είτε με την αισθηματική σου ζωή. Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα θελήσεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σου δημιουργεί αβεβαιότητα και άγχος. Τα ρίσκα που θα πάρεις θα είναι αρκετά προσγειωμένα στόχο θα έχουν την κατοχύρωση, οι ενέργειές σου θα πατούν σε σταθερό έδαφος. Ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τα πλάνα και τις βλέψεις σου, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να συνεργαστείς και γενικότερα να συσχετιστείς μόνο με πρόσωπα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σου ανοίξουν το δρόμο για διαφοροποίηση και ανανέωση. Οτιδήποτε μέχρι τώρα το ακολουθούσες πίστα δεν αποκλείεται πλέον να το αμφισβητήσεις, ίσως να πάρεις την απόφαση να διακόψεις αποτυχημένες συνεργασίες και σχέσεις. Ανάγκη σου θα είναι να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα. Τα συμβάντα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βρεις μία καινούργια εργασία ή να ασχοληθείς με κοινωνικές δραστηριότητες που θα γεμίσουν την καθημερινότητά σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις έκταση στο πνεύμα και στη γνώση σου, να συναναστραφείς με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις το σκεπτικό σου, θα αντιληφθείς τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα έχει άμεση επίδραση στην εσωτερική σου διάθεση, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως αν δεν αμφισβητήσεις δεν θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις τα αποτελέσματα. Στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο η κατάληξη δεν σε ικανοποίησε θα βρεις την εσωτερική δύναμη να εναντιωθείς στην προσκόλληση και να ξεφύγεις από τα παλιά. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης και δράσης σου. Καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, οι συναναστροφές σου θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, θα εμπλουτίσεις την ιδεολογία σου, ίσως να στραφείς προς σε διαφορετικά πλέον ενδιαφέροντα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο μικροσκόπιο θα βάλεις αξίες αρχές και πεποιθήσεις, η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε ωθήσει προς μία ριζική αναθεώρηση. Ανάγκη σου θα είναι να αφήσεις πίσω σου σχέσεις και απόψεις που δεν σε άφησαν να ενεργήσεις ελεύθερα και να καταλήξεις σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Οτιδήποτε σε πιέζει και σε περιορίζει θα είσαι σε θέση να το βάλεις στην άκρη. Τα χαρακτηριστικά σου θα είναι ο ορθολογισμός και εσωτερική δύναμη, θα καταφέρεις να εναντιωθείς στον συντηρητισμό και να σκεφτείς με έναν πιο προοδευτικό τρόπο σκέψης. Διατήρησε την μεθοδικότητα και τη στρατηγική σου, δράσε συντονισμένα, θα καταφέρεις να αναδομήσεις τις σχέσεις σου, θα δώσεις την ώθηση στη ζωή σου να προχωρήσει μπροστά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έναν καινούργιο πνευματικό ορίζοντα θα σου ανοίξει η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, θα καταφέρεις να αναθεωρήσεις και να επαναξιολογήσεις από μία διαφορετική σκοπιά αντίληψης. Θα είσαι σε θέση να επανεξετάσεις σχέσεις πρόσωπα συνεργασίες και πεποιθήσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τις προσωπικές σου βλέψεις. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε πρακτική δράση σε θέματα που αφορούν όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στην ζωή σε κοινωνικό πλαίσιο. Θα σου δοθεί το έναυσμα να ασχοληθείς με την πορεία του κοινωνικού συνόλου, θα έχεις τη δυνατότητα να ενσωματωθείς σε ομάδες συλλογικής δράσης, ανάγκη σου θα είναι να κάνεις τις ιδέες σου πράξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις τις συναισθηματικές δομές των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Έμφαση θα δώσεις στην εξέλιξη και στην πρόοδο, αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από τη στασιμότητα και την αδράνεια. Οτιδήποτε σε απογοήτευσε σε περιόρισε ή δεν σε άφησε να εξελιχθείς κατά όπως εσύ ήθελες δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να το διαγράψεις οριστικά. Ριζοσπαστικός ενδεχομένως να γίνει ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να αναδομήσεις και να δημιουργήσεις μία νέα βάση δεδομένων. Ιδιαιτέρως επιλεκτικές θα είναι οι επιλογές σου, θα εστιάσεις σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που μπορούν να σε ανανεώσουν, να σε βγάλουν από την εξάρτηση την προσκόλληση. Τα συμβάντα θα σε ωθήσουν να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σου θα σου δώσει τη δύναμη να προωθήσεις τις ιδέες σου και να ολοκληρώσεις τη δράση σου καταλήγοντας σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Έμφαση θα δώσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σύνολο, με τις συλλογικές δραστηριότητες, με την ισότητα και με τη δικαιοσύνη. Τα χαρακτηριστικά σου θα είναι δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, θα είσαι σε θέση να αποκοπείς και να αποτρέψεις οτιδήποτε νιώθεις πως ασκεί αρνητική επιρροή επάνω σου. Με στόμφο θα εναντιωθείς στις συντηρητικές απόψεις, θα έχεις τη δύναμη και την πρακτικότητα να προωθήσεις τις προοδευτικές σου ιδέες. Αναγκαίο θα είναι να συντονίσεις τις πράξεις σου, αυτό που θα χρειαστεί θα είναι μεθοδικότητα και οργανωμένη δράση. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια τη δοτική και ευαισθητοποιημένη πλευρά της προσωπικότητας σου. Θα καταφέρεις να συμπαρασταθείς, να βοηθήσεις, θα βρεις τον τρόπο να ενθαρρύνεις πρόσωπα που θα αισθανθείς πως χρειάζονται στήριξη. Προσπάθησε να διατυπώσεις τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σου με σαφήνεια, θα έχεις τη δυνατότητα να επηρεάσεις και να αναμορφώσεις τις απόψεις. Απαραίτητο θα είναι να βάλεις προτεραιότητες, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε βοηθάει να εξελιχθείς, ίσως χρειαστεί να διαγράψεις και να αφήσεις πίσω σου συντηρητικά πρόσωπα ή ξεπερασμένες αντιλήψεις. Οργάνωσε τη σκέψη σου θα μπορέσεις να περάσεις τις ιδέες σου σε πρακτικό επίπεδο, θα σου δοθεί το κατάλληλο έναυσμα για να δραστηριοποιηθείς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-12-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ