Τα προτερήματα των ζωδίων και πως τα βλέπουν οι άλλοι.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 4
06
06
2016

Τα προτερήματα των ζωδίων και πως τα βλέπουν οι άλλοι.

E-zwdia

Το κάθε άτομο έχει τα προσωπικά του χαρίσματα αλλά αυτά είναι συγκεκριμένα στο κάθε ζώδιο. Είναι αρετές και γνωρίσματα που καθιστά τα ζώδια να είναι τόσο μαγευτικά, τόσο μοναδικά. Από την άλλη όμως, αυτή η μαγεία που εκπέμπουν, κάποιες φορές γίνεται βαρετή και προβλέψιμη.

 

Μάθε τώρα ποια είναι αυτά τα προτερήματα των ζωδίων και τι απασχολεί εσένα προσωπικά.

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα κρατήσεις ποτέ μούτρα σε κάποιον που θα σου κάνει κάτι, γιατί απλά φροντίζεις να λύνεις τις παρεξηγήσεις σου με τρόπο επικοινωνιακό και αυτό το κάνεις για να τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου. Να μπορείς να κοιμάσαι τα βράδια με ηρεμία. Αυτό κάνει τους άλλους να επιδιώκουν την παρουσία σου, γιατί νιώθουν ότι θα είσαι πάντα ειλικρινής απέναντί τους. Εάν σου έρθει να κάνεις κάτι, θα το κάνεις και δεν θα έχεις δισταγμό κανένα. Όλη αυτή η αλήθειά σου, όμως, σε  κάνει  να μπαίνεις στην ιδιωτική ζωή των άλλων και να νοιώθεις ότι είναι κτήμα σου. Ο  εγωισμός σου φουντώνει. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όποια άτομα θα βρεθούν στο περιβάλλον σου είτε είναι σχέση σου, είτε είναι  φίλοι σου, σίγουρα θα νιώσουν ότι ζουν πλούσια. Έχεις αυτό το χάρισμα να μεταδίδεις τον πλούτο της ψυχής σου και να βγαίνει και στα υλικά αγαθά. Σου αρέσουν τα όμορφα πράγματα, ό, τι μπορεί και να είναι αυτά. Θέλεις όμως και οι άλλοι κοντά σου να ζουν έτσι. Και εάν δεν μπορούν, το φροντίζεις απλά εσύ. Φτιάχνεις όμως τον κόσμο σου έτσι όπως θέλεις εσύ και δεν αφήνεις τα δικά σου άτομα να έχουν την άποψή τους  σε αυτόν. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δίδυμος εαυτός σου. Μερικές φορές νιώθεις ότι έχεις δύο προσωπικότητες. Η καλή σου είναι αυτή που θα αγκαλιάσει τους ανθρώπους και θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα με την παρέα σου. Τους ανεβάζεις στα ύψη, τους κάνεις να νιώθουν θεοί. Όταν το θέλεις. Από την άλλη, μαζί σου νιώθουν ότι δεν πλήττουν ποτέ. Είναι σίγουρο ότι θα περάσουν πάντα καλά. Εσύ όμως θα περάσεις καλά μαζί τους, εάν χάσεις το αρχικό ενδιαφέρον σου με την ύπαρξή τους; Τότε τι γίνεται; Τους ρίχνεις από τον  θρόνο που τους έβαλες και φεύγεις απλά. Αποτέλεσμα του άλλου σου εαυτού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άτομα που είναι διπλά σου, νιώθουν ότι είσαι η μαμά τους. Ότι είσαι από πάνω τους και τα προστατεύεις. Κάτι το όποιο χρειάζεσαι κι εσύ όμως. Είσαι σε θέση να παραδώσεις τον εαυτό σου σαν να τον πας σε «θυσία», για να προσφέρεις στους άλλους ασφάλεια και φροντίδα. Η ευαισθησία σου θα αποκτήσει για τους άλλους μια λατρεία προς το πρόσωπό σου. Όμως επειδή έχεις και εσύ την ανάγκη να στα κάνουν αυτά που κάνεις και να σου προσφέρουν τα ίδια γνωρίσματα, κατά  κάποιο τρόπο, πιέζεις τους άλλους και απαιτείς με τον τρόπο σου να ανήκουν μόνο σε εσένα.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις την καλή θέληση να αναλαμβάνεις τα προβλήματα των δικών σου ατόμων, είτε είναι προσωπικά είτε είναι οικονομικά.  Νιώθεις ότι αυτό σε κάνει κι εσένα να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και η ήδη υπαρκτή προσωπικότητά του, αποκτά μυθικές διαστάσεις. Το έντονο «εγώ» σου, και μερικές φορές και το «υπερεγώ» σου, προστατεύει τα δικά σου άτομα και τους παρέχει ασφάλεια διάρκειας. Με όλα αυτά τα καλά, καταντάς να γίνεσαι ένα άτομο πιεστικό, γιατί  αισθάνεσαι ότι  όλοι είναι στρατιωτάκια σου που σε  υπακούουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι πάντα δίπλα στους άλλους, ό, τι ώρα και εάν σε χρειαστούν. Θέλεις να δίνεις τη βοήθειά σου σε όλους και να νιώθεις ότι έχεις λύσει τα προβλήματά τους. Αυτό σε ανεβάζει πολύ. Μπορεί να αφήσεις κάτι σημαντικό στη μέση, γιατί ένας φίλος σου έχει κάποια θεματική και θα αφιερώσεις ακόμα και όλο το βράδυ για την επίλυσή του. Χάρισμα μεγάλο που σε αντιπροσωπεύει.  Όμως κάπου θα επικρατήσει μια ένταση ανάμεσα σε εσένα και στον αποδέκτη της βοήθειάς σου, εάν δεν κάνει ακριβώς αυτά που θα πεις και θα κρίνεις σωστά. 

 

ΖΥΓΟΣ

Όταν σε πλησιάσει κάποιος, θα νιώσει, από την αρχή, ότι σε ξέρει χρόνια. Είναι το χάρισμά σου να κάνεις τους πάντες να αισθάνονται φιλαράκια σου από τα παλιά και ας τους γνωρίζεις πρώτη φορά. Δεν θα αδικήσεις ποτέ κανέναν, χωρίς λόγο. Πάντα θα δώσεις το παρόν σου σε καταστάσεις που πραγματικά σε χρειάζονται  και με την προσωπικότητά  σου, θα προσφέρεις απλόχερα την καλοσύνη σου και την ύπαρξή σου. Πολύ γρήγορα όμως, όλα αυτά θα πάρουν άλλη τροπή, γιατί τα άτομα που είναι κοντά σου θα μπουν σε σκέψεις αν  τελικά είσαι τόσο τέλειο πλάσμα ή απλά παίζεις θέατρο.

Μάθε τον αστρολογικο σου χαρτη, οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr έχουν την απάντηση

στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή στείλε ΜΕΝΙΟΣ στο 54529

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν κάποιος σου εμπιστευτεί το μεγαλύτερο του μυστικό, ο κόσμος να χαλάσει, ακόμα και να σε απειλήσουν, δεν θα το βγάλεις στη φόρα ποτέ. Σημαντικό σου γνώρισμα. Με τον τρόπο αυτό, θα κερδίσεις πολλούς φίλους που πραγματικά αναζητούν τη συντροφιά σου. Η γοητεία σου είναι και εξωτερική και εσωτερική. Ασχολείσαι, στο μέγιστο βαθμό, με τα θέματα και τα προβλημάτων των άλλων. Τόσο πολύ όμως, πού  τα κάνεις δικά σου και μπαίνεις σε πιο βαθιά νερά. Εκεί που επικρατεί η προσωπικότητα μόνο του κάθε ατόμου. Η παρεξήγηση παραγκωνίζει κατά κάποιο τρόπο τα σουπερ γνωρίσματά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις το χάρισμα να λες τα σύκα - σύκα  και τη σκάφη - σκάφη. Ό, τι νιώθεις, το βγάζεις στη φορά. Όσα άτομα έχεις κοντά σου, ξέρουν ότι αυτά που θα πεις, θα τα εννοείς και δεν θα κρυφτείς πίσω από το δάκτυλό σου. Η αλήθεια σε ακολουθεί  σε κάθε ενέργεία σου. Λατρεύεις  να έχεις δίπλα σου άτομα τα όποια να εκτιμούν τις πράξεις που κάνεις γι’ αυτά. Από την άλλη όμως, στην προσπάθειά σου να πεις αυτά που νιώθεις, πληγώνεις καρδιές, γιατί καλύτερα κάποιες αλήθειες να μη βγαίνουν ποτέ στη φόρα. Επίσης, για να καλύψεις και κάποια πράγματα δικά σου, πλάθεις ψεύτικες  ιστορίες. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέλεις όλα στην εντέλεια. Προσπαθείς με πολύ κόπο να έχεις κοντά σου τα άτομα που αγαπάς και την ίδια στιγμή να λαμβάνουν από εσένα το αίσθημα της ασφάλειας. Ανοίγεις τις φτερούγες σου και βάζεις από κάτω όλα τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν στη ζωή. Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι πάντα, αλλά το κάνεις για να μπορείς να ελέγχεις τη δικαιοσύνη. Εδώ είμαστε. Δεν θα υποτιμήσεις και δεν θα κρίνεις άσχημα ποτέ  κανέναν και δεν θα τον αδικήσεις. Όλα έχουν μια σειρά. Αλλά αυτό τις πιο πολλές φορές είναι τελείως δεδομένο και δεν υπάρχει δράση και ένταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλύτερο αγαθό για εσένα είναι η ελευθερία. Ταυτίζεσαι τόσο πολύ με την αρετή αυτή, που θα ήθελες να βγεις στο δρόμο και  να φωνάζεις με πάθος να επικρατήσει παντού το γνώρισμά σου. Λατρεύεις να αφήνεις στους ανθρώπους να κάνουν ό, τι θέλουν αλλά μεταξύ μας, με βάση και τις δικές σου ανάγκες. Θέλεις να επικρατήσει σε όλο τον κόσμο η γαληνή και η ειρήνη. Την ίδια στιγμή όμως  νιώθεις και την ανάγκη να ξεφύγεις από όλη αυτή την επανάστασή σου και κλείνεσαι στο εγώ σου. Σε σημείο που αφήνεις απέξω και τα πιο δικά σου άτομα. Εσύ ξέρεις καλυτέρα όμως πότε είναι η επομένη κίνησή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τον προβληματίζουν τα προβλήματα του κόσμου. Είσαι σε ετοιμότητα να βοηθήσεις άτομα τα όποια έχουν πραγματική ανάγκη. Στο πρόσωπό σου, λάμπει η καλοσύνη και η γλυκύτητα. Τόσα θετικά έχεις πια; Και όμως έχεις και τα ελαττώματά σου. Σε περιπτώσεις που χάνεις το μυαλό σου και δεν ξέρεις που βρίσκεσαι, αναγκάζεσαι  να ζητήσεις άμεσα βοήθεια για συμπαράσταση. Και αυτό το κάνεις υπό την πίεση των άλλων, γιατί θέλεις να ασχοληθούν σε βάθος μαζί σου. Εκείνη τη στιγμή, να υπάρχεις  μόνο εσύ και κανένας άλλος.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι του ζωδιακού.

Ζώδια και επαγγέλματα! Εσένα ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-06-2016 13:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms