Τι μπορείτε να κάνετε και τι να αποφύγετε με τον Ανάδρομο Άρη.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 4
18
04
2016

Τι μπορείτε να κάνετε και τι να αποφύγετε με τον Ανάδρομο Άρη.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Μία φορά κάθε δύο χρόνια, ο Άρης γίνεται ανάδρομος και κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές ορισμένες ενέργειές σας, διότι η ανάδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη μειώνει την ενέργειά σας και φέρνει  απογοήτευση και εμπόδια στις προσπάθειές σας.

 

Ανάδρομος Άρης: Πως επηρεάζει τα ζώδια και τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

Φυσικά, ανεξάρτητα από αυτή την πλανητική επιρροή, η ζωή συνεχίζεται, αναμφίβολα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, ακόμη και αν δεν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος. Αν είστε άνεργοι, θα θελήσετε να αποδεχτείτε μια νέα δουλειά ή αν είστε μόνοι καιρό, να κάνετε μια νέα σεξουαλική σχέση. Υπάρχουν κάποια γεγονότα που θα συμβούν ούτως ή άλλως, αλλά δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε κάτι κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, αν μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη πιο ευνοϊκή στιγμή.

 

Ποιό είναι το πρόβλημα όταν ο Άρης είναι ανάδρομος;

 

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος, η ενέργεια, η δύναμη και η ζωντάνια σας είναι μειωμένες και νιώθετε εξαντλημένοι. Ως εκ τούτου, αν έχετε ξεκινήσει μια δραστηριότητα, θα διαπιστώσετε ότι όλη αυτή η ενέργεια και η ορμή που είχατε σταματά να υπάρχει. Μπορεί να έχετε αμφιβολίες ή να μετανιώσετε για τις προσπάθειές σας.  

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, θα έχετε έλλειψη ενέργειας και ζωτικότητας σε κάθε νέο εγχείρημα που ξεκινάτε. Για το λόγο αυτό, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι νέο, είτε πρόκειται για δουλειά, μια σχέση ή ακόμα και ένα έργο. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει κάτι, ο ανάδρομος Άρης σας ζητά να κάνετε πίσω και να επανεκτιμήσετε τι θέλετε, πριν αναλάβετε περαιτέρω δράση. Μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τις προσδοκίες σας και να είστε ήρεμοι αν παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.

 

Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη;

 

Μη φιλονικείτε ή μην ξεκινήσετε πόλεμο, ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου. Αν κατά  τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, ξεκινήσει μια διαμάχη ή πόλεμος, ο επιτιθέμενος συνήθως υπαναχωρεί ή χάνει. Είναι μια στην κυριολεξία φρικτή στιγμή να ξεκινήσει πόλεμος ή μια στρατιωτική δράση εναντίον μιας άλλης χώρας, διότι υπάρχει ισχυρή θέληση και δύναμη αλλά η δράση θα είναι συγκεχυμένη. Η χώρα που κάνει την εισβολή είναι η ηττημένη.

Να είστε προσεκτικοί με τα ατυχήματα και τη βία. Το δυναμικό για ατυχήματα και βία είναι ιδιαίτερα έντονο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, επειδή οι άνθρωποι βγάζουν προς τα έξω τις αρνητικές ιδιότητες του Άρη, δηλαδή, είναι πιο απογοητευμένοι και ανυπόμονοι και ακόμη χειρότερα, ενεργούν απερίσκεπτα κάτω από την επίδραση του θυμού και της οργής με αποτέλεσμα ακόμα και τη βία.

Μην κάνετε χειρουργική επέμβαση κι αν είναι δυνατόν να την αποφύγετε. Ο ανάδρομος Άρης προκαλεί πιο συχνά τραυματισμούς και ατυχήματα που σχετίζονται από απροσεξία, έτσι θα πρέπει να είστε δυο φορές προσεκτικοί. Δεν είναι επίσης ευνοϊκός για να βρείτε ένα νέο κομμωτήριο ή να κάνετε ένα εντελώς νέο λουκ στα μαλλιά σας.

● Μην ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες. Αν ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε ή τα έργα είναι πιθανό να καθυστερήσουν ή να μην αναπτυχθούν όπως αναμενόταν. Το επίπεδο της ενέργειάς σας θα είναι χαμηλότερο από το κανονικό, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε το έργο που ξεκινήσατε. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει κάτι, κάντε πίσω και επανεξετάστε τα σχέδιά σας. Δεν είναι επίσης ευνοϊκή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Οι άνθρωποι γίνονται επιθετικοί και αδιάλλακτοι ή δημιουργούνται διχόνοια και θυμός. Τα αποτελέσματα είναι η κακή λήψη αποφάσεων και η απογοήτευση.

● Μην ξεκινήσετε μια δικαστική διαμάχη ή διαζύγιο. Αν ξεκινήσετε δίκη με τον ανάδρομο Άρη, μπορεί να κάνετε πίσω ή να είστε οι χαμένοι. Θα είναι δύσκολο να βρείτε κοινό έδαφος με τον αντίδικο. Είτε εσείς, είτε ο δικηγόρος σας, δεν θα έχετε δύναμη και πάθος για να υποστηρίξετε τα όσα λέτε, έτσι καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι ο Άρης να ορθοδρομήσει.  

Μην αγοράσετε μηχανικά είδη, καθώς ο Άρης κυβερνά οτιδήποτε είναι κατασκευασμένο από σίδηρο, τις μηχανές και τα εργαλεία κοπής. Επίσης, δεν είναι ευνοϊκή χρονική περίοδος για να αγοράσετε αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε μηχανολογικό εξοπλισμό. Θα διαπιστώσετε ότι οι υπολογιστές και τα μηχανήματα χαλάνε περισσότερο, κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη.

 

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη πορεία του Άρη προς όφελός σας;

 

● Είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να αποσαφηνίσετε τι θέλετε αλλά όχι για για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε σε σχέση με αυτά που κυβερνά ο Άρης στο γενέθλιο Ωροσκόπιό σας, όπως για παράδειγμα ένα νέο αυτοκίνητο, έναν υπολογιστή ή ακόμα και μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ενεργήσετε παρορμητικά για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γιατί μπορεί να μη θέλετε πραγματικά αυτά τα πράγματα όταν ο Άρης γυρίσει ορθόδρομος.

Επιλύστε τις συγκρούσεις κάνοντας συμβιβασμούς. Κατά την ανάδρομη περίοδο του Άρη, μια απλή διαφωνία μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη σύγκρουση. Προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος με το άλλο πρόσωπο αντί να πιέζετε πεισματικά τους άλλους να αποδεχτούν τις ενέργειές σας. Να είστε εγκρατείς και διπλωματικοί στην επικοινωνία σας, ακόμη και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ελέγξουν την ψυχραιμία τους, να ελέγξετε εσείς τη δική σας.

● Επαναξιολογήστε τη συμπεριφορά σας και τη σεξουαλική στάση σας. Επειδή ο Άρη κυβερνά τη δράση και τη σεξουαλικότητα, κατά την ανάδρομη πορεία του, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβείτε σε προσαρμογές στη συμπεριφορά σας, τις ενέργειές σας και τη σεξουαλική συμπεριφορά σας. Για παράδειγμα, αν είστε επιθετικοί κατά την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, μπορείτε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε το θυμό σας και να ενεργείτε με διπλωματία και στρατηγική. Στην ερωτική σας ζωή, εάν δεν υπάρχει δεύτερο ραντεβού, είναι μήπως προχωρήσατε στο σεξ πάρα πολύ γρήγορα; Ίσως θα πρέπει να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα πριν γίνει η σχέση πιο οικεία. Εξετάστε τη συμπεριφορά σας.

Επανεξετάστε τους στόχους σας. Με τον ανάδρομο Άρη, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβείτε σε απολογισμό της ζωής σας και τι θέλετε να πετύχετε σε τομείς όπως οι σχέσεις σας, η καριέρα σας, τα χρήματα, την υγεία, την πνευματικότητα και τη σεξουαλικότητα. Ποιές αλλαγές θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους; Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να προγραμματίσετε τις δράσεις που θα αναλάβετε μετά την ανάδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη.

 

Εν κατακλείδι: τι σημαίνουν όλα αυτά; Χρησιμοποιήστε την ανάδρομη περίοδο του Άρη, για να κάνετε πίσω και να επανεκτιμήσετε τι θέλετε από τη ζωή σας, προτού αναλάβετε περαιτέρω δράση. Όταν ο Άρης ορθοδρομήσει, κινηθείτε προς την υλοποίηση των σχεδίων σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα φτάσετε πιο σίγουρα στο στόχο σας, με λιγότερη απογοήτευση και προσπάθεια.

 

Διαβάστε επίσης:

Ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό και τον Τοξότη στις 17 Απριλίου 2016.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-04-2016 15:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ