Ο Ωροσκόπος βοηθά να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από τους άλλους!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
11
01
2018

Ο Ωροσκόπος βοηθά να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από τους άλλους!

E-zwdia

Μαθαίνοντας να αγαπάτε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας και τους άλλους είναι ένα βασικό στοιχείο για την ευτυχία σας. Σας φέρνει ευημερία, χαρά και κυρίως εσωτερική ειρήνη με τον εαυτό σας. Πέρα από αυτό, κάθε σχέση που κάνετε με κάποιον (ερωτική, φιλική, συνεργατική) αντανακλά τη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Προσελκύετε ανθρώπους και περιστάσεις που αντικατοπτρίζουν τις θετικές ή αρνητικές πεποιθήσεις και συναισθήματα που έχετε για τον εαυτό σας. Έτσι, για να μπορέσετε να έλξετε ανθρώπους που σας αγαπούν και θετικές περιστάσεις, θα πρέπει πρώτα να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας.

 

Τι αποκαλύπτει ο Ωροσκόπος στην Αστρολογία για την προσωπικότητά μας και για τις σχέσεις μας με τους άλλους.

 

Στην Αστρολογία, ο Ωροσκόπος δείχνει την προσωπικότητά μας, είναι η κοινωνική μάσκα μας. Το ζώδιο του Ωροσκόπου, δείχνει τον τρόπο της συμπεριφοράς μας, προκειμένου να ενσωματωθούμε με τους άλλους. Αλλά αν βγάλουμε προς τα έξω, τα αρνητικά στοιχεία του Ωροσκόπου μας, οι άλλοι (7ος οίκος) θα αντιδράσουν. Οπότε, Ωροσκόπος και 7ος οίκος, επικοινωνούν μεταξύ τους. Με τη γνώση του ζωδίου του 7ου οίκου σας, μπορείτε να μάθετε ποια είναι η σχέση σας με τους άλλους αλλά και πως σας βλέπουν οι άλλοι, και να βρείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισής τους, αλλά και επίλυσης των διαφορών που δημιουργούνται.

 

Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο του Ωροσκόπου σας και μάθετε πόσο καλά τα πάτε με τον εαυτό σας και με τους άλλους:

 

Ωροσκόπος στον Κριό.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Κριό, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Ζυγό. Είστε πρωτοπόροι, μαχητές και δυναμικοί αλλά πολλές φορές γίνεστε παράτολμοι και ταραχοποιοί. Εκτιμάτε στους άλλους τη διπλωματία, την καλλιτεχνία και την ομορφιά. Θεωρείτε όμως ότι είναι αδύναμοι, ντροπαλοί και παθητικοί. Θέλετε να υπερέχετε και να πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά όταν είστε αδιάφοροι για τις ανάγκες των άλλων, τότε χάνετε. Όταν παίρνετε αποφάσεις, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, ώστε να μην αισθάνεται ότι είναι αποκλεισμένο ή ότι αναγκάζεται να συμβιβαστεί με τις δικές σας επιθυμίες. Αναγνωρίστε ότι ζητώντας τις γνώμες των άλλων, επικυρώνετε τη σημασία τους στη ζωή σας. Να δίνετε και να παίρνετε αμοιβαία. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στον Ταύρο.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ταύρο, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Σκορπιό. Είστε λάτρεις της φύσης, των παραδόσεων και της οικογένειας αλλά μπορεί να γίνετε φιλήδονοι, υλιστές και συντηρητικοί. Εκτιμάτε τη συναισθηματική ειλικρίνεια και αναζητάτε το σεξουαλικό πάθος. Όμως μπορεί να κάνετε ψυχολογικά παιχνίδια, να είστε ακραίοι σεξουαλικά και μυστικοπαθείς. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο ομαλά, αποφεύγοντας την πολυπλοκότητα στις σχέσεις σας. Όταν δεν είστε συναισθηματικά ειλικρινείς, όταν επιλέγετε την ησυχία σας αντί να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα, την ανασφάλεια και τους φόβους σας, προσελκύετε καταστάσεις και ανθρώπους που σας προκαλούν σύγχυση. Οι άλλοι έλκονται από την ειλικρίνειά σας. Είστε έντονοι και διερευνητικοί, πράγμα το οποίο σας βοηθά να εξετάσετε εις βάθος τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στους Διδύμους.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Τοξότη. Είστε επικοινωνιακοί, περίεργοι, ζωντανοί, με ένα νεανικό πνεύμα και σας αρέσει η μάθηση. Μπορεί όμως να γίνεται φλύαροι και  κατεργάρηδες. Εκτιμάτε τα μεγάλα οράματα και τη σοφία των άλλων αλλά πολλές φορές θεωρείτε ότι σας κάνουν κήρυγμα και ότι είναι υπεροπτικοί και αλαζόνες. Σας αρέσει να λέτε πολλές ιστορίες, να μιλάτε και να διερευνάτε τα πράγματα, σε σημείο που οι άλλοι δεν ξέρουν γιατί τα λέτε ή δεν καταλαβαίνουν πως τους αφορούν προσωπικά. Η διασκορπισμένη ενέργειά σας μπορεί μερικές φορές να αποτρέπει τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, αλλά σκεφτείτε ότι οι άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις σκέψεις σας και τη ζωή σας. Μέσω των άλλων, μπορείτε να αναγνωρίσετε την αξία σας και να κινηθείτε στρατηγικά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ωροσκόπος στον Καρκίνο.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Αιγόκερω. Είστε ευαίσθητοι, διαισθητικοί αλλά υπερβολικά συναισθηματικοί και μοναχικοί. Εκτιμάτε τη σοβαρότητα και την πρακτικότητα των άλλων, τον ρεαλισμό τους και τις συμβουλές τους. Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να γίνετε  συναισθηματικά ψυχροί, απόμακροι και φοβισμένοι. Βλέπετε ότι οι άλλοι γύρω σας μπορεί να είναι σκληροί, κι αυτό μερικές φορές καθιστά δύσκολο για σας να αισθάνεστε οικεία. Όταν έχετε κυκλοθυμική διάθεση ή θέλετε να αποσυρθείτε, οι άλλοι σας βοηθούν να δείτε τα προβλήματά σας με σαφήνεια και να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες. Μπορεί να πέσετε στην παγίδα της αποποίησης των αναγκών σας και να τους αφήσετε να κατευθύνουν τη δική σας ζωή εκεί όπου θέλουν αυτοί. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στον Λέοντα.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Υδροχόο. Θεωρείτε τον εαυτό σας ότι είναι ένας …αριστοκράτης, είστε εγωιστές, αυταρχικοί και θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής. Έχετε μια παιχνιδιάρικη και χαρούμενη διάθεση και εκτιμάτε στους άλλους την πρωτοτυπία και τις μοναδικές απόψεις και ιδέες τους. Αρνητικά, μπορεί να είστε απόμακροι, αδιάφοροι, αφηρημένοι και υπερβολικά εγκεφαλικοί. Το να είστε ο εαυτός σας, σας έρχεται φυσικά, αλλά αυτό δεν μπορεί να το δει ο καθένας. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να ακούτε τους άλλους και να εκτιμάτε τις απόψεις τους και τις ανάγκες τους. Θα πρέπει να είστε πιο αντικειμενικοί, να μην εστιάζετε μόνο στο «εγώ» και να γίνετε πιο προσιτοί προς τους άλλους, βλέποντας και τη δική τους πραγματικότητα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στην Παρθένο.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στους Ιχθύς. Είστε αναλυτικοί, τελειομανείς και βοηθάτε τους άλλους. Όταν το παρακάνετε, βρίσκετε σφάλματα και υποφέρετε από την ανάλυση. Εκτιμάτε τη δημιουργική φαντασία των άλλων, τον μυστικισμό και έχετε διαίσθηση και ψυχικές ικανότητες. Είναι δύσκολο να γίνετε κατανοητοί και φαίνεστε διφορούμενοι και ότι αποφεύγετε τους άλλους. Θα πρέπει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και αυτοδύναμοι, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε χάος στις προσωπικές σας σχέσεις, λόγω των παράλογων και διαισθητικών απαιτήσεών σας. Χρειάζεστε βοήθεια για να χαλαρώσετε και να έχετε την αποδοχή των άλλων. Μην καταπιάνεστε από τα μικρά πράγματα και κάνετε υπερβολική ανάλυση για να μπορέσετε να έχετε εμπιστοσύνη στους άλλους γύρω σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στον Ζυγό.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ζυγό, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Κριό. Είστε ειρηνοποιοί, διπλωμάτες, αλλά έχετε μια παθητική συμπεριφορά. Προσπαθείτε να είστε ανοιχτόμυαλοι, διακριτικοί και δίκαιοι και εκτιμάτε τη γενναιότητα, τον ενθουσιασμό και τον ηρωισμό στους άλλους, αλλά κάποιες φορές, σας είναι ενοχλητικοί και προβληματικοί. Θεωρείτε ότι είναι παράλογοι, με κλειστό μυαλό, εγωιστές, αγενείς και άδικοι. Εκείνο που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, όταν κάτι σας αναστατώνει ή σας προσβάλλει. Δώστε την ίδια σημασία στις δικές σας επιθυμίες, όπως δίνετε και στις ανάγκες των άλλων. Πείτε «όχι» όταν δεν θέλετε να κάνετε κάτι. Δείξτε τα συναισθήματά σας και μιλήστε τους. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στον Σκορπιό.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Σκορπιό, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Ταύρο. Είστε σεξουαλικοί, συναισθηματικοί και …υπνωτίζετε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς, διαισθητικοί και μπορείτε να διεισδύσετε βαθιά μέσα στην ψυχή τους. Μπορεί όμως να γίνετε ανελέητα ειλικρινείς, μυστικοπαθείς, δύσπιστοι, καχύποπτοι και να παραβιάζετε τα όρια των άλλων. Βλέπετε τους άλλους ως αργούς, πρακτικούς, παραδοσιακούς και ειρηνιστές. Επίσης τους θεωρείτε αρκετά πεζούς κι ότι είναι ανίκανοι να αναπτυχθούν. Θα πρέπει να μην παραβλέπετε τις ανάγκες των άλλων, αλλά να αναγνωρίσετε την ανθρώπινη ανάγκη για ηρεμία, απλότητα, ομορφιά και ισορροπία. Θα πρέπει να τους πλησιάσετε άμεσα και όχι μόνο ψυχολογικά. Αντί να τους επεξεργάζεστε συναισθηματικά, μπορείτε να γίνετε πιο απλοί και να μοιραστείτε μαζί τους τον χρόνο σας εποικοδομητικά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στον Τοξότη.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στους Διδύμους. Είστε φιλοσοφημένοι αλλά όταν το παρακάνετε, γίνεστε φανατικοί, με υπερβολικό ζήλο και δεσποτικοί. Είστε φιλεύσπλαχνοι, αληθινοί, αναζητώντας το βαθύ νόημα της ζωής. Εκτιμάτε την περιέργεια, τον ενθουσιασμό και την ευφυΐα στους άλλους αλλά δεν αντέχετε την παιδιάστικη συμπεριφορά και τους ρηχούς και  διάσπαρτους ανθρώπους. Οι άλλοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν μέσω των πολλών συζητήσεων που κάνετε, να δείτε αν οι πράξεις σας είναι σωστές ή λάθος, κατευθύνοντάς σας στην προσωπική σας ανάπτυξη. Μιλήστε με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε στη ζωή σας και είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν να βρείτε την απάντηση στα ερωτήματά σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στον Αιγόκερω.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Αιγόκερω, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Καρκίνο. Είστε πρακτικοί, σοβαροί και προγραμματισμένοι αλλά μπορεί να γίνετε άπληστοι, ραδιούργοι και υπερβολικά φιλόδοξοι. Βλέπετε τους άλλους ως διαισθητικούς, ευαίσθητους και ότι πολλές φορές δίνουν αγάπη άνευ όρων. Αρνητικά, τους θεωρείτε αδύναμους και δειλούς, γκρινιάρηδες και ανασφαλείς, ως άτομα που αρνούνται να ωριμάσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες για τον εαυτό τους. Όταν επικεντρώνεστε υπερβολικά στην εργασία σας, μπορεί να παραμελήσετε τις ανάγκες της καρδιάς σας. Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, γιατί έτσι  απομονώνετε τους άλλους. Αν δείξετε τα συναισθήματά σας, θα σας πλησιάσουν περισσότερο. Οι άλλοι άνθρωποι θα σας δείξουν ότι είναι τρωτοί συναισθηματικά και θα σας διδάξουν πως να μαλακώσετε την καρδιά σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ωροσκόπος στον Υδροχόο.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στον Υδροχόο, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στον Λέοντα. Είστε αυθεντικοί, ειλικρινείς και ευφυείς αλλά όταν το παρακάνετε γίνεστε ψυχροί, συναισθηματικά αποσπασμένοι, αντιδραστικοί και κρατάτε απόσταση από τους άλλους. Εκτιμάτε τα ψυχικά χαρίσματα των άλλων, τη δημιουργικότητά τους,  την χαρούμενη διάθεσή τους και τις πρωτότυπες ιδέες τους. Κάποιες φορές θεωρείτε ότι είναι ματαιόδοξοι, εγωιστές και υπερβολικά αλαζόνες. Θα πρέπει να γίνετε πιο μετριόφρονες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω σας και να σας δίνουν χαρά και διασκέδαση αλλά και να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στους στόχους σας. Έχετε ανάγκη από διασκέδαση, παιχνίδι και περισσότερο αυθορμητισμό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος στους Ιχθύς.

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθύς, ο έβδομος οίκος σας (οι άλλοι) είναι στην Παρθένο. Είστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι αλλά όταν το παρακάνετε δεν είστε καθόλου πρακτικοί και οι άλλοι δεν γνωρίζουν πάντα που βρίσκονται μαζί σας. Εκτιμάτε την εξυπηρετικότητα των άλλων, την αποτελεσματικότητα και την οργάνωση, αλλά πάντα βρίσκετε σφάλματα και είστε πεσιμιστές. Πρέπει να μάθετε να είστε περισσότερο πρακτικοί και να στηρίζεστε στην πραγματική και όχι στην διαισθητική επικοινωνία. Όσο πιο διφορούμενοι είστε, τόσο οι άλλοι θα σας προκαλούν σύγχυση και θα σας αποπροσανατολίζουν. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με τη λογική και αντί να στηρίζεστε στους άλλους να σας εξυπηρετήσουν, θα πρέπει να βασιστείτε στον εαυτό σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-01-2018 17:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση