Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21/12/2016 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
12
2016

Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21/12/2016 και προβλέψεις για τα ζώδια.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Στις 21 Δεκεμβρίου 2016, ώρα Ελλάδας 12:50 μμ, ξεκινά και επίσημα η εποχή του χειμώνα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και τον Ήλιο στη μηδενική μοίρα του Αιγόκερου.  Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί τον αγώνα για την άνοδο και την επιτυχία, τη δύναμη για την εξουσία και τη δόξα, τη θέσπιση νέων μακροπρόθεσμων στόχων. Σε αυτόν το χάρτη του χειμερινού Ηλιοστασίου, ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με τη Σελήνη στον Ζυγό και προσθέτει άγχος και εκνευρισμό, συναισθηματικές πιέσεις και υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα, η καρδιά και το μυαλό δε συνεργάζονται τόσο καλά. Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου στον Κριό, ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύς και σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ήλιο χαρίζοντάς σας έντονη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και διαίσθηση. Πως θα σας επηρεάσει το Χειμερινό Ηλιοστάσιο;

 

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2016: Κατάκτησε την κορυφή με συναισθηματική και πνευματική ωριμότητα!

 

 Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας, επειδή όλοι θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ο κυβερνήτης του Ήλιου στον Αιγόκερω, ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, πράγμα το οποίο σας βοηθά να κάνετε πρωτότυπες και δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Απροσδόκητα έχετε ό,τι θα θέλατε πάντα να είχατε!

 

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2016 και προβλέψεις για τα ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να προσγειωθείτε στην αγάπη, οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις σας τίθενται υπό έλεγχο, χάρη στη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Στο ζώδιό σας μερικές φορές αρέσει να ζει σαν να μην υπάρχει αύριο και ενώ αυτό σας ενθουσιάζει, μπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα της σχέσης σας. Τώρα όμως, με τον προσγειωμένο Ήλιο στον Αιγόκερω, έχετε τα κίνητρα να αγωνιστείτε για να επιφέρετε την αγάπη, την κατανόηση και την ειλικρίνεια, αλλά και να υπερασπιστείτε τις αρχές σας.

Συμβουλή: Δε χρειάζεται να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, αλλά με απτές χειρονομίες δείξτε την ειλικρινή αγάπη σας στους άλλους. Οι υπερμεγέθεις ιδέες σας έχουν την αποδοχή ενός ευρέος κοινού, χάρη στον Ουρανό στο ζώδιό σας σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Κρόνο στο φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Νέες γνωριμίες ή μια επίσημη συζήτηση θα μπορούσαν να σας αποκαλύψουν και να σας καθοδηγήσουν στο δρόμο της πνευματικής σας ανάπτυξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι απαισιόδοξες σκέψεις σας! Με τον Άρη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον Ήλιο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, νιώθετε να περιβάλλεστε από θετικούς, αισιόδοξους και δυναμικούς ανθρώπους. Δε θέλετε τώρα να βρίσκεστε με άτομα που συνεχώς παραπονιούνται, ξέρετε πολύ καλά ότι η παρουσία τους σας σέρνει προς τα κάτω και δεν εξυπηρετεί την πρόοδο και την ανάπτυξή σας.

Κάνετε σαφές σε αυτά τα «θύματα» της ζωής ότι δεν τους θέλετε στον κόσμο σας και αναζητάτε ψυχές που έχουν το σθένος να πάρουν το τιμόνι της δικής τους ζωής. Δε θα ήταν κακό επίσης να διαβάσετε ένα πνευματικό βιβλίο, θα σας δώσει έμπνευση και θα σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της ζωής. Αν κάποιοι σε μια ομάδα εξεγείρονται, έχετε τώρα τη δύναμη να τους αντιμετωπίσετε, αλλά και τη διαίσθηση να αποκαλύψετε ό,τι είναι ήδη κρυμμένο κάτω από αυτήν την εξέγερση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύμπαν σάς προσφέρει μια νέα προοπτική στις σχέσεις σας, χάρη στο ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, με τον Ουρανό στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Νιώθετε περισσότερο απελευθερωμένοι να απολαύσετε τη ζωή, και είτε πρόκειται για την αγάπη ή τις συνεργασίες σας, νέες εμπειρίες παίρνουν μαζί τους τη μονοτονία της ζωής σας, αλλά είναι στο χέρι σας να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να αναμένετε διαφορετικά αποτελέσματα. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε εξάγωνο με τον Ήλιο, φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σας ικανότητες, είστε σε συνεχή κίνηση και δράση. Ίσως γίνετε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σας ή απλά οι πρακτικές και έγκυρες ιδέες σας δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν! Συμβουλή: Απελευθερώστε τον εαυτό σας βγάζοντας τις παρωπίδες και βλέποντας ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και ποιοι οι εχθροί στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενισχύστε συναισθηματικά τις σχέσεις σας αγωνιζόμενοι για την αρμονία και μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια, αλλά να είστε προσεκτικοί να μη συγχέετε τη φαντασία με τα πραγματικά γεγονότα. Ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τη Σελήνη, σας βοηθούν να βγείτε από την ομίχλη και εφιστούν στην προσοχή σας σε λανθασμένα συμπεράσματα, καθώς μπορεί να κάνετε ζημιά στις σχέσεις σας.

Αν είστε δυσαρεστημένοι με μια συγκεκριμένη σχέση, προσεγγίστε το άλλο άτομο με ερωτήσεις, όχι κατηγόριες. Είναι επίσης σημαντικό να πείτε εκ των προτέρων τι χρειάζεστε, καθώς υπάρχει πιθανότητα κάποιοι άνθρωποι να είναι ανίδεοι για το πώς νιώθετε. Ειδοποίηση: Εάν τρέχατε για όλους τους άλλους προσπαθώντας να καλύψετε τις ανάγκες του καθενός και για τον εαυτό σας τίποτα, η Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο, επιμένει να κάνετε πίσω και να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Πάρτε τον εαυτό σας στα σοβαρά, ξέρετε… η παρουσία σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στους γύρω σας. Αισθάνεστε να είστε το επίκεντρο του κόσμου, χάρη στον Ουρανό στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ώριμο Κρόνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Είστε συναισθηματικοί και εκφραστικοί και παράλληλα βλέπετε πιο ώριμα την αγάπη. Σε ένα πάρτι ή ακόμα και εντελώς τυχαία, μπορεί να συναντήσετε ένα σοβαρό και πνευματικά εξελιγμένο άτομο, κάποιον/α που ενδεχομένως έρχεται από μακριά.

Οι άνθρωποι έλκονται από την αυθεντικότητά σας και την ειλικρίνειά σας και εσείς χαρίζετε πολύ εύκολα τη γενναιοδωρία σας. Είστε σε σχέση; Ακόμα και όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση, απλά φοράτε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και έχετε αέρα. Εάν είστε καλλιτέχνης ή στέλεχος επιχειρήσεων, αυτός ο αέρας που έχετε και η ενσυναίσθηση της ευθύνης θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε στην ίδια σελίδα με τους αγαπημένος σας; Σκέφτεστε ένα οργανωμένο ή νέο σπίτι; Ο Κρόνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό, σας βοηθά να βρείτε πρωτότυπους και καινοτόμους τρόπους, προκειμένου να εξισορροπήσετε οποιεσδήποτε αμφιταλαντευόμενες σχέσεις και να αφήσετε πίσω σας νοσηρές καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Αν είχατε το δίλημμα για το αν πρέπει ή όχι να πουλήσετε (ή να αγοράσετε) ακίνητη περιουσία, θα μπορούσατε να έχετε σοφή και ώριμη καθοδήγηση από ένα συγγενή ή έναν έμπιστο φίλο.

 Ακόμα και συναισθηματικά, βλέπετε καταστάσεις μέσα από έναν πιο ώριμο, μετρημένο τρόπο. Αν και μπορεί να είστε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια πρόσωπα και καταστάσεις, μέσα σας πραγματικά αισθάνεστε καλά, κι αυτό χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον χαρούμενο πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε έτοιμοι να αφήσετε ελεύθερη τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει στην αδελφή ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους αντί να συμβιβάζεστε με όλα, προκειμένου να διατηρήσετε την ειρήνη. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο σάς ωθεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία. Επίσης, δε θα ήταν κακό να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, το σύμπαν σας δίνει την άδεια να χαλαρώσετε. Αν νιώθετε ανία και πλήξη από τη συνήθη ρουτίνα σας, μην ανησυχείτε, τουλάχιστον για τρεις μήνες!

Ο Κρόνος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς βοηθά να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και παράλληλα να πάρετε το αυτοκίνητό σας για ένα περιπετειώδες ταξίδι ή να προβάλετε τις μεγαλειώδεις ιδέες σας σε ένα ευρύ κοινό. Μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δύναμη να διαπραγματευτείτε προς όφελός σας μια συμφωνία ή προσφορά, με το έξυπνο και καινοτόμο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Love is in the air, χάρη στον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε ένα ευοίωνο εξάγωνο με τον Ήλιο. Γίνεστε πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί, αφήνετε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει σε μια νέα αγάπη, που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Το σύμπαν θα μπορούσε να σας αποκαλύψει ένα μεγάλο πάθος, που έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί. Νιώθετε ένα δυνατό τράνταγμα στην καρδιά σας, αλλά φροντίστε κι εσείς να προκαλέσετε την τύχη σας.

Είστε ήδη σε σχέση; Δοκιμάστε κάτι νέο, κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ οι δυο σας, και θα ανανεωθείτε. Ο Ήλιος στον νοητικό τρίτο οίκο σας σάς βοηθά να βάλετε ένα σταθερό πρόγραμμα στη ζωή σας και να μετατρέψετε μια επιπόλαιη σχέση σε κάτι πιο στέρεο. Χρησιμοποιήστε το έμφυτο διαισθητικό μυαλό σας για να αποσαφηνίσετε ποια άτομα μιλούν στην ψυχή σας κι αν κάποιοι δεν επιθυμούν να σας ακολουθήσουν, απλά προχωρήστε μπροστά μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια στη σχέση σας και οργανώστε ένα ταξίδι με την αγάπη σας. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να αφήσετε τη ρουτίνα και τα παλιά, είναι η παρότρυνση του Κρόνου στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας.

 Είστε μόνοι; Ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται από το πουθενά για να αλλάξει σαν ανεμοστρόβιλος τη ζωή σας. Βγάζετε τις παρωπίδες και δίνετε την απαιτούμενη προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χάρη στον Άρη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο. Το σύμπαν συνιστά να γαλουχήσετε τις πιο οικείες σχέσεις σας, να βάλετε πρόγραμμα και τάξη στη ζωή σας. Η εκκαθάριση αρνητικών προσώπων και ζοφερών καταστάσεων κάνει επίσης καλό στην ψυχή σας, ένας τρόπος για να ανακάμψετε ψυχικά και συναισθηματικά. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χώρος στη ζωή σας για άτομα που δεν έχουν στόχους ζωής και είναι απαισιόδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι σέβονται την ευφυΐα και τα ταλέντα σας, κι αυτό χάρη στον Ήλιο στο ζώδιό σας σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον Άρη στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Κανείς δεν μπορεί να αναμετρηθεί μαζί σας, προβάλετε τον εαυτό σας ρεαλιστικά και υπεύθυνα, οι άλλοι υποκύπτουν στην προσωπικότητά σας! Είστε συνεπείς και ακριβείς σε ό,τι κάνετε, οργανώνετε μελλοντικά σχέδια, αποπερατώνετε έργα που εκκρεμούν, έχετε μια ακριβή εικόνα για το τι θέλετε να κάνετε και κινείστε χάρη στη διαίσθησή σας.

Εφαρμόστε την ίδια σχολαστικότητα στις πληροφορίες που αναδεύονται μέσα από φήμες. Δεν έχει σημασία τι ισχυρίζονται αυτοί που κάνουν κουτσομπολιό, μην πιστεύετε τίποτα μέχρι να ελέγξετε όλα τα γεγονότα από πρώτο χέρι. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τη Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας κάνει ένα δυνατό ηγέτη. Όμως, μην ξεχνάτε ότι αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας σας είναι να αναγνωρίσετε τη συμβολή των άλλων στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είστε νομότυποι και ηθικοί. Ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σάς δίνει σθένος για να ξεκαθαρίσετε αν μια φιλία ή ομάδα μιλούν στα ιδανικά και τις αξίες σας. Ανοίγετε τα μάτια σας και βλέπετε ένα ανειλικρινές άτομο μέσα από το φιλικό σας κύκλο ή σε μια ομάδα.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα αισθανθείτε την ανάγκη να λειτουργήσετε ευθέως, θέτοντας τα πράγματα με ειλικρίνεια, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να ρισκάρετε μια σύγκρουση. Τα καλά νέα είναι ότι νιώθετε αυτοπεποίθηση και δεν είναι πιθανό να χάσετε την ψυχραιμία σας. Η Σελήνη στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού και της επέκτασης, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, σας παροτρύνει να χτίσετε γερά θεμέλια στα μεγαλοπρεπή σχέδια σας. Θέλετε να κάνετε κάτι μεγάλο, είτε πρόκειται να πάτε μακριά στις Σεϋχέλλες ή να γράψετε ένα λογοτεχνικό έργο ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Ένα δημιουργικό κύμα δύναμης σας ωθεί να έχετε επιτυχημένα αποτελέσματα, χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας σε ένα ευοίωνο εξάγωνο με τον Ήλιο. Δεν ανησυχείτε για τίποτα, είστε επιτέλους έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται την κρίση σας και τη διόρασή σας, έτσι παίρνετε τα ηνία και καθοδηγείτε τους άλλους. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να εξηγήσετε κάθε βήμα που κάνετε στη ζωή σας με κάθε λεπτομέρεια, υπερασπιστείτε τις απόψεις και τις αποφάσεις σας.

 Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και οι άλλοι θα σας εμπιστευθούν. Με τον Ήλιο στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων, σε τετράγωνο με τη Σελήνη, ένα άτομο μπορεί να απειλήσει τη συνοχή μιας ομάδας και ίσως στερήσει το ηθικό του συνόλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και συγκρούσεις. Ναι, αυτό το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, έτσι βεβαιωθείτε ότι οι συνομιλίες είναι ειλικρινείς και προσανατολισμένες στη λύση των προβλημάτων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-12-2016 12:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ