Καρμικές σχέσεις: Οι δεσμοί της Σελήνης στα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 4
10
10
2017

Καρμικές σχέσεις: Οι δεσμοί της Σελήνης στα 12 ζώδια.

E-zwdia

Κάρμα είναι «ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος», που σημαίνει ότι, σε ό, τι κάνουμε, εισπράττουμε και την αντίδραση. Καρμικές, λέγονται οι σχέσεις που έρχονται να μας εξελίξουν αλλά και να εξελιχθούν μέσα από εμάς. Καρμικές σχέσεις μπορεί να είναι με τα αδέρφια, με τους συγγενείς, με τους φίλους με τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους, τους ερωτικούς συντρόφους ή τους συνεταίρους μας. Έτσι, μπορούμε να μάθουμε μέσα από την Καρμική Αστρολογία πώς να διαχειριστούμε τις προσωπικές μας σχέσεις.


Οι δεσμοί της Σελήνης στα 12 ζώδια


Ένας από τους βασικούς παράγοντες μελέτης στην Καρμική Αστρολογία είναι οι Δεσμοί της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης αναφέρονται στο σκοπό της ενσάρκωσης και στο μάθημα ζωής που πρέπει να πάρει ο καθένας από εμάς στη παρούσα του ενσάρκωση, ώστε να λύσουμε τα καρμικά μας χρέη.

Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι δύο, ο Βόρειος και Νότιος. Ο μεν Βόρειος αφορά τα μελλοντικά μαθήματα του ανθρώπου που θα τον οδηγήσουν στην ολοκλήρωση, ο δε Νότιος, την εμπειρία και τη γνώση που έχει συγκεντρώσει από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του. Ο Βόρειος δεσμός λοιπόν, είναι το μέλλον δηλαδή η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η ψυχή σε αυτή την ενσάρκωση. Ο Νότιος δεσμός, από την άλλη, έχει να κάνει με μια ήδη κατακτημένη εμπειρία, με πράγματα δηλαδή που κάποιος γνωρίζει πολύ καλά από τις προηγούμενες ζωές του.


Βόρειος δεσμός στον Κριό - Νότιος δεμός στο Ζυγό.

Ακολουθείς ένα συγκεκριμένο ρυθμό ζωής και από κεκτημένη ταχύτητα δίνεις χώρο στους άλλους, χωρίς να αποφασίζεις εσύ για τον εαυτό σου ή να παίρνεις πρωτοβουλίες. Ο εμπειρίες λοιπόν που πρέπει να βιώσεις, αφορούν τη βελτίωση και την ενίσχυση της ατομικής σου συνείδησης που δεν ανέπτυξες σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Στις προηγούμενες ενσαρκώσεις σου, βίωνες τις επιτυχίες σου ή τις αποτυχίες σου με γνώμονα τους άλλους. Τώρα όμως με την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στο Κριό, καταλαβαίνεις την ανάγκη για πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα. Πολλές φορές μπερδεύεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες με εκείνες των άλλων, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείσαι. Συνήθως είσαι διαλλακτικός και ήρεμος. Δεν μπορείς τις εντάσεις και τις αλλαγές και εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σου, περνάς συχνά περιόδους κατάθλιψης. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Ταύρο - Νότιος δεσμός στο Σκορπιό.

Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες τοποθετήσεις των Δεσμών. Ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που στο παρελθόν αναγκάστηκες να αναθεωρήσεις πεποιθήσεις και καταστάσεις και από την απογοήτευση και την πικρία του, στο τέλος κατέστρεψες τα πάντα για να ξαναρχίσεις από την αρχή. Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργείς με βάση το ένστικτο και το υποσυνείδητό σου και συνήθως ζεις διπλή ζωή, προβάλλοντας ότι όλα είναι καλά, ενώ εσωτερικά μέσα σου επικρατεί το χάος. Από την άλλη, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο, αφήνει την αίσθηση μιας πολύ σταθερής και θεμελιωμένης κατάστασης, όπου οι ενστικτώδεις αλλαγές αποφεύγονται και όλα έχουν μια σταθερή πορεία και εξέλιξη. Ανάλογα και τις υπόλοιπες θέσεις και όψεις του προσωπικού σου ωροσκοπίου, αρνείσαι να φτιάξεις γερές ηθικές βάσεις ώστε να προχωρήσεις στη ζωή σου και δημιουργείς κρυφές καταστάσεις. Από την άλλη, προσπαθείς να δημιουργήσεις ασφάλεια και σταθερότητα, αρνούμενος όμως τις αλλαγές. Συνήθως φοβάσαι το ψυχικό πόνο, με αποτέλεσμα όταν απειλείσαι, να καταστρέφεις τα πάντα. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Βόρειος δεσμός στους Διδύμους - Νότιος δεσμός στον Τοξότη.

Οι συγκεκριμένοι Δεσμοί της Σελήνης αφορούν την επικοινωνία και τη συμμετοχή σου στην κοινωνική ζωή. Στις προηγούμενες ενσαρκώσεις σου, δεν είχες μάθει να συνυπάρχεις με άλλους ανθρώπους και να σέβεσαι τις απόψεις τους. Σε χαρακτήριζαν η επιμονή στη γνώμη σου και η έλλειψη συμβιβαστικής διάθεσης. Προσπαθείς λοιπόν τώρα, σε αυτή τη ζωή, να διατηρήσεις την ελευθερία σου, κυρίως όσον αφορά τις απόψεις σου, με οποιοδήποτε κόστος. Σε διακρίνει μια παιδικότητα στο τρόπο έκφρασης του εγωισμού σου, δεν έχεις κακή πρόθεση αλλά ούτε και επίγνωση των ελαττωμάτων σου. Πρέπει λοιπόν να διδαχθείς πώς να συμμετέχεις ενεργά μέσα στην κοινωνία, να επικοινωνείς ουσιαστικά με τους άλλους και να μάθεις να δέχεσαι τις απόψεις τους. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Καρκίνο - Νότιος δεσμός στον Αιγόκερω.

Όσα άτομα έχουν τέτοια τοποθέτηση Δεσμών, συνήθως έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, απόρροια των προηγούμενων ενσαρκώσεων. Επιθυμείς την κοινωνική καταξίωση την οποία πιστεύεις ότι δικαιούσαι, εφόσον θεωρείς ότι έχεις αξία. Δεν συγχωρείς την αποτυχία στον εαυτό σου και αναλώνεσαι στο κυνήγι της καταξίωσης και της δημόσιας εικόνας. Είναι πολύ δύσκολο να σε προσεγγίσουν οι άλλοι και συνήθως απορρίπτεις οποιαδήποτε άποψη ή στάση ζωής διαφορετικής από τη δική σου. Πολλές φορές σε χαρακτηρίζει η σκληρότητα, τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους. Αλλά και η αναμφισβήτητη ικανότητα του διοικείν. Το πρόβλημα εδώ είναι το συναίσθημα. Μέσα από τις δοκιμασίες της ζωής, πρέπει να μάθεις να υπολογίζεις τις αδυναμίες των άλλων και να πάψεις να ελέγχεις και να κρίνεις τις ζωές των άλλων. Ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο, συνήθως σε υποχρεώνει, μέσα από οικογενειακές υποχρεώσεις κυρίως, να βάλεις φραγμούς στις φιλοδοξίες σου και να μάθεις να προσφέρεις, αφού το να παίρνεις είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις καλά! Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Λέοντα - Νότιος δεσμός στον Υδροχόο.

Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση των Δεσμών, θα πρέπει να μάθεις να είσαι αυτάρκης και να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Το κληροδότημά σου από το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο, είναι μια παιδική στάση ζωής που συγκεντρώνεται στην ανάγκη σου για προστασία. Αρνείσαι να πάρεις πρωτοβουλία και να εμπιστευθείς τον εαυτό σου και πολλές φορές θυμώνεις με όσους δε σου παρέχουν τα δεκανίκια που νομίζεις ότι χρειάζεσαι. Οφείλεις λοιπόν να μάθεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να θέτεις στόχους που θα υλοποιήσεις, εμπιστευόμενος τις δυνάμεις σου και όχι τους άλλους. Αν και κάνεις σχέδια για το μέλλον, συνήθως παραμένεις στα λόγια από το φόβο σου να αναπτύξεις πρωτοβουλία. Μέσα από τις συνθήκες της ζωής σου, θα πρέπει να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και τις εξαρτήσεις σου, ώστε να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση της ψυχής σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στην Παρθένο - Νότιος δεσμός στους Ιχθύς.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός των Δεσμών έχει να κάνει με άτομα που οφείλουν στον εαυτό τους και στην ύπαρξή τους, να μάθουν να βλέπουν την αλήθεια. Εξαιτίας του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς, στο παρελθόν, δεν είχες αναπτύξει την κρίση σου, κυρίως για να είσαι αρεστός στους άλλους. Η υπερευαισθησία σου και ο υπέρ-συναισθηματισμός σου, σε κάνει να νιώθεις συμπόνια και αγάπη για όσους υποφέρουν, χάνοντας τις περισσότερες φορές την αίσθηση του ρεαλισμού. Με αυτόν τον τρόπο, αποδυναμώνεσαι και καθιστάς μόνος σου τον εαυτό σου ανήμπορο να ξεχωρίζει το πραγματικό πόνο των άλλων από την εκμετάλλευση της αδυναμίας σου! Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο έρχεται να σε παροτρύνει να νικήσεις την έμφυτη ηττοπάθειά σου και να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ίσως έτσι πάψεις να άγεσαι και να φέρεσαι από οποιονδήποτε εκμεταλλεύεται την υπερευαισθησία σου. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσεις να εκμεταλλευθείς θετικά την ευαισθησία σου και την έμφυτη ανάγκη σου για προσφορά, χωρίς να γίνεσαι θύμα του ίδιου σου του εαυτού. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Βόρειος δεσμός στον Ζυγό - Νότιος δεσμός στον Κριό.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός των Δεσμών έχει να κάνει με άτομα που τα κάνουν όλα μόνα τους, δε θέλουν ούτε μπλεξίματα, ούτε επιδιώκουν συνεργασίες με τους άλλους. Ο Νότιος Δεσμός στον Κριό, σου προσφέρει ισχυρή αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Ζυγό, σε υποχρεώνει να συγκρατείς το εγώ σου και να επιδιώκεις τη συνεργασία και την αρμονία. Πολλά άτομα με αυτόν το συνδυασμό των Δεσμών, είναι επιθετικά και προκαλούν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις σε αυτή την ενσάρκωση, είναι πως η ισορροπία και η ολοκλήρωση, επιτυγχάνονται μέσα από την αρμονική συμβίωση και συνεργασία με τους άλλους. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Σκορπιό - Νότιος δεσμός στον Ταύρο.

Στην περίπτωση αυτή, τα άτομα με αυτούς τους Δεσμούς έχουν την αίσθηση της σταθερότητας, την οποία φυσικά έρχεται να ανατρέψει το μέλλον. Από τη μια, η ζωή σου δείχνει να είναι πολύ ισορροπημένη, από την άλλη όμως, διάφορα περιστατικά, συνήθως δυσάρεστα, σου χαλάνε την ισορροπία. Στην προσπάθειά σου να μην αλλάξεις τα πράγματα, εμμένεις σε παλιές συμπεριφορές και δεν εξελίσσεσαι, ξοδεύοντας πολύ φυσική ενέργεια και αποδυναμώνοντας το πνευματικό σου εαυτό. Σου είναι δύσκολο να διδαχθείς μέσα από τις εμπειρίες των άλλων. Πρέπει να μάθεις πώς να λειτουργείς απεξαρτημένος από παλιές αντιλήψεις και συμπεριφορές και πώς θα αναπτύξεις την κρίση σου, ώστε να πάψεις να ζεις κολλημένος στο παρελθόν και κυρίως στον υλισμό, στοιχείο βασικό στην εξέλιξή σου, στις προηγούμενες ενσαρκώσεις σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Τοξότη - Νότιος δεσμός στους Διδύμους.

Τα άτομα με τέτοια τοποθέτηση των Δεσμών συνήθως τα χαρακτηρίζει η ασυνέπεια στις αποφάσεις και στη στάση ζωής τους και σε προηγούμενες ζωές, βίωσαν διλλήματα. Στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, καταλήγεις τις περισσότερες φορές στην επιπολαιότητα. Εξαιτίας του Νότιου Δεσμού στους Διδύμους, υποσυνείδητα φοβάσαι να κάνεις μια τελική επιλογή μήπως και χάσεις την ευκαιρία να βιώσεις το κάτι άλλο που θα επιφύλασσε κάποια άλλη επιλογή. Είσαι αρκετά υπερκινητικός, ανυπόμονος, αλλά και επιπόλαιος. Η επιθυμία σου είναι να ανακαλύψεις την ανώτερη αλήθεια και γνώση. Πρέπει όμως πρώτα να διδαχθείς να είσαι πιστός και συνεπής στις αντιλήψεις σου και στη στάση ζωής σου, να ανακαλύψεις δηλαδή τον πραγματικό σου εαυτό! Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Αιγόκερω - Νότιος δεσμός στον Καρκίνο.

Σύμφωνα με αυτή την τοποθέτηση των Δεσμών, το άτομο πρέπει να μάθει να ελέγχει το συναίσθημά του και να ωριμάσει. Πολλές φορές συμπεριφέρεσαι σαν παιδί που απαιτεί προστασία από τους πάντες και είναι ανίκανο να αναλάβει τις ευθύνες του. Μέσα από τις καταστάσεις της ζωής σου, θα πρέπει να διδαχθείς την αυτονομία και την υπευθυνότητα. Πρέπει να ωριμάσεις και να καταλάβεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις μόνος σου στα δύσκολα, χωρίς δεκανίκια. Πολλές φορές πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, εξαιτίας του συναισθήματός σου και της αδυναμίας σου να αρνείσαι ή να βάζεις τέλος σε ζημιογόνες για σένα καταστάσεις. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Βόρειος δεσμός στον Υδροχόο - Νότιος δεσμός στο Λέοντα.

Άτομα με τέτοιου είδους τοποθέτηση των Δεσμών, κινούνται στο δίπολο του άκρατου εγωισμού από τη μια, εξαιτίας του Νότιου Δεσμού του Λέοντα και από την άλλη, θέλουν και πρέπει να μάθουν να προσφέρουν στους άλλους. Μέσα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σου, έχεις μάθει να είσαι αυταρχικός και να ικανοποιείς τις προσωπικές σου επιθυμίες και φιλοδοξίες. Αυτό σου κληροδότησε έπαρση και εγωκεντρική στάση ζωής. Από την άλλη, ο Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο, σε καλεί να εγκαταλείψεις τις εγωιστικές σου τάσεις. Οφείλεις να μάθεις να αγαπάς χωρίς ανταλλάγματα και κυρίως να προσφέρεις στους άλλους. Έχεις έντονο αυταρχισμό και εγωισμό και υπερπροστατεύεις όσους αγαπάς, όχι από ανιδιοτελή αγάπη αλλά περισσότερο επειδή τους θεωρείς κτήμα σου, με τη γενική έννοια της λέξης. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Βόρειος δεσμός στους Ιχθείς - Νότιος δεσμός στην Παρθένο.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας από τους δυσκολότερους δεσμούς, αν όχι ο δυσκολότερος! Ο Νότιος Δεσμός στην Παρθένο, σου έχει κληροδοτήσει μια σειρά εμπειριών που τονίζουν τα ελαττώματα και τα μειονεκτήματά σου και δημιουργώντας σου την πεποίθηση, πως αυτά ευθύνονται για το πόνο που βιώνεις. Πολλές φορές είσαι επικριτικός με τους άλλους στην προσπάθειά σου να πετύχεις την ευταξία και την τελειότητα. Μέσα από το Βόρειο Δεσμό στους Ιχθείς, οφείλεις να διδαχθείς την πίστη για τη ζωή και κυρίως να ξεπεράσεις την απέχθεια προς τον εαυτό σου που τον θεωρείς γεμάτο ελαττώματα και φυσικά υπεύθυνο για τα βάσανά σου. Θα μάθεις να μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις και να μην επικρίνεις τους πάντες αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-10-2017 16:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση