Τα ζώδια από 7 ως 9/5/2021, από την Σμάρω Σωτηράκη στο YouTube.
Βαθμολόγησε
06
05
2021

Τα ζώδια από 7 ως 9/5/2021, από την Σμάρω Σωτηράκη στο YouTube.

E-zwdia

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για τις μέρες Παρασκευή 7 ως 9 Κυριακή Μαΐου 2021, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

 

Τα ζώδια για το τριήμερο 7 ως 9 Μαΐου 2021, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Πλούσιο σε αστρολογικά γεγονότα αυτό το τριήμερο! Θα έχουμε μία Σελήνη στους Ιχθύς την Παρασκευή, η οποία θα σχηματίσει εξάγωνο το πρωί στις 10.35 περίπου με την Αφροδίτη και στη συνέχεια μέχρι το απόγευμα στις 14.55, η Σελήνη θα είναι κενή πορείας. Οπότε καλό είναι την Παρασκευή το πρωί να αποφύγουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Αν πρέπει να προγραμματίσουμε κάτι, καλό είναι να το κάνουμε πριν τις 10.30 το πρωί ή μετά από τις 3 το μεσημέρι.

Η Σελήνη, λοιπόν, θα βρίσκεται στον Κριό όλο το Σαββατοκύριακο ενώ το Σάββατο η Σελήνη θα κάνει ωραίες όψεις, όπως εξάγωνο με τον Ερμή αρχικά. Θα έχουμε επίσης ένα τετράγωνο Σελήνης- Αρη που θέλει λίγη προσοχή αλλά το εξάγωνό της με τον Κρόνο θα είναι θετική όψη οπότε ισορροπεί τα πράγματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία δίνει μια υπερβολή στα συναισθηματικά, κυρίως στα σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-05-2021 22:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms